עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by Oranili,

מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. עשיתי אוברקלוקינק למעבד שלי 2.4 אינטל הגעתי איתו ל 2.8 160 MHZ עכשיו הבעיה שלי היא שאחרי האוברקלוקינג הכרטיס קול אונבורד שלי לא עובד שאני מבטל את האוברקלוקינג הוא עובד עוד פעם זה לוח של GIGABYTE עם הכרטיס קול AC97 עליו ועכשיו הוא פשוט לא מזהה לי אותו יודעים אוליי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by amitbatito,

איך עדיף לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס או דרך תוכנה??

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by Vladgi,

יש לי דיסק קשיח של sata -westren digital 80gb cavier se . על לוח אם epox 8rda3+ עם בקר raid אשר אחראי על ה-sata כמובן,מהיום הראשון אני לא מצליח להביא אובר קלוק נורמלי במתחים רגילים הכוונה שאני צריך מתח של 1.725 לבאס של 180 ל-2600+ שלי,תהיתי אם יכל להיות שהנעילה בלוח והיא בעצם הגורם שהורס לי את האובר קלוק?או שבבסים כאלו זה לא משפיע?הכוונה שהלוח נחשב לאובר קלוק טוב והוא גם תומך ב-200 בדיפלוט...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by shai82,

שלום לכולם רציתי לקבל בבקשה המלצה לקירור לכרטיס מסך XFX 6600 GT AGP. המאוורר הנוכחי שלי מרעיש מאוד, וכל נסיון לנקותו לא הועיל. אשמח לקבל המלצה למאוורר/קירור אחר לכרטיס הנ"ל, מעוניין בכרטיס הכי זול שיש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by xXx Lid,

שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by LinkTree,

שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי CPU: AMD Athlon 64 3500+ 2200mhz Mboard: MSI K8N Neo4 Platinium Socket939 Memory: 512x4 Kingston 400mhz DDR GFX: MSI Geforce FX6800GT Ultra 16pipes 256mb וההגדרות שתכנתתי הם Adjust cpu frequency: 230 HT frequency: x4 CPU Ratio - x10 CPU VID 1.450 + Axtra CPU Voltage - over vid 3.3%, total in voltage = 1.545V ובכך הגעתי לאוברקלוק שהוא יציב על 2460 מגה הרץ. האם האוברקלוק שלי אמור להיות תקין? האם עליי לקנות עוד מאווררים או אמצעי קירור אחרים? אם כן איזה כי ברשותי כבר מאוורר קירור של זאלמן. תודה.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  13. יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by klips,

יש לי CM690 אני חייב המלצה על מאווררים שיקררו לי את המארז בצורה טובה והכי חשוב שיהיו שקטים מאוורר של 140MM ו3 של 120MM ו2 של 12MM למפרט חזק... הודה על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by avidan28,

שלום חברי פורום יקרים.היום חשתי ריח מוזר עולה מהמחשב ומיד כיביתי אותו.שמתי לב שהמאוורר של הציפסט אינו עובד (הוא עבר שימון לא מזמן ולדעתי הוא שבק חיים סופית.שאלתי היא כזו אני כבר כמה זמן מעוניין להחליף את המאוורר הזה בגוף קירור טוב.אבל אני רוצה בבוא הזמן לשדרג למאיץ גרפי חזק.אני שמתי עין על ה MCX159 של סוויפטק והבעיה היא האורך של הכרטיסים מתנגש בגובה של הגוף קירור.התייעצתי עם בחור מחול שיש לו משהו זהה לשלי והוא פשוט חתך חצי מהפינים של הגוף קירור של הסוויפטק....יש פיתרון אחר?? הנה הקישור.רואים שזה יתנגש עם הכרטיסי מסך הנוכחים... http://www.swiftnets.com/products/mcx159-CU.asp

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אוקיי אז לצערי התקשרתי לפנדה להזמין מהם את שני המוצרים הבאים: Fatality FC-ZV9 Thermaltake EXTREME SPIRIT II והמחירים שלהם היו: הפטליטי עלה 207 ש"ח והטרמלטק עלה 103 ש"ח. עכשיו כשאני מתקשר ובא להזמין הם אומרים לי שאין להם את הזלמן במלאי ויכול לקחת חודשיים עד שיגיע קיצור סתם שיקרו נראה לי.. ואז כבר אמרתי שאין לי מה לקחת מהם רק את הטרמלטק.. אז ירדתי מהם.. עכשיו מצאתי את המחירים האלו: זלמן 279 ש"ח. טרמלטק 99 ש"ח. עכשיו בעיקר זה הזלמן שמחירו כעת הוא ב 72 שקל יותר! שזה ממש לא צחוק! וזה הכי זול שמצאתי.. =\ מישהו מכיר אולי חנות אחרת עם מחירים יותר טובים למוצרים האלה? אבל שתהיה חנות שאפשר גם להזמין ממנה ולא אחת כמו פנדה שסתם שרפו לי מלא זמן על כלום!! אלו המוצרים בגולדט…

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by nadav2605,

<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. פעם עשיתי את זה אבל מחקתי את הפרופילים.. כי יש לי את הכרטיס הבעייתי.. ואני לא מצליח לצרוב לו ביוס חדש כמו שהיה במדריכים, אז חשבתי להעלות מהירות המאוורר כשאני נכנס למשחקים, וכשיוצא מהם אז להחזיר לברירת מחדל. אולי זה יפתור את בעיית התקיעות שהכרטיס הזה גורם? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. לאיזה הישג OC מקסימלי (תדר) אני יכול להגיע עם מעבד E8400 עם קירור סטוק?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Yosi199,

אני מחפש קירור שיחליף את הסטוק המעפן הזה. הקירור החדש כמובן צריך לקרר יותר טוב מהסטוק אבל בעיקר להיות שקט מאוד מאחר וזה מחשב לעריכת אודיו. כמו כן חשוב שהקירור יתאים ללוח אם - Gigabyte 945GCMX - S2 בתוך מארז ממוצע. מה אתם מציעים?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by R0ck,

http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by The-Devil,

שלום רציתי את חוות הדעת שלכם בנוגע למאוורר מעבד מסוג Zalman CNPS7000A-Cu Cooler והאם הוא שווה הוצאה של 250 שקל??

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Jack_g,

יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  24. שלום. אני מחפש קירור ל-Q9550 שיעשה טוב את העבודה, תקציב כ-200 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. מתוכנן OC קל - עד 3.5GHZ פחות או יותר (כ-25%). יש כמה מועמדים, לא יודע מה הכי כדאי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer 7 זה מה שאני מכיר. אם יש משהו אחר \ טוב יותר, אשמח לשמוע. נ.ב. אם זה חשוב, המארז שלי זה ANTEC 900. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by razoli,

המחששב הוא HP מבוסס לוח ASUS עם קירור אקטיבי

• 6 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים