אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי את המאמר על מפרט לאובר קלוק ורציתי לשאול אם מעבדים כמו Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX או Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ומה בכללי עדיף יותר... תודה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה החלפתי את המעבד ל-AMD X2 4200+ עם הקירור של 3200+. כרגע המאוורר פועל ממש מהר ולכן הוא מרעיש. הייתי רוצה המלצה לקירור המעבד החדש בעל תושבת 939 שיהיה שקט. כרגע התקציב לא מוגבל. רק שיקרר טוב ויהיה שקט. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה יש לי FX5500 מסכן שרציתי לשפר כצת על ידי אוברקלוק ולפני כחודש בעזרת הדרייברים של נוידיה והתוכנה COOLBITS עשיתי לו אוברקלוק אוטומטי על ידי DETECT OPTIMAL SETTINGS זה עשה לי ל 310 ליבה ו 483 זיכרון. העליתי לאחר זמן מה ל 500 זיכרון והתוצאה ב 3D MARK עלתה ואין ארטיפקטים ב הלף לייף 2 אבל אני מרגיש שהמשחקים עובדים יותר לאט... האם יתכן שזה בגלל האוברקלוק? להוריד חזרה? * אני אמור לקנות בקרוב קירור לזכרונות זה אמור לעזור?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שמעו, ATITOOL לויסטה הוא פשוט דפוק! אני לא מצליח לעשות דרכו OC לכ.מ, שאני פותח את התוכנה התדרים נמצאים במצב 2D, אני לוחץ על DEFAULT להגיע איתם ל 3D ברירת מחדל - המסך מתכבה, אחרי כמה שניות נדלק והתדר חוזר ל 2D. ניסיתי להרים אותם מ 2D ל 3D לאט לאט, הגעתי למסקנה שלזיכרון אין בעיה להגיע לתדר ה 3D שלו אבל הליבה נתקעת ב 600 (הרגיל זה 625 ! ) ואחרי שהמסך מתכבה ונדלק כל ההגדרות של התוכנה מתאפסות לי, וצריך להגדיר את כל ההגדרות של המאוורר וזה מחדש... בקיצור קקי. איך אני עושה אובר לכרטיס מהביוס ? לא מצאתי תדרים נפרדים לליבה ולזיכרון, אני לא אמור להרים את התדר של ה PCI-E נכון ? חשוב להזכיר שב XP לא הייתה בעיה ואם אתם שואלים איך יש לי ATITOOL לויסטה 64 אז יש אתר שנקרא START 64 שיש בו …
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שפתחתי כבר תרד על הנושא הזה, אבל מן הסתם אני פותח שוב מכיוון שלא קיבלתי תשובה. אז ככה, יש לי מארז של RAIDMAX עם מאוורר אחד שמוציא אוויר ו-VOLCANO 10 על המעבד, אפילו אם הגוף קירור הזה לא הכי טוב בעולם, המעלות לא צריכות להגיע ל-70 מעלות קבוע ב-IDLE וכשאני עובד על המחשב זה עולה ב-5 מעלות ומפעיל את ה"אזעקה". הכל יכול להיות, אולי משהו שם לא מוגדר טוב או מחובר טוב אני לא יודע, העובדה שיש לי רק מאוורר אחד במחשב בהחלט קשור ואני מודע למצב, אבל בכל זאת! בכל מקרה, אם זו בעיה טכנית או לא יודע מה תציעו לי הצעות! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spize (הסינק שבא עם המעבד שלי)
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום ! זהו המפרט שלי: E6300 + ביג טייפון (TTׂ) לוח אם של אסרוק 2 גיגה TWINMOS 677 X1900XT 512 MB 160 GB SATA 2 לגבי מארז עדיין לא סגור. אני לא רוצה שהמחשב ירעיש ולכם אני אבקש מכם לבנות לי "חבילת קירור " למפרט. התקציב הוא עד 350 ש"ח. אם אפשר שהחלקים יהיו מ KSP או PLONTER או נועה אבל עדיף 2 הראשונים.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אם אני לוקח מאוורר ונגיד אני מסובב אותו ידנית במהירות של נגיד 1000 סל"ד אני יוצר חשמל ככה? כי כמו שזכור לי על העיגול שבהם מוחזקות הכנפיים יש מגנט ויש סליל חוטים במסגרת של המאוורר, ומגנט שמסתובב מסביב סליל חוטים יוצר חשמל לא? אז זה לא להיות כזה דבר שאם אני מסובב מאוורר במהירות מסויימת יהיה כמות חשמל קטנה? :
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בנושא ??? יש דבר כזה מאוורר צבעוני (זאת אומרת שהוא מאיר כאשר הוא מחובר למקור מתח) או שכל התאורה שלו היא בנייה עצמית ??? אם מישהו יודע משהו בנושא שיעזור לי בקשה אם תוכלו גם לפרט מחיר זה יעזור מאוד..... עדיף להזכיר גם את שם חברת המאוורר שאני ידע מה לקנות.... תודה לכולם...!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות שלי. המעבד: AMD Athlon64 3500+ 939 עם גוף קירור TT BigTyphoon מטח - 1.38V הלוח אם: Gigabyte K8n Pro SLI הזכרונות: Corsair Value 1024MB CL2.5 (512X2) מטח - 2.54V ס.כוח: HEC 480W ACE הטמפרטורות מעבד: 21 מעלות. לוח אם לא רשום לי באוורסט. המחשב שלי התחיל לקרטע .. אני רוצה שיתחיל להיות הרבה יותר מהיר .. מה אתם אומרים ? יש לי סיכוי להגיע למשהו ? וד"א האם הכ.מסך שלי טוב לאוברקלוק גם הוא ? eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit ? טמפ 40מעלות . תודה מראש. עידו.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שתי סטיקים ג'נרי DDR-SDRAM של 256, הם על מצב 1:1... עכשיו הגעתי לדברים האלה בביוס : 128 Bit Access Mode = 64*2 or 128*1 Ch[glow=red,2,300]0[/glow] MA 1T/2T Select = MA 1T or MA 2T Ch[glow=red,2,300]1[/glow] MA 1T/2T Select = MA 2T or MA 1T DRAM CAS#Latecy = 2T or 2.5T or 3T DRAM Precharge Delay = 4T or 5T or 6T or 7T or 8T or 9T DRAM RAS#to CAS#delay = 2T or 3T or 4T or 5T DRAM RAS#Precharge = 2T or 3T or 4T or 5T איך הכי נכון לכוון אותם ? וכמה זה משנה ? ו-or זה או רק שאם כותבים בעברית הכל מתהפך, בעסה !!! תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ללוח הזה אבל התדרים של ה-PCI/AGP עולים ל-41/82 יש דרך לנעול אותם ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 64 x2 4200+ עם קירור שבא עם המעבד האם זה בסדר?:בזמן מנוחה: cpu1 /core1: 36 cpu1 /core2: 31 cpu: 18 motherboard: 37 וכשcpu=100% : cpu1 /core1: 50 cpu1 /core2: 47 cpu: 33 motherboard: 47 [נמדד ע"י Everest Unlimited Stability Test ] תודה
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
טוב כעקרון המחשב כבר המחשב היה על 3200 ופעל והכל היה טוב ויפה.. אחרי כמה זמן המאורר של הציפסט נהרס ושווק חיים אז החלטתי לבטל את הOC אתמול ווטוס לוקוס אמר שזה לא משנה אז העליתי את המהירות ל3200 הכל היה נראה טוב ויפה נכנסתי לשחק ולפתע המחשב קפא ניסיתי להעלות את המתח ל 1.7 ועדיין לא עזר החזרתי ל2500 ועכשיו המחשק זז כמו שצריך A BIT NF7 SL AMD BARTON 2500 מעלות : זה מעלות של המאורר ב LOW...: 50 מנוחה 53 מאמץ הציפסט מסתובב סביב 35
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
קיצר חשבתי על הוספת מאורר בגג המארז ,השאלה כמה מעלות זה יוריד בערך ,ואם בכלל שווה לעשות ...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 64 3200+ NewCastle Epox 8ka3+ Corsair CMX512-3500C2 BH5 * 2 Albatron 6800GT ויש בעיה אחת המחשב קצת מקרטע לפעמים וזה מעצבן מאוד אז בדקתי בתוכנה AIDA32 לגבי הזכרונות וזה מה שרשום שם: Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3500C2 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.0 (6.0 ns @ 166 MHz) ודבר נוסף שראיתי בAIDA הוא התזמונים שלי והם Chipset Properties Motherboar…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מאורר מגיע עם XP2400 מקורי ? (איזה חברה לפחות )
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-