עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SamurAchzar,

אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by Blackbird,

אני חדש בתחום..........ואני צריך שמישהו יעזור לי.............. איך אני מתקין מאוורר נוסף..... בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  4. התקנתי את התוכנה SpeedFan וקיבלתי שם נתונים שאני לא כל כך מבין בהם , מה הטמפ' הנדרשת בד"כ ? העתקתי את התוצאות שיצאו לי , ואני לא כל כך מבין אם זה טוב או לא [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by ice2k,

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by contA-,

זה דיי דחוף, אני קונה את המחשב היום.. :jump: תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by Gabi10000,

שלום לכולם..... יש לי כרטיס גיפורס 4 MX440 היתי רוצה לדעת עם אפשר לעשות לו אובר קלוק בכלל ? ו איך ? בתודה גבי.... TextText

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by eliXir,

אני כמעט בטוח שאני אעשה אוברקלוק עם המחשב החדש שלי, אבל בעיה אחת: אין לי מושג איך! מישהו יכול להסביר לי או להביא לינק המסביר איך עושים אוברקלוק? ועוד שאלה, האם זה בטוח!? מכיוון שכולם אומרים כל הזמן שאם משהו מתפקשש אז אין אחראיות, למה שמשהו יתפקשש!? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  11. אני יודע שזה קצת מפגר לקנות קודם ואז להתיעץ אבל היה לי דיל ממש טוב וגם יש לי הרגשה שהרכיבים הנ"ל יתאימו ל OC נחמד( הלואי) אז רציתי לדעת מה הפוטנציאל של הרכיבים הנ"ל להגיע ל OC רציני (בהנחה שיש קירור איכותי מאד ) מעבד Q9450 זכרון OCZ 4GB 800HERTZ סידרת REEPER כרטיס מסך 4870 של G CUBE לוח אם ASUS P5K (לא זוכר דגם מדויק נראה לי P5K ESN או משהוא כזה)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by z1l,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור וזרימת אויר במארז זה: NZXT Apollo תמונה : http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZApolloBa פירוט : http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB או זה : NZXT Trinity תמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZTrinityB פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~NZTrinityB~6~0.htm מה אתם אומרים שעדיף מבחינת קירור וזרימת אויר כלומר מה יקרר יותר מחשב ממוצע או שאתם ממליצים בכלל על מארז אחר התקציב עד 400 שקל (וצריך רק מארז ללא ספק)

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by RDS,

טוב תראו... לפני חודש בערך פרסמתי נושא על כך שיש לי בעיית אוורור בכרטיס מסך (טמפ' מנוחה: 73, טמפ' מאמץ: 100+)... אחד הדברים שהעלתי בדעתי זה שהמאוורר הקדמי לא פועל... אז מחר ככל הנראה המחשב יגיע לתיקון... אם הרכבת המאוורר לא תעזור (לאתשפר את טמפ' הכרטיס מסך משמעותית), מה אתם מציעים לי לעשות? הכרטיס מסך שלי הוא 1950 PRO של Sapphire ושמעתי שהמאוורר שלו לא כל כך טוב... האם כדאי להחליף מאוורר לכרטיס, ואם כן לאיזה? תודה ומקווה שהבנתם

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by HellWarrior,

היום בעבודה נכנסתי להגדרות של אחד המחשבים שיש לנו שהוא P-3 500mhz וראיתי משהו שהבהיל אותי מאוד....CPU Fan RPM=0 ......ואז ראיתי את החום של המערכת....Chasis Temprature=32C ו ....... CPU Temprature = 91C !!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, המעבד עבד כמו סוס עבודה - בלי אוורור בכלל ז"א שזה המעבד הכי יציב שנתקלתי בו תחת עומס חום 8) למי שיש p-3 דעו נא שיש לכם חיית כח בבית !

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  15. זה המפרט : E6400 + סייט נינג'ה רב B MSI 975X Platinum OcZ 3G ddr2 4-5-4 HEC 550W club3D HD4850OC ראיתי איזה כתבה שאיזה אחד עם אותו לוח אם כמו שלי ומעבד 6700 הצליח לעשות אובר קלוק רציני : http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=100587 אני לא רוצה להגיע ל4.5 מספיק לי 3.5 אני לא מבין איך מתעסקים עם המתחים וכל זה.. מישהו יכול בבקשה לעשות לי מ- א' עד כמה שצריך???? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. המכפלה במקסימום של 7.5 ואני לא יודע איך להעלות אותה... בביוס כתוב מינימום 6 ומקסימום 7... יש איזושהיא דרך להעלות את המכפלה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by Stick2it,

כרטיס של GIGABYTE... מישהו ניסה? מה התוצאות? דגש: קירור פאסיבי

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by NIR-T,

היי, המפרט שלי הוא: CPU: AMD BARTON 2500 sapphire radeon 9500pro wd 40gb 8mb ATA-100 wd20gb - הוא ישן אני לא יודע מה הנתונים שלו.... 2x kingstone hyperz 512mb 377mhz (קיבלתי עם הזכרונות צלעות קירור כחולות כאלה..) TT volcano 9 cool mod MoBo:Chaintech 7njs Zenith |(NF2) יש לי מאוורר חלש בתקרת המארז שמוציא אוויר ובדלת המארז מאוורר antec tri-color שמכניס אוויר הטמפרטורה של מהעבד אחרי שהוולקנו עובד ב4800 ארפיאם 10 דקות היא 57 מעלות והטמפרטורה של הSYSTEM שאני לא כל כך יודע למה הם מתכוונים בSYSTEM היא 37... תדוה רבה רבה מראש ניר.

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  19. יש לי מעבד E6750 וקירור Artic colling 7 pro המעבד שלי לפי SPEEDFAN נמצא בערך על 66C אבל לפי התוכנה שמצאתי איפהשהו,שנקראת TEMP משהו(שכחתי ) זה נמצא על 30 כל CORE *המעבד לא במאמץ ! מה נכון? אם זה באמת מתחמם מה לעשות ? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 11:52:13 הנה תמונה מ2 תוכנותSPEEDFAN וSENSORVIEW http://img106.imageshack.us/img106/1707/92191685sk3.png האם זה תקין ? תודה.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by dafluff,

קודם כל בזמן משחקים שהכרטיס מסך מתאמץ המארז מגיע לפעמים גם ל55 מעלות (ב-speedfan) אז האם זה סביר ומה הגבול? בנוסף, האם יכול ליהיות שבבדיקת מעבד (3 שעות ב-OCCT) הכל יציב + משחקים ויש תוכנה או שתיים שנתקעות (Comodo)? לא משנה כמה OC זה נתקע על 2.8 כמו גם על 2.5. אגב, אם זה קשור אני משתמש ב-easytunes 6. ולבסוף האם OCCT מספיקה או שצריך עוד תוכנה והאם 60 מעלות שאני משפר את הבאס ל-305 (2.75) זה גבוהה מידי?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by BioTech,

אהלן חברים, הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד ועושה רעשים חזקים בזמן שאני משחק משחקי מחשב. הכרטיס הוא palit ati radon 4850, קניתי מאוורר נוסף למארז שיושב מקדימה ליד ההארד דיסק. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במארז, שני מאווררים גדולים של 12 סנטימטר מקדימה ומאחורה, מאוורר שיושב על המעבד ובנוסף האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאוורר שיושב על הכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 או ZALMAN ZM80D-HP + ZM-OP1 או Zalman Vga Cooler VF700-Cu ??? תודות מראש

• 6 תגובות
    • 501 צפיות
  23. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by ozba77,

שלום מה הטמפ' הסבירה למעבד P-D 2.8 במנוחה ובמאמץ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.