אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, אני ארכוש מחשב, ככל הנראה עם המעבד שבכותרת. אני לא מתכנן לבצע המהרה נוספת. אני רוכש אותו כיוון שההבדל בינו לבין 6700 הוא 200 ש"ח, וזה לדעתי שווה את זה (מהירות שעון 3.4 מול 4, תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה, חשוב לי שיהיה לו קירור מספק. אני לא מחפש משהו יוקרתי. פשוט שישמור על המעבד ויהיה יחסית שקט. האם הקירור - Scythe Big Shuriken 2 Rev.B, יהיה פתרון טוב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיליתי עכשיו שהמאוורר שעל הצ'יפסט והמאוורר שעל הכרטיס מסך שלי פשוט לא עובדים! שניהם מחוברים כמו שצריך, אבל פשוט לא עובדים.. זה המאווררי סטוק של הרכיבים. למישהו יש רעיון? אולי איזה שימון? למרות שממה שהרגשתי עם המברג הם מסתובבים בסדר..
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
h100 corsair מי מוכר קרור זה במחיר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם המאווררים שיש לי במארז אלה הם המאווררים הסטנדרטים שמגיעים עם המארז CM690, והם לאחרונה התחילו לעשות בעיות בקירור שמתבטאים בעיקר במהירות נמוכה ורעשים כתוצאה ממאמץ יתר. רוב המאווררים בקושי מסתובבים, הוצאתי אותם וניקיתי אותם מאבק ושימנתי את הצירים שלהם, המאווררים עדיין לא עושים את העבודה טוב. כתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד מבפנים, במיוחד ההארדיסק שעומד על 47 מעלות, דבר שמאוד מדאיג אותי. אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז (3) ולהוסיף מאוורר נוסף למוגן 2 שלי, ולכן חשבתי לקנות 4 מאווררים כאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5529 המאוורר שהבאתי הוא טוב? לא ממש משנה לי חרישי או לא, אני רוצה שהוא יקרר טוב אבל בשקט. מה אתם אומרים? עריכה:הזמנתי את …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מאוורר שקיבלתי עם ה amd לא משהו כנראה כיון שטמפרטורת המעבד שלי מגיע כשעובד ל70 מעלות ובמצב מנוחה 61 מעלות. אני חשבתי בהתחלה להחליף מאוורר של המעבד ואז להוסיף מאוורר למארז. חשבתי על http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm האם כדאי? זה מומלץ ? משהו אחר מומלץ ל amd? אנא עזרו לי לפני שהמעבד שלי ישרף שוב וגם איזה מאוורר 80מ"מ מומלץ לקנות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה אח דלי דרך אגב עשיתי את העובר קלוק וזה עכשיו על 3.47 אבל יש בעיה אחת שאני מפעיל את תוכנת בדיקת היציבות זה עובר את ה 6 שעות אבל זה מגיעה לחום של 53 54 ועשיתי חור בגג ועוד מאורר אני קונה מחר ויתקין אותו זה כניראה יוריד מעלה שתים אני צודק רק תגיד לי עים 54 זה מסוכן
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כל הפרטים שלי במפרט (כולל המאורר למעבד) האם כדאי לי להתקין תעלת איורור למעבד (או יותר נכון למאורר של המעבד), אני מפחד שהגודל שלה יהרוס לי את הקירור של שאר המחשב (לוח וכודמה) ואם בכל זאת כדאי האם שווה לקנות את זה (בפנדה או בPCCOOL) או להכין את זה (ואיך?)? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6770 HD שפיר מהירות השעון שלו MHZ 850 ומהירות הזיכרון 1200 MHZ הפעלתי את הסימולטור p3d והיה 18 FPS עשיתי אוברקלוק ל 940MHZ / 1290MHZ בטמפרטורה של 50 מעלות הבעיה שה FPS נשאר על 18 עשיתי ריסטרט לסימולטור וזה לא השפיע השאלה האם בכלל כדאי לעשות אוברקלוק במצב הזה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד מ3.4 ל3.8 והוא כרגע על 45-46 מעלות בidle.. האם זה תקין?oO
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים. בשביל לעבור בדיקה של 3 שעות ב-OCCT (שימוש של 100% במעבד) נאלצתי לתת למעבד מתח של 1.4375V (בפועל 1.43V, אני לא מאמין שה-RIIE עושה לי VDROP). התדר אליו הגעתי בסופו של דבר הוא 21x195, תדר סופי של 4,095MHZ, יציב כמו סלע. בחוץ הטמפ' המקסימלית היא לחלק מהליבות 60 מעלות צלסיוס ולחלק מהן 59 מעלות צלסיוס, אני משער שבתוך המארז, במקרה הגרוע, הטמפ' המקסימלית לא תעבור את ה-75 מעלות צלסיוס. אני משתמש ב-V8 של CM. אז כפי שצוין, נתתי למעבד 1.4375V, נתתי לזכרונות 1.645V, נתתי לגשר הצפוני 1.3V, נתתי לכל מה שלא בליבה 1.3V ונתתי לאיזה משהו ששכחתי איך קוראים לו (אני לא מאמין שזה קרה לי) 1.865V. (לפי הלוח זה טיפה יותר מהמינימלי המומלץ) רציתי לשאול האם המתחים שנתתי הם בסדר לעבודה …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את המאוורר ומכיוון שאי אפשר לקנות יותר מEBAY בגלל המשלוחים ההזויים, אני נאלץ לפנות לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקרון אם אני מעוניין באוברקלוק לא משמעותי של בואו נגיד לתדר 4.5Ghz. הקירור בכותרת יספיק? ובאמת שניסיתי למצוא מידע בנושא בפורום ובאינטרנט ללא יותר מידי הצלחה לפני ששאלתי. אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך מאוורר כזה מסכן יכול לקרר מעבד של 253w ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי אינטל פנטיום 4 2.4 ואני עושה איתו אוברקלוק ל3.2 בלי בעיה עם זכרון 256 מגה SDRAM 133 MHZ וקירור סטוק. אז חשבתי שאם אני ישדרג לABIT IS7-E , ג'יגה 500 מגה הרץ של PDP או OCZ (מי עדיף?) וקירור של זלמן למעבד אני יגיע ל3.8. היש מצב??? אשמח לתשובות BOSE.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין שמישהו "ירכיב" לי מערכת קירור (חלקים) כמו שאני מבין להזמין כדי מחו''ל (במקרה של קירור מים), אין לי בעיה עם זה. המערכת כרגע: e8400 3ghz 8800GT @ 720 1782 1026 ep45-ds3l 1ghzx2 ocz platinum xtc rev.2 עם מערכת קירור מים אז כרגע אני מעוניין רק בבלוק לCPU מארז: HAF932 המערכת תעבור OC רציני כאשר יהיה לה קירור רציני. בברכה, איתי.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היו לי בבית המון מחשבים ישניים והיו שם כל מיני גופי קירו רשל צ'יפסטים ומעבדים וחשבתי על זה ואני רוצה לחתוך אותם ולשים אותם על זיכרונות אז אם מה אנ יידביק אותם לזיכרון ? חשבתי על פאד טרמי אבל אנ ילא יודע מאיפה אני יכול להשיג כאלה אם למישהו יש רעיו או איזה עזרה כלשהי ושירשוםן פה. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתן לדוגמא את הכתבה כאן: https://hwzone.co.il/מעבדי-ה-kaby-lake-מדגימים-תוצאות-המהרה-מרשימו/ אז יפה שהגיעו ל 7300 מגה-הרץ אבל אני שואלת האם זה יציב הדבר הזה (בהנחה שיש לו קירור אין סופי )? זכורה לי כתבה שהגיעו ל 9+GHZ אבל האם זה יציב? או שכל הסיפור פה זה פשוט לדחוף את המעבד אט אט למהירות גבוהה עד שהוא שובק? ואם מדובר על OC יציב.... כמה זמן הם מחזיקים אותו יציב? שעה? שעתיים? שלוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש הכל היה ניראה טוב ויפה עד שגיליתי שיש תקלה מטרידה. קניתי ב IVORY מעבד Q8200 התקנתי אותו והמחשב מצפצף לי בהתחלה ורושם שהטמפרטורה של המעבד גבוהה! ניכנסתי ל BIOS וראיתי שהיא 68-56 שזה מטורף!! אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קורה... הורדתי את התוכנה Speed fan כדי לראות טמפרטורות והיא מראה לפעמים מינוס 1לפעמים 58 ושיא של 113 מעלות! שאין לי מושג איך זה הגיוני!. המאוור של INTEL משמיע רעשים נוראיים וניראה כאילו הוא עובד, אבל כל 5 שניות מפסיק ותוך שניה ממשיך לפעול. האם קרה למישהו בעבר? או שהוא יודע איך לפתור את זה? אין לי מושג בכלל אם יש לי אחריות על ה CPU שקניתי היום. תודה רבה לעוזרים! :-[
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעיה במן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות הוא מתחמם ממש וא שאני באמצע משחק המסך נכבה והמחשב נתקע אין לי מושג מה גורם לזה כי עד עכשיו הוא עבד מעולה כנראה בגלל שאלה משחקים חדשים שקצת כבדים עליו אז מה שאני צריך זה ככה הצעה לפתרון קירור לא יקר מידי והצעה לכרטיס מסך שגם יתאים לחחומרה שלי וגם יהיה טוב למשחקים חדשים שיצאו זה המחשב שלי http://up203.siz.co.il/up1/lzezhjmtziy0.png תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מצוייד במעבד AXP 2000+,זכרון 512 של CrossAir ddr 3200 CAS 2,לוח אם Epox EP-8rda+,וTT וולקנו 9. כרגע אני עובד על באס 133 ומהירות שעון של 1677 אם אני לא טועה. רציתי לדעת עד לאן אני יכול להגיע עם המערכת שלי. כרגע המעבד עומד יציב על 37 מעלות צלזיוס, והוולקנו עובד על 4800 RPM. תודה לכל העוזרים. אשמח לדעת על תוצאות של בעלי מערכת זהה\דומה לשלי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-