עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבד הבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה) לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאות לי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה: |@| |@| |@| ובשאר התושבת בצורה מאוזנת: @@@ (ה@ים זה המחברים) הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לי מכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתי מה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך? ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by freerider,

אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by or2077,

היום נכנסתי לאוארסט ובדקתי את הטמפרטורה.. תגידו זה רגיל שלמעבד יש 72 מעלות CPU 72 °C כי אצל חבר שלי יש 48 מעלות... רק שתדעו: CPU Type Intel Pentium 4 511, 2800 MHz (21 x 133)

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by DeadByDawn,

יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  6. שניהם עולים לי בערך אותו דבר ובאים עם ספקים (אנרמקס 350 וHEC 400), ואני מעוניין לעשות OC על A64 939 ולכרטיס מסך 6800GT אז אני רוצה מארז שיקרר מספיק טוב את הרכיבים. אחד מהם\שניהם מספיקים? איזה יותר טוב?

7. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  8. שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by tsr,

חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by Swimmer,

נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by er0101,

הי, אחותי הרסה לי את המאוורר האחורי כשביקשתי ממנה כשתנקה, כששדרגתי את המחשב. איזה מאוורר כדאי לקנות בתקציב של ~100 ש"ח (אני צריך כמה אופציות ואת ההבדלים ביניהם). סדר עדיפויות: 1. שקט ככל האפשר 2. קירור ברמה טובה (אפשר טיפה להוסיף כסף אם יש מוצר מעולה) 3. אשמח לאופציה לשינוי מהירויות דרך כבל פשוט שכבר מחובר למאוורר כמו שיש לי היום.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by orelzion,

הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by gerdamen,

יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Oranili,

מה זה עושה ? ... יש לי אופציה ב BIOS לעשות OC ל PCI-E ..

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  17. קניתי ספק חדש של SEASONIC שמגיע עם מאוורר פנימי 120 מ"מ שמוציא אוויר מחוץ למארז, האם במקרה כזה נדרש גם מאוורר נפרד למארז? (כרגע אין לי) או שהמאוורר של הספק יספיק?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by amatzia800,

שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by tinkerball,

יש לי בעיה. יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. ברגע זה כאשר די קריר בחדר שלי והוולקנו הוא על המינימום,המארז סגור הטמפ' של המעבד היא 55-54 מעלות. יש לי במארז רק מאוורר אחד (120 מ"מ מאחורה),ואופציה לעוד אחד דומה מקדימה אבל לא נראה לי שזה יעזור כי עשיתי ניסוי עכשיו והכנסתי אויר מקדימה בעזרת פאן(אויר קר כמובן!) והטמפ' לא ירדה. כאשר אני פותח את המארז ושם את הוולקנו על המקסימום אז הטמפ' יורדות רק עד ל-48 מעלות שגם זה הרבה(כל הטמפ' הנ"ל נמדדו במנוחה). לחבר שלי למשל הטמפ' של אותו מעבד היא 37 מעלות בערך(אומנם יש לו שני מאווררים אבל עוצמת האויר שהכנסתי בעזרת הפאן גדולה פי כמה ממה ששלו נותנים). מה הבעיה אצלי? אמרו לי שאולי לנתק את המאוורר שעל המעבד ולראות אם מרחו משחה טוב אבל אני ממש…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום , דרך תוכנה RivaTuner בדקתי את המעלות של הכרטיס , 67. פעולה קטנה הוא על 70 ומשחק מחשב הוא מטייל ל90. יש לציין שהוא פועל בסדר 3 שנים... זה רע? הכרטיס מסך עלול להישרף במשחק מורכב? (הוא גם ככה גרוע) מדובר במצב לא תקין , מי אחראי לכך? המקום שממנו קניתי את הכרטיס? *geforce 6600 128mb pci-e תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by Bar1234,

מישהו יכול לעזור לי בנושא ??? יש דבר כזה מאוורר צבעוני (זאת אומרת שהוא מאיר כאשר הוא מחובר למקור מתח) או שכל התאורה שלו היא בנייה עצמית ??? אם מישהו יודע משהו בנושא שיעזור לי בקשה אם תוכלו גם לפרט מחיר זה יעזור מאוד..... עדיף להזכיר גם את שם חברת המאוורר שאני ידע מה לקנות.... תודה לכולם...!!!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. שלום, בבעלותי כרטיס מסך של Nvidia Geforce GT8600 (היצרן הוא PALIT למקרה שזה משנה) השאלה שלי היא- מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס בזמן מאמץ ממושך? תודה מראש לכל העונים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 5500 ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס, כמו כן גם קירור לצ'יפסט של אינטל.. אשמח אם תוכלו לעזור לי דגמים ולינקים לאתרים אם מחירים. תודה לכולם.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.