אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות אותו ויש לי שאלה האם יש אפשרות לשים לו קירור ואם אפשר אז איזה כדאי מובנה או חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה להבין את תזמוני הזיכרונות... האוברקלוק שעשיתי מגיע עד 3200 bus למעבד ועד 800mhz לזיכרונות על auto בתיזמונים אך כאשר אני עובר את ה 800 מתיחלות הבעיות לכן אשמח אם מישהו יכול סוף סוף את הרעיון מאחורי תיזמוני הזיכרונות.....
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז זה התכנון שלי לאיוורור של המארז על החלון פרספקס: http://www34.brinkster.com/ivrite/ColdWar_Case.jpg {מומלץ לשם צפיה בתמונה: 1) להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בחלון חדש או 2) לשמור אותה זמנית במחשב, הגודל שלה מזערי ביותר} מה אתם אומרים? עדיף אולי להעביר את המאוורר העליון שמוציא את האוויר החוצה מהמארז, אל הדופן הפנימית של הספק, ככה שהאוויר שעולה יעבור דרך הספק ויגביר את הסירקולציה שעוברת בוא? אולי יעזור לקרר אותו? וכמו תמיד, תודה מראש, תומר.ש
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם זה נחשב מאוורר טוב למארז? גם מבחינת עבודה וגם מבחינת עבודה שקטה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:(
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ככה המערכת AMD 3200+ WINNCHESTER 2.0GHZ@2.4GHZ GA-K8NXP-SLI SUPERTALENT 2X512MB @ 200 MHZ 2.5-3-3-8 2X XFX GEFORCE 6600GT @ 550/1150 המעבד רץ בטמפ של עד 46 בעומס על קירור XP-120 עם מאוורר TUNDERBLADE 120MM והכרטיסי מסך מגיעים ל 78 בעומס על קירור סטוק תוצאות 3DMARK03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4229634 3DMARK05 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1179781
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך Msi 8600GT 1GB ddr2 Graphics Engine GeForce 8600 GT Bus Standard PCI Express x16 Memory Type GDDR2 Memory Amount 1GB Memory Interface 128-bit Core Clock Speed 540MHz Shade Clock Speed 1188MHz Memory Clock Speed 800MHz Memory Bandwidth(GB/sec) 22.4 Texture Fill Rate(billion/sec) 8.64 השאלה שלי היא כמה אפר להעלות את השעונים של הליבה והזכרון ולהישאר יציבים בקירור סטוק
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך בנאדם יכול לדעת מה המתח המקסימלי שמותר לתת למעבד או לזכרון ואם צריך לתת עוד מתח או לא?
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המחשב בעל 2 מאווררים סטנדרטים לגמרי... ומאוורר מעבד פשוט.... שאני נכנס לדפדפן או לסתם משחק... המאווררים מורידים הילוך ומתחילים להרעיש כיאלו יש לי טרקטור קטן בתוך המחשב... מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה... לנקות את המחשב יעזור? או שצריך להחלליף את המאווררים כבר?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר שנימצא על הלוח אם שזה בעצם המעבד ככזה זה מה שהיבנתי חח אז יש לו קליפסים לבנים אני מוזיז אותם עכשיו איך אני מוצאי את המאורר הינה תמונה של המאורר יש מהכונן התמונה שהקליפסים סגורים אבל בכל מיקרה הם רק זזים לצד הבעיה היא איך אני מוצאי את המאורר
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, במחשב סלרון ישן, מאוורר ה-60 מ"מ של קירור המעבד הפסיק לעבוד. פירקתי את המאוורר ובהיעדר אמצעי שימון מתאימים שימנתי את הציר שלו בעזרת משיחת מעט מעט שמן בישול בעזרת קיסם אוזניים. ממש על הציר עצמו שמסתובב. אחרי ההרכבה הוא עובד יפה מאד. בעקבות פוסט ישן שקראתי בפורום "כרטיסי מסך" רציתי לשאול מה ההשלכות של השימון הזה? אציין שוב שמרחתי כמות ממש אבל ממש קטנה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-