עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113672 מי חשב שלילי על ביג טייפון ?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by contA-,

שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by Spootnik,

טוב חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של asus p4p800 ואני צריך תוכנה בשביל לבדוק תטמפרטורה בלוח אם , צ'יפסט וכו אם מישהו יוכל לתת לי לינק זה יהיה נהדר מודה מראש . ושאלה נוספת יש לי מחשב p4 intell 2.6 ht prescot 768 dd-ram twinmos 3200 יש לי קרור למעבד של intell ואני מעוניין לעשות אוברקלוק כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  4. יש לי מחשב AMD ATLON XP 2700+ Thougberd (משהו כזה) GRFORCE 4800 TI SE 512MB DDR 2100 MHZ ASUS A7N8X-E Frequency 166mhz max bandwidth=200mhz הרצתי פריים 3 שעות והמעבד היה יציב על 55 מעלות(כך אמר ה NVMONITOR) ועבר את הבדיקה בלי שגיות הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצא של 1700 ובגרפיקה היה לי כמעט תמיד 5-10 FPS חוץ מזה של המטוסים שהיה לי 30FPS לפעמים. עכשיו אני רוצה לעשות OC, זה יעזור למחשב שלי? בערך עד איזה סוג של מחשב אני יכול לשפר? יוכל אני להגיע ל 40FPS?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by Shnig0,

שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך בעזרת תוכנת RivaTuner והגעתי לתדרים הבאים: 648 MHz לליבה ו 1008 MHz לזכרונות עשיתי בדיקת יציבות והמקסימום שההכרטיס הגיע הוא 70 מעלות מה דעתכם? כדאי להוריד/לעלות את התדרים?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. Started by לוח שנה,

יש חשיבות עקרונית לסוג הצ'יפסט לOC או שזה בעיקר האיכות של הלוח הספציפי? ההתלבטות שלי היא בין לוח מבוסס i680 לבין p965 או שעדיף 975 ? המעבד הנוכחי הוא D820 והתקוה היא להחליף או DC או לQC. תודה.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by Yamabushi,

הבאס לפני OC -1066 אחרי OC -1333 פשוט העלתי אותו בדור 1 למעלה. הטמרפטורה במנוחה נעה בין 37 ל41 מעלות. במאמץ אין לי מושג. האם זה בסדר? אפשר להמשיך לעבוד? איך אוכל להוסיף קירור?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by xavi,

אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by freerider,

אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by foty123,

שלום לכולם אני מחפש קירור מעבד לתושבת AM2 עד 150 שקל גג הנה תמונה של הCPU-Z עם זה עוזר למישו http://www.siz.co.il/up.php?i=n2ogt42qynxt.jpg ושיהיה מאייבורי בבקשה כי זה לחבר והוא לא יודע להרכיב.. תודה לעונים foty123

11. כרגע אני נתקע ב152 באס עם וולט של 2.2 קרור וולקנו 7 + 60 מעלות מעבד ללא מאמץ סטפינג agoia 2000 xp רציתי לדעת למי שמכיר את הלוח שיתן לי כמה טיפים שאולי יכולים לעזור לי פשוט אין לי תחבורת וזה לוח מאוד מסובך תודה רבה לכך העונים

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  12. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by pc student,

תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by QuAKeR_996,

טוב כמה דברים שאני אודה לכם אם תענו לי: 1. כשעושים אובקלוק, איך אני "מקבע" את התדרים שבחרתי? האם הם מקובעים מיידית ישירות דרך התוכנה?, ואם התוכנה לא תעלה עם XP אז ה OC לא מתבצע? ובכלל האם כל פעם ש XP עולה, התדרים משתנים ?, או שהתוכנה משנה אותם לצמיתות ללא תלות בהפעלה שלה? 2. איך אני מתחיל OC (לכרטיס מסך) איך אני יודע מתי להמשיך ומתי לעצור? ואם הכרטיס ישרף לי יש סיכוי שהוא יקח איתו עוד כמה רכיבים? 3. מהו גבול התדרים המותר לכרטיס מסוגSAPPEIR RADEON 9800 PRO ודבר אחרון, הורדתי את התוכנה ATI TRAY TOOLS http://www.radeon2.ru/atitray/ היא די נחמדה עם המון אפשרויות. האם מישהו התעסק איתה ויודע על בעיות אפשריות איתה? תודה רבה לכל מי שמגיב או סתם מסתכל על הת'רד הזה

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by A-L-o-n,

שלום, יש לי מחשב חדש, ניתן לראות בצד את המפרט. מתי שאני מכבה את המחשב הוא עושה רעש, הוא מגביר את המהירות של המאווררים ואז מתכבה. זה אמור להיות ככה בכלל?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by Ran B,

שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…

• 8 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. אהלן יש לי גוף קירור ומאוורר על הלוח אם... אני רוצה להחליף אותו בקירור פאסיבי בלבד מה אני יכול לשים במקום זה? באיזה גודל הגוף קירור צריך להיות בשביל שהלוח לא ישרף לי? אני יכול לקחת את הגוף קירור של K8NF9 939 שמבוסס על NF4 והוא יספיק לי? אני לא עושה OC. מצד שני... המחשב יכול להיות דלוק הרבה זמן רצוף... יניב

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  21. כל החוטים כחולים ???????????? זה משהו ישן זה מאוורר 120mm והוא מזה חזק מצאתי אותו מולכם[לא יודע איך רושמים סורי] אל חיבור תקע של החשמל הכנסתי אותו לחשמל כדי לראות אם הוא חזק הוא דיי חזק !!! מה אני יכול לעשות איתו?? מצאתי מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית איזה מין בית טוב כזה למאוורר שבדיוק באותו גודל יש בבית הוא גם פילטר המחשב שמצאתי בוא נגיד הוא בן 12 שנה!!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by roeiw,

^^^^ תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by shimon23,

עד היום הייתי מן הממתינים ל-K10, אבל בוא נגיד שהביקורת של גיא על OC לE4300 פתחה לי מאוד את התיאבון בקשר למעבד הנ"ל. אני יודע שהשאלה הבאה מאוד היפוטטית, אבל תנסו לענות עליה ברצינות ולא פשוט לרשום אי אפשר לדעת וכו'. בהנחה ואני קונה מחשב המבוסס על המפרט שלמטה, מה הסיכוי שלי להגיע לOC של 3 GHZ? האם מרבית האנשים עם מפרט דומה יכולים להגיע לכך, 90% מהם, או אחד מתוך 5? INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ENERMAX LIBERTY 400 WATT 2GB TWINMOS TWISTER 667 MHZ קירור SUNBEAM TUNIQ הערה: אין לי כמעט נסיון ב-OC, למעט OC של כמה כרטיסי מסך, אבל קראתי די הרבה בנושא.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by arielb1,

השאלה שלי האם המאוורר של AMD ATHLON BOX ו AMD DUAL CORE BOX הם אותו הגודל כלומר האם הם זהים או שהאחד גדול יותר מהשני? תודה מראש שכחתי לרשום לסוקט AM2

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by gjook,

שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.