אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור לא רועש וזול - עד 100 שקל, לכרטיס מסך (7600GT) לביינתים אני חושב על זה PrimeCooler HyperGraphics PC-VGAHG1 AL Blue Led ביקורת (גם שם שמו את זה על ה7600GT): http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 (קנייה מ http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486) אני לא צריך משהו ממש חזק אני צריך רק כי המחשב שלי בעצמו חם, אז שיהיה קירור נורמלי לכרטיס, לא כמו הקירור הרועש והלא שימושי שמגיע עם ה7600GT בבקשה תשתדלו לענות מהר כי זה די דחוף... תודה מראש! עריכה: מישהו יכול להסביר\להביא מדריך איך בדיוק שמים את המפזרי חום? עם כל השאר אני מקווה להסתדר... (למרות שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תוכנה שמגיעה ל100% מאמץ של המעבד...כדי לבדוק את הטמפרטורה במאמץ....נראה לי שהגעתי ל45...עם פנטיום 4 1.7 עם אוברקלוקינג ל 1.95...
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כותרת... למה יש הבדל גדול במחיר זה בגלל הביצועים או משו כזה ??
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הטכנאי שלי חיבר לי את הפאן של ה120 MM ל-מתח הספק ישירות ולא דרך ה FAN ONLY + לוח אם . יש הבדל ???
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אלהן חברים יש לי מעבד E6750 מעבר של אינטל לוח אםP35 DS3L זיכרון 2 גיגה 55516 לא לאובר קלוק .אז ככה בהתחלה התחלתי בקטנות שמתי 400 עפול 7 שיעבוד על 2.8 עבד בלי בעיות לא העלתי שם מתח כלום המשכתי ל 390 כפול 8 שזה עובד על 3120 בערך המתח 1.35 הכול יציב כשאר אני מנסה 8 כפול 400 יש לי בעיות (ניתקע וניכשל בבדיקות ).אני קצת מבולבל 1.הרבה באינטרנט מצליחים 3.2 במתח 1.25 שזה ניחשב הבסיס (בביוס כתוב 1.35 ) -מישהו יודע מה המתח עבודה של E6750 ? 2. 400 FSB עובדים יציב ב 2.8 -מתי צריך להעלות מתח ב גשר הצפוני או FSB 3 למרות שאני מגיד בביוס מתח 1.35 בכול התוכונות וגם בביוס הוא מראה שהוא עובד על 1.31 בערך -למה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חבר שלי לא סומך על הדעה שלי לאיך לשנות מכפלה אז הוא רוצה גם במילים שלכם , תסבירו לו כמה שיותר מפורט איך לשנות מכפלה(אידיוט מושלם האיש)
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מחפש ספק כוח טוב עד 200 שקל 400 וואט יש לי שאלה מה הבדל בין ספק כוח במאה שקל לבין ספק יקר שיש להם אותם הספק אני אישית כרגע יש לי ספק 400 וואט שקניתי במאה שקל ועובד מצוין בגלל שאני רוצה להחליף כרטיס מסך אני חושש שהספק לא יחזיק מה שבטוח אני אבדוק את הכרטיס על הספק הקיים ואם הכל יעבוד חלק אז מה זה אומר שאולי אנחנו מוצאים הרבה כסף השאלה מה עם כל המחשבים במשרדים שעובדים כל הלילה השאלה שלי מה קורה אם ספק נישרף מה יכול לקרות האם זה יכול לגרום לשריפה???
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
השאלה בכותרת....האם התוכנה תמדוד גם לפנטיום 4 או שהיא רק לC2D???
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי (xfx 7900gt rxtreme) מהירות ליבה 520 זיכרון 1500 ... את הזיכרון אני יכול להעלות בלי בעיה אבל את הליבה רק 15 נוספים . כל זה בקירור סטוק . אם אני אקנה קירור איכותי של זלמן לדוגמא זה יעזור ?
-
- 8 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איזה מומלץ? יש אחד שהוא פשוט שקט? (20 db) ואם אפשר (רק אם אפשר) גם יעיל... אם אני אחבר אחד לאיזה fan mate או אחד מדומיו איך זה ישפיע על הled שלו?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל: אני לא מבין בזה כלום אז אל תשלחו אותי לאתרים שאני לא אבין בהם שום דבר, תביאו לי לינקים לתוכנות שעושות את זה ותסבירו לי שלב-שלב איך עושים את זה. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס המסך, אם אפשר אז גם לזיכרון.חשוב לציין שאין לי קירור מיוחד(יש רק את הצלעות עם המאורר על המעבד ועל כרטיס המסך). נתחיל ממעבד, יש לי INTEL P4 2.4 553 ואני רוצה שיגיע ל2.6 או יותר עם אפשר(שלא ישרף!). כרטיס מסך-לפני הכל שאלה:אם אני עושה לו א.ק אז אני לא אאבד את האחריות?.יש לי כרטיס מסך: RADEON 9600 128BIT,256MB של CLUB-3D עם מהירות זיכרון 200MHZ ומהירות GPU 400MHZ ו400MHZ Ramdacאני רוצה שמהירות הזיכרון לגיע ל240-250 בערך ומהירות ליבה או Ramdac(או שזה אותו דבר)ל440-460 בערך(ושוב שלא יש…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות נורמליות למפרט: AXP 1900+ tt volcano 8s+ y.s tech 92mm asus a7n8x 512 ddr gfx 5200u case open [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם החלטתי להמשיך את ה-OC.. אבל קורים דברים די מוזרים. העלתי את ה-BUS ל-355 (אחרי שב-344 הכל יציב).. על 1.4V.. גשר צפוני קיבל עוד 0.1 וכך גם ה-FSB.. זכרונות ב-2V.. המחשב אפילו לא עלה.. נתתי עוד 0.05V.. זאת אומרת המעבד על 1.45V, ושאר הנתונים זהים.. הכל עולה.. מריץ OCCT.. 10 דקות עוברות והוא נותן שגיאה, החלטתי לבדוק איפה, וגיליתי משהו די מעניין, המעבד בכלל לא מקבל את המתח שאני נותן לו.. הוא עובד רק על 1.38V.. ויכול להיות שזה מה שגורם לקריסות הללו.. צירפתי תמונה.. שאני אעלה עוד V ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מהטמפ' עבור המעבדים 4800+, E6420 וP4PRESSCOT 2.8GHZ. (כן אני יודע שהרמה של P4היא שואפת ל-0 לעומת שני האחרים, אך אני שואל זאת מכיוון שיש לי עכשיו את המעבד הזה, והמאורר עושה רעש כמו לא יודע מה, ןאני רוצה להנמיך את המאורר, 6000RPM זה קצת הרבה לא?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של PALIT nvidia GeForce 8600 GT 256 MB התבוננתי בטמפרטורות של הכרטיס וראיתי שהם עלו ל85 מעלות. אז הסתכלתי על הרכטיס בזמן שהמחשב דולק וראיתי שהמאוורר שלו לא מסתובב. המאוורר ממוקם במרכז הכרטיס מסך, אין לו משהו שרוף, לא אבק או לכלוך, ואת החשמל שלו הוא כנראה מקבל מהכרטיס שמקבל מהספק (כלומר הוא לא מחובר ישירות לספק כוח). נתתי למאוורר דחיפה קלה הוא הסתובב קצת אבל הפסיק שוב, נראה כאילו משהו עוצר אותו מהלסתובב רק שאי אפשר לראות מה. כיצד אני יכול לטפל בבעיה? אולי אני יכול בכלל להתעלם מזה? (85 מעלות זה לא נורא לכרטיס) הבעיה היא שבמשחקים הטמפרטורה ממש מסוכנת כמו 100 מעלות. אז אני בינתיים לא משחק. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=647&ProductID=577 אם אני יוסיף בלוק קירור של מעבד זה יעבוד טוב או שאין טעם לקרר רק את המעבד ואפשר להשתמש במשאבת מים של אקווריום?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-