עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב PENTUM D 820,עם קירור פשוט סטוק שהוא תמיד על 1500 RPM והוא נראה לי דפוק.. הלוח אם על 35-40. המעבד תמיד בלואד של 40-90 בשתי הליבות המודבקות.. והמעלות של המעבד זה 60-65 והמחשב זז לאט .. מה לעשות ?! תמונה:

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by balagan777,

שלום שלום, יש ברשותי את הכרטיס שמצויין למעלה, הוא עם זיכרון 512MB DDR3 (למי שתהה איזה דגם בדיוק :-) בכל אופן, אני קושל להמהיר אותו, כמובן עם תוספת מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו כבר ביצע המהרה לכרטיס כזה. אם כן, לאיזה תוצאות הגעתם עם קירור אוויר בלבד ? והאם כדאי להשקיע ? תודה תודה :-)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. יש לי מאוור שמחובר ישירות ללוח אם והיתי רוצה להוריד לו את המהירות. התוכנה speedfan מזהה אותו אבל, איך אפשר לשלוט על המהירות שלו דרך התוכנה אם בכלל ? יש למטה את הקטה של האחוזים , אני מוריד אותם אבל לא קורה כלום... עזרה.. (אולי אני צריך תכונה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. יש לי מחשב AMD ATLON XP 2700+ Thougberd (משהו כזה) GRFORCE 4800 TI SE 512MB DDR 2100 MHZ ASUS A7N8X-E Frequency 166mhz max bandwidth=200mhz הרצתי פריים 3 שעות והמעבד היה יציב על 55 מעלות(כך אמר ה NVMONITOR) ועבר את הבדיקה בלי שגיות הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצא של 1700 ובגרפיקה היה לי כמעט תמיד 5-10 FPS חוץ מזה של המטוסים שהיה לי 30FPS לפעמים. עכשיו אני רוצה לעשות OC, זה יעזור למחשב שלי? בערך עד איזה סוג של מחשב אני יכול לשפר? יוכל אני להגיע ל 40FPS?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  6. unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by KYSG,

OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory

8. Started by ShowstoppeR,

טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by Kodi,

היי, מצאתי מאורר+היטסינק של מעבוד פנטיום ישן, ועוד 2 סינקים שהיו בספק. תמונות: עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce2 ישן שנפל לו ההיטסינק ואי אפשר לשחק איתו במשחקים כבדים כי ישר המחשב עושה ריסט כשהוא מגיע לטמפ' גבוהה, הכרטיס: עכשיו רציתי לחבר את החלקים החדשים לכרטיס בצורה כזאת: כשהמאורר על הליבה של הכרטיס איפה שהיה הסינק שנפל ועוד סינק אחד בחלק הזה של הכרטיס: השאלה אם זה בסדר ככה? זה אמור להיות בצורה כזאת? אם כן איך אני עושה את זה? הבנתי שעושים עם משחה טרמית אבל לא כל כך הבנתי איך. בכל מקרה אני צריך לדעת איך הרעיון, תגובות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. אני קראתי מדריכים באתרי מודינג באנגלית, קראתי מדריכים של אתרים ישראליים (גם של האתר הזה) ועדיין לא הבנתי איך בדיוק עושים OC. המפרט שלי: AMD ATHALON XP 2500+ NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR TL SLK-700 (אני עומד לקנות אותו בעוד שבוע). אני בעיקרון מעוניין לעשות OC קל ביותר למעבד, שיהיה במהירות של 1950MHZ במקום 1830MHZ שבה הוא נמצא כרגע. רציתי לדעת אם אני גם חייב לעשות OC לזיכרון? אני לא מעוניין לעשות לזיכרון OC אבל שמעתי שאם עושים למעבד OC אז חייבים לעשות גם לזיכרון, זה נכון? ודבר שני: מה בדיוק לשנות בביוס? כמה דברים אני אמור לשנות בביוס? דבר שלישי: בו נגיד שאני עושה OC למעבד, אבל אז אני מחזיר אותו למצב הרגיל שלו (כפי שהוא היה בהתחלה). אבל אחרי 3 חודשים הוא מתקלקל ואני מ…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. שניהם עולים לי בערך אותו דבר ובאים עם ספקים (אנרמקס 350 וHEC 400), ואני מעוניין לעשות OC על A64 939 ולכרטיס מסך 6800GT אז אני רוצה מארז שיקרר מספיק טוב את הרכיבים. אחד מהם\שניהם מספיקים? איזה יותר טוב?

13. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. אז ככה יש לי FX5500 מסכן שרציתי לשפר כצת על ידי אוברקלוק ולפני כחודש בעזרת הדרייברים של נוידיה והתוכנה COOLBITS עשיתי לו אוברקלוק אוטומטי על ידי DETECT OPTIMAL SETTINGS זה עשה לי ל 310 ליבה ו 483 זיכרון. העליתי לאחר זמן מה ל 500 זיכרון והתוצאה ב 3D MARK עלתה ואין ארטיפקטים ב הלף לייף 2 אבל אני מרגיש שהמשחקים עובדים יותר לאט... האם יתכן שזה בגלל האוברקלוק? להוריד חזרה? * אני אמור לקנות בקרוב קירור לזכרונות זה אמור לעזור?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. לא חשוב לי השקט ושום דבר אחר חוץ מהביצועים הם תזכירו את Scythe Infinity תדהו שאני שם לו 2 מאווררים

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by orelzion,

הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by Dark Respect,

המאוורר שמוציא אוויר מהמארז פועל בסביבות 2000 RPM ואילו זה שמכניס פועל בסביבות 950 היום קבלתי את המחשב. מה עלי לעשות? אני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי חנות המחשבים נמצאת באשדוד ואני בירושלים. תודה

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by (G),

כרגע אני נמצא ב-OC של 3400MHZ, במאמץ טמפ' 66 ע"פ TAT המתח למעבד 1.56, עבר תוכנות בדיקה והמחשב יציב כבר חצי שנה ללא תקלות. בשביל הספורטיביות של העניין חשבתי לבדוק עוד כמה ניתן לסחוט, המתחים הבאים אצלי בביוס הם 1.6,1.8,2.0 אין באמצע כמו שאתם רואים. האם יש סיכון יתר שעושים קפיצותגדולות ל-1.8 ומעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  23. ככה המערכת AMD 3200+ WINNCHESTER 2.0GHZ@2.4GHZ GA-K8NXP-SLI SUPERTALENT 2X512MB @ 200 MHZ 2.5-3-3-8 2X XFX GEFORCE 6600GT @ 550/1150 המעבד רץ בטמפ של עד 46 בעומס על קירור XP-120 עם מאוורר TUNDERBLADE 120MM והכרטיסי מסך מגיעים ל 78 בעומס על קירור סטוק תוצאות 3DMARK03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4229634 3DMARK05 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1179781

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Oranili,

מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים