עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רכשתי לא מזמן את ה-Sapphire R9 290 Reference אני מחפש קירור חלופי עבורו. אין בעיה לרכוש גם בחו"ל או אפילו קירורי After market ששייכים לכרטיסים מקוסטמים או גמורים (DIRECT CU של ASUS ואחרים.) נ.ב. כיף לחזור

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. חברים שלום סוף סוף התפנתי להחליף את הקירור של המעבד (ARCTIC COOLING Alpine 64 במקום הקירור המקורי של AMD שהתחיל לשרוק וטחן לי את המוח) הקירור החדש לא שקט לגמרי אבל לא שורק כמו הישן ואז גיליתי מקור רעש חדש - המאוורר של כרטיס המסך (Gigabyte ATi Radeon X600PRO ) שניקוי שלו באויר דחוס לא ממש עזר. ניסיתי לחפש קירור חלופי לכרטיס וכל מה שמצאתי היה קירור פאסיבי שאיננו זול ואני לא בטוח שיתאים לכרטיס ולמארז. האם מישהו מכיר מאוורר חליפי זול וטוב לכרטיס המסך הנ"ל ? ועוד שאלה, האם סביר שמחשב בן שנתיים וחצי יפתח כאלו רעשים ? המחשב הישן שלי (IBM Aptiva ) כבר בן יותר מ-7 שנים ועדיין פועל, אמנם הוא לא שקט כמו שהיה חדש אבל לא מגיע לרמות רעש שמטמטמות את המוח... תודה למגיבים.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by m.l,

שמעו אני לא יכול יותר. הקירור האקטיבי של SPARKEL הורג אותי. אני ממליץ לכול מי שרק מתכנן לא לעשות את הטעות שלי ולהשקיע ולקנות של חברה חארת עם קירור פאסיבי, עכשיו אני יודע שלפני כמה זמן לא היה בשוק קירורים תחליפיים לסידרה 8XXX אבל עבר מספיק זמן, ניראה לי שהיו אמורים לצאת כמה אבל אני לא מוצא אותם, אני חיים קירור תחליפי לכרטיס מסך, שיהיה פאסיבי, תקציב עד 300 שקל, אבל אם יש ביותר אני ייקנה גם רק תראו לי למה הוא פשוט חופר לי במוח אפילו אחרי שהורדתי בRIVA TUNER את המהירות למינימום, יש את הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3030 רשום ששהוא אוניברסלי ומתאים לכול כרטיס מסך האם זה נכון.?? נ.ב החלפת הקירור מבטלת את האחריות?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by captaincaveman,

טוב, יש לי גישה (בערך) לחנקן נוזלי ואפילו יותר טוב להליום נוזלי (הרבה יותר קר מחנקן). יש מתנדב שמוכן לנסות ולראות מה המחשב שלו יכול לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by The Un4givN,

מישהו אמר לי שיש משהו כזה, אתם מכירים או שאני אצטרך להמציא את זה? זה יכול להיות יעיל אם יהיה אפשר לשלוט בטמפרטורות? חוץ מהטמפרטורה וההספק של הספק יש עוד דברים שקובעים את הגבול של האוברקלוקינג??? אני יודע שזה נשמע כמו מדע בדיוני אבל יש למישהו מושג בדבר הזה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by maxwell10,

האם ישנם מחשבים חרישיים? (fanless syste) אפשר לראות תמונות או מפרט?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Chura,

שלום הזמנתי את הזיכרונות, ואני חושב על קירור בשבילהם, לא יזיק :-) חשבתי על 2 מאוורים של AC 80 מ"מ, אבל לא מסתדר לי קיבוע נורמלי בשבילהם... האם יש קירור טוב לזיכרונות ? חשוב שהוא יהיה שקט... בעיה נוספת היא שיש לי נינגה, והוא טיפה עולה על הזיכרונות אני חושב, יש מצב ?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Regev,

דחוף ביותר, אני צריך המלצה על מאוורר שיתאים להיטסינק AX478. משהו שקט וטוב...

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

אני שם את המעבד הזה במארז HTPC SILVERSTONE LC17 ומבקש המלצה לקירור טוב שיהיה נמוך מ15 ס"מ (מרגל ועד ראש) ושיהיה קומפקטי. אני בינתיים חושב על NINJA MINI או ZALMAN 9500. מה דעתכם? אגב, המעבד הולך לעבור אוברקלוק בינוני.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

מה הקירור למעבד הכייייייי טוב ושקט?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by oreinis,

איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. Started by The-Devil,

אני קונה לבן דודי מחשב חדש עם AMD64 3000+ Socket 754 אבל לפי הניסיון שלי עם AMD המאווררים שהם מביאים לא תמיד מספיקים אז אני רוצה לקנות לו מאוורר , שלא יעשה רעש ושיעשה את העבודה באופן טוב... הוא לא מתכנן לעשות OC אז לא צריך משהו עצבני תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  14. Started by RollinUp,

אשמח אם תביאו לי קירור טוב ולא יקר בשביל i5 3470, רצוי מחברה מוכרת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by natanel102030,

אהלן אני עם מארז Corsair Air 540, מעבד 6700, עם GTX1080 ולוח H170-Gaming 3 של Gigabyte. כרגע מאוכלסים לי שני סלוטי 8G DDR4 בדואל צ'אנל ואני לא יכול להוסיף עוד שניים מהסיבה שהקירור הנוכחי שלי, I30 CO פשוט תופס מקום של אחד ( וסלוט בודד של 8 פשוט לא סימטרי לי, לא בעין ולא כ24GB במחשב ). מחפש קירור טוב יותר. מתעקש על זה שיהיה שקט באותה המידה. מעדיף אוויר כי זו פחות תחזוקה ובואו לא נתווכח שאין באמת הבדלים עם קירורים טובים, כי אין ( מניסיון עם הI30 CO שעולה חצי מקירור מים ). כן, הוא ממש לא אמור להתחמם מדי אבל אני רוצה להיות בראש שקט. תודה רבה לכולם

16. Started by EagleX2,

על איזה קירור לp4 אתם ממליצים לי? (אובר קלוק רצחני)

• 18 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by שורטי,

שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by spider272,

איזה קירור יהיה הכי טוב למעבבד E7500 למארז לא גדול בימיוחד ול אוברקלוק..מארז huntkey h001 ATX לוח 775

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shlomifounis,

איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. כמו שאמרתי בכותרת אני צריך קירור טוב למעבד בשביל לעשות לו אוברקלוקינג. עדיף את הקירור שיתן את התוצאות הכי טובות.. אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. תודה מראש, אליאב.

• 26 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by esaly,

חבר'ה.. יש לחבר שלי בעיה עם המאוורר סטוק שלו..במנוחה הוא מגיע ל56 מעלות שלא לדבר על מאמץ -מגיע ל64 מעלות.. זה "קצת" יותר מידי... כל זה כמובן אחרי ריענון משחה טרמית... הייתם ממליצים להחליף מאוורר? ואם כן אז לאיזה? משהו לא יקר יותר מידי ובעל הרכבה נוחה... המחשב בעיקר משמש לאינטרנט ומידי פעם למשחקים... תודה רבה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אלבר,

מה יש בתקציב של 100-150 ש"ח, שמקרר טוב ושקט כמו הסטוק לcore i5 750?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DarkX,

אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Th3W4ve,

ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים