עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tinkerball,

יש לי בעיה. יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. ברגע זה כאשר די קריר בחדר שלי והוולקנו הוא על המינימום,המארז סגור הטמפ' של המעבד היא 55-54 מעלות. יש לי במארז רק מאוורר אחד (120 מ"מ מאחורה),ואופציה לעוד אחד דומה מקדימה אבל לא נראה לי שזה יעזור כי עשיתי ניסוי עכשיו והכנסתי אויר מקדימה בעזרת פאן(אויר קר כמובן!) והטמפ' לא ירדה. כאשר אני פותח את המארז ושם את הוולקנו על המקסימום אז הטמפ' יורדות רק עד ל-48 מעלות שגם זה הרבה(כל הטמפ' הנ"ל נמדדו במנוחה). לחבר שלי למשל הטמפ' של אותו מעבד היא 37 מעלות בערך(אומנם יש לו שני מאווררים אבל עוצמת האויר שהכנסתי בעזרת הפאן גדולה פי כמה ממה ששלו נותנים). מה הבעיה אצלי? אמרו לי שאולי לנתק את המאוורר שעל המעבד ולראות אם מרחו משחה טוב אבל אני ממש…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by Bar1234,

מישהו יכול לעזור לי בנושא ??? יש דבר כזה מאוורר צבעוני (זאת אומרת שהוא מאיר כאשר הוא מחובר למקור מתח) או שכל התאורה שלו היא בנייה עצמית ??? אם מישהו יודע משהו בנושא שיעזור לי בקשה אם תוכלו גם לפרט מחיר זה יעזור מאוד..... עדיף להזכיר גם את שם חברת המאוורר שאני ידע מה לקנות.... תודה לכולם...!!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. שלום, בבעלותי כרטיס מסך של Nvidia Geforce GT8600 (היצרן הוא PALIT למקרה שזה משנה) השאלה שלי היא- מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס בזמן מאמץ ממושך? תודה מראש לכל העונים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. Started by Gabi10000,

שלום לכולם..... יש לי כרטיס גיפורס 4 MX440 היתי רוצה לדעת עם אפשר לעשות לו אובר קלוק בכלל ? ו איך ? בתודה גבי.... TextText

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! החלטתי לקנות מארז . פשוט אני מתלבט בין שניים : 1) Antec High Performance 1080B AMG 2) Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower אני מעוניין לדעת איזה מהם יותר יעיל לקירור ? בקיצור מי יותר שווה לקנות ? תודה רבה לכולם !

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by ido-nava,

המחשב שלי מצוי באוברקלוק תמידי ואני רוצה להוריד את האוברקלוק ולא מצליח ... מעבד 2200MHZ AMD3500 CPU Clock 2294.73 MHz CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 208.60 MHz (original: 200 MHz, overclock: 4%) Memory Bus 208.61 MHz בביוס ההגדרות הם הגדרות יצרן 200MHZ על הזכרונות והמעבד .. יכול להיות בגלל שהשתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי כדי לעשות אובר .. אבל החזרתי את המהירות שעון לרגילה .. למישהו יש מושג איך אני מוריד את זה למהירות הרגילה ? (כי אני רוצה לקחת את המחשב לבדיקה)

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

חבר שלי רוצה לעשות OC למעבד AMD שלו. איך עושים OC למעבד AMD 5000+X2 עם לוח אם GA-M52S-S3P ?

8. Started by manbot,

שלום לכולם, ערב נעים. למרות היותי חבר בפורום די הרבה זמן, אני צריך כמה תשובות על שאלות שעוד לא ראיתי נשאלות כאן: אני מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב השני במפרט (1800) הספק הוא של חברה בשם "ortel"=כנראה ג'נרי,של 300W מספק מתח יציב של 11.776/11.712 V ל12 ו 4.945 V ל5 ו 3.264 V ל3.3 כמו כן הוא מספק למעבד (1.8 של אינטל) 1.52/1.536 V שאלות: 1. איני יודע מה אמור להיות הוולטאג' למעבד ואודה אם תגידו לי! 2. על הלוח יש חיבור ATX12V הזה של ה4 פינים ויש גם ת'חיבור הרגיל. לספק שלי אין את החיבור ATX12V :-\ האם זה יוריד מהיציבות תחת אוברקלוק לבאס שהלוח מתוכנן אליו? (מ100 ל133) 3. אם המעבד הוא 1.8 ז"א שהמכפלה שלו היא 18 במהירות באס של 100מה"צ=אם אעלה את הבאס ל133מה"צ אז יהיה לי 2…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by lenso,

שלום , המערכת היא amd 64 3000+ 939 venice msi k8n neo2 platinum nforce3 1g memory 2.5cl ati readon 9800pro 128m עם אוורור רגיל ... יש בתוכנה של msi תוכנה לאוברקלוקינג , core cell ... התקנתי אותה ויש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי שמעלה כל שנייה את המהירות של fbs מ 200 ועולה.. ורואים את המהירות של המעבד 1.8 עולה בהדרגה . כשזה הגיע ל 1.9 המחשב ביצע ריסט לבד וכשעלה מיד הסרתי את התוכנה וכרגע המצב רגיל . למה הוא כבה רק ב 1.9 ? , האם יש אפשרות לבצע זאת עם תוכנה אחרת שלא תסכן את המחשב ? אשמח לתשובה או המלצה אם זה בכלל כדאי .. תודה שלומי.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by shaharzz,

עכשיו למה הוא בא בלי מאורר כי נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי קניתי אותו לפני 3 -4 ימים דרך אגב והאם הוא צריך לבוא עם מאורר או את המאורר קונים בנפרד?

11. Started by cyclon,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד 805D עם לוח של ASROCK, והייתי רוצה לדעת בבקשה איך אני עושה אוברקלוק עם הלוח הנ"ל? :s05: תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  12. הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by Alroit,

הי למבינים מה יכול לגרום לבעיה של אחרי OC ,ולא משנה באיזו דרגה, הכל עובד מצויין גם בבדיקת ORTHOS רק מה - כשסתם אני עושה RESET למחשב הוא מתחיל להעלות ואני מקבל את ה VENDOR LOGOG ואז בום יש SHUTDOWN והמחשב עולה שוב ונתקע ב-LOGO רק אחרי שאני מכבה אותו לגמרי כלומר מנתק זרם חשמלי - אני יכול להעלות אבל כמובן הכל בביוס חוזר ל- AUTO יש למישהו רעיון למה זה קורה? ראו מפרט מחשב בכרטיס שלי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by matvey99,

נגיד ונגמרו לי המקומות בלוח אם לחיבור מאווררים ( NB FAN , SYS ....) הכל בשימוש , יש אפשרות אחרת לחבר את את המאווררים? אותה השאלה גם בקשר לחיבורי מולקס.. כל הכבלים שקיבלתי עם הספק ( ENERMAX LIBERY 400) בשימוש ומחוברים למאווררים , כוננים , קשיחים... יש אפשרות לקנות כבלים נוספים? כי בעקרון יש הרבה כניסות בספק כח..

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by m.l,

יש לי שאלה על הפאנל...הבנתי שהוא פאנל איכותי וטוב מה גם שהוא עולה בPCcool במחיר של 90 ש"ח ניראה לי מישתלם אבל יש לי שאלה או יותר נכון כמה: יש לי מאוורר של 4 פינים רגיל מולקס ואני רוצה לחבר אותו לפאןבאס מישהו יודע אם הפאן באס מגיע עם מתאמים מ4 ל3 פינים.? והאם אפשר לחבר את הקירור סטוק של אינטל אליו (החיבור סטוק הוא ב4 פינים קטנים והחיבור של הפאן באס הוא 3 פינים קטנים) כול השאלה היא אם מגיעים איתו מתאמים ואם מישהו יודע ספציפית שהחנות הזאת מספקת אותו איתם...

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by XMB,

אתם יכולים לפרט לי בבקשה מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by JezpeRR,

אוקיי אז ככה לפני הרבה זמן עשיתי אובר קלוק והיה לי בעיה קיצר החזרתי לסטוק ....עכשיו אני שם לב שהכל בגלל המתח.... למה למשל חיברתי מאורר חדש במקום ישן שנהרס אוקיי אחר כך חיברתי עוד אחד בנוסף ככה שיש לי שלוש אבל שחיברתי תשלישי התכבה לי המחשב ואני חושב שזה בעיה בגלל המתח כי ככה היה לי בעיה גם באובר קלוק...הבעיה היא כזאת בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשנות מתח!! לא הבנתי תקטע יש לי מחשב AMD Athlon Xp 1800+ palomino לוח אם GigaByte GA-7VKML -P ג'יפה 4 אמ אקס 440 256 DDR-SDRAM אז השאלה היא בעצם מה אני יכול לעשות בקטע הזה יכול לעלות מח לא יכול....תנו עצות. תודה ד''א כאן תוכלו לראות תמתח שלי כרגע והכל

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. אז ככה, יש לי מארז שעבר מודיניג קירור והוספתי לו כל מיני מאוררים, וזה המצב: מאורר 120MM מקדימה מכניס אוויר: שני מאוררים 120MM בצד המארז (הצד של הלוח) שמכניסים אוויר לכיוון ה HDD: מאורר 120MM מאחורה מוציא אוויר: מאורר 80MM בגג מוציא אוויר: מאורר 80MM בדלת מכניס אוויר: חשוב לציין הגוף קירור של המעבד הוא GIGABYTE 3D Rocket II אז יש משהו לשנות מבחינת הסירקולציה? מצטער אם התמונות חשוכות מידי.. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by gryffin,

היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 00000F33h CPU Speed CPU Clock 3222.76 MHz (original: 2800 MHz, overclock: 15%) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 230.20 MHz (original: 200 MHz, overclock: 15%) Memory Bus 230.20 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) BIOS Properties System BIOS Date 08/22/05 Video BIOS Date 08/01/03 DMI BIOS Version 1012.003 Graphics Processor Properties Video Adapter MSI FX5200 (MS-8936) GPU Code Name NV34 (AGP 8x 10DE / 0322, Rev A1) GPU Clock 199 MH…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by loopsteron,

היי, אני לפני קניה של מעבד E4300 לצרכי OC. רציתי לדעת איזה קירור אוויר שקט יעיל ובמחיר סביר יתאים לי. לוח האם שלי הוא GIGABYTE 965-DS3 יש לי מארז FULL TOWER Thermaltake Xaser III חשבתי על tuniq tower 120 ב - 255 ש"ח. הביקורות עליו טובות. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  24. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי (xfx 7900gt rxtreme) מהירות ליבה 520 זיכרון 1500 ... את הזיכרון אני יכול להעלות בלי בעיה אבל את הליבה רק 15 נוספים . כל זה בקירור סטוק . אם אני אקנה קירור איכותי של זלמן לדוגמא זה יעזור ?

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  25. ללא ספק כוח. בדגש על יעילות/כמות/רעש של מאווררים ופוטנציאל אוורור באופן כללי. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=175 http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים