עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by prince amir,

יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by Arik.G,

קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Stranger,

תודה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by idofr,

הייייייייייייייי תגידו עם איזה תוכנה אני יכול לראות את טמפ' המעבד ואיפה אפשר להוריד אותה?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by tomz,

אני מתכנן לקנות AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא יהיה למשחקים בעיקר והורדות ושוטויות ואני מתכנן לעשות לו אובר קלוק, כרגע אני לא יודע איזה ראם אני יקח, אבל השאלה שלי היא איזה CPU FAN מומלץ לי לקחת היום במחיר סביר ששווה לשלם עליו

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by fuckzone,

העם דרמל יכול לשמש כמקדחה??????

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by amisha,

פירוט: 2*512MB במהירות של 466(לא מנוצלים במלואם עדיין) golden dragon במתח של 2.75V תזמונים 2.5/7-3-3@1T מתח למעבד - 1.525V כול השאר <----סתכלו כאן

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by W0lverine,

ערכה מחברת Tt שלפי הפירוט כוללת מאורר סמארט פאן 2 (בעיצוב טיפה אחר) שעולה בדרך כלל בין 60 ל80 שקל מאורר (או איך שתקראו לזה) X BLOWER שעד כמה שהבנתי משמש בשביל להוציא אוויר חם וגם מבצע עבודה די טובה ופאנל קדמי לשליטה על מהירות המאוררים השאלה שלי היא האם הערכה הזאת באמת שווה 180 שקל?

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. Started by idofr,

אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by SuB,

מה המתח המקסימלי המומלץ שמותר לתת כאשר עושים OC ב-P4B 2400. המכפלה כמובן תהיה 18 (נעולה), והבאס לא יעבור את 175. כמה אתה ממליצים לתת במקרה כזה? מעלות ללא OC- מנוחה: 36 מאמץ 38-39

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by shlomiassaf,

שלום, אני חדש בעסק בלה בלה בלה יש לי מחשב הנ"ל P4 2.6G 800MHZ BUS ASUS P4P800 Deluxe 512Mb DDR 400Mhz (Installed as Dual) נסיתי לעשות אוברקלוק קטן, שזה יחסית קל עם הלוח שלי, והעלתי את המחשב ב20 באופציה אוטומאטית ועכשיו המחשב מראה לי 3.15 גיגה מהירות SYSTEM CLOCL 240 SYSTEM BUS 960 MULTIPLIER 13 עבדתי עם המחשב כרבע שעה בלי משחקים או משהו ממש מיוחד אבל הפעלתי תוכנות... הטמפ' שמוצגת לי היא 35 מעלות למעבד ו40 ללוח אם. זה נורמלי ולא מראה שום חריגה... הציוד לקרור הוא המקורי של אינטל ואין שום דבר מיוחד האם זה אומר שהמחשב יכול לרוץ ככה לאורך זמן? והאם זה בכלל כדאי, מכיוון שאני רואה שזה בכלל לא מאמץ את המחשב אז בעצם אפשר להשאיר אותו על המקורי של 2.6 ובכלל קראתי שכל המעבדים בסדרה …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום... אני מת לקנות/להכין קירור מים... ובקניה הכי זול(מן הסתם מה שאני מחפש) עולה 610 שקל ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי לבנות מערכת קירור הכי פשוטה... כמובן פלי פגמים פשוט שתהיה פשוטה... או קיי אז ככה עשיתי רשימה של מה שאני צריך לזה... 1 מאורר 120 יש... 2 רדיאטור מים ... אבא שלי יבדוק של אופנוע יד שניה... 3 3 מטר צינור מים עמיד 65 מעלות 9 שקל... 4 משאבת מים יש לי של אקווריום.. שקניתי אני מקווה שזה יהיה טוב אני יצלם לכם בהמשך את זה.... 5 כלי מים.. עולה 100 שקל .... 5 אינץ' משהו כזה... 6 בלוק מים 275 שקל... מemp.... סה"כ בלי הרדיאטור 384 שקלים חדשים של ישראל....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KvodHagab,

או קי אני מתלבט בין שני לוחות השימוש למחשב זה OC כבד - בינוני וכמובן משחקים כבדים אז איזה לוח מבין השניים ומה ההבדלם בינינהם Abit ic7 or Abit ic7-G או שפשוט לחכות X זמן (X =? תענו לי בבקשה) עד שייצא הABIT IC7-MAX3 ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by shloosh,

תגידו זה נראה לך חם מדי???????? יש לי AMD 2000 PALOMIO עם SF 2... ומה זה בדיוק TEMP 3??? ואיך אפשר לדעת למה זה 83!!! מעלות!!!!! אולי זה הכרטיס מסך?????? אבל יש לי גיגה בייט ואין להם הרי מד טמפ'....

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  18. קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבד עד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארז איך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?) ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס (זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  19. 300 אום כי הלדים הם 3v והחיבור של הספק הוא 5v ומוכר ה"נחמד" "שיש לו זמן להקשיב ללקוח" נתן לי נגדים של 430\400 אום (לא זוכר ממש את המספר אבל זה היה או 430 או 400) והוא אומר שזה בסדר וזה לא הולך ככה למרות שאני לא מאמין לו כי הוא לחוץ כול הזמן ובקושי מקשיב....שאלתי אליכם היא אם זה באמת בסדר ולא יתן לי אפקט יותר חלש של אור? כי הנגד נותן יותר נגדיות ממה שצריך...... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by fuckzone,

[shadow=red,left][glow=red,2,300]טוב אני רוצה לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3 733 איך אני יכול לעשות לזה OC? וחוץ מיזה אני צריך לשים קירור נוסף? [/glow][/shadow]

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by zolder,

אני מעוניין לקנות קירור מים למחשב שלי וניתקלתי בבלוק הבא. מה עוד דרוש לי,איפה אני משיג את זה וכמובן כמה זה עולה? וגם איך הבלוק הזה?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by chmmr,

המהאוורר של המעבד שלי מסתובב ב 2200 RPM ,זה סביר ? שאלתי חברים עם אותו מעבד ואותו מאוורר ואצלם הוא מסתובב ב +3000 RPM (המאוורר הוא מאוורר מקורי של אינטל) הטמפרטורה במצב idle היא 39-40 מעלות (בלי OC)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. כי מבין החוטים הקשורים אני רואה חוט של חיישן שהולך אל מתחת ללוח אם כלומר תחת המעבד ... משכתי אותו ואכן זה חיישן. יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה מכניס 120 מ"מ מאחורה מוציא + מאורר למעבד והטמפרטורה למעבד : 51 ללוח :37~39 ניקיתי מאבק וסידרתי כבלים ... השאלה המרכזית האם המאורר למעבד שלי נשלט ע"י חיישן ? ואם כן האם אפשר לנתקו ולהשים את המאורר במקסימיום הסל"ד שהוא יכול ? השאלה השניה ... למה הטמפרטורה גבוה כזאתי (יחסית) ? *מפרט בצד* -*עפ"י איידה32 המאורר שעל המעבד מסתובב ב2800+/- בעוד שבאתרהרשימי הRPM הרשום שם הוא 2600 ... אני לאיודע מי מזייף פה !! :-X

• 4 תגובות
    • 421 צפיות
  24. Started by the_D,

רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים