אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי את ההיטסינק סטוק של המעבד, והמאורר של הכרטיס מסך עושה לי חור בראש, אז חשבתי אולי פשוט לשים את ההיטסינק הזה שגדול בערך פי 10 מההיטסינק של הכרטיס מסך(עם תמיכה כמובן...) ובלי מאוורר. יש משהו שיכול להגביל אותי עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתעסק קצת עם OC במפרט בצד, עם דגש על קצת כי סה"כ ציוד זוועה (: בכל אופן הגעתי מ-1.8 ב-200*9 ל-2025Mhz ב-225*9 אבל המתח עלה לבד באופן מפחיד ל-1.6V! עברתי על המדריך OC שיש באתר ואין לי את רוב האופציות שאמרו לבטל או להגדיר לפני שמתחילים מצאתי רק את ה-Spread Spectrum ואת הטמפ' כיבוי שהגדרתי ל-60 יכול להיות ש-cpu-z או אוורסט מזייפים בנוגע למתח המעבד ? אם לא- איך לעזאזל להימנע מזה ? תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קיבלתי שני כרטיסי מסך ישנים: VOODOO3-2000 וRIVA-TNT1 אז ככה, א. מישהו יודע מה המהירויות דיפולט שלהם? ליבה וזיכרון(אני יודע שהליבה של הVOODOO היא 143 MHZ) ב. לVOODOO השתמשתי בתוכנה שנקראת VOODOO3-OVERCLOCKER. ומה שאני רואה שם (תמונה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=615194), זה שיש אפשרות לשנות רק את המהירות ליבה... ג. אז איך משנים את מהירות הזיכרון (אם אפשר) בVOODOO, וגם על איזה תוכנה אתם ממליצים לRIVA?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אממ קניתי מחשב לפני בערך חודשים ויש פה את המאורר למעבד הזה: GIGABYTE NEON COOLER PRO 775 והמעבד הזה: 2.66G 2x1M BOX 805 DUAL CORE 533 הטמפ' שלו במנוחה עומדת על 43 ככה אני יודע ששווה לי לעשות OC אבל איך עושים וכמה כדאי לי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ראיתי באתר של החברה את שיטת ההשמה והם ממליצים לשים במרכז הרכיב נקודה בגודל גרגיר אורז ואז להרכיב את מפזר החום אגב סיבוב קל ימינה ושמאלה על-מנת לפזר את המשחה. הם טוענים שאין צורך בכיסוי מלא של משטח פיזור החום של המעבד שכן הפיסה שאותה הוא מקרר היא בשטח קטן במרכז הרכיב. רא קישור: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf לעומת זאת ראיתי במדריך באתר שיש לפזר את המשחה עם כרטיס פלסטי על כל שטח הרכיב וכן גם להוסיף משחה בצד של מפזר החום עצמו. מה ממליצים חכמי הפורום המנוסים?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים מובנת שבאה עם המארז שלי (AROMOR LCS) הייתה לי בעיה אחרת במחשב אבל אחר כך גיליתי שחסר לי מים במיכל (הגיע לקו הנמוך LOW) מלאתי מים במיכל והדלקתי את המחשב (הוא בקושי זז לי פתאום) ואז גיליתי שהמשאבה פשוט לא עובדת 1. האם יש משהו שאני צריך לעשות או הייתי צריך לעשות? 2. האם יכול להיות שהיא פשוט מתה? 3. ובכלל האם יש אחריות על משאבות של מערכות קירור מים שבאות עם מארז? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:02:33 מישהו בבקשה PLSSSSSSSSSSSSSSפשוט אני אצל חבר ורואה אצלו מישהוווווו???????
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום!!! (הודעה ראשונה שלי פה ) המחשב מתחיל להזדקן (הבחור בן 3 וקצת...) אז החלטתי סוף סוף לעשות אוברקלוקינג. לצערי לא ממש יצא לי להתעסק עם זה בעבר וממש לא בא לי לשרוף כמה דברים שם, אז אני מאוד אודה למי שמבין ויעיף מבט ויעזור לי קצת... אז ככה: יש לי מחשב עם מעבד Pentium 4 Willamette 1.5Ghz Sokcket 423 (זה הישן למי שלא קלט) לוח אם Asus P4T ללא תוספות(צ'יפסט אינטל 850), וזיכרון Rd-Ram Samsung 4X128 Mb כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe Geforce 2 GTS 32 Mb ddr (מצטער על הפירוט המלא מדי... ) קודם כל בקשר למעבד - אני צריך המלצות לאמצעי קירור, בנתיים סתם ניסיתי לעשות אובר קלוקינג להנאתי (ללא אמצעים נוספים חוץ מהמאוורר המקורי) ולא הצלחתי יותר מ 1650Mhz כי פשוט יש בביוס…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי חברה, יש פה מישהו שגר בחיפה ושיש לו קצת גריז טרמי? קניתי עכשיו לוח אם חדש אבל שכחתי לבקש גריז טרמי בלי לשים לב. אני מת להפעיל את המחשב ואין לי כח לחכות עד יום ראשון. plz help! המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי שאלה: לא מסוכן להרכיב על הסוקט גוף קירור במשקל קילוגרם?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
או קיי .. אז ככה.. יש לי את המפרט הבא וינדוס vista 32 bIT Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 Du זכרונות של טוינמוסט (נראלי ) 512 * 2 667 MHZ 250 GB16 m buffer (שזה לא ממש קשור ) x1600xt 256 MB ddr3 128 BIT sapphire ולוח אם של ABIT KN9S וספק אני לא יודע .. אין לי מושג אי ךלבדוק . אני רוצה לבצע המהרה של הכרטיס מסך יש אפשרות לעשות את זה מהתוכנה של הכרטיס מסך ? יענו מה -catalyst לכמה להעלות ? כל פעם מהירות שונה ? אם מישו יוכל לתת לי מדריך אודה לו מאוד =]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ניר שלנו (אני) היה במצב רוח מרומם. למה אתם שואלים , כי החלקים למחשבו החדש והסקסי כבר בדרך!. (כתוב למטה) אבל אבוי! לנירלה יש בעיה , הוא צריך קירור למעבד. מה הוא יעשה?! במחשבו הישן והטוב היה לו sp-94 , אך ניר לא רוצה את ה XP-90 / 120 כי הם גדולים ולא חמודים! (סתם , אם אני הולך על THERMALRIGHT אז רק הxp-120( אז בבקשה ענו לניר שלכם ותעזרו לו למצוא קירור טוב למעבד , שהוא לא רועש. ולא כבד (אם תגידו לי זלמן7000 אני אעשה בכם מעשי סדום : ) איזה חביב אני נ.ב: יש איזה היטסינק של switchtec אמרו לי הוא טוב.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות קירור ל-HD של אחי, ומצאתי 2 שהכי אהבתי, איזה מבין שניהם עדיף לקחת: 1- http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=74&code=019 , ותתחשבו בעובדה שעם הקירור הזה משאירים את ה-HD במקומו הרגיל וכך המאוורר של 80mm בחזית המארז יזרוק אוויר על ה-HD ( למאוורר יש 32cfm ). 2- http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm , ושימו לב שאת הקירור הזה שמים במקום של כונן דיסקים, ולכן המאוורר של ה-80mm שבחזית המארז לא יקרר אותו.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני קונה מאטר Sky PC אז תמליצו מה הכי טוב למעבד שרשמתי: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&fldID=138&fldVal=775&ShowSenon=1 של Zalman הכי יקרים אבל האם הכי טובים ? אולי בעתיד מתכנן לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-