אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי נורות יפות כאלה כחולות או לא משנה איזה צבע מישהוא יודע מהיכן משיגים איפה קונים ?...... ????? תודה עידןןןןןןןן
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שוב מתנצל על השאלה הטיפשית... אם אני מסדר קירור מצוין למעבד עצמו, האם יש עדיין צורך במאווררים החיצוניים של המארז? ואם כן, איזה מאווררים מומלצים? (כמה שיותר שקטים...) תודה מראש, אוקיי אז המפרט הוא: שני מאווררים 12cm ואחד של 9cm (שלושתם הגיעו עם המארז Tsunami) לגבי תקציב אני דיי גמיש... כל עוד יהיה לי שקט המחיר לא ממש מפריע... שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש קירור טוב למחשב שיחזיק את המערכת באוברקלוק. כרע אני נאלץ לשתמש במאוורר ביתי על המחשב בגלל שהקירור בכרטיס מסך נדפק ובגלל שהטמפרטורה של המעבד והלוח אם גבוהה מאוד.... לכרטיס מסך(RADEON 9500) אני הולך עלהקירור ארקטיק קולר ואני גם רוצה קירור לזיכרונות של הכרטיס.ומישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב למעבד?(פנטיום 4 אינטל 1.6...) וגם קירור לזיכרון (עם צריך)..... ויש לי בלאגן שלם אם כול החוטים של המחשב בפנים....אם אפשר לסדר את זה... אני מוסיף תמונה של המחשב מבפנים אם זרימת האוויר העלובה שלי..... אני מעונייין לקנות גם מארז חדש וטוב( אם זה לא קשור אז אני מצטער)שאני יוכל לקדוח חור למאוור בתיקרה(או שהיה בו )ושיהיה לו מקום לשים מאוררים שתהיה זרימת אוויר טובה(ובלי חלון אם ד…
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. המיפרט מבוסס על : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא מתכוון לעשות OC (לא מבין בזה) האם בנוסף לתצורה הסטנדרטית צריך להוסיף מאוורר? אם כן מה זה נותן ? אם לא אוסיף מה יקרה?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
מוגן 2 ? הבנתי שיש בעיה עם הגודל והזכרונות ?? או TK V1 או TK SPINQ? מה לקנות?[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 01:40:16 בבקשה תגובות קניה מחר ממש בבוקר...לילה טוב..
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של PALIT nvidia GeForce 8600 GT 256 MB התבוננתי בטמפרטורות של הכרטיס וראיתי שהם עלו ל85 מעלות. אז הסתכלתי על הרכטיס בזמן שהמחשב דולק וראיתי שהמאוורר שלו לא מסתובב. המאוורר ממוקם במרכז הכרטיס מסך, אין לו משהו שרוף, לא אבק או לכלוך, ואת החשמל שלו הוא כנראה מקבל מהכרטיס שמקבל מהספק (כלומר הוא לא מחובר ישירות לספק כוח). נתתי למאוורר דחיפה קלה הוא הסתובב קצת אבל הפסיק שוב, נראה כאילו משהו עוצר אותו מהלסתובב רק שאי אפשר לראות מה. כיצד אני יכול לטפל בבעיה? אולי אני יכול בכלל להתעלם מזה? (85 מעלות זה לא נורא לכרטיס) הבעיה היא שבמשחקים הטמפרטורה ממש מסוכנת כמו 100 מעלות. אז אני בינתיים לא משחק. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי כולם.. בימי שרב אלה.. הדיסק הקשיח שלי מגיע ל-43 מעלות.. חם כן.. ברשותי מארז P182 של אנטק, לאלו שמכירים אותו, יש בו אופציות להרכיב דיסקים קשיחים בכלוב העליון או התחתון. אצלי הדיסק הקשיח יושב בכלוב התחתון, לפניו יש פילטר וכנראה מקום למאוורר.. השאלה שלי היא איזה מאוורר יכנס שם? אתם מכירים איפה אפשר לרכוש מאוורר 120 או 92 מ"מ דק? או איזה פיתרון אחר מומלץ לקירורו? * בלתי אפשרי אצלי להרכיב את הדיסק הקשיח בכלוב העליון מאחר וכרטיס המסך הענק שלי מפריע בפחות מסנטימטר(!) למיקום הדיסק. כנראה שזה אולי איזשהו תכנון לקוי של אנטק או של חברת לוח האם שלי? האם מיקום חריץ ה-PCI-E הוא סטנדרטי בכל הלוחות או שאצל חלקן הוא ס"מ לפה ס"מ לשם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אמרו שהקירור של ה 8800 GT לא משהו, אז איזה קירור מומלץ לי לקנות בשבילו? וגם, אני קונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, וחשבתי לשים לו ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL. הצעות? ובלי OC.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אני חושב שקראתי בערך את כל הדיונים עד שנת 2000, שמתייחסים לקירור כרטיסי מסך, ועדיין לא הגעתי להחלטה מה עדיף: Zalman Vga Cooler VF700-Cu או Arctic Cooling Accelero X2 שניהם בטווח המחירים שאני יכול להוציא. בכל הדיונים שקראתי לא החלטתם חד משמעית מה עדיף.. הכרטיס עומד על 62 מעלות ללא מאמץ. יש לציין שאני מתכנן OC עתידי. פשוט כרגע עם הקירור סטוק זה בלתי אפשרי. אני יודע שיש גם את ה Zalman Vga Cooler VF900-Cu או את ה Thermalright V1 Ultra , אך הם יקרים מדי , ולא שווים נניח את ה 2 מעלות שהם יורידו לי יותר מה VF700 או ה ARCTIC. אז.. אם יש פה אנשים בעלי אותם קירורים, אני אודה להם מאוד אם הם יוכלו להמליץ, ולהגיד כמה מעלות הם הורידו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי על 300 באס מכפלה 8 זיכרון על 400 מגהרץ אחרי הורדת יחסים הכול טוב ויפה אין בעייה אחת רץ יופי אם אני מעלה מעל ל 300 באס הכרטיס מסך מתחיל לעשות לי בעייה די מעצבנת vpu recover איך אפשר להיפתר מזה המפירט בחתימה תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה AMD 64 (3000 או 3200) וגם אני עדיין לא סגור על 939 או 754 איך הקרור שמגיע איתו? הוא מספיק טוב? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) אז כדאי לקנות קירור יותר טוב או שהקירור שמגיע איתו מספיק?
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן. ראיתי, ויותר מפעם אחת, שיש לזכרון שני סטים של תיזמונים. אחד למהירות מסויימת, ואחרת למהירות קצת יותר גבוהה. כמו זה: רציתי לדעת אולי משהו יודע מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
*חדש בפורום* יש לי מעבד גרפי מובנה SIS630. האם ניתן לבצע עליו OC ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס (אבל יכול להיות שאני לא יודע איפה לחפש), האם אפשר להמהיר אותו דרך תוכנה חיצונית ? מישהו מכיר ? מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-