עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by XMB,

אתם יכולים לפרט לי בבקשה מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by JezpeRR,

אוקיי אז ככה לפני הרבה זמן עשיתי אובר קלוק והיה לי בעיה קיצר החזרתי לסטוק ....עכשיו אני שם לב שהכל בגלל המתח.... למה למשל חיברתי מאורר חדש במקום ישן שנהרס אוקיי אחר כך חיברתי עוד אחד בנוסף ככה שיש לי שלוש אבל שחיברתי תשלישי התכבה לי המחשב ואני חושב שזה בעיה בגלל המתח כי ככה היה לי בעיה גם באובר קלוק...הבעיה היא כזאת בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשנות מתח!! לא הבנתי תקטע יש לי מחשב AMD Athlon Xp 1800+ palomino לוח אם GigaByte GA-7VKML -P ג'יפה 4 אמ אקס 440 256 DDR-SDRAM אז השאלה היא בעצם מה אני יכול לעשות בקטע הזה יכול לעלות מח לא יכול....תנו עצות. תודה ד''א כאן תוכלו לראות תמתח שלי כרגע והכל

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by z1l,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by asaf556,

1)כדי להגיע ליחס 1:1 לזכרונות נאלצתי להוריד את התדר שלהם ל533 הבאס הוא על 333 וכרגע אני נמצא על 2.65 איך אני ממשיך מפה? 2|)למרות לביטלתי את שני האפשרוית בביוס שאחריות על הורדת המהירות המהירות עדיין יורדת למה?[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 14:43:46 אם אני יעלה ל340 עדיין זה ישאר ביחס 1:1 או שכבר זה יעשה לי oc לזכרונות כי לפני שהורדתי את תדר הזכרונות ל533 הוא עבד על 413 כלומר היה בoc לכן הורדתי אותו אם שכחתי לציין הזכרונות הם 800 -5-5-5-15ונתתי להם מתח 1.9 זה מספיק או שצריך להעלות כי כתוב עליהם שהם עובדים על 1.8-2.0 אז אני לא בטוח כמה לתת[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 18:08:23 בבקשה אני צריך עזרה[br]פורסם בתאריך: 3.03.2008 בשעה 14:40:40אני מחכה כבר 3 ימים מה קורה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. לא אכפת לי מהרעש יש לי מאוור תעשיתי שמיתחבר לחשמל של הבית(240v) של 120mm במחשב! אז אני גם ככה אני לא שומע כלום אני רוצה לעשות o.c הקטע שאני צריך גם ספק יש לי תקציב של 500-450 מידע איך מרכבים ביצועים תינסו להימנע מפירוק הלוח[אין לי מקום בחדר]

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by gryffin,

היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by ohadbx,

יש לי 2 סטיקים של 256 מ"ב DDR, שרצים במהירות 266 (מהירות מקורית 133). רציתי לעשות להם OC, כדי לבחון את זה קצת. עד היום עשיתי OC רק ללמעבד שלי, שהעליתי אותו בהצלחה יותר מ100 הרץ בכל מקרה נכנסתי לביוס (לוח אם GA-8ST800 של גיגהבייט) ושם הייתה לי רשימה של מהירויות שעון אפשריות לזכרונות. הבחירה הנוכחית הייתה על 280 (אני מנחש שזה אמור להיות הכי קרוב ל 266) והבא ברשימה היה 350. קפיצה די גדולה חשבתי, אבל אמרתי שיהיה, בחרתי, שמרתי ויצאתי החוצה. הבעיה: במקום שהווינדוס יעלה עלתה לי הודעה שהקובץ קרנל של ווינדוס פגום או חסר, וצריך להתקין אותו מחדש. לחיצת מקש הפעילה את המחשב מחדש עם אותה תוצאה. בפעם אחרי זה נכנסתי לביוס והחזרתי את הזכרון למהירות הרגילה, מה שאיפשר לווינדוס לעלות ש…

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  11. נניח שיש לי מקרר קטן ללא שימוש ואני רוצה להפוך אותו למארז. היתרונות שאני רואה בזה הם שניים עיקריים: 1. יתרון הקור למרות שבדקתי את כל החלקים שיש לי במחשב ולא מומלץ שהם יעבדו מתחת ל10 מעלות אז צריך לדאוג שהטמפ' לא תהיה נמוכה מידי. 2. השקט. הוא גם יהיה סגור והבידוד שלו די טוב וגם הדבר היחידי שיעשה רעש זה ההרדיסק כי לא יהיה צורך במאווררים. הבעיה הכי גדולה שאני מצליח לחשוב עליה היא הלחות ופה באה השאלה, האם כאשר הדלת לא תפתח תוכל להכנס לחות והאם ע"י פיזור סיליקה-ג'ל (הכדורים שסופגים את הלחות) הבעיה תפטר ביעילות? למישהו עולים עוד דברים שיכולים לגרום לבעיות? מישהו ניסה לבנות (או בנה) דבר כזה? לסיום נתקלתי היום בפלטות לדים שעד היום לא ראיתי ונראה לי שזה יחסית חדש. זאת פלטת …

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  12. לפי מה שהבנתי אני אמור לנעול את המתח של הזיכרון ב-ddr2 overvoltage control על 1.8 (לפי CPU-Z) אבל שאני מנסה לשנות שם זה רושם: 0.1+ 0.2+ עד 0.7+ איך אני נועל אותו על 1.8? או שאני עושה משהו לא בסדר? ועוד שאלה קטנה, נעלתי את PCIE על 100 אבל אני לא מוצא PCI וAGP זה בסדר? יש לי מעבד E6600 ולוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום ניסיתי להתעסק קצת עם OC במפרט בצד, עם דגש על קצת כי סה"כ ציוד זוועה (: בכל אופן הגעתי מ-1.8 ב-200*9 ל-2025Mhz ב-225*9 אבל המתח עלה לבד באופן מפחיד ל-1.6V! עברתי על המדריך OC שיש באתר ואין לי את רוב האופציות שאמרו לבטל או להגדיר לפני שמתחילים מצאתי רק את ה-Spread Spectrum ואת הטמפ' כיבוי שהגדרתי ל-60 יכול להיות ש-cpu-z או אוורסט מזייפים בנוגע למתח המעבד ? אם לא- איך לעזאזל להימנע מזה ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by Gliding,

בהמשך לנשוא שהעליתי לפני כמה ימים... אני מתחיל להבין שצריבת ביוס היא הדבר היחיד שאני יכול לעשות שהוא לא וולט מודינג הבעיה היא בזכרונות שלא מוכנים לעבור את ה230. הליבה נמצאת כרגע על 450 ואפשר למשוך עוד טיפה. כמובן שהכל יציב ב 3DMARK. מצאתי ב POWERUP ביוסים, יש כמה שמתאימים לכרטיס שלי. 1. איך אני בוחר איזה ביוס מתאים לי? 2. ממה שהבנתי זה ביוס שאנשים לקחו מהכרטיס שלהם פשוט אני מתאים לכרטיס שלי...אז מה הוא מכיל, חוץ מהמירויות שעון המתוקנות? 3. איך מתבצעת הצריבה עצמה ואני אני יכול להחזיר את המצב אחורה? תודה, שחר

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by IGk,

קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  16. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  17. באתר אסוס www.asus.com באתר תימצאו את התוכנה AI SUITE המדריך הוא קצר אבל יעיל למי שלא הצליח עד עכשיו אחריי דיפדוף וחיפוש להבין מה עושים ! שלב ראשון פותחים את התוכנה ולוחצים על מה שמסומן באדום ! [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:29:32 שלב שני נפתח חלון לוחצים על הפלייר שבאדום [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:30:33 שלב שלישי מעלים את התדר של הלוח שבאדום אפשר 50 כל פעם במידה ויש קירור משודרג למעבד [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:31:58תוצאה סופית שיפור של 1 גיגה אצלי 2.4 לפני 3500 אחרי מהירות באס 1066 לפני 1580 אחרי בתוכנה סופר ai שיפור מ 22 שניות ל 15.3 בהצלחה [attachment deleted by admin]

18. כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by Idan-h,

האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  21. יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by parlux,

שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך Msi Geforce 8600GT 1GB DDR2 הוספתי גם קישור לתמונה של הכרטיס מסך שלי עם הקירור שיש לי עכשיו. http://www.copystars.com/images_products/49396_small.jpg אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך עד המחיר 150 ש"ח תמליצו לי על משו טוב במחיר הזה בבקשה.. תודה ושיהיה המשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by etay34,

שלום, יש לי מארז של HUSH השקט זה שמרופד מבפנים. רציתי לקבל המלצות על מאוורר לתוך המארז שיכניס אויר לבפנים, כרגע מה שיש זה: מערכת קירור של טוניק, מאוורר אחורי 1600 סיבובים של חברת S-FLEX ומאוורר מקורי של המארז שמכניס אויר ולפי הנתונים של תוכנת SPEEDFAN נותן בערך600 וזה לא מספיק טוב, צירפתי תמונה של התוכנה כאשר המחשב לא במאמץ- אני רוצה המלצה למאוור שקט מאוד עם מספר סיבובים יחסית גבוה (1200-1600) במחיר סביר- ראיתי שיש עד 70 שקלים בכל מיני אתרים. *צריך לשים לב לכך שעכשיו מתחיל הקיץ והטמפרטורות של המחשב יהיו גבוהות גם ככה אז עדיף שיהיה קירור טוב. * שאלה נוספת היא מדוע שאני פותח את המארז ומחכה כמה דק' פתאום המעלות צונחות משהו כמו 5 מעלות..? (כאילו אני מבין שהוא לא מקבל אויר קר …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש : AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 66800 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק ומעלה ב10% רק במבחן 3DMARK03 כאשר אני מגיע למבחן המעבד המערכת נתקעת כאשר אני מבטל את האוברקלוק אני מקבל מבחן חלק ותוצאה של 7900 מה עושים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.