עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by צחיבר,

שלום רב, יש ברשותי מחשב פנטיום 3, 800HZ של אינטל וברצוני לבצע המהרה. רציתי לדעת אם יש קישור או מצגת שעל פיה אוכל לעבוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by the_one23,

המאורר האחורי במארז שלי דפוק ועושה רעש ובעיות... יש למישהו המלצה למאורר טוב? התקציב הוא עד 70-80 ש"ח - עדיף בפחות, לפי מה שהבנתי הכי טובים ב מאווררים הם ARCTIC COOLING וTHERMALTAKE חשבתי על אחד שמני אלה: ZALMAN ZM-F1 80MM ב40 ש"ח או ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 ב 35 ש"ח או Thermaltake SilentCat 80mm ב55 ש"ח איזה מהם הכי טוב/איכותי? תדוה מראש לעוזרים הכוסונים P:

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by RDS,

טוב תראו... לפני חודש בערך פרסמתי נושא על כך שיש לי בעיית אוורור בכרטיס מסך (טמפ' מנוחה: 73, טמפ' מאמץ: 100+)... אחד הדברים שהעלתי בדעתי זה שהמאוורר הקדמי לא פועל... אז מחר ככל הנראה המחשב יגיע לתיקון... אם הרכבת המאוורר לא תעזור (לאתשפר את טמפ' הכרטיס מסך משמעותית), מה אתם מציעים לי לעשות? הכרטיס מסך שלי הוא 1950 PRO של Sapphire ושמעתי שהמאוורר שלו לא כל כך טוב... האם כדאי להחליף מאוורר לכרטיס, ואם כן לאיזה? תודה ומקווה שהבנתם

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by roei88,

1.איזה סוקט יותר טוב לאוברקלוק עם Athlon 64 3000+ או ששניהם אותו דבר? 2.זה משנה אם עושים אוברקלוק עם שני סטיקים של 256? או שחייב 1 של 512? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by srolik,

מישהו יודע איזה מאורר מגיע עם XP2400 מקורי ? (איזה חברה לפחות )

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום חברים. עם בוא הקיץ הטמפרטורות במחשב הHTPC שלי מזנקות לרמות שמשפיעות על התצוגה. יש איזה פתרון קירור לכרטיס מסך low profile שיציל לי את הכרטיס? תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by BIGBENG5,

עשיתי לא מזמן OC למעבד E2140 יצאו לי תוצאות ממש טובות התדר המקורי של המעבד הוא 1.60GHZ 8X200 והגעתי ל2.13GHZ 266X8 כל זה עם שינוי מתחים של +0.1 וולט הנה תוצאות מOCCT http://up33.siz.co.il/up1/j5tmymwnutzz.jpg http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=59202141 בבדיקה של ה -1M ליפני 38 שניות אחרי 29 שניות !! ובקריסיס על מדיום 1024X768 היה ליפני ה- 0C 15 פריים בערך וכעשיו 20 פריים !!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. שלום עשיתי OC למעבד שלי עם קירור מקורי הטמפ' שלו מנוחה היא 27 ובמעמץ היא 45 ואת כול השאר אפשר לראות בתמונה מה דעתכם הוא מגיעה לביצועים של 3.5 נכון? ומה דעתכם כדי לי להוריד אותו ל2400MHZ ואת המתח(בכמה שאני יוכל) ואז הוא היה יותר קריר? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  11. אוקי אז ככה יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2000MHZ NORTHWOOD ולוח אם של ABIT , דגם IS7-E A DATA 256x2 400DDR @ 2..2.2.5 ספק כוח של 400 W ג'נרי בעיה מתחילה מאז שקיניתי את ההרד דיסק SATA שלי ... כשחיברתי את ההרד דיסק שלי, ועשיתי כל אוברקלוק על המעבד שלי גם הדבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בכלל ( לא משנה איזה תיזמונים גם ב -1 ) הוא לא מזהה את ההרד דיסק של ה SATA, ואם אין שום אוברקלוק על המעבד הוא מזהה את ההרד דיסק.. יש למישהו אולי איזה רעיון או פתירון לבעיה שלי ? המעבד היה עובד על 120 FBS , ו 1.550 וולט באוברקלוק לפני ההרד דיסק ..

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by eyal_e,

שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. את פרטי המחשב תוכלו למצוא מצד ימין. המעבד בטמפ' של 50 מעלות כשהוא קצת עמוס, 52 מעלות בערך כשהוא עמוס. 45 ללא עומס. הלוח בין 32-37 (ללא עומס - עומס) על הזיכרון יש קירור כפי שכתוב בפרטי המחשב שלי. הזיכרון עובד בבאס 400 והמעבד בבאס 333, אני מעוניין "להמהיר" את המעבד לבאס 400 כך שיסתנכרן עם הזיכרון והם יעבדו יחד בצורה יעילה מאיך שהם עובדים עכשיו. הלוח שלי קל ל-OC : ABIT NF7 מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. כותרת... למה יש הבדל גדול במחיר זה בגלל הביצועים או משו כזה ??

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם. לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש ומאז הייתה לי בעיה של זיוף הטמפרטורה של המעבד. למשל, אני סתם גולש, הוא נמצא על 49 מעלות, למרות שהוא ממש קר(בדקתי עם האצבעות, זה נקרא?), האוורור בו ממש טוב(מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר, 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר,מאוורר מהצד שמכניס אוויר). אבל מה קורה כאר אני יפעיל סתם תוכנה או משחק אפילו ממש קטן? תוך פחות מחצי דקה יעלו המעלות ב-15 מעלות בערך. בוא נגיד שיגיעו ל-62 מעלות בערך (אני על סטוק) ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה. לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יכול להיות שהמעלות אמיתיות. זה ממש מגוחך. השאלה היא: האם יש סיכוי שהחיישן לא מזייף? מה אני יכול לעשות בנידון כי אני רוצה לעשות אוברקלוק? מפרט: AMD A64 3000+ לוח אם:VIA K8T800pro AM…

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Shane McMahon,

שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by AtR,

שלום! רציתי לעדכן ת'ביוס ללוח הנ"ל ואני לא בדיוק יודע איך אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי בנוסף אחת מהסיבות שאני רוצה לעדכן היא שאין לי אופציית שינוי מתחים לזכרונות מה שאני בהחלט צריך תודה רבה מראש AtR

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by emberl,

מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. Started by The Prophet,

אז כך, יש לי מעבד E4500 (עם לוח אם P35 DS3L וכרטיס מסך 9600GT)...אז כאשר אני מעלה בביוס את התדר ומגיע איתו לתדר הרצוי, אני שומר את ההגדרות (Save and Exit - כלומר, לשמור הגדרות ולצאת המביוס). הוא יוצא לי הכל טוב ויפה, אבל כשאני נכנס למחשב - פתאום הוא לא שומר לי את התדר. מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שאני הורדתי את כל האופציות של חיסכונות החשמל... תודה לעוזרים. בברכה, דן.

23. Started by deelad,

שלום. שלום חבר שלי רכש 7600gs של palit והוא מעוניין לעשות לו o.c. האם o.c לכרטיס מסך מבטל אחריות. אם הכטיס מיתקלקל בלי קשר ל o.c אז מעניין אותי איך הם יכולים לדעת. תודה.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  24. משאבת מים שמעבירה 90 ליטר לשעה זה טוב?? זה הרבה או קצת?? כמה ליטרים מומלץ שמשאבה תעביר בשעה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. ראיתי בהרבה מארזים שעברו מודינג מין כונן כזה עם אורות כחולים ששולטים בהפעלה של המאווררים רציתי לדעת אם למישהו יש מדריך לזה ואם כן עדיף בעברית ולא משהו מסובך תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים