אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב, יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור נוזלי טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריך קירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנווידיה. התקציב שלי לכל החלקים הוא בערך 1500 ש"ח - לדעתכם תקציב הוגן למ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברוב לוחות NF4 הצ'יפ יושב קרוב מאוד ל PCIE ולא מאפשר הרבה אופציות של קירורים... לי יש קירור פסיבי על הצ'יפ ולדעתי זה לא מספיק (אני יודע שהוא מסוגל לעבוד בחום הזה, אבל אני מעדיף שהוא יהיה קריר יותר...). מה האפשרויות שלי? ניסיתי להרכיב עליו מאורר 40ממ, עשה יותר רעש מביצועים... כרגע יושב לי על הכרטיס מסך מאורר 80ממ, אבל אני לא מת על האופציות החאפריות האלה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מעבד E5200 בתצורת BULK\OEM, כלומר ללא מאוורר הסטוק. ברצוני לרכוש אוורור סביר ומעלה (טוב מהסטוק, אך לא צריך משהו מוגזם) במחיר נמוך ככל האפשר. שמתי את עיני על ה Alpine 7 PRO (למרות שאני לא מחבב כל כך את ARCTIC COOLING)- איך הוא? איזה עוד אפשרויות יש ואיך הן? ד"א, יש לי את ה Golden Orb II- האם אתם חושבים שהוא יהיה מספיק טוב\ עדיף על קירורים אחרים בתחום המחירים של מתחת ל 100 שח? תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט למחשב שיהיה מבוסס על: 1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box 2. כרטיס מסך מבוסס RADEON 4770 או 4830 או 4850 אני לא מתכנן OC, בטח לא משהו רציני בשלב זה. אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. האם אני צריך להוסיף למפרט קירור מיוחד למעבד? במידה וכן, ראיתי מפרט שמתייחס ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM (שעולה 113 ש"ח בזיגזג) האם זה קירור טוב? האם יש משהו יותר שקט במחיר דומה שיתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתך לקירור טוב לPS3,מכיוון שהוא מתחמם יותר מידי , קראתי על כמה מאווררי קירור ל PS3 והבנתי שהכי שווה זה: Pelican Air Flow Cooler for PlayStation 3 רציתי לשאול את דעתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב ל OC קטן יחסית, עד 2.66mhz ואני קונה אותו מחו"ל האופציות לקירור הם: Freezer 7 pro Cooler Master Hyper Tx 1 or 2 אני די מתלבט בין שני אלו כי יש לשניהם ביקורות טובות באינטרנט והבנתי שה Cooler Master Hyper Tx מתקרב לרמות גבוהות מאוד (Thermalright Ultra-120) (http://www.overclockersonline.net/index.php?page=articles&num=772&pnum=6) אלו מאוורים עם יחס טוב של מחיר/תועלת אבל אני יכול להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו במחיר של 55$ כגון 3RSystem Iceage 120 (http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2141) השאלה בכלל האם אני צריך את זה... כמו כן התקציב הוא לא גדול אבל במחירים של ארה"ב הכל אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור למעבד q6600 של אינטל התקציב הוא עד 250 ש"ח אך אני מעדיף להוציא עד 150 - 200 ש"ח כעקרון כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה מאוורר שישמור לי את האופציה פתוחה למקרה ואני ארצה לבצע בעתיד בהתחלה חשבתי על ה sunbeam tonic tower מה דעתכם? האם אני באמת צריך כזה גוף קירור או שגוף קירור פשוט יותר כמו Arctic Cooling Freezer 7 Pro יספיק לי? המארז דרך אגב CM690 תודה
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים לכרטיס זה? חשבתי על Vga silencer אבל אז שמתי לב שיש גם דברים בסגנון ati silencer 1,2,3,4 מה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
איך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1570 בתור קירור לR9800SEC פשוט אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ורציתי לדעת אם זה יספק את הסחורה הוא שזה סתם בזבוז כי אני משתמש בקטע של האומגה ואני יודע שזה מחמם
