אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היום כשהלכתי לחנות אלקטרוניקה במטרה להבין איזה נגד אני צריך בשביל הפאן באס ,זה שמוריד ל9 לא מצאתי וגם לא ידעתי מה לבקש במקום זה הציא לי שם אחד העובדים להשתמש במייצב מתח ביוריד לי את המתח ל9 מ12 השאלה היא האם זה נכון??? ולמה זה מתחמם כל כך זה ממש חם... המייצב הוא שחור קטן ויוצא ממנו 3 רגליים מקבל אדמה מוציא אז זהו אשמח אם סוף סוף הלילה מחשבי יהיה מוכן.....
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון... השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 HD במארז 6A19 ,איפה הכי כדאי למקם אותם בתוך המגירה של הדיסקים כדי כדי שיהיו מקוררים בצורה הכי טובה ? כרגע הWD נמצא באמצע הכלוב והמקסטור ממוקם ממש למטה ונראה לי שקצת חם לו שם.... צירפתי תמונה של שניהם עם הטמפ' בeverest ונראה לי שהם קצת חמים...? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של טרמלטק שיש לו רק חיבור חשמל רגיל כמו בהארד דיסק IDE ואני רוצה לדעת כמה RPM הוא עושה, איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להשקיט את המאוורר שנמצא על ההיטסינק שלי בעזרת נקסוס. עכשיו הבעיה שמתעוררת היא שאני צריך את האפשרות של ניטור המהירות בלוח האם כדי לוודא שהעבד לא בסכנת השרפות. פה אני צריך את עזרתכם האם יש דרך פשוטה לקבל ניטור מהירות וגם לחבר את המאוורר לנקסוס? חשוב לציין שאני לא מבין גדול בחיתוך חוטים וכו
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
משאבת מים שמעבירה 90 ליטר לשעה זה טוב?? זה הרבה או קצת?? כמה ליטרים מומלץ שמשאבה תעביר בשעה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שעברו מודינג מין כונן כזה עם אורות כחולים ששולטים בהפעלה של המאווררים רציתי לדעת אם למישהו יש מדריך לזה ואם כן עדיף בעברית ולא משהו מסובך תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום היום הרכבתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3084 אני מרוצה מאוד 1.קיבלתי איתו מזרק מלא MX1 שמתי את כולו זה בסדר? 2.המשחה MX1 מאוד צמיגית וקשה למריחה אם אני ישים גוש קטן וירכיב את הקירור זה יהיה בסדר (בלי למרוח) 3.בהשוואה למזרק שמקבלים עם קירור פי כמה המזרק הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 יותר גדול? תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, מצ"ב המפרט מעבד Q6600 קירור למעבד THERMALTAKE V1 לוח GA-P35DS3P זיכרון CORSAIR 4GB XMS2 6400 CL-5-5-5-15 2X2GB כ.מסך GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb שני WD2500YS ב MIRROR שני WD500GB ייתכן ויחוברו עוד HD נוספים (במידה ולא ישבו ב NAS) מארז THERMALTAKE EUREKA 1 צורב DVD ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC חוץ מהספק כוח הכל סגור (אני כנראה אקח יותר הספק רק לא סגור איזה ואיזה ספק) השאלה אם קירור V1 מספיק לעניין בשילוב עם EUREKA או שאולי עדיף לעבור למארז ARMOR עם מערכת קירור מים מובנית.. העניין הוא שאחרי רכישת ה V1 אם אני אוסיף עוד כ 52$ אני אוכל לקחת את ה ARMOR עם קירור מים מובנה.. מה עדיף ולמה..מה אתם אומרים ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישו יודע אולי איזה מהירויות שעון וזיכרון לגיפורסים השונים מ5200 עד 5900 אולטרה???
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, האם הVF700 CU LED \ VF900-Cu יתאים לHD2900P? בדקתי באתר היצרן,ולצערי הוא אינו מעודכן :\ VF700 CU LED http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8432 VF900-Cu http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9541&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם ישנו קירור אחר אשר תומך בHD2900P עד 150ש"ח? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי נורות יפות כאלה כחולות או לא משנה איזה צבע מישהוא יודע מהיכן משיגים איפה קונים ?...... ????? תודה עידןןןןןןןן
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה מקרר יותר טוב?ומה יותר שקט? tuniq thermalteke V1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, לפני חצי שנה גוף הקירור של ה-DFI שלי מת והחלפתי אותו ב-EVERCOOL VC-RE הידוע לטובה בעיקר מ-DFI STREET... אתמול המאורר שלו התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שניות הוא עושה רעש של טרקטור, שותק לכמה שניות וחוזר חלילה. מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-