עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להוציא את המאוורר שעל המעבד [פרסקוט 2.8GHZ] יש לו 2 ידיות כאלה שאני יכול להזיז למעלה ולמטה אז שיחררתי אותם, אבל המאוורר נשאר תקוע כאילו משהו נוסף מחזיק אותו אני מפחד להשתמש בכוח כמובן כי אני לא רוצה לשבור כלום מה עושים? S:

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by SlimShady_1,

שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???

3. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led Zalman Fatal1ty FC-ZV9 מה ההבדל????

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by adir53,

הטמפרטורות שלי טובות <<<??? ומה זה השלישי שם??? וזה הזמן מנוחה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by deangefen,

איפה ניתן לקנות פרספקט? וכמה זה עולה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by d-undertaker,

עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

הפריזר 64 פרו או ה פריזר 7 פרו?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by nila kanta,

שלום רב ברשותי מחשב, שאלה עיקרי המפרט שלו: Q9450 P5K 2x2048 DDR2-800 OCZ ספק איכותי ויציב, קירור - לא סטוק מה הגדרות ה-BIOS להן אני זקוק כדי לייצב את המעבד באופן קבוע במהירות 3.2GHz? תודה

11. מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. יש לי לוח אם ga 8n sli ויש לו בתפריט הoc אופציה שנקראת LDT FREQUENCY רציתי לדעת מה זה ומה הוא עושה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. אז ככה הזיכרונות שלי הם : G.Skill DDR2 4096MB 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ הלוח אם שלי הוא :Gigabyte EP43-DS3L אז לעיניין... אני עשיתי OC למעבד ל 3.7 כי הלוח אם שלי מגביל אותו ל 412MHZ המעבד שלי הוא E8400.. ובזיכרונות עשיתי ב System Memory Multiplier:2.00B זאת האופציה הכי נמוכה שהיה 850 MHZ בזיכרונות. ככה עשיתי OC ל 3.7 עכשיו אני חושב שאפשר לשחק עם ה System Memory Multiplier.ככה להגיע ל 1000MHZ אז אני שמת ל 2.50A שזה הופך את התדר של הזיכרונות ל1030 כי אני יודע שהזיכרונות שלי יכולות להחזיק 1000MHZ. עכשיו המתחים שלי הם: מתח זיכרונות-2.0V MCH-Normal בביוס של הלוח אם שלי אין FSB OVERVOLTAGE. מתח המעבד הוא על 1.26 עכשיו אני עושה שמירה וזה לא נותן לי POST אז אני חוזר והעלתי את המתח ש…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. Started by sroolik,

יש לי p4 2400mhz ויש לו קירור אורגינל של אינטל, שהוא קירור טוב, צלעות קירור די טובות. אני רוצה לדעת אם הוא יותר טוב מקירור קנוי, של זלמן או טרמלטייק, שלא עולה על 150-200 שקל אם לא, אז איזה קירורים יש ביותר מ-200 שהם יותר טובים יכול להיות שאני אעשה OC למעבד, הקירור המקורי יספיק בשביל זה ? תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by Tommy,

השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by m.l,

השאלה בכותרת....האם התוכנה תמדוד גם לפנטיום 4 או שהיא רק לC2D???

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by reiematza,

אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by BEN903,

יש לי כרגע לוח אם עם סוקט 478 ואני רוצה להעביר את הביג טייפון ללוח 775 חוץ מהקליפסים שיש לי כרגע פיזית על הלוח הקודם אני צריך עוד משהו ללוח החדש ?? הקליפסים האלה אמורים להיות אוניברסאלים לא ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. את המפרט שלי תוכלו לראות בצד...[מפרט מחשב] טפרטורות המעמד ולוח אם במנוחה 46-7 במעמץ מעמד מירבי 59 הלוח :52 האם זה בסדר? ולא עשיתי אוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by yuyudodo,

טוב אז רכשתי לא מכבר אטלון 1700 טי-בריד גיגה בייט 7vax זירכרונות 333 ספינקס משהו.. עכשיו אפילו שאני מעלה תאפאסבי ל145 והטמפ 42 הווינדוס עושה בעיות קטונות כמו לא למצאו כל מיני קבצים וכאלו.. ד"א לא פרימטתי אחרי השידרוג למישהו יש פתירון?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי שני כרטיסי מסך ישנים: VOODOO3-2000 וRIVA-TNT1 אז ככה, א. מישהו יודע מה המהירויות דיפולט שלהם? ליבה וזיכרון(אני יודע שהליבה של הVOODOO היא 143 MHZ) ב. לVOODOO השתמשתי בתוכנה שנקראת VOODOO3-OVERCLOCKER. ומה שאני רואה שם (תמונה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=615194), זה שיש אפשרות לשנות רק את המהירות ליבה... ג. אז איך משנים את מהירות הזיכרון (אם אפשר) בVOODOO, וגם על איזה תוכנה אתם ממליצים לRIVA?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  22. יש לי מחשב קצת מיושן אבל די חזק (לזמנו). לוח אם IWILL MPX2 עם שני מעבדי XP 1700. הלוח הזה הוא במקור לשרתים ולכן אפשרויות האוברקלוקינג שלו לא מדהימות. אין לו שום דבר ON BOARD ולכן אני משתמש בכרטיסים (כרטיס קול, כרטיס RAID וכ"ו). אני לא מצפה להגיע איתו מאד רחוק מבחינת האוברקלוק אבל להגיע ל 2000MHZ יהיה נחמד. אתמול ניסיתי לעשות לו אוברקלוק קטן ולאכזבתי גיליתי שאין לו נעילה ל PCI ואני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 140 (!!!). דיווחים באתרים בחו"ל אומרים שהוא מגיע לאיזור ה 170-180. לאחר מחקר קצר התברר לי שכרטיס ה RAID הוא האשם. יש לי כרטיס ADAPTEC 1210SA ומסתבר שהוא בכלל לא עמיד במהירויות גבוהות. האם מישהו פה מכיר כרטיס אחר שידוע כעמיד יותר ? יש לי אפשרות, כמובן, להישאר עם באס של…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by K0b1,

DS4+E6600+Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800=? כמה אני יכול לסחוט מהם ביחד ונראה לי עם ה BT אבל כעיקרון כמה אני יוציא לבסוף מאלה ביחד ומה אתה אומרים ה מושקין האלה יותר טובים מאלה פשוט את המחשב אני קונה מ לוגיק והם מציעים את אלה Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS ב 1700 ש"ח וגם המושקין ה 1700 ש"ח אבל הם מפנדה אבל השאלה העיקרית היא מה אני יכול להוציע מהשילוש הזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Lirux,

צריך מאורר 12 ס"מ עד 50 שקל שיהיה שקט, דחיפת אוויר טובה, ובקיצור שקט עם ביצועים טובים... המאורר חייב להיות מנועה... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 יש הצעות יותר טובות?

דיונים חדשים בפורומים