עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yakir1111,

כא מדובר ללא האוברקלוק שעשיתי (בלי שום אוברקלוק הכל עובד מקורי) כל החומרה במחשב שלי הכל רותח ביגלל שהאוויר במארז לא מיתחלף כניראה טוב. יש לי 5 מאווררים במארז 2מקדימה בפאנל מכניסים, 1בצד בדלת המארז מכניס,2מאחורה מוציאים. ועדיין חם. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3200 AM2 כרטיס מסךPALIT GFORCE 7300GT SONIC 256 DDR3 המעבד במנוחה 47-50מעלות ובמאמץ עד65מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 55מעלות ובמאמץ 63מעלות. ההרדיסק 40-45מעלות של WD. אם נוגעים במארז הוא ממש חם ואפילו מאוד!. אני כבר לא יודע מה לעשות אם אני פותח את הדלת של המארז אז כל החומרה מיתקררת באופן משמעותי. המארז ממוקם כמו בתמונה וזה המארז שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=270056.0;attach=87835;image מה…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

אני רוצה לקנות את ה Tuniq Tower 120 אבל אני רואה פה בהמלצות את ה 8700 של ZALMAN - אז השאלה היא מה כל כך טוב בזלמאן הזה !?!?! לפי השוואת שאני ראיתי הוא בכלל לא מתקרב אל ה TUNIQ (וה TUNIQ בכלל כמעט ברמה של ULTRA 120 EXTREM) אבל עולה יותר ממנו !!! אולי מה שאני ראיתי זה השוואת ישנות אל מערכות ישנות, אז אפשר הסבר לגבי ה 8700 למה הוא טוב והשוואת שלו על המערכות החדשות. (הינה זה מה שאני ראיתי http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=4 אין שם את ה 8700 אבל יש את ה 9700 שיותר טוב ממנו)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by chenrp,

פרטי המע' מופיעים בפרטים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by jepe,

ניסיתי לעשות OC הכי קטן שיש והטמפרטורה של הכרטיס קופצת ל80+ אפילו שניסיתי להגדיל את המהירות של המאוור של הכרטיס זה לא השתנה. איזה קירור מומלץ לכרטיס מהדגם הזה בתקציב של 100 ש"ח +- ? קראתי פה באתר את הבקורת על הקירור הזה http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ אבל זה משנת 2006,יש משהו יותר חדש וטוב בשביל הכרטיס שלי?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז זה הקירור....מה אתם אומרים?? שווה?? לא שווה?...יש משהו שנותן ביצועים טובים יותר לכסף??..איך הוא מרעיש?....

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by Stigmata,

היי חברה, אני די חדש בנושא ההמהרות אבל זה נורא מרתק אותי. בכל אופן ולעניינו: המעבד כאמור AMD 1800 XP בכל אופן קרה לי דבר נורא מוזר לי אבל אולי לא כזה מוזר לכם בכל אופן ברגע ששיניתי בביוס את הCPU CLOCK שעמד על 100 MHZ ל166 אז בכל התוכנות המעבד מזוהה כAMD 2600 XP ועובד במהירות של 1.9 מבחינת חום הוספתי שתי מאווררים של THERMALTAKE והחום עלה אבל לא בצורה דרסטית במאמץ מגיע ל40 מעלות רציתי לשאול אם האובר קלוק המוזר הזה הצליח בכלל? ומה פשר השינוי במעבד? תודה רבה על העזרה. קבלו תיקון אחרי כמה בדיקות ומישחקים התוצאה שהיתקבלה ממעבד AMD 1800 XP היא [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by yambtz,

מפרט בצד. המארז: מארז ג'נרי מידי ATX עם ספק 300W. טמפ הלוח די קבועה על 40-42 מעלות (המזגן לא פועל בדרך כלל וטמפ החדר כמעט תמיד 30 מעלות) וכשאני מוציא את הדלת זה יורד ל 38 מעלות. כל הכבלים מעוגלים, גם של הספק. יש מאוורר 80 מאחורה ממש ליד המעבד. למארז יש למעלה שורה של חורים בכל צד בשביל האוויר החם. אני עשיתי גם למטה שורה של חורים בדלת בשביל כניסה של אוויר. ב IDLE המאוורר מאחורה פולט אוויר בטמפ החדר. בזמן שאני משחק משחקים כבדים הוא קצת חם. המעבד: P2.4B 533 MHZ FSB עם קירור מקורי של אינטל. חודשיים הוא עבד על 67 ב IDLE עד שהתחלתי להתעסק בחומרה וגיליתי את זה. פירקתי אותו ולא הייתה משחה טרמית על המעבד (!) אז הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקיבלתי בחינם שקית נייר קטנה עם משחה לבנה וש…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by Shlomi TC,

שלום כולם! קראתי את המדריך הנ"ל http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ביצעתי את כל פעולותיו והכנתי את המאוורר ועכשיו השאלה שלי שאולי תשמע לכם מטומטמת: האם אני צריך לקדוח לי מקום נוסף במארז כדי לחבר את המאוורר במידה ואין לי עוד מקום למאוורר או שאני פשוט יכול לשים אותו ליד המעבד או למקום אחר שאני רוצה לקרר וככה הוא ייתקרר. גם קראתי מדריכים נוספים באתר אבל לא ידעתי אם אני צריך לעשות את זה. אני פשוט ממש לא בקיא בנושא הזה ורוצה קצת להעמיר בו אז תעזרו לי בבקשה ממש תודה לכולם, שנה טובה

12. Started by z1l,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by yambtz,

קודם כל, השאלה הקלה: המעבד שלי ב 50 מעלות, יש לי 2.4B עם קירור ג'נרי של אינטל. הוא תמיד על 50-53 מעלות (תלוי בטמפ החדר) לא משנה עם אני גולש או משחק 7 שעות פלנטסייד (משחק שנותן ל full-load משמעות חדשה) יש לי את המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd1225129144.htm אבל עם חלון, חורי אוורור בדלת, כבלים מעוגלים ומסודרים והכל. כשאני שם את היד מאחורי המאוורר שיושב מתחת לספק האוויר לא חם יותר מהאוויר בחדר שלי. יש זרימת אוויר מצויינת במארז. השאלה שלי אם זה בסדר או שאני צריך להשיג כסף למאוורר טוב? אני לא עושה OC. שאלה שנייה. איפה נמדדת הטמפ system? כי אפילו שיש לי מארז קריר כתוב לי ב BIOS 40-42 מעלות. זה הטמפ של הצ'יפסט או של מה זה? כי הגשר הצפוני בהחלט חם. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

אני שוקל לקנות לי איזה סטיק 256 מגה של ADATA, אלו מ KSP שעולים פחות מ 300 ש"ח, למטרת אוברקלוקינג בלבד. אז רציתי לדעת לכמה הגעתם איתם? ועל איזה מתחים? כי ראיתי באתר של ADATA שהמתח הסטנדרטי שלהם זה 2.8 וולט, מה שנותן לי להעלות להם רק 0.1וולט עם הלוח שלי(אם אני אקנה את הזכרונות האלה זה בשביל לחסוך VDIMM)

15. האם טמפרטורה של 79 מעלות, במאמץ של EVERSET - תקינה? בבדיקה עם CORETEMP הTJUNCTION הוא 100, אז הטמפרטורה תקינה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. לפי מה שהבנתי אני אמור לנעול את המתח של הזיכרון ב-ddr2 overvoltage control על 1.8 (לפי CPU-Z) אבל שאני מנסה לשנות שם זה רושם: 0.1+ 0.2+ עד 0.7+ איך אני נועל אותו על 1.8? או שאני עושה משהו לא בסדר? ועוד שאלה קטנה, נעלתי את PCIE על 100 אבל אני לא מוצא PCI וAGP זה בסדר? יש לי מעבד E6600 ולוח 965p-ds3 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. האם הכרטיס שלי פועל עכשיו עם 16 צינורות?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פרסקוט 2.8 עם מאוורר מקורי של אינטל ושתי מאווררים 80 מ"מ במארז והמעבד שלי מגיע ליותר מ70 מעלות בעומס ובנוסף המחשב שלי קורס (מסך כחול) כל 30 דקות. איך לפתור את הבעיות?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by baraksar,

עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 רק למעבד וללוח. הגיוני שהטמפרטורות אותם טמפרטורות כמו בתדר הישן (2.6) והכל יציב בדקתי עם פריים95 ואס אנד אם ואני עוד עם קירור סטוק ומארז פתוח הגיוני??

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by My_Name,

יש לי E6300 והטמפרטורה שמופיע לי ב-Core Temp היא 46 מעלות. ברצוני לעשות OC קטן. אז לפני זה רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה טובה? סבירה? או שאני צריך להוסיף מאוורים ? צלעות קירור ? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  22. המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה

23. Started by uguru1969,

ברשותי מערכת אינטל E660@3200 ישנה בעיית התחממות כאשר המארז סגור (המעבד 60c המערכת 43c ) ברגע שאני פותח את דלת המארז הטמפ צונחות הכ -5-8 מעלות ! האם הבעייה נובעת ממאוררי המארז שאינם מוציאים האויר החם מספיק טוב ?

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Ido.K,

חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים