אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
או קיי .. אז ככה.. יש לי את המפרט הבא וינדוס vista 32 bIT Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 Du זכרונות של טוינמוסט (נראלי ) 512 * 2 667 MHZ 250 GB16 m buffer (שזה לא ממש קשור ) x1600xt 256 MB ddr3 128 BIT sapphire ולוח אם של ABIT KN9S וספק אני לא יודע .. אין לי מושג אי ךלבדוק . אני רוצה לבצע המהרה של הכרטיס מסך יש אפשרות לעשות את זה מהתוכנה של הכרטיס מסך ? יענו מה -catalyst לכמה להעלות ? כל פעם מהירות שונה ? אם מישו יוכל לתת לי מדריך אודה לו מאוד =]
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 PDP SYSTEMS לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: העברתי לפורום אוברקלוקינג וקירור.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עוד על כרטיסי המסך החדשים - 8600 הבינוניים: 1. OC 2. השוואות במשחקים, 3DMARK.... יש מישהו שמכיר אתר טוב ???
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי האם מישו התנסה בC@ עם המעבד הזה ולוח GA-MA69G-S3H?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש חשיבות עקרונית לסוג הצ'יפסט לOC או שזה בעיקר האיכות של הלוח הספציפי? ההתלבטות שלי היא בין לוח מבוסס i680 לבין p965 או שעדיף 975 ? המעבד הנוכחי הוא D820 והתקוה היא להחליף או DC או לQC. תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לא ה DP-101 כי הוא יקר אני מדבר על הפחות יקרים
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קירור מעבד לתושבת AM2 עד 150 שקל גג הנה תמונה של הCPU-Z עם זה עוזר למישו http://www.siz.co.il/up.php?i=n2ogt42qynxt.jpg ושיהיה מאייבורי בבקשה כי זה לחבר והוא לא יודע להרכיב.. תודה לעונים foty123
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יאלה נפרסם גם פה: המערכת מעבד: אינטל פנטיום 4 דגם 630 מהירות 3.0 מתח התחלתי 1.38 זכרון: SPECTEC במהירות 533 התחלתית מתח 1.8 קירור: סטוק סופר פאי התחלתי: 46 שניות די טרנטה, אבל עוד מעט צבא אין לי כוח לשדרג הOC הותחל די חפיף דרך התוכנה של ג'יגבייט (החליפו לי אותו במסגרת אחריות במקום לוח אינטל שלא איפשר לי-לכו תבינו טכנאי מאפיונר תוצאות: מעבד: 3.7ghz זכרון: כמעט 666 צילום תוך כדי, רק 50% למעבד כי כנראה זה מנצל טרד' אחד בלבד, כל התהליכים סגורים חוץ מנחוצים סיום: כמו כן, נתתי מתח 1.45 למעבד, אפשר לראות שקצת הגזמתי אבל לא היה לי כוח\זמן לבדוק יסודי. בערב נסדר הכל דרך הביוס+נראה עוד כמה אני יכול להגיע (לא נתקלתי במסכים כחולים תוך כדי התהליך, אבל כששיחקתי בבי…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה OC למעבד ויש לי כמה שאלות: איך אני עושה את ה OC, אם זה דרך תוכנה או ביוס ואם זה אם תוכנה אז בקשה את השם שלה.. לכמה MHT ו FSB אני יכול להגיע? זה המפרט שלי: יש לי מאוורר רגיל של intel למעבד ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר במארז. ספק כוח 300W הטמפרטורה שלי היא כ 26 וכל השאל הרכיבים נימצאים בתמונה תודה רבה לעוזרים מי שלא רואה את התמונה שילחץ כאן
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את ה Thermaltake 2U Liquid Tank - AquaBay http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm האם זה ייפגע לי בביצועים בצורה כלשהי? (יש לי צנרת של 8/10 ומשאבה טבולה של 700L/H) והמערכת עצמה היאKAILON SILENCER PASSIVE
-
- 11 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-