אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הכטיס מסך שלי (ATI Radeon X850 XT) לאחד יותר טוב כי הוא מרעיש מידי! איזה קירור אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אנשים אל תשימו לב למעלות שMBM 5 קובע כי הם לא נכונות ללוח אם שלי יש תוכנה שבודקת מעלות ישירות מהביוס והמעלות שונות לגמרי. הוא מתכוונן על סנסור לא טוב.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע שדרגתי את המחשב שלי למחשב שבחתימה, משום מה כשאני מפעיל את המחשב (אפילו כשהוא קר) אני נכנס לביוס ובודק את הטמפ' והיא מעל 60 מעלות. כשאני עובד במחשב - בד"כ לא דברים רציניים הטמפ' עולה ל 65 מעלות אני בודק את הטמפ' באברסט ובסנדרה שתי התוכנות מצביעות על טמפ' גבוהה, כשמצויין שהלוח עובד בטמפ שבסביבות 30 עד 40 מעלות. השאלה היא האם הלוח מזייף במדידת הטמפ' איך גיגהבייט בתחום הזה? יש לי שני מאווררים במארז אחד מכני וחד מוציא כאשר עוד מעט יהיו שלושה - שניים מכניסים ואחד מוציא או שאולי כדאי שיהיה אחד שמכניס ושניים שיוציאו. על המעבד יש גוף קירור מאלומיניום די מאסיבי של SPIRE עם מאוורר גדול שמסתובב ב 4200 סל"ד. האם נראה לכם שטמפ' המעבד הגיונית או שפשוט החיישן שעל הלוח מז…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב רציתי דעה לגבי אוברקלוקינג עם המחשב שלי כשעכשיו קיבלתי את כל החלקים סופית המפרט: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Asus GeForce 6800 V9999ULTRA-2DT 256MB RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme PS: Antec TruePower 2.0 550WATT HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM הכל כרגע עם קירור סטוק, טמפ' מעבד ללא מאמץ : 34 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שהזכרונות לא עובדים ביותר מ 220 mhz בשום תזמון אפשרי יש לי 2*512 ניסיתי אחד אחד וגם החלפתי אותם ועדיין אני לא מצליח לעבור memtest86 בשלום חשוב לציין שהמחשב ללא אוברקלוקינג בכלל כלומר הורדתי מכפלה אבל עדיין יש שגיאות בבדיקת הזיכרון המתח שניתן לזכרונות 2.8\2.85 ו htt הורד ל3 ול 2 הלוח עובד מצויין ב300 ביחס 3:2 יש משהו שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייתי חייב להגיב על זה מכיוון שזה נושא חשוב לכל אוהבי השקט שמתי לב לזה שנועה מביאים עכשיו דברים של Scythe ועוד איזה דברים http://noacomp.co.il/Category.asp?q=+Scythe צריך לברר מתי יהיה במלאי
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קונה AMD 64 (3000 או 3200) וגם אני עדיין לא סגור על 939 או 754 איך הקרור שמגיע איתו? הוא מספיק טוב? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) אז כדאי לקנות קירור יותר טוב או שהקירור שמגיע איתו מספיק?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600 על לוח ASUS P5B-E עם קירור ZALMAN CNPS9700. כשהרכבתי את המעבד שמתי את המשחה הטרמית הטובה של זלמן שבאה עם הקירור הנ"ל. אחרי שהרכבתי את ההיטסינק כמו שצריך מחוץ למארז והרכבתי הכל הייתי צריך לפרק את ההיטסינק ולהחזיר אותו כשהלוח בתוך המארז, תהליך זה היה די קשה ודרש הרבה משחק עם ההיטסינק, בהסתכלות על המשחה היא לא הייתה בצורה יפה ואחידה כמו אחרי המריחה הראשונה. לפי התוכנה CORE TEMP הטמפ שיש לי (במהירות סטוק) הם 34 ו 45 מעלות במנוחה ובעומס ולפי התוכנה של ASUS 36 ו 47. (עומס נבדק בעזרת ORTHOS ו INTEL THERMAL ANALASYS TOOL. מאורר במהירות מקסימלית. כל הטמפ נמדדו בטווח של שבוע מההתקנה כך שלא בטוח שהמשחה הגיע לביצועים מקסימליים. האם הטמפ האלה בסדר לקונפיגורציה? האם י…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הטמפ' אחרי יומיים בלי כיבוי המחשב. מאוורר קדמי מכניס מאוורר אחורי מוציא שניהם 120MM עליון 80 מוציא קירור accelro S2 + turbo mudle על הכרטיס מסך. טמפ' : http://img201.imageshack.us/my.php?image=81679053bo3.jpg השאלה שלי מה אני צריך לעשות קודם כדי לעשותOC כמו שצריך לכרטיס מסך X800GTO2. מה השלב הראשון שאני צריך לעשות, השני ולאחר מכן. מה אני צריך לבדוק כל הזמן ובאיזה תוכנות. הורדתי ATI TOOL בגרסא הכי חדשה, 1 ומשהו. ואני לא מוצא אפשרויות כמו במדריכים בתוכנה. מה עללי לעשות קודם לפתוח את הצינורות ל16 או לעלות תדרים, איך מה לבדוק כל הזמן, באיזה תוכנות. מה הטמפ' שצריכה להיות לי כל הזמן. עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 וכדי שזה לא יעשה אוברקלוק לזיכרון אז קבעתי לו יחס של 4:5 האם זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז אחים שלי אצלי הכל סבבה חלק בבסה המחשב קרס החלונות קרסו כרגע הוא לא זוכר שיש לו cd's אבל חוץ מזה הכל טוב המוד שלי בעיצומו אני מעלה אתר עם תמונות של המוד כרגע המסך עובד אבל הפאן קונטרול מנותק בגלל רצון להוסיף עד מאוור התמונות מראות גם את המייצב אני עלה לקראת סוף השבוע בתקווה כבר את הכל! יום טוב! http://photos.walla.co.il/def1 :AR15:
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
זרמו גם לא מוכרות וזה. למשל גיליתי שרק PC Probe מזהה אצלי כמו שצריך. עכשיו אני צריך תוכנה לשליטה במאווררים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה תוכנה לבדיקת הטמפרטורה של המעבד? יש לי מעבד של אינטל אם זה משנה Intel Pentium D 930 3.00GHz תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Leadtek 7800GTX Extreme אני צריך קרור טוב לOC גם למעבד תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
מה המיהירויות שצריך לשנות? יש לי של לידטק.. ובאיזה תוכנה אני אמור לשנות?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום אני בונה לקנות קירור למעבד ואני רוצה לשאול עים הקירור הזה טוב:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2672 עריכה: אתה שואל שאלה, אז נא לסיים אותה עם סימן שאלה ולא עם סימן קריאה. הכותרת נערכה על מנת למנוע בילבול בקרב הקוראים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-