אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שאחד מחיבורי הSystem Fan על הלוח שלי מספק זרם נמוך מדי למאוורר במארז. המאוורר אמור לעבוד על 1000RPM כאשר בפועל הוא 0, עד שאני נותן לו דחיפה קטנה ואז הוא מתייצב על700. ניסיתי עם מאוורר שונה והתוצאה היתה זהה. הלוח הוא Gigabyte-P35-DS3. האם יש איזו הגדרה שאני צריך לעשות בBIOS?, אחרי הכל System Fan אחר עובד כשורה (החיבור שעובד כשורה הוא 3 פינים, זה שלא 4, אבל מחובר אליו מאוורר של 3) כמו כן, גם יש לי מאוורר למעבד שאמור לעבוד ב900-2500RPM אבל עבד בהתחלה על 600. כיוונתי את ההגדרה של Smart fan control mode לPWM במקום Voltage והוא קפץ ל1200. עוד לא בדקתי אם הוא עולה יותר מזה במצב PWM אבל אני יודע שבDisabled הוא מגיע ל2500. האם זה קשור אחד לשני? אני עושה משהו לא בסדר או ש…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שאלה לגבי מכפלת הזכרונות ... מעוניין להגיע ל 3 Go into Advanced BIOS and disable C1E and EIST. CPU Clock Ratio...........................[9X] CPU Host Clock Control............ [Enabled] CPU Host Frequency........................[333] Robust Graphics Booster.............[Auto] PCI Express Frequency...............[100] C.I.A.2........................................[Disable] Performance Enhance................[standard] System Memory Multi (SPD).......? על כמה צריך להיות המכפלה של הזכורנות אם יש לי 4 גיגה והמהירות על 1066?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי: Intel Pentium 4A Northwood, 2266 MHz Intel Billings 2 D845EBG2 הטמפ' עומדת על 30 c גם למעבד וגם ללוח....... הבנתי שעושים oc דרך הביוס, נכנסתי ואני לא יכול לשנות כלום.... עידכנתי תלוח מהאתר של Intel ולא עזר...... האם יש דרך לעשות oc?????
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך זה ישפיע על מערכת הקירור? יגביל אותי מבחינת גובה של רכיבים שחייבים להיות מאונכים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כל החוטים כחולים ???????????? זה משהו ישן זה מאוורר 120mm והוא מזה חזק מצאתי אותו מולכם[לא יודע איך רושמים סורי] אל חיבור תקע של החשמל הכנסתי אותו לחשמל כדי לראות אם הוא חזק הוא דיי חזק !!! מה אני יכול לעשות איתו?? מצאתי מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית איזה מין בית טוב כזה למאוורר שבדיוק באותו גודל יש בבית הוא גם פילטר המחשב שמצאתי בוא נגיד הוא בן 12 שנה!!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניה של מאוורר למעבד Q6600. לאחר ביקור באתר Thermaltake הבנתי שספינת הדגל בקטגוריה הוא: V1. בקריאה בפורום אני לא ראיתי שום הזכרה לדגם זה. ולכן אני קצת בדילמה בינו לבין Big Typhoon שעליו הומלץ רבות. מי משניהם עושה עבודה טובה יותר?
-
- 15 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E5200 על לוח של BIOSTAR מפרט בצד יש עליו OC קטן ועוד צריך השלמה הבעיה שלי עכשיו זה המאורר שעל המעבד הוא קטן ומרעיש החינמי הזה שמקבלים שקונים מחשב אז אם אפשר המלצות על קירור למעבד שקט וטוב... תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני משתמש ב-BT לקירור המעבד. כרגע כל העסק מורכב מחוץ למארז האם לא תיווצר בעייה כשגוף הקירור הזה מורכב בתוך המארז, כשלוח האם "עומד"? זה נראה כאילו הגוף יפול וימשוך איתו גם את המעבד..
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
האם הנתונים בתמונה המצורפת נורמאליים? מעבד - pentium D 805 מאוורר - של אינטל, זה שהגיע עם המעבד מאמץ - רק ה אימיול פועל ברקע OC- ללא תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר שאלתי אותכם מה אני צריך לעשות כדי להשתיק את המחשב שלי קצת אמרתם לי שאולי יעזור לי אם אני יחליף מאוורר מה שרציתי לשאול אותכם אני צריך מאוורר שקט מאוד כמה שיותר שיקרר טוב ושתהיה לי תמיכה טכנית שתבוא יחד איתו או אחריות אנא עיזרו נ.ב. מהו תחום המחירים של כרטיס כזה ומהם החנויות המומלצות לקנית מאווררים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
-
איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות ערכת קירור מים עד 600 ש"ח, למעבד Q6600. האם כדאי לקנות ערכה בשווי הזה או שכדאי לקנות גוף קירור רגיל? יש הבדלים גדולים בטמפרטורה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היום הוא יום חם וזה עוד כלום לעומת מה שהולך להיות הקיץ, והכרטיס מסך של עומד על 53 מעלות שכאשר הוא עובר את ה 49 אז הוא עובד לאט יותר... המעבד שלי על 53 גם כן וכל זה כשהמחשב לא בפעולה כבדה...רק IE פתוח... המאוור שיש לי על הכרטיס מסך והמעבד הם האורגינלים שקיבלתי ועל המעבד מרחתי משחה תרמית. יש לי מאוורר מקדימת המארז, ועוד מאוור בצד של המארז כמה שיותר בסוף. מה אני יכול לעשות?? כי זה גם המעבד וגם הכרטיס מסך... ??? ??? אני ממש לא רוצה לדעת מה יהיה עוד חודש :AR15: :asthanos:
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ה 7900GTX רץ בסטוק ב 1800MHZ והוא כולל זכרונות של סמסומג 1.1NS X1900XTX רץ בסטוק ב 1550MHZ והוא גם כולל זכרונות של סמסונג 1.1NS משמע ? אותם זכרונות... אז למה לעזאזל ב XTX אי אפשר להגיע ל 1800MHZ שלא נדבר על לעבור את זה... סמסומג אומרים שהמקסימום של הזכרונות שלהם עומד על 1800MHZ ב 2.0V ויכול לחרוג ב 0.1 למעלה או למטה, אבל גם ב 2.2 וולט זה לא הולך... מישהו יכול להגיד לי באיזה מתח הזכרונות עובדים ב 7900GTX ? אוליי ATI הכניסו תיזמונים שונים בזכרונות לכרטיסים שלהם ? מאיפה אפשר להשיג את התיזמונים ב 7900GTX ו ל X1900XTX ? תודה מראש... :
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008
-
- 14 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 80GB 7200RPM - 8MB הייתי רוצה לדעת מה טמפרטורה נורמלית של ההרדיסק ומתי יש מקום לדאגה
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-