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן, המעבד נרכש לפני כחצי שנה בערך עם קירור סטוק של המעבד. בזמן האחרון הרעש שהמאוורר עושה הוא נוראי ואני שוקל לשים קירור אחר. בעיה ראשונה שיש לי היא שאני לא מבין בזה כל כך ולא יודע טווחי מחירים של משהו נורמלי. בנוסף, האם ההחלפה זה משהו שאני יכול לבצע בעצמי או עדיף לתת למישהו מוסמך (יש לי ידע טכני בסיסי). המארז שיש לי הוא Antec gx202 ובמפרט שלו רשום "גובה מקסימלי קירור למעבד (ממ)160" דבר אחרון, אשמח על המלצה לתוכנה בכדי למדוד טמפרטורות בזמן שימוש (משחק בעיקר WARZONE) וככה לעשות השוואה אם אחליט לקנות קירור חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש ורציתי לשים לו קירור ורציתי לשאול מה יותר חשוב קירור ה chipset או ה memory??? אני לדוגמא יכול לשים רק קירור על הזיכרונות ולהשאיר את הקירור הרגיל שבא אם הכרטיס... והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל יעזור לי? בקיצור איזה קירור יותר חשוב... לדוגמא ל http://www.pchardware.co.il/docs/pd-863974324.htm?AffiliateID=zap אין מקום לקירור זיכרונות האם זה טוב? (מטרה OC תקציב על 150 שקל.) הכרטיס יהיה כנראה 9500np שיכול לקבל softmod. (חחח איזה מצחיק בדיוק כתבתי איזה כרטיס מסך אני יקנה ואז אחרי שסיימתי לכתוב ראיתי את השאלה שלך) ;D
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבנתי ש 1950 יוצרים חום גדול למרות שידרוג במערכת הקירור שלהם לעומת ה 1900. המליצו למי שקונה את ה 1950 לשים אותו כמה שיותר מבודד בגלל האורה של החום הבעייה שאני קונה גם את ה CF ... למי יש רעיון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מתכנן OverClock למעבד XEON X3460@2.8 ראיתי סרטונים שביצעו המהרה למעבד מעט חלש יותר (X3440) והצליחו להגיע ל3.8GHZ. האתגר האמיתי - המארז עצמו מתוכנן להיות קטן, רציתי לשאול באיזה קירור מומלץ להשתמש (ולווא דווקא LOW PROFILE) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה I5 ולא יודע איזה קירור לקחת.. לא שיש יוצר מדי מבחר אבל עדיין, אם מישהו קנה או יודע בודעות מה צריך לקחת אז אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי : AMD PHENOM X6 GTX 470 לוח GIGABYTE 890GPA-UD3H ספק SEASONIC 650 מארז HAF932 הייתי רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בקירור לצ'יפסט , בבדיקה במאמץ אני מקבל טמפרטורה של 43 מעלות על הלוח אם וגוף הקירור של הצ'יפסט רותח.. בטעות נתקלתי במוצר הבא : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=252 אז יש לי כמה שאלות האם ניתן להרכיב את זה על כל לוח אם ? בלוח האם שלי יש PIPE על הצ'יפסט, אם אחליט לשים תהיה בעיה שאוריד את ה PIPE ? (הPIPE מתחבר על כמה צ'יפים על הלוח אם) האם קירור MUGEN 2 על המעבד לא יפריע לקירור הצ'יפסט ? אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן i5-2500K@4.5GHz. ומתקשה עד אינסוף למצוא את הקירור שעונה על דרישותיי! עזרתכם בבקשה.. דרישות קירור - שייתן לי לעשות את ה- OC הנ"ל באופן קבוע וללא בעיות. שליטה - שתהיה אוטומטית (PWM) ללא התערבות שלי. משקל - אם כבד, אז שייתמך כמו שצריך (BackPlate או whatever..). שקט - שקט (ככל שניתן במגבלת שאר הדרישות). מימדים - קטן (ככל שניתן במגבלת שאר הדרישות). מחיר - היות ואני דבק בכל הדרישות לעיל, אני מוכן לשלם את המחיר הדרוש לכך!! לא Mugen2 : מניסיון אישי (על i7-870 וללא OC) הוא מדהים בכל הדרישות לעיל מלבד במימדים דבר שמפריע לי נורא עד כדי שמוריד לי אותו מהאופציות. TT-FRIO : ידוע לי שמבחינת קירור הוא מספיק (מביקורות על חומרה ו- OC די זהים לשלי), אבל שוב, הוא ג…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי בזלמן, כדי לשמור על השקטטט. לפי האתר של זלמן, ה- VF700-cu מתאים רק ל- 7900GT. ה- VF900 מתאים גם ל-GS. אני צודק? שוה את המחיר? אופציה אחרת ושקטה לגמרי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש קירור ל- i5-760 ללא OC, קראתי על (Thermaltake silent 1156) שהוא טוב, ובפורום כאן על (Freezer 7 Pro Rev.2).. מה ההבדל.. המלצות אחרות ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד Q6700 ואני מעוניין לעשות לו OC( לא מטורף - כדי להריץ משחקים כבדים עכשיו ובעתיד), לוח EP43DS3L אני מתלבט איזה קירור לקנות לו, אני יודע שיש אפשרויות טובות: Ultra 120 eXtreme Thermalright Tuniq tower 120 Scythe infinity מה יספיק לי בשביל ה- OC ? האם כדאי לקחת משהו קצת יותר זול ? האם עדיף לי מהבחינה של ה- OC וההתחממות לקחת את הלוח EP43UD3L במקום ה- DS3L ? או שאין קשר וחבל לבזבז סתם 100 שקל
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור R9600XT למטרות אוברקלוק , הקירור צריך להיות על הזיכרונות ועל הליבה, תודה לכל העוזרים...
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-