עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Royz,

שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. מודל חדש לדגם 240M , ולדגם 120XL: השיפורים הם: 1. בצורת פינוי החום מלמעלה למטה כך שהחום יוצא לשני צידי הבלוק . 2. שינוי בצינורות המים כך שבזמן קיפול הצינור, לא נוצר חסימה למים . http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-liquid-cooler/nepton-240m/ http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-liquid-cooler/nepton-120xl/ מעניין יהיה לראות מבחן ביצועים של המותגים החדשים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by barak_11,

הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by athi,

אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yotam360,

קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש GTX470 וכשאני משחק בCOD:BO המשחק מקרטע בטרוף אפילו עם הגדרות נמוכות הבנתי שיכול להיות שנוצר אצלי צוואר בקבוק ולכן אני רוצה לעשות OC למעבד... כשקיבלתי את המחשב חבר שלי עשה איתי OC והצלחנו להגיע ל-3.2, ניסיתי לשחזר את זה, אבל לא ממש הצלחתי. המערכת שלי היא: מעבד: Intel Q6600 לוח אם: Asus Striker II Formula זיכרונות: OCZ 4GB Reaper HPC כרטיס מסך: Gigabyte GTX470 OC 1280MB קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme מאוורר:SilenX Ixtrema Pro 120mm x 38mm 14dBA יש למישהו הנחיות איך לעשות OC למעבד עם הלוח אם שלי? (הסתכלתי על המדריך בפורום, ולא הצלחתי להבין) עידכון: מצאתי מדריך והתחלתי לעשות OC, אבל ברגע שאני מעלה אפילו ב-0.5 ב-Ref Cloc…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הנה תמונה של המארז שלי מרחוק. http://img207.imageshack.us/img207/1212/p1010064lj.jpg אל תתייחסו לכבלים הלא מסודרים , אני צריך לסדר אותם. כפי שאתם רואים בצד שמאל יש מקום מיוחד בשביל מאוורר קטן , ויש לי מאוורר 90 ס"מ , אני ירכיב אותו שם, כמו כן יש לי עוד מאוורר 120 ס"מ ועוד מאוורר 80 ס"מ ואין יותר מקומות מיוחדים למאוורר , אז אני מתכוון להשתמש בדבק מגע, איפה לדעתכם אפשר להשים אותם?בעיקרון אני רוצה תוספת קירור ללוח אם והמעבד .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לאחר קראית הכתבה על ההיטסינקים, התרשמתי מהAX מה שמו אין לי בעיה להשקיע עוד 270 ש"ח עליו, בתקווה שיתן לי מעבד קר. כדאי\לא כדאי? את המחשב אני במילא קונה בסימפלטק. בתודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

שלום אני חדש בתחום האוברקלוקינג של כרטיס המסך, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך עושים את זה? נ.ב אני צריך שהאוברקלוק יתאים לאוברקלוק שיש לי למעבד (Q6600, 3.2GHz) ולא יעשה לי צוואר בקבוק. מה הבסיס? איזה תוכנות צריך? תודה.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני רוצה לקנות 2 מאווררים לקירור המארז שלי מאורר אחד 80 ממ והשני 120 ממ אני לא מוכן להשקיע כ 100 שקל על כל מאורר אם אתה מכירים שמות של חנויות שמוכרות מאוררים כאלו במחיר זול ושיהיו מאווררים חזקים תכתבו לי פה כתובות מדויקות וישיהיה ניתן לחבר את המאוורר לחיבור של הספק תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לילה טוב לכולם. הזמנתי מערכת חדשה בעיקר לגיימינג עם מארז cosmos s. המארז מגיע עם שלושה מאווררי 120Mm reference ואחד של 200Mm ויש לו מקום לעוד שלושה מאווררים. הלכתי והזמנתי שלושה מאווררי Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba (אלה המאווררים הכי טובים באותה חנות) ובנוסף את בקר המאווררים Nzxt sentry 2 שיכול לשלוט על עד חמישה מאווררים, מכיבוי מלא עד מהירות מקסימלית של המאוורר (כל אחד לפי עוצמתו כמובן) ככה לפחות אני הבנתי. השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לשנות את ההזמנה ל-Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba? מכיוון שבסופו של דבר חשוב לי השקט בלילה וכשהולכים לישון. או שזה לא משנה, כי כמו שאני מניח אני יכול הפעיל את גרסאת ה-1900rpm באיזו מהירות שאני רוצה והוא יתן את אותם …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Demagh,

שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by 1itay1,

אני מעוניין שמישהו "ירכיב" לי מערכת קירור (חלקים) כמו שאני מבין להזמין כדי מחו''ל (במקרה של קירור מים), אין לי בעיה עם זה. המערכת כרגע: e8400 3ghz 8800GT @ 720 1782 1026 ep45-ds3l 1ghzx2 ocz platinum xtc rev.2 עם מערכת קירור מים אז כרגע אני מעוניין רק בבלוק לCPU מארז: HAF932 המערכת תעבור OC רציני כאשר יהיה לה קירור רציני. בברכה, איתי.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי כרגע מאוורר שקיבלתי עם ה amd לא משהו כנראה כיון שטמפרטורת המעבד שלי מגיע כשעובד ל70 מעלות ובמצב מנוחה 61 מעלות. אני חשבתי בהתחלה להחליף מאוורר של המעבד ואז להוסיף מאוורר למארז. חשבתי על http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm האם כדאי? זה מומלץ ? משהו אחר מומלץ ל amd? אנא עזרו לי לפני שהמעבד שלי ישרף שוב וגם איזה מאוורר 80מ"מ מומלץ לקנות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by StarMo,

גיליתי עכשיו שהמאוורר שעל הצ'יפסט והמאוורר שעל הכרטיס מסך שלי פשוט לא עובדים! שניהם מחוברים כמו שצריך, אבל פשוט לא עובדים.. זה המאווררי סטוק של הרכיבים. למישהו יש רעיון? אולי איזה שימון? למרות שממה שהרגשתי עם המברג הם מסתובבים בסדר..

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by SubX,

4V http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=92174 יציב זכרונות אלו עונים על המשפט : "תן עוד מתח , קבל עוד Mhz" , מעניין מה גבול המתח שהם יכולים לקבל אה! והם לא מתחממים..

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by haimamazavs,

שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעיה במן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות הוא מתחמם ממש וא שאני באמצע משחק המסך נכבה והמחשב נתקע אין לי מושג מה גורם לזה כי עד עכשיו הוא עבד מעולה כנראה בגלל שאלה משחקים חדשים שקצת כבדים עליו אז מה שאני צריך זה ככה הצעה לפתרון קירור לא יקר מידי והצעה לכרטיס מסך שגם יתאים לחחומרה שלי וגם יהיה טוב למשחקים חדשים שיצאו זה המחשב שלי http://up203.siz.co.il/up1/lzezhjmtziy0.png תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. או'קי , אני מזמין עוד מעט amd xp 2000+ epox 8rda עכשיו , רציתי לדעת עם כמה fsb אני יקבל את זה וכמה המכפלה תיהיה.. כאילו ה defult שלה. זאת שאלה ראשונה. שאלה שניה : יש לי עכשיו פנטיום 3 עם 1000 מגה הרץ , הוא פועל על מכפלה קבועה של 7.5 וה fsb על 133 שיניתי את ה fsb שלי ל150 , ולפני שהווינדוס עלה , הוא נתן לי שגיאה עם ה dvd rom שהוא מלפני שנתיים בערך , כפול 6.. וקריאה 36 של טושיבה. רציתי לדעת אם גם בלוח החדש , ברגע שאני יעלה ל 150 , אז שוב הסידי רום יעשה לי בעיות , או שהלוח החדש ימנע את זה. ואם זה יעשה בעיות.. אם ישנם דרכים לעקוף את זה. שאלה שלישית , ראיתי כאן , שסטיקים של זכרונות 2700 עם 333 מגה הרץ , לא מסוגלים לעבור את ה 160fsb , זה נכון? באמת אני לא …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם המאווררים שיש לי במארז אלה הם המאווררים הסטנדרטים שמגיעים עם המארז CM690, והם לאחרונה התחילו לעשות בעיות בקירור שמתבטאים בעיקר במהירות נמוכה ורעשים כתוצאה ממאמץ יתר. רוב המאווררים בקושי מסתובבים, הוצאתי אותם וניקיתי אותם מאבק ושימנתי את הצירים שלהם, המאווררים עדיין לא עושים את העבודה טוב. כתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד מבפנים, במיוחד ההארדיסק שעומד על 47 מעלות, דבר שמאוד מדאיג אותי. אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז (3) ולהוסיף מאוורר נוסף למוגן 2 שלי, ולכן חשבתי לקנות 4 מאווררים כאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5529 המאוורר שהבאתי הוא טוב? לא ממש משנה לי חרישי או לא, אני רוצה שהוא יקרר טוב אבל בשקט. מה אתם אומרים? עריכה:הזמנתי את …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. SK-7 + SF2 או SLK800 + DELTA FAN .

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by DJO,

כמו שודאי חלקכם זוכרים בערך לפני שבועיים עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי והוא היה דיי מוצלח. העליתי את מהירות הבאס מ 100 ל 112 והכל עובד טוב. עבר מ 350 ל 390 לא שיפור משמעותי אבל משהו בכל זאת. על הלוח יש אפשרות אחרי 112 לדחוף ל 133, עשיתי את זה והמחשב נדלק אבל ווינדוס לא עלה. אני הולך עוד מעט לפרמט ולהתקין XP אולי אחרי הפירמוט ולפני ה XP אני ישים 133 ויראה אם ווינדוס יקלוט את זה טוב? 133 זה כבר יתן לי דחיפה רצינית בביצועים - 465mhz... המכפלה נעולה. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להגביר את המתח ללוח/למעבד. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by locke,

קודם כל, איך אני בודק את הניגודיות של נגד מסוים עם מולטימטר? דבר שני, אם אני מחבר 4 לדים של 3 וולט ביחד למתח של 12 וולט, אני צריך לזה נגד או שזה ישרוף לי את הלדים? מצטער על חוסר הידע, אני גרוע בחשמל.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. טוב אז אני באוברקלוק די רציני עכשיו ואני מחפש תוכנ הכמו פריים 95 וhotcpu שטוחנת את הזיכרון והמעבד (כי גם הזיכרון באוברקלוק חזק) פריים מאז ומתמיד עושה לי בעיות עם המחשב גם בלי אוברקלוק וגם עם הלוח הישן שלי וhotcpu נופלת אחרי שש וחצי דקות, (המחשב לא רק התוכנה היא נותת איזה error). אני עכשיו 7 שעות רצוף בטוסט אבל זה לא מספיק אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה כמו שפריים עושה גם מבחני זיכרון (יש אפשרות כזאת בטורטצ'ר-בלאנד). תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים