אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
או קיי .. אז ככה.. יש לי את המפרט הבא וינדוס vista 32 bIT Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 Du זכרונות של טוינמוסט (נראלי ) 512 * 2 667 MHZ 250 GB16 m buffer (שזה לא ממש קשור ) x1600xt 256 MB ddr3 128 BIT sapphire ולוח אם של ABIT KN9S וספק אני לא יודע .. אין לי מושג אי ךלבדוק . אני רוצה לבצע המהרה של הכרטיס מסך יש אפשרות לעשות את זה מהתוכנה של הכרטיס מסך ? יענו מה -catalyst לכמה להעלות ? כל פעם מהירות שונה ? אם מישו יוכל לתת לי מדריך אודה לו מאוד =]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו עשיתי עידכון לביוס ד"א הלוח שלי הוא ABIT AA8-3RD EYE והטמפ' של הכל אצלי צנח- חשוב לציין שאני מישתמש במעבד- P4 3GHZ@3.6GHZ PRESCOTT 1MB הטמפ' בעבר (ליפניי העידכון): מאמץ רגיל CPU 41-62 SYS 33-35 PWM 33-39 הטמפ' עכשיו (לאחר העידכון): מאמץ רגיל CPU 29-52 SYS 25-31 PWM 30 -33 כמו שנאמר OverClock 3.0GHZ@3.6GHZהלינק של עידכון הביוס הוא: http://www2.abit.com.tw/page/en/mot...&pPRODINFO=BIOS רציתי לדכת: 1) האם יכול ליהיות שניפגעו לי הביצועים? 2) אם כן איך אני משחזר את ההגדרות למצב הקודם? 3) האם זה הגיוני כאלה טמפ' לליבה כמו שלי (PRESCOTT)? 4) איך אני יודע אם החיישן שלי קורא טוב?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנ"ל מה שכן אני יודע שהמאוורר שלו אמור להגיע לRPMים גבוההים כדי לשמור על הכרטיס בטמפרטורה נוחה רציתי לדעת עם שווה לי להשקיע בקירור של טרמלרייט הוא עולה בסביבות ה250 שקל... 1.בגלל המימדים של הכרטיס היא בכלל מתאימה? 2.היא תיהיה יותר אפקטיבית מהקירור סטוק? 3.עיניין הרעש ירד מהפרק עם מערכת כזאת? 4.אני ארגיש הבדל בביצועים? מעכשיו אני מציין שאני רואה סרטי HD ומשחק משחקים כבדים לא עושה OC תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות קירור ל-HD של אחי, ומצאתי 2 שהכי אהבתי, איזה מבין שניהם עדיף לקחת: 1- http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=74&code=019 , ותתחשבו בעובדה שעם הקירור הזה משאירים את ה-HD במקומו הרגיל וכך המאוורר של 80mm בחזית המארז יזרוק אוויר על ה-HD ( למאוורר יש 32cfm ). 2- http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm , ושימו לב שאת הקירור הזה שמים במקום של כונן דיסקים, ולכן המאוורר של ה-80mm שבחזית המארז לא יקרר אותו.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
(לא מצאתי כותרת אחרת..) שלום.. אם אני קונה גם 2 tornado זה יגביר את הרעש בצורה משמעותית או שאני לא ישים לב?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי האם מישו התנסה בC@ עם המעבד הזה ולוח GA-MA69G-S3H?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הקירור הזה מקרר רק את המעבד הגרפי ולא את הזכרונות (GEFORCE 6600GT) האם צריך לנקות את המשחה מהזיכרונות או שעדיף להשאיר אותה עליהם?
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לכרטיס X800XL עם קירור סיילינסר 5... Zalman ZM-RHS1 או OCZ Copper BGA Ramsink תודה...ירון
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה OC למעבד ויש לי כמה שאלות: איך אני עושה את ה OC, אם זה דרך תוכנה או ביוס ואם זה אם תוכנה אז בקשה את השם שלה.. לכמה MHT ו FSB אני יכול להגיע? זה המפרט שלי: יש לי מאוורר רגיל של intel למעבד ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר במארז. ספק כוח 300W הטמפרטורה שלי היא כ 26 וכל השאל הרכיבים נימצאים בתמונה תודה רבה לעוזרים מי שלא רואה את התמונה שילחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה החלפתי את המעבד ל-AMD X2 4200+ עם הקירור של 3200+. כרגע המאוורר פועל ממש מהר ולכן הוא מרעיש. הייתי רוצה המלצה לקירור המעבד החדש בעל תושבת 939 שיהיה שקט. כרגע התקציב לא מוגבל. רק שיקרר טוב ויהיה שקט. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש אז אני נאלץ לשאול כאן שאלה למתחילים: האם יש איזשהו חיסרון באוברקלוקינג למעבד (מלבד הסכנה בזמן האוברקלוקינג עצמו) ? האם אורך החיים של המעבד יפגע ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
טוב אז ככה רציתי לקנות את ה R9800SEC בגרסת אומגה בסופו של דבר זה לא יצא לפועל ונתנו לי חלופה את ה SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail בפחות הוא יותר אותו מחיר זה שווה ? לכמה זמן הוא יחזיק לי ?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בבקשה דחוף.... עושה אוברקלוקינג כרגע על 34
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-