עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי amd athlon 64 x2 4200+ עם קירור שבא עם המעבד האם זה בסדר?:בזמן מנוחה: cpu1 /core1: 36 cpu1 /core2: 31 cpu: 18 motherboard: 37 וכשcpu=100% : cpu1 /core1: 50 cpu1 /core2: 47 cpu: 33 motherboard: 47 [נמדד ע"י Everest Unlimited Stability Test ] תודה

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by amitbatito,

למה שאני עושה find max mem אז הוא אחרי כמה דקות עושה מסך שחור וחייב לעשות ריסט??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by Ran B,

אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by idan007,

עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.

5. יש לי מעבד AMD 3000 ליבת וינצ'סטר. אני באוברקלוק בנתיים עם 1.6 וולט למעבד ,עד כמה אני יכול להמשיך מבלי לפגוע במעבד ?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by netanel38121,

3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. Started by יקירn95,

יש לי intel pentium 4 cpu 2.8ghz לוח אם (abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5 ןזיכרון 512 ddr תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by mukusferry,

אוקי, שכנעתם אותי... גם אני רוצה C2D לא למשחקים יותר לסטודיו - הרבה פלאגינים וכו כמובן כמו כל מי שמתעסק במוזיקה/סאונד אני תפרן מה שאומר - אין P5B , אין DS3 , אין DDR2 , אין PCI-E . אז מה כן יש - A-DATA VITESTA 500 שמשום מה לא ממש עזרו לי מנסיונות האוברקלוק הקודמים שלי.. בקושי עשו 210MHZ על 8RDA3+ ו ATHLON 2500 עם מכפלה פתוחה (!) כ. מסך APG 9800 PRO שלא ממש משנה לנושא למישהו יש איזשהו נסיון / ידע על OC עם שילוב כזה ? האפשרויות הם - ASROCK 775DUAL-VSTA או האסוס P5P מרוב שקראתי כבר התלבלבו לי הסינפסות בין האוזניים, וממש לא יודע מה לעשות מצד אחד הבנתי שהלוח לא אוברקלוקר מי יודע מה מצד שני עם 4300 נוכל לדחוף יותר כי מתחילים נמוך יותר מצד שלישי אני בכלל…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. שלום רב , אני אמנם חדש אבל די מעורב בנושא המחשוב בכלל ובעיקר בכל הנושא של אוברקלוק. קראתי פה ובפורומים בחול המון חומר חשוב והמלצות בנושא. אני מבקש ייעוץ על לוח וזכרונות שיעזרו לי להגיע עם מעבד 6600Q לתדר 3.5 יציב בטמפ' סבירה. חשבתי לקנות לוח שתומך FSB 1600 כדי לשפר את היכולת. הראשון שכרגע עולה לי בראש הוא ASUS P5E . http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1873&l1=3&l2=11&l3=572&l4=0 וזכרונות של GSKILL האלה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 מעבד כבר יש לי כאמור ה 6600Q. לגבי ספק יהיה כנראה TT 650W ומארז אנרמקס 5001 טאוור. לגבי קירור למעבד - זלמן 9500 / 9700 תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by michael_brosh,

חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by shlomo_l,

אני רוצה להוריד תתיזמונים של הזיכרון בשביל שיהיה הכי מהר אז אני רוצה לדעת איזה תיזמונים הכי חשוב להוריד? http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1599257.JPG ככה זה אצלי את מה הכי כדאי לי להוריד ולכמה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. ok קודם כל כרטיס שנתן לי ועדיין פחות או יותר נותן לי ביצועים כמו שאני רוצה... הבעיה.. אני מדליק אותו הכל טוב וסבבה אחרי רבע שעה, חצי שעה שאני באמצע משחק הוא נתקע לי... הכרטיס פשוט נתקע! שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה בלי משחק בלי כלום לא נתקע ולא כלום.. שהוא נתקע פתחתי את המחשב.. נגעתי בגוף קירור והוא היה ממש רותח!! הגעתי למסקנה שזה הבעיה ולא המאוורר כי הוא עבד תקין איך אני מסדר את זה שהטמפ' ירדו..?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by Nikiller,

שלום! היה לי אטלון 4400 (מ-2300 ל-2750 ) אבל הוא היווה לי צוואר בקבוק ל8800GT.. החלפתי ל6400 ועשיתי לו OC (מ-3200 ל-3450) את הזיכרונות הורדתי בתיזמונים ואת הHT הורדתי לX3 מה שנתן לי את הנתונים הבאים: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=343445 ברגע שאני מנסה לעלות FSB המחשב נהייה בלתי יציב וקורס..=\ האם זהו ה-MAX שהמעבד הזה יכול או שאני לא עושה משהו נכון?? המשך ערב נעים... NIKILLER

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by SuperStyle,

הפריזר 64 פרו או ה פריזר 7 פרו?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by kibub,

היי אני עומד לקנות מחשב חדש והייתי רוצה ללמוד על נושא הOC אני יודע מבחינה בסיסית והייתי רוצה לדעת קצת יותר למשל על יחס באס בין מעבד לזכרון העלאת והורדת מתחים ועוד וזאת כדי לא לטעות בחומרה שבחרתי, אם יש למישהו קישור למדריך כזה (בעברית) אני אודה מאוד.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. לא אכפת לי מהרעש יש לי מאוור תעשיתי שמיתחבר לחשמל של הבית(240v) של 120mm במחשב! אז אני גם ככה אני לא שומע כלום אני רוצה לעשות o.c הקטע שאני צריך גם ספק יש לי תקציב של 500-450 מידע איך מרכבים ביצועים תינסו להימנע מפירוק הלוח[אין לי מקום בחדר]

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן כרגע לקנות מחשב חדש ולעשות בו OC. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ספק כח Enermax Liberty 400W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE לפני שאני קונה את המחשב הזה, אני אשמח לדעת מספר דברים! 1. לפי מה שקראתי בפורום, אפשר להגיע לאותם ביצועים של E6600 עם המעבד הזה בOC- אני יוכל לעשות את זה עם הקירור הנ"ל? 2. אם המעבד יתחמם יותר מידי או\ו אני אספק לו יותר מידי מתח, יש מצב שלא רק הוא ישרף אלא עוד כמה חלקים במחשב? 3. קראתי ביקורת ממש נחמדה על הלוח אם הזה בקשר לאוברקלוקינג (http://www.xbitlabs.com/ar…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  19. http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus/scnj-1000P.php http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm יש את הנתונים באתר של כל קירור אבל אני לא יודע מה מהם גובה רוחב ועומק

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by CobraBoy,

בזמן האחרון הטמפורטורה של המעבד בגרפי גבוהה מידי 53 מעלות(צלזיוס) לפני חודש בערך הטמפרטורה הייתה די נורמלית 41-43 אבל עכשיו משום מה זה עולה יותר מדיד אני לא יודע אם זה נורמלי ממה זה יכול לנבוע ?והאם זה בדר טמפרטורה כזואתי ? תוכנת הבדיקה היא EVEREST

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by itaysp,

היום בבוקר בא אלי חבר וניסינו לעשות אוברקלוק. זאת לא הפעם הראשונה שלי.. בפעם הקודמת הצלחתי לעלות 250Mhz והיום 300Mhz. אני חושב שאפשר יותר אבל נתקלתע בכמה בעיות דבר ראשון אני רוצה לציין את המפרט: Epox 8kda3j AMD Athlon64 3000+ ClawHammer 2000Mhz 2 סטיקים של 512 A-Data PC4000 500Mhz ואת הקירור אני לא זוכר.. אולי זה כתוב בחתימה (הטמפ' בסדר.. בסביבות 40 על אובר של 300 מגה הרץ) עד 200 מגהה רץ הכל היה בסדר. התחלנו לעלות ל250,לא עבד הם הוספנו 0.5 וולט למעבד ואז הוא עשה בוט והכל עבד בסדר. אותו דבר ל 300 הוספנו עוד 0.5 בשביל שהוא יעבוד. משן כבר לא הצלחנו כלום, ניסינו לעלות ל 350 אבל לא הצלחנו גם עם הוספת עוד 0.5 לזכרונות. אז ניסינו להוריד את המכפלה ל 9 ולשחק עם זה.. גם…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום ניסיתי להתעסק קצת עם OC במפרט בצד, עם דגש על קצת כי סה"כ ציוד זוועה (: בכל אופן הגעתי מ-1.8 ב-200*9 ל-2025Mhz ב-225*9 אבל המתח עלה לבד באופן מפחיד ל-1.6V! עברתי על המדריך OC שיש באתר ואין לי את רוב האופציות שאמרו לבטל או להגדיר לפני שמתחילים מצאתי רק את ה-Spread Spectrum ואת הטמפ' כיבוי שהגדרתי ל-60 יכול להיות ש-cpu-z או אוורסט מזייפים בנוגע למתח המעבד ? אם לא- איך לעזאזל להימנע מזה ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by aderet,

נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים