עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DesperadoS,

אז ככה.... אני עשיתי אצלי באיי אם די אוברקלוק מצוין ואצל אח שלי אני עושה עכשיו ונתקעתי בבאס לא זוכר איזה ואני צריך לעלות מתחים ויש לי שם אפשרות לשנות או ל מספר שזה עכשיו או \Ignore וזה נראה כאילו אי אפשר (בטח שאפשר)אבל פשוט אני צריך שתגידו לי מה לעשות P4 2.4 B Asus p4s533 - mx 512 Generic 2100 DDR

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  2. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by fuckzone,

איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nivster,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד. עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. באתר ישראמודס (אתר המוקדש כולו למודינג), נפתחה תחרות מודינג בה אני משתתף (וגם נסגרה כבר). אני רוצה להציג בפניכם את כל הפרוייקטים האחרונים שלי, כולל כאמור את הקירור מים, והרבה, אבל הרבה הרבה UV !!! כתובת התמונות שלי: http://avner-richard.com/isramods/ פשוט לחכות שהסרטון יסיים, או ללחוץ על ה skip למטה. תודה רבה, אבנר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מבחינה תיאורתית וביצועים בתחלס

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת מה סידור הצבעים על הנגד . כי לא הבנתי בכלל איזה נגדים צריך לקנות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by SixKiller,

שלום... לא נראה לי שהשאלה הזאת נשאלה אי פעם אבל יש לי הרבה מאוד מאוררים ויש לי על הלוח 3 חיבורים ואני חיברתי הכל לחיבורים של פאוור אז מה לעשות אותו דבר..? פאוור? או על הלוח....

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  9. Started by SuB,

יש לי מאוורר Vantec UV LED (שדרך אגב, נורא יפה ואני ממליץ עליו מאוד בתור מאוורר לחלון) ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות נוזל למריחה, שיזהר ב-UV. כי מרחתי קצת חומר רגיל שזוהר באולטרא, וזה (מן הסתם) לא זוהר ב-UV תודה, אם אפשר מחיר גם, כי אני לא מוכן להשקיע בזה הרבה כסף

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by tomer_baran,

כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by fuckzone,

השם אני יכול להסיר את החלק התחתן המרובע במאורר בצורה כול שהיא? :'( (אל תשאלו אותי למה מתי שאני אסיים את הפרויקט אתם תיראו

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Kodi,

קיבלתי דיסק סקאזי כאן תמצאו פרטים עליו: http://www.seagate.com/support/disc/specs/scsi/st318203lw.html זה כרטיס יקר ערך ככה הבנתי וחשבתי שכדי לי לשמור עליו בהתאם. אז אני רוצה לקנות לו "מגירת קירור" ורציתי שתמליצו לי על משהו שיתאים לי ויש לו ביצועים טובים! אין לי בעיה עם רעש (אם זה עושה רעש) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  15. Started by tal249,

היי, יש לי מעבד amd 1800 xp עם הגוף קירור המקורי הוא הגיע ל-65 מעלות לכן רכשתי המאוורר של aerocool extreme ועכשיו הטמפ' מגיעה ל 75 מעלות במנוחה!! ניקיתי את הגריז הישן ומרחתי את החדש לפי המדריך באתר. אפילו הוספתי גריז תרמי לאחר מכן ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה קורה שם? הוא מסתובב במהירות נורמלית (2900rpm). בתודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by War-Hammer,

היום קיבלתי את צג ה LCD החדש שלי! בתוך הערכה ישנם שלושה נגדים , אחד מהם אני יודע לזהות אבל את השנים האחרים לא. צירפתי תמונות שיעזרו לנו לפתור את הבעיה: פה אנחנו רואים את שני הנגדים הגדולים בעלי שלושת הרגליים, את האפור אני יודע לזהות מכיוון שכתוב עליו : " 67WR10K 8850M1 ". את הכחול אני לא מצליח לזהות, אולי מכיוון שלא כתוב עליו או שאני לא יודע להבין מה כתוב עליו אז אנא תעזרו לי לפענך את זה: " W 203 C600 " פה אנחנו רואים את הנגד השלישי והקטן יותר, בעל שתי הרגליים, הצבעים שעליו הם : לבן, חום, זהב, זהב. הנה הוא : תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by W0lverine,

כרטיס מסך ראשון : geforce4 - 440mx - 128mb - chaintech כרטיס מסך שני : voodoo banchee - 16mb - creative שתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבד בלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהו בכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה 10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם ! הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמם הכרטיס השני אין מה לדבר זה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..) ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחה כל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפ הכרטיס …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yambtz,

קודם כל, השאלה הקלה: המעבד שלי ב 50 מעלות, יש לי 2.4B עם קירור ג'נרי של אינטל. הוא תמיד על 50-53 מעלות (תלוי בטמפ החדר) לא משנה עם אני גולש או משחק 7 שעות פלנטסייד (משחק שנותן ל full-load משמעות חדשה) יש לי את המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd1225129144.htm אבל עם חלון, חורי אוורור בדלת, כבלים מעוגלים ומסודרים והכל. כשאני שם את היד מאחורי המאוורר שיושב מתחת לספק האוויר לא חם יותר מהאוויר בחדר שלי. יש זרימת אוויר מצויינת במארז. השאלה שלי אם זה בסדר או שאני צריך להשיג כסף למאוורר טוב? אני לא עושה OC. שאלה שנייה. איפה נמדדת הטמפ system? כי אפילו שיש לי מארז קריר כתוב לי ב BIOS 40-42 מעלות. זה הטמפ של הצ'יפסט או של מה זה? כי הגשר הצפוני בהחלט חם. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  19. Started by ohad_intel,

היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by ccc,

הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by fuckzone,

יש לי שאלה יש לי ג'קסו האם הוא יחתוך ישר חלון? ואיזה חומר אני אמור לשים נו השקוף הזה. :-\

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Ancient1,

הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by cohena11,

קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו

• 7 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים