עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheShadow,

מה המיהירויות שצריך לשנות? יש לי של לידטק.. ובאיזה תוכנה אני אמור לשנות?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by rafi-s-,

מים או אוויר או כל משהו אחר שיש

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  3. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by LiorB,

יש לי במחשב מ"ס מאווררים, ויש אחד שממש עובד כמו טרקטור... הבעיה שאני לא מצליח לזהות איזה, ניקיתי את כולם כמה שאפשר, זה לא הכי עוזר... יש מאוורר למארז, ספק, כרטיס מסך ומעבד... יש איזה דרך שאני יכול לבדוק איזה מהם מרעיש ? אני מעדיף לא להפעיל את המחשב ולפתוח את המארז כדי לא לגרום נזק לחלקים מסויימים בטעות...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

תראו אני יודע שזאת תוצאה טובה לאחר יום עמוס שהמחשב היה דולק כל הזמן היו בין השאר סריקות וירוסים וגם שיחקתי במרבית הזמן, כל זה מסתכם בתוצאה כזאת של טמפ': http://img105.imageshack.us/my.php?image=148915001492ar8.png אכן זה טוב ואני מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לדעת שאם אני אשקיע כסף בקירור למעבד אני אקבל תוצאות יותר טובות בזה בהרבה? וזה טוב שהמעבד כ"כ קר מהרגיל? אני אקבל ביצועים יותר טובים עם קירור טוב למעבד? עוד משהו אחרון, יתכן שמזג האוויר משפיע משמעותית בטמפרטורת המחשב? והחדרי הוא בעל שני חלונות שהיו סגורים וביחד לשאר האיזורים בארץ, באיזור המרכז לא כ"כ קר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. Started by er0101,

הי, אחותי הרסה לי את המאוורר האחורי כשביקשתי ממנה כשתנקה, כששדרגתי את המחשב. איזה מאוורר כדאי לקנות בתקציב של ~100 ש"ח (אני צריך כמה אופציות ואת ההבדלים ביניהם). סדר עדיפויות: 1. שקט ככל האפשר 2. קירור ברמה טובה (אפשר טיפה להוסיף כסף אם יש מוצר מעולה) 3. אשמח לאופציה לשינוי מהירויות דרך כבל פשוט שכבר מחובר למאוורר כמו שיש לי היום.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  8. אז ככה אני שוקל לקנות את המוצר הבאה http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm הוא יפה מאוד השאלה היא עם זה יעיל או רק ליופי ? הבנתי שהמיכל מים הזה גם מפזר חום של מים האם זה נכון ? כדאי לקנות ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by U.E,

האם זה נחשב מאוורר טוב למארז? גם מבחינת עבודה וגם מבחינת עבודה שקטה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Ori The Man,

איך הפאנל ThermalTake X-Controller PANEL מומלץ? מתאים למאווררים רגילים.(מולקס רגיל 4 פינים) כי לא רשום אילו חיבורים הוא תומך (3 פינים או 4) כי אני לא ממש רוצה לקנות מאווררים מיוחדים

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  11. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by orelzion,

הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by Dark Respect,

המאוורר שמוציא אוויר מהמארז פועל בסביבות 2000 RPM ואילו זה שמכניס פועל בסביבות 950 היום קבלתי את המחשב. מה עלי לעשות? אני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי חנות המחשבים נמצאת באשדוד ואני בירושלים. תודה

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by parAzoid,

שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by gerdamen,

יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by (G),

כרגע אני נמצא ב-OC של 3400MHZ, במאמץ טמפ' 66 ע"פ TAT המתח למעבד 1.56, עבר תוכנות בדיקה והמחשב יציב כבר חצי שנה ללא תקלות. בשביל הספורטיביות של העניין חשבתי לבדוק עוד כמה ניתן לסחוט, המתחים הבאים אצלי בביוס הם 1.6,1.8,2.0 אין באמצע כמו שאתם רואים. האם יש סיכון יתר שעושים קפיצותגדולות ל-1.8 ומעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לוח של גי'גה בייט 945 ומעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. עכשיו שאני מסתכל באוורסט, אני רואה את המהירות של המעבד שלי רשום 1200 ובסוגריים אורגינל 1600 ולפעמים המתח למעבד משתנה, והליבה חוזרת ל1600 אבל הרוב 1200 האם זה צריך להיות ככה? צירפתי תמונה למטה מישהו יודע למה ואיך מסדרים את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by reiematza,

אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  22. אני באמצע oc לe6300 ואני לא מצליח לעבור את 2100 ג'גהרץ כאשר אני עובר את ה2.1 המחשב קורס ואז צריך לאפס את הביוס ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה,הבנתי שכנראה אני צריך להעלות מתח אבל לא מצאתי את האפשרות הזו מצאתי מסך שמראה את כל המתחים אבל לא הצלחתי להעלות את המתח יש משהו שאפשר לעשות? המתח כרגע הוא 1.328 ... מפרט e6300 abit ip-95 Chieftec ‏400W PFC, 12cm Fan (24pin)‎ 512*2 kingstone ddr2 667

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by Holy,

אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. עם נגעתי במישחה שעל המעבד עם האצבע ולא שמתי משחה חדשה יכול להיגרם נזק למעבד?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים