אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי בורד GA-M51GM-S2G ואני לא מצליח למצוא איפה או איך אני משנה את המתחים למעבד ולזכרונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי בבורד דומה לשלי אני אשמח לשמוע את דעתו
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר המעבד E6600 שלי עובד במהירות 400*7 = 2800MHZ או לחילופין תחת 450* 6= 2700 MHZ הטמפרטורות לא יהיו זהות גם תחת מתח זהה על המעבד(הטמפרטורות בBUS יותר גבוה גבוהות משמעותית גם אם התדר הסופי הוא זהה). עקב כך אני מתקשה לעשות OC לBUS ולשמור על טמפרטורות סבירות למרות שאני משתמש בקירור של BT VX .מישהו נתקל באותה הבעיה או שיכול ליעץ בנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע שדרגתי את המחשב שלי למחשב שבחתימה, משום מה כשאני מפעיל את המחשב (אפילו כשהוא קר) אני נכנס לביוס ובודק את הטמפ' והיא מעל 60 מעלות. כשאני עובד במחשב - בד"כ לא דברים רציניים הטמפ' עולה ל 65 מעלות אני בודק את הטמפ' באברסט ובסנדרה שתי התוכנות מצביעות על טמפ' גבוהה, כשמצויין שהלוח עובד בטמפ שבסביבות 30 עד 40 מעלות. השאלה היא האם הלוח מזייף במדידת הטמפ' איך גיגהבייט בתחום הזה? יש לי שני מאווררים במארז אחד מכני וחד מוציא כאשר עוד מעט יהיו שלושה - שניים מכניסים ואחד מוציא או שאולי כדאי שיהיה אחד שמכניס ושניים שיוציאו. על המעבד יש גוף קירור מאלומיניום די מאסיבי של SPIRE עם מאוורר גדול שמסתובב ב 4200 סל"ד. האם נראה לכם שטמפ' המעבד הגיונית או שפשוט החיישן שעל הלוח מז…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב רציתי דעה לגבי אוברקלוקינג עם המחשב שלי כשעכשיו קיבלתי את כל החלקים סופית המפרט: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Asus GeForce 6800 V9999ULTRA-2DT 256MB RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme PS: Antec TruePower 2.0 550WATT HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM הכל כרגע עם קירור סטוק, טמפ' מעבד ללא מאמץ : 34 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 PDP SYSTEMS לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: העברתי לפורום אוברקלוקינג וקירור.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני קונה מאטר Sky PC אז תמליצו מה הכי טוב למעבד שרשמתי: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&fldID=138&fldVal=775&ShowSenon=1 של Zalman הכי יקרים אבל האם הכי טובים ? אולי בעתיד מתכנן לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב....בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב חדש שקיבלתי רק לפי כמה ימים...עם הלוח אם קיבלתי דיסק של תוכנה שנקראת EasyTune 5.0 של ג'יגהבייט. התקנתי אותה וראיתי שזאת תוכנה שעושים איתה אוברקלוק...אז סתם בשביל הניסיון ניסתי להעלות את המעבד ב- 7% יותר ווואלה זה העלה לי ועכשיו זה יושב על 3.2 GHZ המעבד הוא Pentium D 830 3.0 יש עליו קירור Big Typhoon. עכשיו משום מה שהעליתי ת'אחוזים...זה גם העלה לי את המהירות של הזיכרון ואת כל המערכת בקיצור.... עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנה אני צריך להריץ בשביל לבדוק שהאוברקלוק בריא לכל החלקים שזה עשה...שזה לא יעשה לי בעיות. ד"א המעלות של המעבד זה כרגע 38C. תמונות:
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם כדי את הקירור הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2853&catcode=328 למפרט הזה: מעבד: P4 2.4 478 PIN 512 K לוח אם:P4S8X של אסוס זכרונות:512 מ"ב של A-DATA פי סי=PC 3200 דיסק קשיח: 160 גיגה SATA של WD כרטיס מסך:Radeon 9600 pro ספק: 300W של HEC מארז:הכי פשוט שיש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל אני רוצה לשמור על טמפרטורה טובה יש לי בנתיים מאורר 80 m'm אחד ועווד מאוורר מקורי של אינטל על המעבד והטמפרטורה של המעבד במנוחה 36 ובמאמץ 42! אז כדי? או שאחד כזה יספיק? http://noacomp.co.il/Product.asp?pr...319&catcode=328
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום שלום, יש ברשותי את הכרטיס שמצויין למעלה, הוא עם זיכרון 512MB DDR3 (למי שתהה איזה דגם בדיוק :-) בכל אופן, אני קושל להמהיר אותו, כמובן עם תוספת מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו כבר ביצע המהרה לכרטיס כזה. אם כן, לאיזה תוצאות הגעתם עם קירור אוויר בלבד ? והאם כדאי להשקיע ? תודה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יאלה נפרסם גם פה: המערכת מעבד: אינטל פנטיום 4 דגם 630 מהירות 3.0 מתח התחלתי 1.38 זכרון: SPECTEC במהירות 533 התחלתית מתח 1.8 קירור: סטוק סופר פאי התחלתי: 46 שניות די טרנטה, אבל עוד מעט צבא אין לי כוח לשדרג הOC הותחל די חפיף דרך התוכנה של ג'יגבייט (החליפו לי אותו במסגרת אחריות במקום לוח אינטל שלא איפשר לי-לכו תבינו טכנאי מאפיונר תוצאות: מעבד: 3.7ghz זכרון: כמעט 666 צילום תוך כדי, רק 50% למעבד כי כנראה זה מנצל טרד' אחד בלבד, כל התהליכים סגורים חוץ מנחוצים סיום: כמו כן, נתתי מתח 1.45 למעבד, אפשר לראות שקצת הגזמתי אבל לא היה לי כוח\זמן לבדוק יסודי. בערב נסדר הכל דרך הביוס+נראה עוד כמה אני יכול להגיע (לא נתקלתי במסכים כחולים תוך כדי התהליך, אבל כששיחקתי בבי…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-