עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by McJ,

ראיתי פה באחת הביקורות שהיה רשום משהו על קירור גז (או משהו כזה) תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

מישהו יודע אך בונים קירור גז לישהו יש לינק

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by fggtr29,

http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  5. שלום לכולם התחיל להמעס לי מהמאווררים שממלאים לי את המארז באבק החלטתי ללכת על קירור שונה בהתחלה חשבתי על מים אבל אז ראיתי שאחד שיעשה את העבודה כמו שצריך עולה הרבה כסף (ראיתי את ה waterchill שהיה מאד נחמד) ואז חשבתי ורציתי ללכת על קירור גז ראיתי את המחירים שם והתחרפנתי למוות.. בכל אופן יש לי דוד שיש לו חנות מזגנים ומוכר גם חלקי חילוף חדשים למזגנים זה עוזר לי? אגב אני רוצה 2 מערכות לכרטיס מסך ולמעבד ועוד שאלה יש הבדל בין קירור גז לבין קירור חנקן נוזלי? אם כן מהו?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by djzander,

אני רוצה לקנות קירור גז למעבד שלי ואפילו אולי לכרטיס מסך השאלה שלי היא האם אשר לפצל קירור אחד גם למעבד וגם לכרטיס מסך ? מאיפה אני יכול להשיג מערכת קירור כזאת ? וכמה היא תעלה לי ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  9. אומנם יקר אין ספק אבל האם זה נראה לכם שווה? וחוץ מזה אם הם מדברים על טמפ מתחת לאפס מה אם האיבוי?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן... אז תשמעו יש לי מחשב דיי סביר, לפני בערך שנה קניתי לוח אם חדש ומעבד חדש, אבל הם הגיעו עם מאוורר ממש גרוע. בהתחלה זה לא ממש הפריע אבל עכשיו זה מגיע למצב שהמעבד מגיע ל-50-55 מעלות במנוחה! (בלי שום תוכנה רצה) יכול להיות שהקירור הגרוע משפיע גם על הביצועים? כי המחשב שלי אמור להריץ משחקים ישנים יחסית על הגדרות סבירות, אבל הוא לא. הוא עושה לי בעיות אפילו עם משחקים ישנים כמו GTA San andreas וGTA IV. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II x4 955 @3.2GHz לוח אם:Asus M5A78L כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5770 1024Mb ראם: 4GB ספק: ג'נרי - 500W (שזה בערך 350W) אז אני צריך המלצה למאוורר שלא יעלה יותר מדי(עד 150-200), ולא יעשה בעיות. יש דבר כזה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by amirn,

היי, יש לי לוח EP-45-DS3R, כרגע ללא OC (מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850) הטמפ' של ה NB וה-SB מאוד גבוהות גם ב IDLE EVEREST מראה 47C בטמפ של ה"MOTHERBOARD" בדקתי עם חיישן טמפ' וראיתי שהצפוני מעל 50C והדרומי מעל 43C. לא ממש ברור לי למה הם כל כך חמים (גם עם מתח DEFAULT) - כרגע העלתי מתח לזכרונות ל 2.0V (היצרן כותב 1.2) השאלה היא: האם מאוורר של 40ממ (או אפילו שניים) על הNB יעזור ולא ירעיש ? - בעקרון יש מקום גם למאוורר 60ממ - אבל אין לי איך לחבר אותו. האם יש טעם לשים מאוורר 40ממ על ה SB? האם יש איך לחבר אותו? מבנה הלוח: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/20/gigabyte-ga-ep34-ds3r/2 מאווררים שחשבתי עליהם: דוחפים כ 7CFM ב 26DBA: http://cgi.ebay.com/Delta-40mm-Video-Card-Chipset…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by ccc,

1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by OmEr8,

תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור הזה לדיסק קשיח: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_281&products_id=3033 על איזה צד של ההארד דיסק צריך לשים אותו? על הצד הכסוף או הצד עם השבב הזה...?

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

יש לי קירור דיי פשוט לדיסק קשיח שלי.. קירור של טרמלטייק שבנוי מגוף מתכת (או משו כזה) עם מאוורר 80MM מובנה באמצע... יש לי דיי הרבה מאווררים במארז ושמתי לב שהמחשב לא שקט גם כשאני מוריד את המהירויות של כל המאווררים להכי חלש. היום עצרתי לרגע את המאוורר של הדיסק קשיח, ופתאום היה שקט מוחלט. כל המאווררים במארז נשלטים על ידי בקר מאווררים שיש לי אבל הקירור לדיסק קשיח לא נשלט כי יש לו חיבור מולקס רגיל של 4 פינים. בקיצור, יש איזה דרך לשלוט על המהירות של המאוורר הזה או שאני יהיה חייב להוריד אותו בשביל השקט?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה Thermaltake Extreme Spirit North & South Bridge Cooler האם הוא יתן לי קירור יותר טוב מקירור הסטוק של הלוח הנל לצ'יפסט? הלוח שלי הוא dfi nf4ultra-d

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by uzi4u2,

קניתי היום ZALMAN VF 900-CU עכשיו יש לי עוד בבית MX-1 של AC ומה שמקבלים עם הזלמן זה איזה THERMAL GREASE שווה לשים את ה- MX1 במקום ?

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by קיפוד,

שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שוק קירורי המים של המחשבים השולחניים חייב להתקדם בתחרותיות התמחורים שלו - והמוצר הזה הוא צעד ראשון בדרך לשם. קירור K240 של Antec בביקורת מקיפה לכתבה

21. קבלו את המאוורר 12" השולט שלי! רק 50 ש"ח, ומקרר את כל הרכיבים במחשב... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by Peri228,

אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…

23. Started by extreme2611,

אז ככה רכשתי הארד דיסק חיצוני 1TB דגם:SEAGATE ST310005EXD101-RK DeskTop 1000GB עכשיו הוא מאוד חם ואני פוחד שהוא יהרס מהחום הוא מחובר מלא למחשב כי כמעט כל הזמן הוא בשימוש לא יכלתי לקנות פנימי כי כל פעם אני צריך להעביר אותו ממחשב למחשב (אני מתקן מחשבים באזור שלי וזה טוב כדי לשמור מידע.) אבל למחשב שלי הוא מחובר המון זמן יש לי שם עבודות מדריכים הוראות וכו' .. ואני גם שומר שם עבודות שלו בפוטושופ ואני צריך גישה ישירה לקבצים.. עכשיו יש אפשרות לקנות לו קירור שיתחבר מלמטה ?? מצידי אני גם יבנה לו קירור אבל הבעיה היחידה שהיא שלא היה לי חשמל למאוורר שיתחבר מתחת .. חשבתי שמאוורר יעבוד על USB אבל לא מצאתי מאוורר כזה.. אשמח לפתרונות לקרר אותו

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים