אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי התחבטות בין כמ הקירורים למעבד, אך כמעט כל אח דמהם יות רבעיית תאימות אחרת עם הלוח (עפ"H מה שהבנתי)...: ביג טייפון - צריך איזה מתאם מאחורה שלא מסופק עם החבילה 7700 - יחסום DIMM ראשון ו/או PCIE ראשון? XP120 - כנ"ל... מישהו יכול לאושש או להפריך חלק מהטענות? מישהו יכול להמליץ על קירור שיתאים ללוח ולא יעשה בעיות? הקירור צריך להתאים לOC של הX2 4200 לכ2.6-2.7GHZ על מתח סטוק.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הטמפרטורות של הCORE2 6400 שלי הם משהו כמו 50 באידל עם קירור סטוק. כדאי להחליף קירור למעבד ? כדאי לשים מאוור בצד ?(יש לי אחד מאחורה ) ? איזה מאורר לקנות ? הטמפ' של הכרטיס מסך 7900GT XFX היא 50 באידל.. כדאי להחליף לו גם קירור.. ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני חדש בתחום..........ואני צריך שמישהו יעזור לי.............. איך אני מתקין מאוורר נוסף..... בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע. אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות. אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מודאג קצת לגבי 2 רכיבים אצלי במחשב... המעבד והדיסק הקשיח... המעבד הוא פנטיום D 930 והדיסק בקשיח הוא של היטאצ'י 250 GB ו SATA 2 הטמפ' במנוחה פחות או יותר היא: (האינטרנט והביטורנט (אזורוס) הם התוכנות היחידות שפועלות כרגע והמחשב עבד 19 שעות ברצף (הסתכלתי כמה זמן אני מחובר לאינטרנט חח) מעבד: 40-41 דיסק קשיח: 38-39 וגם 40... רציתי לדעת אם אלה טמפ' גבוהות לחלקים אלה בזמן מנוחה... נ.ב- הקירור הוא קירור סטוק תודה!
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מאורר המארזשלי מכניס אויר למארז , האם הוא אמור לעשות את זה? האם לא יותר יעיל להוציא אויר?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלושה חברות המחיר הוא כמעט זהה: הראשון: Arctic Fan AF8025L 80mm 30 ש"ח ליחידה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_46_63&mID=89&page=spec השני: Zalman דגם ZM-F1 38 ש"ח ליחידה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=204 השלישי: Thunderblade 8cm Blue led Case Fan A1910 35 ש"ח ליחידה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1738#Tab1 אני מעוניין לקנות 3 יחידות לקירור של המארז, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר מגב המחשב, ועוד אחד מוציא אוויר מצדו של המחשב (הכוונה מול המעבד). או אולי עדיף בכלל לקנות מארז כולל מאורר חדש: Elite 335 Black http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כוונתי היא שאני עשיתי OC לפי מדריך וכשאני מגיע לBUS של275 במעבד E6300 הוא עושה מסך כחול. קיצר השאלה שלי אם רק העליתי את ה BUS ולא את המתחים האם המחשב צורך יותר חשמל??
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם ! החלטתי לקנות מארז . פשוט אני מתלבט בין שניים : 1) Antec High Performance 1080B AMG 2) Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower אני מעוניין לדעת איזה מהם יותר יעיל לקירור ? בקיצור מי יותר שווה לקנות ? תודה רבה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ללוח הזה אבל התדרים של ה-PCI/AGP עולים ל-41/82 יש דרך לנעול אותם ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טל. יש לי לוח של ASUS P4B266-C וכאשר אני מעלה את המהירות של הfsb מעל 105 מתחיל להיות לי בעיות בתיאום עם ההרד דיסק . האם אפשר לפתור את זה או שהלוח עד כדי כך מסריח שלא???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לאיזה הישג OC מקסימלי (תדר) אני יכול להגיע עם מעבד E8400 עם קירור סטוק?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה השימוש העיקרי במחשב למסילה זו? וכיצד ניתן למדוד את המתח הזה עם מד מתח? *מיקומים מסויימים בלוח או בחיבורי הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 64 3200+ NewCastle Epox 8ka3+ Corsair CMX512-3500C2 BH5 * 2 Albatron 6800GT ויש בעיה אחת המחשב קצת מקרטע לפעמים וזה מעצבן מאוד אז בדקתי בתוכנה AIDA32 לגבי הזכרונות וזה מה שרשום שם: Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3500C2 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.0 (6.0 ns @ 166 MHz) ודבר נוסף שראיתי בAIDA הוא התזמונים שלי והם Chipset Properties Motherboar…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי היום את ה-ARCTIC COOLING FAN 8 וגם את ה-12. את ה-8 חיברתי ללוח אם כרגיל, והוא עובד מצויין. אבל לא נשאר לי מקום, אז את ל-12 פירקתי את הראש וחיברתי ידנית לחיבור מולקס. המאוורר כמובן עובד אבל אני חושש משום מה שזו לא המהירות המקסימאלית שלו, האם ייתכן כי באמת הייתה ירידה בביצעיו של המאוורר? והאם ידוע למישהו אם יש לי אפשרות לשלוט על זה? (או שזה רק אם הוא מחובר ל-3 פינם בלוח אם?) תודה דרך אגב, ה-12 חובר ידנית בהפרש פוטנציאלים של 12V (אדום לצהוב ושחור לשחור).
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! במהלך הקריאה שלי בכמה כתבות הבחנתי שמתייחסים לאיכות הזיכרונות ולעמידותם בOC. יש לי זיכורנות גנריים. לא רשום החברה שלהם. CHIPIM כל הצ'יפים מצד אחד וגם גנריים של חברה לא ידועה. אז הבנתי מזה שניסיון הOC הכושל שלי לפני כמה חודשים נגרם מהזיכרונות הדפוקים. אז החלטתי לשנות יחס בין מעבד לזיכרונות הזיכרונות הם בDUALCHANNEL 400MHZ. כשניסיתי לשים על היחס הכי קרוב(6:5) יכלתי להגיע ל193. שזה פחות ממה שהם "רגילים". יש לי לוח אם EPOX 4SGM8I ממש דפוק. ביוס שהגיע ישר עם הלוח - ללא עידכון. אז אני רוצה שתסבירו לי על כמה דברים בביוס: יש לי בPC HEALTH ככה: auto detect Dimm\Pci CLK - enabled - מה זה? spread spectrum - enable - מה זה? cpu clock\speed - 200MHZ\2.8GHZ - אני יודע …
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אוקי, שכנעתם אותי... גם אני רוצה C2D לא למשחקים יותר לסטודיו - הרבה פלאגינים וכו כמובן כמו כל מי שמתעסק במוזיקה/סאונד אני תפרן מה שאומר - אין P5B , אין DS3 , אין DDR2 , אין PCI-E . אז מה כן יש - A-DATA VITESTA 500 שמשום מה לא ממש עזרו לי מנסיונות האוברקלוק הקודמים שלי.. בקושי עשו 210MHZ על 8RDA3+ ו ATHLON 2500 עם מכפלה פתוחה (!) כ. מסך APG 9800 PRO שלא ממש משנה לנושא למישהו יש איזשהו נסיון / ידע על OC עם שילוב כזה ? האפשרויות הם - ASROCK 775DUAL-VSTA או האסוס P5P מרוב שקראתי כבר התלבלבו לי הסינפסות בין האוזניים, וממש לא יודע מה לעשות מצד אחד הבנתי שהלוח לא אוברקלוקר מי יודע מה מצד שני עם 4300 נוכל לדחוף יותר כי מתחילים נמוך יותר מצד שלישי אני בכלל…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1) על הכרטיס מסך : מאיפה אני משיג צלעות קירור לזכרונות ומאוורר חדש לליבה ואיך אני מדביק את הצלעות לזיכרונות ואיך אני עושה OC לכרטיס מסך בעזרת התוכנה :POWERstrip 2) למעבד: יש לי זיכרון SD RAM 133 MHZ 128 MB וה FSB של המעבד הוא 133 MHZ ..... א)מה הבאס של המעבד ?????? ב) מה המהירות המקורית של הזיכרון ????
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי מאוורר VOLCANO 6 CU והמעבד על 55 מעלות ב- IDLE !@!!!@!! אני כבר עובד איתו הרבה זמן והכל בסדר איתו,שום דבר לא קרה! אבל אני חושב שזה מוגזם,ורצית לדעת אם יהיה שיפור ניכר בהחלפת הקירור ל- AERO COOL GLACIER גלסיאר שראיתי עליו ביקורת טובה מאוד כאן(ציון 9.5) אז יהיה שיפור גדול??? המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-