עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן יש לי גוף קירור ומאוורר על הלוח אם... אני רוצה להחליף אותו בקירור פאסיבי בלבד מה אני יכול לשים במקום זה? באיזה גודל הגוף קירור צריך להיות בשביל שהלוח לא ישרף לי? אני יכול לקחת את הגוף קירור של K8NF9 939 שמבוסס על NF4 והוא יספיק לי? אני לא עושה OC. מצד שני... המחשב יכול להיות דלוק הרבה זמן רצוף... יניב

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  3. אני חדש בעניין אז אני צריך קצת עזרה אני מנסה לעשות OC למעבד P4 2.4 GHZ PRESCOT הגעתי עד 2.72 GHZ החום הוא על 40 מעלות בזמן רגיל ועבודה 50 ואני בלי תוספי קירור שונים. אני רוצה לעבור את גבול ה3GHZ יש מצב שזה יקרה או שאני מבזבז זמן המחשב מורכב מפנטיום 4 2.4 @ 2.72 ולוח אם של ASUS P4SP-MX כ.מסך G-FORCE FX 5200 128 MB וגם זיכרון 512 של KINGSTON הוספתי למארז עוד מאוורר זה התוסף היחיד של הקירור יש לי שני מאוררי מארז אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני גם צריך תוכנות בדיקה טובות אם יש למהירות . בתודה BEN903 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by Bar1234,

מישהו יכול לעזור לי בנושא ??? יש דבר כזה מאוורר צבעוני (זאת אומרת שהוא מאיר כאשר הוא מחובר למקור מתח) או שכל התאורה שלו היא בנייה עצמית ??? אם מישהו יודע משהו בנושא שיעזור לי בקשה אם תוכלו גם לפרט מחיר זה יעזור מאוד..... עדיף להזכיר גם את שם חברת המאוורר שאני ידע מה לקנות.... תודה לכולם...!!!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by Gabi10000,

שלום לכולם..... יש לי כרטיס גיפורס 4 MX440 היתי רוצה לדעת עם אפשר לעשות לו אובר קלוק בכלל ? ו איך ? בתודה גבי.... TextText

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by lenso,

שלום , המערכת היא amd 64 3000+ 939 venice msi k8n neo2 platinum nforce3 1g memory 2.5cl ati readon 9800pro 128m עם אוורור רגיל ... יש בתוכנה של msi תוכנה לאוברקלוקינג , core cell ... התקנתי אותה ויש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי שמעלה כל שנייה את המהירות של fbs מ 200 ועולה.. ורואים את המהירות של המעבד 1.8 עולה בהדרגה . כשזה הגיע ל 1.9 המחשב ביצע ריסט לבד וכשעלה מיד הסרתי את התוכנה וכרגע המצב רגיל . למה הוא כבה רק ב 1.9 ? , האם יש אפשרות לבצע זאת עם תוכנה אחרת שלא תסכן את המחשב ? אשמח לתשובה או המלצה אם זה בכלל כדאי .. תודה שלומי.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by amitbatito,

למה שאני עושה find max mem אז הוא אחרי כמה דקות עושה מסך שחור וחייב לעשות ריסט??

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Ran B,

אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. קיצר חשבתי על הוספת מאורר בגג המארז ,השאלה כמה מעלות זה יוריד בערך ,ואם בכלל שווה לעשות ...

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by יקירn95,

יש לי intel pentium 4 cpu 2.8ghz לוח אם (abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5 ןזיכרון 512 ddr תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by Sex$Booster2007,

היי רציתי לדעת למי שיש את הלוח הנ"ל והמעבד הנ"ל מהו התדר המקסימלי של המעבד שהצלחתם להגיע ועד כמה הוא יציב? אצלי הוא 100% יציב על 2.4GHZ אבל ראיתי אנשים שהגיעו ליותר מזה.

16. ok קודם כל כרטיס שנתן לי ועדיין פחות או יותר נותן לי ביצועים כמו שאני רוצה... הבעיה.. אני מדליק אותו הכל טוב וסבבה אחרי רבע שעה, חצי שעה שאני באמצע משחק הוא נתקע לי... הכרטיס פשוט נתקע! שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה בלי משחק בלי כלום לא נתקע ולא כלום.. שהוא נתקע פתחתי את המחשב.. נגעתי בגוף קירור והוא היה ממש רותח!! הגעתי למסקנה שזה הבעיה ולא המאוורר כי הוא עבד תקין איך אני מסדר את זה שהטמפ' ירדו..?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. Started by lowdez,

שלום לכולם, הנה המפרט: Intel Q6600 SLACR G0 Tuniq Tower 120mm Gigabyte X38-DS5 2GB Corsair XMS2 Extreme 4-4-4-12 800mhz XFX GeForce 8800GTS 512mb AlphaDog Edition WD 320GB AAKS CoolerMaster CM-690 Thermaltake Thoughpower 500w QFan את האוברקלוק למערכת עשיתי דרך הביוס ולא דרך easy tune 5. עכשיו הבאתי את המעבד ל3.5 ג'יגה בקלות, ממש בקלות, לזיכרונות הייתי צריך לתת 2.1v בשביל לנצל אותם ב4-4-4-12. עכשיו הכול טוב והכול נחמד, רק שלא הצלחתי להעלות מתח ללוח, אני מנחש שיש משהו שאני מפספס, כי העליתי את המתח, אבל מתי שבדקתי בכל מיני תוכנות כמו CPU-Z, רואים שהמתח נשאר אותו הדבר. כמובן שלא בדקתי יציבות למערכת כי לא הצלחתי להעלות מתחים, אבל מישהו יכול לתת לי הסברים על התפריט של האוברקלוק…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by mokisho,

יש לי לוח אם אסוס P5W DH חשבתי שהוא לוח טוב ל O.C אבל הוא לא עובר את ה FSB356 אני מצליח להגיע ל FSB400 אבל עם הספק חשמל למעבד מטורף של 1.65 והמעבד עומד על חום של 65 לשני הליבות אז ירדתי חזרה לתדר של FSB 356 האם יש אפשרות לעשות משהוא יש לי קירור זלמן 9700 למעבד

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by shushon,

המחשב שלי בן 8 חודשים , ולאחרונה גיליתי שחום המעבד הינו בין 65-70 מעלות. האםזה שכיח שהחיישן מזייף? והאם תוכנות כמו speedfan וכדוגמתה לוקחות את הנתונים מאותו מקור כמו ה-bios?

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  20. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by kibub,

היי אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה ללמוד על נושא הOC אני יודע מבחינה בסיסית והייתי רוצה לדעת קצת יותר למשל על יחס באס בין מעבד לזכרון העלאת והורדת מתחים ועוד וזאת כדי לא לטעות בחומרה שבחרתי, אם יש למישהו קישור למדריך כזה (בעברית) אני אודה מאוד.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by z1l,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  23. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. לא אכפת לי מהרעש יש לי מאוור תעשיתי שמיתחבר לחשמל של הבית(240v) של 120mm במחשב! אז אני גם ככה אני לא שומע כלום אני רוצה לעשות o.c הקטע שאני צריך גם ספק יש לי תקציב של 500-450 מידע איך מרכבים ביצועים תינסו להימנע מפירוק הלוח[אין לי מקום בחדר]

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן כרגע לקנות מחשב חדש ולעשות בו OC. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ספק כח Enermax Liberty 400W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE לפני שאני קונה את המחשב הזה, אני אשמח לדעת מספר דברים! 1. לפי מה שקראתי בפורום, אפשר להגיע לאותם ביצועים של E6600 עם המעבד הזה בOC- אני יוכל לעשות את זה עם הקירור הנ"ל? 2. אם המעבד יתחמם יותר מידי או\ו אני אספק לו יותר מידי מתח, יש מצב שלא רק הוא ישרף אלא עוד כמה חלקים במחשב? 3. קראתי ביקורת ממש נחמדה על הלוח אם הזה בקשר לאוברקלוקינג (http://www.xbitlabs.com/ar…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים