עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by esharone,

שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע. אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות. אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  2. אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by maormark,

שלושה חברות המחיר הוא כמעט זהה: הראשון: Arctic Fan AF8025L 80mm 30 ש"ח ליחידה http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_46_63&mID=89&page=spec השני: Zalman דגם ZM-F1 38 ש"ח ליחידה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=204 השלישי: Thunderblade 8cm Blue led Case Fan A1910 35 ש"ח ליחידה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1738#Tab1 אני מעוניין לקנות 3 יחידות לקירור של המארז, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר מגב המחשב, ועוד אחד מוציא אוויר מצדו של המחשב (הכוונה מול המעבד). או אולי עדיף בכלל לקנות מארז כולל מאורר חדש: Elite 335 Black http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. Started by frogman,

יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by elad_rabi,

אני ראיתי את המערכת קירור הזאת.... http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=anxin&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=73 היא למעבד של אינטל..... אם אני יקנה בלוק מים למעבד של AMD היא תעשה את העבודה???! בתודה אלעד חג שמח

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! החלטתי לקנות מארז . פשוט אני מתלבט בין שניים : 1) Antec High Performance 1080B AMG 2) Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower אני מעוניין לדעת איזה מהם יותר יעיל לקירור ? בקיצור מי יותר שווה לקנות ? תודה רבה לכולם !

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by kinggil,

יש לי הרדיסק MAXTOR 80 SATA2 , והמעלות שלו באופן קבוע 35 מעלות, גם בעבודה ובמנוחה. עכשיו זה נראה לי מוזר, יש מצב שזה בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by manbot,

שלום לכולם, ערב נעים. למרות היותי חבר בפורום די הרבה זמן, אני צריך כמה תשובות על שאלות שעוד לא ראיתי נשאלות כאן: אני מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב השני במפרט (1800) הספק הוא של חברה בשם "ortel"=כנראה ג'נרי,של 300W מספק מתח יציב של 11.776/11.712 V ל12 ו 4.945 V ל5 ו 3.264 V ל3.3 כמו כן הוא מספק למעבד (1.8 של אינטל) 1.52/1.536 V שאלות: 1. איני יודע מה אמור להיות הוולטאג' למעבד ואודה אם תגידו לי! 2. על הלוח יש חיבור ATX12V הזה של ה4 פינים ויש גם ת'חיבור הרגיל. לספק שלי אין את החיבור ATX12V :-\ האם זה יוריד מהיציבות תחת אוברקלוק לבאס שהלוח מתוכנן אליו? (מ100 ל133) 3. אם המעבד הוא 1.8 ז"א שהמכפלה שלו היא 18 במהירות באס של 100מה"צ=אם אעלה את הבאס ל133מה"צ אז יהיה לי 2…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  11. אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה

• 9 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by DorM,

קראתי שמישהו רשם שהוא מתאים רק לOC מינימלי, לפי דעתי הבנאדם מדבר שטויות 100%! מה אתם חושבים? מה המספרים הגבוהים שאנשים הגיעו איתו לפי מה שראיתם? אשמח מאוד לתשובות (: תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אני קונה את המארז קומפיוקייס ואני צריך עוד מאוורר 120 נוסף שאני אשים אותו בגב של המארז איזה כדאי לקחת?

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by r0075,

שלום לכולם. קניתי היום את המשחה תרמית MX-2 וכנראה שאולי מחר אני אמרח אותה על המעבד שלי ע"פ ההוראות שבאתר. יש לי שתי שאלות בנוגע למשחה: האם המחיר שקניתי את המשחה הוא מחיר נורמלי- 59 שקל? והאם המשחה הזאת נחשבת למשחה טובה והיא מתאימה גם לגופי קרור מאלומניום? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by SlimShady_1,

שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???

16. הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by netanel38121,

3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  18. Started by gilibong,

חברים איפה אנ יכול למצוא קראק לתוכנה hmonitor\ ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by Killer Storm,

אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by Alroit,

הי למבינים מה יכול לגרום לבעיה של אחרי OC ,ולא משנה באיזו דרגה, הכל עובד מצויין גם בבדיקת ORTHOS רק מה - כשסתם אני עושה RESET למחשב הוא מתחיל להעלות ואני מקבל את ה VENDOR LOGOG ואז בום יש SHUTDOWN והמחשב עולה שוב ונתקע ב-LOGO רק אחרי שאני מכבה אותו לגמרי כלומר מנתק זרם חשמלי - אני יכול להעלות אבל כמובן הכל בביוס חוזר ל- AUTO יש למישהו רעיון למה זה קורה? ראו מפרט מחשב בכרטיס שלי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. אהלן חברים,המפרט של המחשב שלי היא: DUAL CORE 3.40 GHZ ASUS P5LD2-VM SE 1024 MB DDR 2 533 ASUS GEOFORCE 7300 GT 256 MB DDR 2 PCI EXPRESS-עשיתי לו OC רציתי לדעת כמה דברים: מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X?את FS 2004 הוא מעלה לי על 35 פריימים שזה מעולה,את FSX DEMO הוא נותן לי 27 פריימים אבל לדעתי זה לא יספיק כי זה רק הדמו. אני זקוק לעזרה בקשר לביצוע OC.קראתי את המדיך באתר על OC,הדפסתי אותו,קראתי ושוב קראתי אך לצערי כל הפונקציות שקיימות בBIOS שעל אותו מחשב מבוצעת ההדרכה,שונה מהBIOS בלוח אם שלי... לדעתי להרבה מאוד אנשים יש את הלוח אם הזה,ורציתי לשאול כיצד לבצע טוב את הOC?אני נכנסתי בADVANCED שם בJUMPERFREE CONFIGURATION ושמה יש לי אפשרות DRAM FREQUNCY,שם יש…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. שלום, אני קונה את המעבד intel quad q6600, ואני לא הולך לעשות לו OC. למרות זאת,המליצו לי לקנות קירור,האם באמת אני צריך לקנות קירור? רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המוצרים שאותם ציינתי: glacialtech igloo 5073s שעולה 48 שקל לfreezer 7 pro שעולה 113 שקל האם ההפרש ביניהם מצדיק את המחיר של הfreezer? בנוסף, שקט מאוד חשוב לי, מי מביניהם יתן לי את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.