עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iamapowerfulwerewolf,

איזה קירור ייתן ביצועים טובים יותר? [h=1]Noctua NH-U14S או ZALMAN CNPS12X ?[/h]תודה לעונים!!!

2. Started by Royz,

שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Klayhamn,

היי חברים למישהו יצא להשתמש בקירור H55 של קורסייר? הבנתי שהוא אמור להיות שקט יותר מהדגמים ה-"מתקדמים" יותר... האמנם? אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעוניין בו בעיקר מטעמי אסתטיקה, פשטות/מינימליזם וניקיון במארז אשמח לשמוע דעות ממי שהתנסה או שמע על התנסותם של אחרים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by locke,

קודם כל, איך אני בודק את הניגודיות של נגד מסוים עם מולטימטר? דבר שני, אם אני מחבר 4 לדים של 3 וולט ביחד למתח של 12 וולט, אני צריך לזה נגד או שזה ישרוף לי את הלדים? מצטער על חוסר הידע, אני גרוע בחשמל.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by RomanKr,

שלום לכם. אתמול החלטתי לנקות קצת את המחשב מאבק, הוצאתי את המאוורר של המעבד וגוף הקירור, ניקיתי אבק שימנתי את המאוורר קצת והחזרתי למקום. באותו יום גם התקנתי את התוכנה sandra lite 2010.spid, וגם ניסיתי לעלות את תדר העבודה של המחשב על ידי שינוי הג'אמפרים בלוח אם, זה לא עזר משום מה, אז החזרתי הכל למקום כמו שהיה. לא היו לי שגיאות במחשב, או נפילות או משהו כזה, חוץ מבעיה אחת ששמתי לב והיא שמהירות המעבד תקועה על 3150-3250 RPM ללא קשר לשינוי הטמפ'. בדקתי עם כמה תוכנות, וגם בביוס זה מראה אותו הדבר. העלתי את טמפ' המעבד בכ 15 מעלות וזה עדיין לא השתנה, לפני הבעיה הזאת המאוורר היה מעלה את ה RPM ביותר מאלף RPM. לקחתי מאוורר נוסף עם שלושה חוטים (גם המאוורר המקורי של המעבד הוא עם 3 חוטים)…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Demagh,

שוב אני עושה שטויות הכרטיס יציב כסלע על 700/1170... יש אפשרות \ סיבה להעלות ליותר מ 700? פשוט CCC לא נותן לי ד"א, יש עליו AC TWIN TURBO, הוא מגיע ל 58 מעלות במאמץ מלא... ככה שטמפ' זו לא בעייה. מתח +0.1 לזכרונות.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ynets14,

האם זה בסדר שהספק יושב הפוך? האם יכול להיגרם נזק כלשהו? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום עשיתי OC קטן לE6750 שלי ל3.2GHZ משום מה משהו מוזר ששמתי לב אליו בCPU Z כאשרר המעבד במנוחה הלוח מוריד את המכפלה ל6 במקום 8 :-\ כאשר זה חוזר למאמץ זה חוזר ל8 האם זה טוב ? איך מכבים את זה ? והאם הOC שביצעתי לא מסכן את המעבד? הטמפרטורה בORTHOS ב100% 58מעלות בול. ללא מאמץ דרך אגב זה על 35

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. האם יש מצב שבגלל שחם לו הוא עשה ריסט?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לאחר קראית הכתבה על ההיטסינקים, התרשמתי מהAX מה שמו אין לי בעיה להשקיע עוד 270 ש"ח עליו, בתקווה שיתן לי מעבד קר. כדאי\לא כדאי? את המחשב אני במילא קונה בסימפלטק. בתודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היום חזרתי הביתה עם לוח חדש: EPOX 8RDA+ והוא נותן אפשרות של מכפלות עד 25 בערך אבל כל מכפלה מעל 12.5 הוא מתנהג מוזר: או שהוא מריץ אותו ב 100*11=1100 (11 כי זה מעבד AXP1700 JIUHB) או שהוא נותן FSB של 166 (או מה שאני רוצה) אבל מכפלה קטנה מ12.5!!!! עכשיו הוא רץ אצלי ב 12.5*170=2135MHZ ואני היתי מרוצה אם היה לי זכרון DDR400 אבל יש לי DDR333 אז כדי להגיע למקס אני צריך יותר מכפלות! בבקשה עזרו לי, אולי אני מפספס משהו?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

שלום אני חדש בתחום האוברקלוקינג של כרטיס המסך, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. איך עושים את זה? נ.ב אני צריך שהאוברקלוק יתאים לאוברקלוק שיש לי למעבד (Q6600, 3.2GHz) ולא יעשה לי צוואר בקבוק. מה הבסיס? איזה תוכנות צריך? תודה.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ניסיתי עם SPEEDFAN להוריד מהירות באחוזים ולא מזיז כלום למאוורר נגיד שמחובר ב4 פינים זה כן נותן לי לשנות את המהירות מה אפשר לעשות? יש עוד תוכנות? מחובר ללוח asrock fatal1ty p67 professional

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Or ei,

אני מניח שחלקחם ראו את המארז הנ"ל במפגש זה מה שאני מתכנן לעשות כרגע אולי יעלו לי רעיונות אחרים בהמשך או שינויים אז זה לא סגור (אני מדבר על הצביעה והחיתוך) שלב א' כרגע אני מתכנן להוסיף לו 3 מאווררים 12 ס"מ אחד למעלה אחד למטה ואחד בין הספק לקופסא של החיבור כונני CD. שלב ב' חיתוך שני אוטיות UT (ואם אפשר להפוך אותן לחלון) והדבקת (או ציור ) unrel tournement מתחת לחיתוך של האוטיות (או אם יש למישהו רעיון יותר טוב איך לעשות משהו עם האוטיות UT??). שלב ג' ריפוד המארז ראיתי בכמה מודינגים שיש בגלרייה ששמו ספוג כדי להשקיט את הרעש . שלב ד' צביעת כל שאר המארז בצבע שונה (לא הוחלט עדיין צבע\שילוב צבעים). שלב ה' החלפת הLEDים של הON\off והשני (של ההארדיסק?). החיתוך רא…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 1itay1,

אני מעוניין שמישהו "ירכיב" לי מערכת קירור (חלקים) כמו שאני מבין להזמין כדי מחו''ל (במקרה של קירור מים), אין לי בעיה עם זה. המערכת כרגע: e8400 3ghz 8800GT @ 720 1782 1026 ep45-ds3l 1ghzx2 ocz platinum xtc rev.2 עם מערכת קירור מים אז כרגע אני מעוניין רק בבלוק לCPU מארז: HAF932 המערכת תעבור OC רציני כאשר יהיה לה קירור רציני. בברכה, איתי.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Eyal-Style,

כרגע המתח של הזכרונות במצב אוטומט זה עובד טוב ואני לא בטוח איזה מתח ידני לשים אז מהבחינה הזאת אני לא חושש. יש לי כמה שאלות: א - COMMAND RATE - T1 T2 או T3 ? מה כדאי לשים ? ברירת מחדל זה T2, שיניתי ל- T1 לפי מה שאומרים ברשת. מה זה T3 ומה הכי טוב ? מישהו התנסה בהאצה של הזכרונות מהדגם הספציפי הזה ? כל שאר ההגדרות על אוטומטי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום ויום טוב לכולם, נכון יש את "הטריק" הזה שמחברים שני פינים מהמעבד וכך עולה המתח. אצלי חיברתי את vid 1 עם vid 2 וזה הוסיף לי 0.20 וואט. (לפני 1.50 עכשיו 1.70) יש לכם מושג איזה פינים שונים אני צריך לחבר וזה יעלה לי את המתח ל1.80-1.90. ניסיתי לחבר את vid 3 עם vss (שאמור לעלות ל2.0 משהוא) אבל המחשב לא עלה, אז יכול להיות בגלל שהורדתי את החוט של vid 1 עם vid 2 אשמח לקבל תשובות במהרה נ.ב הוולקנו 2 מזיגזג בא מאוורר + צלעות קירור נכון,והאם זה מתאים לסוקט 370??? בתודה מראש יאיר ג'ובאני.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

P4 2.0GHZ @2.66GHZ FSB 100 @133 Vcore: 1.5 @1.625V VDDR: 2.5 @2.9V

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by CrackPot,

הדרישות: -שליטה של לפחות ארבעה ערוצי מאווררים. -תמיכה בכל מאוורר- 12W ומעלה. -שיהיה יפה. תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by waizman,

מה קורה אם אני מוציא את הג'אמפר שמאפס ת'ביוס כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by athi,

אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם המאווררים שיש לי במארז אלה הם המאווררים הסטנדרטים שמגיעים עם המארז CM690, והם לאחרונה התחילו לעשות בעיות בקירור שמתבטאים בעיקר במהירות נמוכה ורעשים כתוצאה ממאמץ יתר. רוב המאווררים בקושי מסתובבים, הוצאתי אותם וניקיתי אותם מאבק ושימנתי את הצירים שלהם, המאווררים עדיין לא עושים את העבודה טוב. כתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד מבפנים, במיוחד ההארדיסק שעומד על 47 מעלות, דבר שמאוד מדאיג אותי. אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז (3) ולהוסיף מאוורר נוסף למוגן 2 שלי, ולכן חשבתי לקנות 4 מאווררים כאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5529 המאוורר שהבאתי הוא טוב? לא ממש משנה לי חרישי או לא, אני רוצה שהוא יקרר טוב אבל בשקט. מה אתם אומרים? עריכה:הזמנתי את …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש לי כרגע מאוורר שקיבלתי עם ה amd לא משהו כנראה כיון שטמפרטורת המעבד שלי מגיע כשעובד ל70 מעלות ובמצב מנוחה 61 מעלות. אני חשבתי בהתחלה להחליף מאוורר של המעבד ואז להוסיף מאוורר למארז. חשבתי על http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm האם כדאי? זה מומלץ ? משהו אחר מומלץ ל amd? אנא עזרו לי לפני שהמעבד שלי ישרף שוב וגם איזה מאוורר 80מ"מ מומלץ לקנות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Dr-XP,

OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים