עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hugo123,

יש לי בעיה חוזרת בלוח הזה של ABIT. המאוורר הפיצפון שיושב על בקר הזיכרון, נתקע כבר פעם שניה. בחברה הם מחליפים לי כל פעם לוח וזה די נמאס. חוץ מזה שהוא מרעיש כשהוא חדש.. האם יש מישהו שניסה להרכיב לוח צינון בלי מאוורר? האם זה יעבוד טוב?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. קירור שקט ויעיל , מטרות : OC בינוני\גבוה . תקציב: 250 מקסימום . מעבד: AMD 3200+ s939 "WC לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum חשבתי על Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED , אבל אינני יודע אם הוא מתאים ללוח אם . מישהו יוכל בבקשה לבדוק בשבילי ? המלצות אחרות יתקבלו בברכה . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by Sango,

http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by ns,

יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost

6. Started by Idan-h,

האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by madcatz,

שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by etay34,

שלום, יש לי מארז של HUSH השקט זה שמרופד מבפנים. רציתי לקבל המלצות על מאוורר לתוך המארז שיכניס אויר לבפנים, כרגע מה שיש זה: מערכת קירור של טוניק, מאוורר אחורי 1600 סיבובים של חברת S-FLEX ומאוורר מקורי של המארז שמכניס אויר ולפי הנתונים של תוכנת SPEEDFAN נותן בערך600 וזה לא מספיק טוב, צירפתי תמונה של התוכנה כאשר המחשב לא במאמץ- אני רוצה המלצה למאוור שקט מאוד עם מספר סיבובים יחסית גבוה (1200-1600) במחיר סביר- ראיתי שיש עד 70 שקלים בכל מיני אתרים. *צריך לשים לב לכך שעכשיו מתחיל הקיץ והטמפרטורות של המחשב יהיו גבוהות גם ככה אז עדיף שיהיה קירור טוב. * שאלה נוספת היא מדוע שאני פותח את המארז ומחכה כמה דק' פתאום המעלות צונחות משהו כמו 5 מעלות..? (כאילו אני מבין שהוא לא מקבל אויר קר …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. Started by rokman,

שלום, אני חדש באתר וגם חדש בתחום הOC. אין לי מושג איך עושים OC ואני ישמח אם תעזרו לי. הנה המפרט של המחשב שלי, תגידו לי אם יש טעם לעשות ואם אני יכול להגיע לתוצאות טובות. בהרצת 3DMARK05 (כל הבדיקות האפשריות) קיבלתי 3102. מפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by H-bomb,

קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by millin,

שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

עם כן , לאיזה מהירות אפשר להגיע? ובאיזה קירור מומלץ להשתמש? והעם בכלל בריא לעשות ל מעבד שכזה OC?

14. Started by Chymes,

יש לי שאלה: לא מסוכן להרכיב על הסוקט גוף קירור במשקל קילוגרם?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  15. טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  17. אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 PDP SYSTEMS לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: העברתי לפורום אוברקלוקינג וקירור.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by niner,

מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהו אוברקלוקינג? כיצד הוא מתבצע ומה החסרונות והיתרונות שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

שלום! יש לי 9600XT 256 אני מעוניין לקנות ZALMAN VF700 ב143 שקלים. 1) האם הוא יעבוד ויעלה והוא במידות המתאימות? 2)האם המחיר טוב? 3)תודה [ihttp://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.oneclick.ru/resources/images/more/1011011/lgvw/1011011_2.jpg&imgrefurl=http://www.oneclick.ru/estore/item.jsp%3Fdao%3D1011011&h=480&w=640&sz=177&hl=iw&start=9&um=1&tbnid=1ln2Q_rqkbVIZM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DPowerColor%2B9600%2BPRO%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he-IL:official%26sa%3DNmg]זה מה שיש לי,אני חושש שהקבלים בצד יפריעו

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113672 מי חשב שלילי על ביג טייפון ?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. רציתי לקנות מערכת קירור מים עכשיו אין לי מושג מה טוב ומה לא ריציתי שהיא תקרר את המעבד הכ מסך ואם אפשר גם תנורתברידג' תוזה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by doggystyle,

שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים