אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ברצוני לעשות אוברקלוקינג לG6800 series... יש לי במארז 7 מאוורים ולכן אני יכול לעשות אוברקלוקינג נחמד.. לא יותר מזה.. אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה, יש לי ידע במחשבים ולכן אני לא יתבלגן.. אך רציתי לדעתי איפו להתחיל : תוכנות,איך אני יודע את הגבול של הכרטיס מסך שלי,אם זה שווה את זה בכלל וכו... תודה לכל מי שיעזור לי!
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הטמפרטורה עולה עד 75 מעלות ואני רוצה למצוא פתרון קירור לא יקר. אפשרות ראשונה: מאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב שממוקם בדיוק מול המעבד הגראפי של כרטיס המסך. המחיר: עבודה בלבד. אפשרות שניה: מכלול קירור Arctic Cooling Accelero L2 Pro VGA COOLER מחיר 77 ש"ח. לא ברור לי אם יש התאמה מיכנית מלאה של מכלול הקירור לכרטיס. נראה לי שאפשרות השניה תגרום לירידה של 25 עד 30 מעלות. לעומת אולי 10 מעלות באפשרות הראשונה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם AI7 םנטיום 4 הסוקט שלי נטוי כך שהוא בצורת מעויין. לכן SILENT TOWER של TT לא מתאים. הוא לא מספיק גדול בשביל לחסות את המעבד וגם המאוורר בכיוון לא כלפי אחורי המארז אז זה בזבוז כסף... השאלה אם HYPER 6 של קולר מסטר יתאים. ואיפה אפשר למצוא אותו בפחות מ 280 שקל!!!! המון כסף... זה ממש מבאס.
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 ואני מתלבט אם לשדרג את הקירור ל-Arctic Cooling Alpine 7 Pro. האם הקירור הנ"ל יתן לי משהו שהקירור Stock לא יתן? האם יהיה שיפור בביצועים? (לא מתוכנן OC) מלבד השקט האם יש שיפור משמעותי כלשהו בהחלפה של גוף הקירור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים בערך , ריעננתי את המשחה התרמית של מכשיר ה-PS3 שלי. מכיוון שאין במכשיר אפשרות לבדיקת טמפ' , אני קצת מודאג מכיוון שאני לא יודע אם מרחתי בצורה טובה. אני אשמח אם משהו יוכל להעיף מבט בתמונה ולהגיד אם בסה"כ זה נראה בסדר. בכלל לא קריטי לי עניין של מספר מעלות בודדות , אני מפחד שמרחתי יותר מדי כמות בצורה שיכולה להביא לנזקי התחממות. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה מישהו מוכר לי אותו ב 50 שקל הוא שווה? לקירור המארז אני רוצה אותו
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך הצעה לשני מאווררים שקטים ויעילים של 120MM למארז. אחד מקדימה ואחד מאחורה. פתח היניקה של המאווררה קידמי יהיה פתוח ללא מסננים. אני לא רוצה לשמוע מאווררים ממרחק של מטר.ו
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, היום המהרתי לחבר שלי את ה- E6300 ל 2.45 והלוח אם שלו הוא GA-945P-S3 לכן יש שם בחירת מתח ו- Voltage למעבד, אז אני לא יודע כמה צריך מכל דבר, זאת אומרת כמה ולטאג' ומתח... מישהו יודע בבקשה כמה צריך למתח הזה או האם למישהו יש בקירוב אובר קלוק? 2.4 או 2.6? אז נאי אחשב בערך כמה צריך ל 2.45 או שפשוט אוריד ל 2.4 ואשים מתח כמו למישהו שיש לו ומבין תודה רבה אם תעזרו לי לדעת אילו מתחים וולטאג' בדיוק צריך או בערך כמו כן האם להפעיל אפשרות SmartFan או לא? או להשאיר אותו עובד קבוע אחריי שממהירים?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עד היום הייתי על אוברקלוק של 2.8GHZ עם הלוח אם של חברת ABIT - KN9S היום אני לא מצליח לעבור את ה- 2.6 GHZ עם הלוח החדש . מה אני מפספס ? מישו יכול לכוון אותי יותר עם הלוח הזה?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מאמרים האמת על קריאת הטמפ' הדיגיטלית במעבדי Core2Duo טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים (גם רלוונטי למערכות ישנות יותר) הדרך הטובה ביותר למריחת משחה מדריכים מדריך סירקולציה ומערכות קירור מדריך מצולם להחלפת המשחה במעבדי IVY ו-HASWLL מדריך למאווררים (סוגי מייסבים ועוד) המדריך לקירור מים סגולות התוכנה SpeedFan + שליטה במאווררים מדריך לתוכנת ה-OCCT (אופן השימוש וסוגי מבחנים). ביקורות מוצרים של משתמשי הפורום Accelero XTREME GTX 280 Prolimatech Megahalems Thermalright TRad 2
-
- 0 תגובות
- 141.6k צפיות
-
-
אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בשעה טובה גמרתי את הבלוק מים (5שעות עבודת קירסום שני קרסומים שבורים 300גרם נחושת שהפכו ל210 )יצא פיצוץ לא היה מבייש את בלוקים שהופיעו במאמרים אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אין תמונות מה גם שכבר הלחמתי אותו הבעיה היא אחרי שדאגתי למשטח ישר שעבר ליטוש על מחרטה שמתי לב שהמעבד לא שטוח P667 הליבה בולטת השאלה היא האם להשאיר אותו שטוח כמו ההיטסקין המקורי או ששוה להשקיע וליצור מגרעת שתתן יותר שטח פנים ההבדל שוה את התירחה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים החלטתי לבנות לעצמי מערכת קירור מים כבר לפני כמה חודשים היו קצת קשיים למצוא חלקים אבל הצלחתי למצוא דברים אז הינה כמה תמונות... מצטער על האיכות,עדכונים בהמשך.....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש שם נוסף לגריז טרמי כי בחנויות הם לא יודעים מה זה יאיר
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ ל62 מעלות גג .... לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ.... ברשותי מעבד I5 760 2.8 קירור מעבד cooler master hyper tx 3 לוח אם GA-p55a-ud3 במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב כבר שנתיים AMD 3000+ 64 BIT המעבד ללא OC רציתי לשאול האם לקראת הקיץ כדי להחליף את מישחת הקירור הלבנה וכמובן את כול המאוורים גם או שאולי לא צריץ לפתוח את גוף הקירור בשביל המשחה 1) מה יקרה אם לא אחליף את המשחה 2) אם אתם ממליצים להחליף את איזו משחה שתהיה לא יקרה כי אני לא עושה OC בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-