עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TopSound,

עקב בעיית מיקום אני נאלץ לרכוש את המארז Thermaltake Bach, אחת הבעיות במארז היא שאני מוגבל מבחינת הגודל של הקירור למעבד שאני יכול להכניס למארז. האם יש למישהו המלצה על קירור טוב שיתאים למארז? (בואו נצא מנקודת הנחה שכסף זו לא הבעייה) האם ה-Zalman CNPS9500A LED מתאים למארז? המוכר בחנות (skypc) המליץ על Thermalright SI-128 SE ואמר שהוא נכנס למארז ללא בעייה, זה נכון? הוא לא ידע לתת לי תשובה לגבי ה-Zalman. איזה קירור טוב יותר ה-Zalman CNPS9500A LED או Thermalright SI-128 SE? במידה ואני לוקח את ה-SI-128 SE איזה מאוורר 120mm אתם ממליצים לשים עליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. היי, מצ"ב המפרט מעבד Q6600 קירור למעבד THERMALTAKE V1 לוח GA-P35DS3P זיכרון CORSAIR 4GB XMS2 6400 CL-5-5-5-15 2X2GB כ.מסך GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb שני WD2500YS ב MIRROR שני WD500GB ייתכן ויחוברו עוד HD נוספים (במידה ולא ישבו ב NAS) מארז THERMALTAKE EUREKA 1 צורב DVD ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC חוץ מהספק כוח הכל סגור (אני כנראה אקח יותר הספק רק לא סגור איזה ואיזה ספק) השאלה אם קירור V1 מספיק לעניין בשילוב עם EUREKA או שאולי עדיף לעבור למארז ARMOR עם מערכת קירור מים מובנית.. העניין הוא שאחרי רכישת ה V1 אם אני אוסיף עוד כ 52$ אני אוכל לקחת את ה ARMOR עם קירור מים מובנה.. מה עדיף ולמה..מה אתם אומרים ? בתודה Fireman

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. מישו יודע אולי איזה מהירויות שעון וזיכרון לגיפורסים השונים מ5200 עד 5900 אולטרה???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by Gliding,

בהמשך לנשוא שהעליתי לפני כמה ימים... אני מתחיל להבין שצריבת ביוס היא הדבר היחיד שאני יכול לעשות שהוא לא וולט מודינג הבעיה היא בזכרונות שלא מוכנים לעבור את ה230. הליבה נמצאת כרגע על 450 ואפשר למשוך עוד טיפה. כמובן שהכל יציב ב 3DMARK. מצאתי ב POWERUP ביוסים, יש כמה שמתאימים לכרטיס שלי. 1. איך אני בוחר איזה ביוס מתאים לי? 2. ממה שהבנתי זה ביוס שאנשים לקחו מהכרטיס שלהם פשוט אני מתאים לכרטיס שלי...אז מה הוא מכיל, חוץ מהמירויות שעון המתוקנות? 3. איך מתבצעת הצריבה עצמה ואני אני יכול להחזיר את המצב אחורה? תודה, שחר

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Ran B,

אוקי אז ככה.., שבניתי פעם ראשונה פאן-באס לא השתמשתי בלוח הלחמות, והכל היה באוויר (כל הנגדים והדיודות), היו לי מלא קצרים ושיבושים, לכן אני ובנצי בוי החלטנו שוב לפעול, ולהכין אחד חדש עם לוח הלחמה, מסודר ויפה! צלמתי כמה תמונות, לא בזמן העשיה, יותר בסוף העשיה, כי לא היה לי כוח לצלם בזמן שבניתי, התחלתי מאתמול בצהריים, מאז המחשב היה סגור עד עכשיו, עכשיו שנכנסתי לפורום ראיתי מלא נושאים חדשים ומעניינים! שאני אגיב בהם עוד מעט (אם יהיה לי על מה.. ), אז התחלתי מהצהריים, אחרי בערך 3~4 שעות הפסקתי, עשיתי עבודה בתנ"ך עד הלילה.., והיום אחרי בית ספר (15:00 הייתי בבית), ישר המשכתי במלכה! ועכשיו סיימתי 21:00, הכל פיקס! אז הינה התמונות.. לא השקעתי כל כך בצילום באיכות גבוה (הכוונ…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אז ככה, התקלקל לי הרדון 9800 פרו שלי ובמסגרת האחריות החליפו לי אותו באחד אחר, רק שהפעם שמתי לב שהזכרונות הם של hynix ובקודם הם היו של סאמסונג, ואז נזכרתי שאמרו בפורום שזה של אקסטי - כלומר הכרטיס שלי הוא xt מוחלש. יש לי קירור סילנסר3 אבל עוד לא שמתי אותו על הראדון, בכל מקרה השאלה שלי היא: אמרו פה בפורום שאפשר להפוך את הכרטיס הזה לxt , אז איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by IGk,

קנייתי מאוורר GLACIATECH 120 MM והאני קודח חורים ומחבר אותו בצד השמאלי של המחשב השאלה שלי היא איפה כדי למקם אותו? מול המעבד? מול הכרטיס גרפי? או באמצע שיקרר גם וגם ואולי גם את הלוח וההרדיסקים (מארז ג'נרי מאוורר 80מ"מ מאחורה ו-80 מ"מ למעלה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אני זקוק להמלצה על מערכת קירור מים בתקציב של עד 1600 ש"ח כרגע אני על טמפרטורות 48C למעבד ו50C לגשר הצפוני במנוחה,עם BT וגוף קירור לNB.השאלה שלי האם אני אקבל טמפרטורות נמוכות בהרבה במידה וארכוש מערכת קירור מים טובה ואם כן בכמה מעלות,ודבר שני על איזה מערכת אתם ממליצים לי ללכת,אם אפשר לקבל לינק לחנות בארץ.. אציין גם שאני מחליף מארז גם ל570 של גיגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6255 ושאני צריך גם בלוק לגשר הצפוני מן הסתם,כי הוא מאד מגביל אותי בOC אני חושב. תודה מראש, גיא

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אצלי הוא לא במאמץ כמו משחק או משהו הוהוא על 80 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Director,

שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by sagi_gan,

יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  14. עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by avivlevy,

מה לעשות? יש לי מעבד אינטל בפטיום 4 כולל גוף קרור מקורי סמתי משחה טרמית לפני שבועים הוא ירד 20 מעלות (היה על 40+-) אבל עכשיו הוא על 52+- מה לעשות

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  17. היי, לפני חצי שנה גוף הקירור של ה-DFI שלי מת והחלפתי אותו ב-EVERCOOL VC-RE הידוע לטובה בעיקר מ-DFI STREET... אתמול המאורר שלו התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שניות הוא עושה רעש של טרקטור, שותק לכמה שניות וחוזר חלילה. מה אתם ממליצים לקנות?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by bariko123,

המפרט:מעבדי אינטל? :Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר:1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE :965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר: 950 זכרונות? DDR II 667:512MB TwinMOS X2 מחיר:2X300=600 דיסק קשיח:160GB 7200RPM 8MB SATA II מחיר:355 כרטיסי מסך? Powercolor:X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר:1290 צורבים? DVD Recorders:NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black מחיר:195 מארזים? :HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מחיר:240 ספקי כוח? Enermax:מחכה לליברטי 400W מחיר:490* מסכים? : ?L1770HQ 17'' LCD 4ms DVI? מחיר:1395 סה"כ:6695 (בהתחשב שהליברטי יעלה משהו כמו 490שקל) טוב? זה מתאים לOC אם כן תגיד תסביר לי בכללי איך עושים את זה ומ…

19. היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by benibenny,

שלי עומד על כ36 C

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by overload,

יש לי P4 2GH 100FBS. לוח IS7-E וזכרונות 256X2 ADATA 500HZ ספק של EAGLEשנותן מתחים מעולים בעומס, גם בOC , אז הוא כנראה לא יהיה בעיה. אני לא ממש מבין בOC של זכרונות ואין לי מושג מה אני צריך לעשות כדי לשפר את הOC שהגעתי איתו עד עכשיו. עכשיו אני ב- CPU-1.625V 120FBS-2400MHZ המעבד דפוק (זה מה שאתם אמרת) ואי אפשר להגיע איתו ליותר מזה בלי להעלות את המתח, ואני לא רוצה לעבור את ה1.625. והזכרונות על 2-5-3-3. מתח רגיל. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להגיע יותר רחוק עם הזכרונות, צריך לשנות יחסים? צריך להתעסק עם האפשרויות של הלוח לזכרון(יש טורבו F1 וכל מני כאלה)? כדאי להוסיף מתח? מה עוד אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by pc student,

חברה שאלה ? יש לי gigabyte k7 triton (לוח אם) האם הדבר הזה עמיד ל oc

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by american,

מה מומלץ ושקט?

24. שלום. אחרי שמרחתי משחה טרמית וחיברתי את הגוף קירור של זלמן לכרטיס מסך הבחנתי שהקירור לא מכסה את הליבה לגמרי ( המגע הוא מלא , פשוט יש פינה קטנה שהיא לא מתחת לגוף קירור משום מה..אולי ברגים דפוקים). עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לנקות את הליבה ולמרוח מחדש את המשחה כי רק ביום שני מרחתי אותה.

25. Started by HellWarrior,

אז ככה החלטתי לבדוק עד כמה הכרטיס הזה יכול להגיע. המערכת : AMD Athlon 1333 mhz Asus A7m266 512DDR ram 266mhz MSI GeForce2 GTS PRO 64MB 201\400 stock fan+heatsink התשמשתי ב Coolbits2 בדרייברים 56.72 Forceware עכשיו זה עומד על 485\245 יציב - מחר נמשוך את זה עוד קצת ביצועים טובים יותר מ GeForce2 ULTRA !!! אוייי כמה שזה לא מעודכן חחח

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים