עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רושם לי שאין הספקה , אגב יש לי ספק של 350 W העם אני צריך לקנות חדש, קניתי 7600GS של GIGABYE אני מבין שגם בגלל זה אני לא יכול לעשות OC ועוד דבר הוספתי מי 1.5V ל 1.7 V בביוס לAGP?~ תמונה על המצב http://img141.imageshack.us/my.php?image=5880gq8.jpg

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by sagi_10,

אני מתכנן לעשות oc למעבד שלי ואני הבנתי שכדאי להעלות את מהירות הבאס ב-5 כל פעם ולבדוק עם הוא יציב אז השאלה שלי זה=כל כמה מגה הרץ צריך להעלות מתח וכמה?? עוד שאלה בקשר לאובר קלוק בכרטיס מסך שלי= איך פותחים צינורות???

3. איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. אני צריך עצות, ומדריכים. המלצות ועם באמת כדאי לי.. יש לי כאן מפרט ש-ל-ם שך כך חלק וחלק אז בבקשה, עם אפשר לבזבז עליי חמש דקות אני אשמח.. זה הלינק למפרט: http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm ואני יודע, שהאחריות תלך, זה עצוב, אבל אני החלטתי. תודה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by black_moon,

יש לי פנטיום 4 1400 בורד אינטל . אך אני עושה את האוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. ברשותי GF5900XT ולפני מספר ימים החלפתי את הגוף הקירור המקורי ב-GIANT III. ההתקנה הראשונה נכשלה, אבל בהתקנה השנייה הצלחתי להתקין את הקירור כראוי, אני חושב. עכשיו יש לי מספר שאלות על הטמפרטורה. א. מהי הטמפרטורה הממוצעת ל GF5900XT? ב. הדרייורים של Nvidia מאפשרים לבדוק טמפרטורה, עד כמה הם אמינים? ג. כשבחדר עובד מזגן, כרטיס המסך נמצא במנוחה וגוף הקירור עובד במהירות נמוכה טמפרטורת הליבה נמצאת על 48 - 47 מעלות. זה אומר שהקירור מקרר היטב?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. יש לי את המעבד 3500 של ווינצ'סטר ברך כלל הוא על 45 מעלות אבל שיחקתי במשחקים כבדים למשך שעה אולי והוא הגיע לטמפ' של 57 מעלות האם זה תקין

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. סתכלו אני רוצה להזמין את המוצרים האלו אבל אני צריך דעה שלכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=2490 אני מחפש מאוורר פשוט ומצאתי את זה אני רוצה בלי חיישן בלי שום דבר רק שיסתובב אבל שיהיה מחברה טובה ביגלל שאני רוצה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך למשך הרבה זמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 ומה אתם אומרים על הסט הזה הפאן באס הזה בידיוק מה שאני רוצה עם מפסק לאור וג מקבלים איתו 2 קטודות שזה מעולה אז איך הקטודות הם טובות? והפאן באס? אם יש הצעות לשיפור אודה לכם מאוד

9. יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. קניתי היום את ה-DouOrb של Thermalthake והחלטי לשתף אותכם בנעשה!!! הטמפ' צנחו! במאמץ-65 מנוחה-52 (עריכה: במנוחה 50) הנה תמונות מההתקנה:

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by Gilo2005,

היא נמכרת ב KSP ווהינה המאפיניים שלה: ?Socket? ?478/754/939 CPUs? ? ? ? General Features? ?? ? Low Acoustic Noise? ? ? ?Low CPU temperature? ? ? ?Low Power Consumption? ? ? ?Lightweight? ? ? ?Free of water replenishment? ? ? ?No Coolant required? ? ? ?Space Reduction? ? ? ?Reduce temperature by installing ? ? ? ?additional radiator module? ? ? ?Thermal grease pre-applied? ? ? ?For Intel Pentium 4 Socket 478 and Athlon ? ? ? ?64 Socket 754/939 CPUs? ? Fan and Pump Specifications? ?? ? Input Voltage: DC 12V± 10%? ? ? ?Input power: 3.6W 10%? ? ? ?< 35 db noise? ? ? ?3-inch fan? ? ? ?Net Weight: <520g? ? ? 290 ¤ האם היא שווה ?אני רוצה לשמש אותה קקירור לכרטיס מסך או גם…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by ofir38,

שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by Mr.B,

טוב יש כמה דברים שרציתי לשאול לכמה מעלות המעבד הזה צריך להגיע במנוחה (מומלץ) ולכמה יכול (כאילו PUSH TO THE LIMIT) קראתי וראיתי שזה ל- 40 מעלות תקנו אותי אם אנ יטועה עכשיו לפי כמה תוכנות החום של המעבד שלי נע בין 26-30 לכמה אתם חשובים אפשר להגיע? CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) CPU Alias Northwood, A80532 לוח אם : Motherboard Name Intel Maryville D850MV עכשיו נכנסתי לביוס וכל הקטע עפ המכפלות והמהירויות היה במין צבע אפור ולא יכולתי לגשת אליו יש איזו שהיא דרך לעבור את זה?

• 14 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by m.l,

איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by shimon23,

עד היום הייתי מן הממתינים ל-K10, אבל בוא נגיד שהביקורת של גיא על OC לE4300 פתחה לי מאוד את התיאבון בקשר למעבד הנ"ל. אני יודע שהשאלה הבאה מאוד היפוטטית, אבל תנסו לענות עליה ברצינות ולא פשוט לרשום אי אפשר לדעת וכו'. בהנחה ואני קונה מחשב המבוסס על המפרט שלמטה, מה הסיכוי שלי להגיע לOC של 3 GHZ? האם מרבית האנשים עם מפרט דומה יכולים להגיע לכך, 90% מהם, או אחד מתוך 5? INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ENERMAX LIBERTY 400 WATT 2GB TWINMOS TWISTER 667 MHZ קירור SUNBEAM TUNIQ הערה: אין לי כמעט נסיון ב-OC, למעט OC של כמה כרטיסי מסך, אבל קראתי די הרבה בנושא.

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  18. יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by sroolik,

נפל לידיי קירור של מעבד פנטיום 3 זה גוף קירור מאורך שכולל צלעות קירור ומאוורר 30-40 ס"מ אני רוצה לדעת מה יהיה השימוש הכי יעיל של הקירור באוברקלוק, יש לי GF 4 עם היטסינק בינוני, ועל הצ'יפסט בלוח יש לי היטסינק המעבד שלי עם קירור סטוק של אינטל באובר של 400mhz , ואם אני מרים עוד 100 אז מתחילים מסכים כחולים ונפילות, האם קירור לצ'יפסט יעזור בעניין הזה ? ? ? ? הכרטיס מסך של עומד בערך על +60 לליבה +55 לזכרונות, אם אני מעלה את הזכרונות יותא מזה אז אני מקבל ארטיפקטים, גוף הקירור מאורך אז אני יכול לקרר איתו גם את הזכרונות, אתם חושבים שכדאי ? זה ימנע את הארטיפקטים והכי חשוב: תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום, אני מעונין לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות שלי. המעבד: AMD Athlon64 3500+ 939 עם גוף קירור TT BigTyphoon מטח - 1.38V הלוח אם: Gigabyte K8n Pro SLI הזכרונות: Corsair Value 1024MB CL2.5 (512X2) מטח - 2.54V ס.כוח: HEC 480W ACE הטמפרטורות מעבד: 21 מעלות. לוח אם לא רשום לי באוורסט. המחשב שלי התחיל לקרטע .. אני רוצה שיתחיל להיות הרבה יותר מהיר .. מה אתם אומרים ? יש לי סיכוי להגיע למשהו ? וד"א האם הכ.מסך שלי טוב לאוברקלוק גם הוא ? eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit ? טמפ 40מעלות . תודה מראש. עידו.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by abirdh,

מה הקירור הכי משתלם ומומלץ לP4 ותושבת 478? (תקציב עד 150) אני גם אנסה לבצע אוברקלוק כך שהקירור הוא הכי חשוב וגם שלא יעשה יותר מידי רעש.. ראיתי את הקירור הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN2000&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# צריך לפרק את כל הלוח אם בשביל להרכיב אותו?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by zam,

הכרטיס שלי הוא LeadTek WinFast PX8800GTS 640MB הדגם הישן. במבחן שעשיתי ב- 3DMark06 קיבלתי 8503 נקודות. הבנתי שזה טיפה נמוך ומאחר והטמפ' אצלי טובות (65 מאמץ מאוורר מינימום) החלטתי להמהיר אותו קצת. קראתי את המדריך אבל לא היה ברור לי משהו (נכון לעכשיו. יכולים להיות עוד כמה משהואימים). א. האם ההמהרה מתבצעת בצורה יחסית בין הליבה לזכרונות או בנפרד ללא קשר יחסי? ב. וכמה הרצים הכי טוב להעלות בין 5-15? כמו כן יש את קטע המאמר הזה: So we can set up three kinds of overclocking: increasing the clock at which the video processor runs, increasing the clock the video processor uses to communicate with the video memory and increasing the clock the motherboard uses to communicate with the …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by curdi1,

אם לא ? מה כן ? תודה http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5057L~18~0.htm

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by ido-nava,

המחשב שלי מצוי באוברקלוק תמידי ואני רוצה להוריד את האוברקלוק ולא מצליח ... מעבד 2200MHZ AMD3500 CPU Clock 2294.73 MHz CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 208.60 MHz (original: 200 MHz, overclock: 4%) Memory Bus 208.61 MHz בביוס ההגדרות הם הגדרות יצרן 200MHZ על הזכרונות והמעבד .. יכול להיות בגלל שהשתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי כדי לעשות אובר .. אבל החזרתי את המהירות שעון לרגילה .. למישהו יש מושג איך אני מוריד את זה למהירות הרגילה ? (כי אני רוצה לקחת את המחשב לבדיקה)

• 5 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים