אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ברשותי GF5900XT ולפני מספר ימים החלפתי את הגוף הקירור המקורי ב-GIANT III. ההתקנה הראשונה נכשלה, אבל בהתקנה השנייה הצלחתי להתקין את הקירור כראוי, אני חושב. עכשיו יש לי מספר שאלות על הטמפרטורה. א. מהי הטמפרטורה הממוצעת ל GF5900XT? ב. הדרייורים של Nvidia מאפשרים לבדוק טמפרטורה, עד כמה הם אמינים? ג. כשבחדר עובד מזגן, כרטיס המסך נמצא במנוחה וגוף הקירור עובד במהירות נמוכה טמפרטורת הליבה נמצאת על 48 - 47 מעלות. זה אומר שהקירור מקרר היטב?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 3500 של ווינצ'סטר ברך כלל הוא על 45 מעלות אבל שיחקתי במשחקים כבדים למשך שעה אולי והוא הגיע לטמפ' של 57 מעלות האם זה תקין
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי את הWATER LEVEL INDICATOR הבעיה היא שחיברתי אותו למערכת שלי (פסיבית - דומה לזלמן הפסיבית) עם 3 ליטר מים קשה שיהיה חסר מים (: הבעיה היא שהמיכל הנ"ל שחיברתי מתמלא רק חצי ולא עד הסוף, שמתי עוד מים במיכל שלי גם אחרי שחיברתי את הINDICATOR ועדיין ללא שינוי - מתמלא עד החצי. מה אפשר לעשות? יכול להיות שיש לי אוויר במערכת ובגלל זה הכל קורה? אם כן איך מרוקנים אותו?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
טוב יש כמה דברים שרציתי לשאול לכמה מעלות המעבד הזה צריך להגיע במנוחה (מומלץ) ולכמה יכול (כאילו PUSH TO THE LIMIT) קראתי וראיתי שזה ל- 40 מעלות תקנו אותי אם אנ יטועה עכשיו לפי כמה תוכנות החום של המעבד שלי נע בין 26-30 לכמה אתם חשובים אפשר להגיע? CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) CPU Alias Northwood, A80532 לוח אם : Motherboard Name Intel Maryville D850MV עכשיו נכנסתי לביוס וכל הקטע עפ המכפלות והמהירויות היה במין צבע אפור ולא יכולתי לגשת אליו יש איזו שהיא דרך לעבור את זה?
-
- 14 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMARK 2001 SE 36,186 נקודות. אני עוד מעט יוריד 2006 וניראה כמה אני מקבל. יש לי E6600 2.4 GHZ עשיתי לו OC לא משהו רציני אני עובד כרגע עם סטוק ומתח של 1.24V המעבד שלי במנוחה עומד על 33 מעלות וכרגע הוא על 3.00GHZ בסטוק. כאשר הרצתי SUPERPI על 1M קיבלתי 18.360S. עכשיו גם עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600 GT של GIGABYTE עם קירור סטוק פסיבי הגעתי מ- 560.0/700.0 ל- 631.0/755.0 . במנוחה הכרטיס עומד על 39 מעלות במאמץ הוא מגיע ל54 מעלות ניסיתי לעלות עוד קצת בליבה של הכרטיס ובזיכרון אבל הכרטיס לא היה יציב אז השארתי אותו ככה כלומר במצב שהוא כן היה יציב. האם התוצאות סבירות או טובות עם מה שהגעתי לאן שהגעתי? האם אני יכול להמשיך? עוד דבר אני כרגע ביחס של 1:1 והזיכרונות שלי הם 800 MHZ…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ וכשאני מדליק איזה משחק כבד או משהו כזה.. אז הטמפרטורה שלו מתחילה להגיע ל80 ואז אני צריך לצאת מהמשחק... יש לי קירור של ZALMAN ... בזמן מנוחה הטמרפטורה שלו 50-55... איך אני יכול לקרר אותו??? אמרו לי שאפשר איך שהוא לגרום למאוור להסתובב מהר יותר או משהו כזה.. זה אפשרי? או שיש דרך אחרת? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק יציבות של המערכת ב-PRIME95... פתחתי אותה הפעלתי הכל טוב ויפה אני רואה גם שהפריים עשה כבר את הבדיקה הראשונה אבל שום דבר לא קורה ולא זז... אחרי 40 דקות שהפריים פתוח הוא מציג לי רק בדיקה אחת והטמפ' לא השתנו במעלה אחת אפילו... מה הבעיה פה ? יש לי וינדוס אקס פי אם זה עוזר במשהו.. לפני זה כשהיה לי98 לא היה שום בעיה.. אני מצרף תמונה של הפריים אחרי 40 דקות שהוא פתוח : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/primeproblem.JPG בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות כבר... אגב אם התמונה קטנה אפשר להגדיל אותה
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חיפשתי באתר ולא מצאתי מצאתי ב guides.co.il אבל הוא לא טוב ???
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף מבחינת קירור וזרימת אויר במארז זה: NZXT Apollo תמונה : http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZApolloBa פירוט : http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB או זה : NZXT Trinity תמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZTrinityB פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~NZTrinityB~6~0.htm מה אתם אומרים שעדיף מבחינת קירור וזרימת אויר כלומר מה יקרר יותר מחשב ממוצע או שאתם ממליצים בכלל על מארז אחר התקציב עד 400 שקל (וצריך רק מארז ללא ספק)
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 550W של TOPOWER (ולא, זאת לא חברה ג'נרית לכל אלו שייקפצו לשאול..) שלצערי לא מגיע עם חיבור מתח ל PCI-E . כידוע הכרטיס מסך מגיע עם מתאם משני מולקסים לכניסת ה PCI-E .. עכשיו השאלה: האם אני אמור לחבר לכל מולקס שבמתאם מתח מרייל שונה או שזה בסדר לקחת מרייל אחד שני מולקסים ולחבר אותם ? * בשני המקרים הכרטיס עובד בסדר גמור, גם ב OC מטורף לא נתקלתי בבעיה של מתח, השאלה פשוט אם בכלל יש הבדל או שזה בדיוק אותו זרם ? * על הספק שלי מאחורה יש שני אפשרויות (כפתור בחירה כזה..) COMBINED ועוד אחת שאני לא יכול לראות כי זה מחוק..(אני משער שזה SINGEL או משהו בסגנון..) השאלה על איזה מצב זה מומלץ להיות ?? = על פי הנתונים שלו הוא אמור לתת 20A ברייל יחיד ובמצב "משולב" הוא אמור לתת סה…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) זה המפרט שברשותי הטמפרטורה במנוחה 33 מעלות במאמץ (קידוד סרט)37 מעלות ראיתי שמשהו הביא את ה CORE SPEED ל MHZ 2613 עם לוח האם מגיע תוכנה EASY TUNE המאפשרת לשנות את התדר שאלתי הראשונה האם זה מסוכן? לאיזה תדר לשנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-