אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=759 שעם קירור סטוק אפשר לעשות הרבה... איך עושים את זה? ומה זה ה IDLE וה- FULL LOAD ? תודה
-
- 8 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו 128מגה 256 ביט של ספיר עם זכרונות של סמסונג והזכרונות פשוט רותחים אני נוגע בהם וזה שורף לי באצבע האם ניתן למצוא איפשהו צלעות קרור לזכרונות הקטנים האלו? עם כן איפה ומה המחיר בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
אוקיי. אין לי ממש מושג איך לעשות אוברקלוק למעבד. יש לי מחשב כזה: AMD Athlon xp2600+ 1.9 ghz ABIT NF7 motherboard 512 RAM עריכה: קירור סטוק. וזהו בערך.. זה מה שאני יודע... עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול ואם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד. אם כן, אשמח אם תכוונו אותי למדריך שישים אותי על הדרך הנכונה... תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו עשיתי עידכון לביוס ד"א הלוח שלי הוא ABIT AA8-3RD EYE והטמפ' של הכל אצלי צנח- חשוב לציין שאני מישתמש במעבד- P4 3GHZ@3.6GHZ PRESCOTT 1MB הטמפ' בעבר (ליפניי העידכון): מאמץ רגיל CPU 41-62 SYS 33-35 PWM 33-39 הטמפ' עכשיו (לאחר העידכון): מאמץ רגיל CPU 29-52 SYS 25-31 PWM 30 -33 כמו שנאמר OverClock 3.0GHZ@3.6GHZהלינק של עידכון הביוס הוא: http://www2.abit.com.tw/page/en/mot...&pPRODINFO=BIOS רציתי לדכת: 1) האם יכול ליהיות שניפגעו לי הביצועים? 2) אם כן איך אני משחזר את ההגדרות למצב הקודם? 3) האם זה הגיוני כאלה טמפ' לליבה כמו שלי (PRESCOTT)? 4) איך אני יודע אם החיישן שלי קורא טוב?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte והתקנתי easy tuner 6 יש לי בתוכנה הזאת אפשרות לעשות OC לזכרונות ולמעבד , רציתי לדעת במידה ואני אעלה את המהירות של הזכרונות וישנה להם את ההספק voltage זה יכול לפגוע ברכיבים אחרים משום שלא נעלתי את המתח על הזיכרון בלבד או שהלוח אם/תוכנה עושים את הנעילה עבור כל רכיב מהתחלה ? ודבר נוסף..כשמעלים את הvoltage המהירות עולה במקביל או שזה 2 דברים שצריך לעלות בנפרד עד שמגיעים ליציבות ? יש לי זכרונות ocz reaper ddr 2 800 ואני מת לנצל אותם..
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת שיפור נושא האורור במחשב שלי הלטתי לנקוט כמה פעולות. הראשונה הייתה להחליף את המאורר שבא סטוק עם המעבד (אינטל 805) למשהוא נורמאלי, (freezer 7) , השלב הבא היה אמור להיות הוספת מאורר למארז, מכיוון שלא היה אחד כזה כאשר קניתי את המחשב. אחרי שמצאתי מאורר כזה, שהוצאתי מספק ישן ניסתי לחבר אותו לחלק האחורי של המחשב על מנת שיוציא אוויר חם. להפתעתי גיליתי שחורי האיורור שקיימים במארז מונעים מן המאורר להוציא אוויר, כנראה שהם צפופים מידיי, ברגע שאני מחבר את המאורר יש רעש של אוויר שנחסם וכמעט אי אפשר להרגיש את האוויר יוצא, מעבר לכך, חלק מהאוויר אפילו חוזר חזרה למארז בעקבות כך שאין לו לאן להמשיך. (ולא, המאוורר לא הפוך, בדקתי את זה כמה פעמים!). האם יכול להיות שהמאורר לא …
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לעשות קלוק לכרטיס מסך אבל אני זקוק לתוכנה אתם יכולים להציע לי כמה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור שקט למעבד של AMD במקום הסטנדרטי. במה שהמליצו לי כאן קראתי מפרט טכני ויש לו 900 - 2500 RPM ובפנטיום 4 שלי אני רואה מגיע לפעמים ל3000 בלי קירור מיוחד. זה עדיין טוב? מדובר בזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף הפעלתי תמחשב פעם ראשונה לאחר מעבר למארז חדש מtt lan fire למארז רגיל עם 3 מאוורים אבל שמתי לב ב lan fire בדר''כ הטמפ היתה 43-45 מנוחה 55-56 מאמץ היום היא 50-52 מנוחה 63-65 מאמץ היום היה ממש חם וזה בלי מזגן דרך אגב אומרים שהיום היה 27 מעלות בחוץ זה נחשב חם ? מכאן מגיעות ה10 מעלות אקטסרה ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם זה טוב?? עשיתי למעבד(E8400) אובר מ-3 ל-3.68 בלי לגעת במתח בכלל לוח-אם DS3R האם זה מסמל טובות או שזה רגיל לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-