עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LiorB,

יש לי במחשב מ"ס מאווררים, ויש אחד שממש עובד כמו טרקטור... הבעיה שאני לא מצליח לזהות איזה, ניקיתי את כולם כמה שאפשר, זה לא הכי עוזר... יש מאוורר למארז, ספק, כרטיס מסך ומעבד... יש איזה דרך שאני יכול לבדוק איזה מהם מרעיש ? אני מעדיף לא להפעיל את המחשב ולפתוח את המארז כדי לא לגרום נזק לחלקים מסויימים בטעות...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by Swimmer,

נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אז זה התכנון שלי לאיוורור של המארז על החלון פרספקס: http://www34.brinkster.com/ivrite/ColdWar_Case.jpg {מומלץ לשם צפיה בתמונה: 1) להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בחלון חדש או 2) לשמור אותה זמנית במחשב, הגודל שלה מזערי ביותר} מה אתם אומרים? עדיף אולי להעביר את המאוורר העליון שמוציא את האוויר החוצה מהמארז, אל הדופן הפנימית של הספק, ככה שהאוויר שעולה יעבור דרך הספק ויגביר את הסירקולציה שעוברת בוא? אולי יעזור לקרר אותו? וכמו תמיד, תודה מראש, תומר.ש

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by U.E,

האם זה נחשב מאוורר טוב למארז? גם מבחינת עבודה וגם מבחינת עבודה שקטה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  5. שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by skin,

יש לי פנטיום 3 600E עשיתי לו אוברקלוקון (אובר קלוק קטן) לבאס של 133 מה שעושה אותו 797 מהצ בערך. השאלה שלי היא - למה כשאני משנה את המכפלה עם הג'אמפרים זה לא משנה בפועל? זה צ'יפסט של VIAapollo 133 ואני לא זוכר את הREV... חוץ מזה קבעתי בביוס שיזהה אוטומטית את מהירות הזיכרון וPCI (בגלל שהאפשרות היחידה היא באס - 133 וPCI - 44) ואפשרות שקוראים לה - pci to cpu - concurrent משהו כזה - וכל זה כדי שהPCI יעבוד ב33 הכל עלה והמחשב יציב אבל בSANDRA זה אומר לי שהPCI ב44 יש משהו באותו מקום שקובעים את המהירות מעבד - spread spectrum חשבתי שזה החלוקת מעבד זיכרון, או לפחות מעבד PCI אבל כששיניתי את זה ל - 0.25% שזה האפשרות היחידה, לא שינה כלום. האם זה רק מראה 44 בסנדרה? יכול להיות ? ת…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב די סבבה ואני מעוניין לבצע בו אוברקלוקינג בעיקרון זהו המפרט: and 64 3000 msi neo2platinum{nforce3 250}939 ddr 256 400mhz ceon * 2 radeon agp 9550 256m 128 bit 80gb maxtor sata וכו.... אז ככה.... המעבד עובד ב1800 ואני מעוניין להגיע לבערך 2200 מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by amatzia800,

שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by hck,

היי אני חובב אינטל מושבע. אני מעוניין לעבור לAMD (לוח+מעבד+קירור) לצרכי "בדיקה" כולל OverClocking כמובן. על איזה מעבד חזק הייתם ממליצים(בדגש על:1.חזק2,.OC), על איזה לוח אם (למרות שראיתי שהרבה ממליצים על הEPOX), ואיזה קירור מומלץ (כאילו דהה?? AMD )? כל זאת כמובן בהנחה שאני לא צריך להחליף עוד חלקים עקב המעבר... בתודה מראש לכל המגיבים והעוזרים!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  13. שלום , דרך תוכנה RivaTuner בדקתי את המעלות של הכרטיס , 67. פעולה קטנה הוא על 70 ומשחק מחשב הוא מטייל ל90. יש לציין שהוא פועל בסדר 3 שנים... זה רע? הכרטיס מסך עלול להישרף במשחק מורכב? (הוא גם ככה גרוע) מדובר במצב לא תקין , מי אחראי לכך? המקום שממנו קניתי את הכרטיס? *geforce 6600 128mb pci-e תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  14. תראו עכשיו עשיתי OC למעבד שלי athlon 3000+ e3 והגעתי איתו ל 255 ומתח של 1.52. עכשיו אני בודק עם התוכנה S&M, קודם כל- היא תוכנה טובה לאימוץ המעבד היא טובה בכלל לדברים האלה? דבר שני. לפי מה שאני רואה עכשיו (בזמן הרצת התוכנה) הטמפ'מגיעה לסביבות ה40. זה טוב למעבד שלי? ולאן ממולץ לי לא להתקרב ? עדכון: the processor is being used by another application or the thermal protection has worked. continue ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by frogman,

יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. מכל הבחינות: מבחינת מחיר (למרות שיש הבדל במחיר!!!) מבחינת יעילות באוברקלוקיניג מבחינת קירור אשמח לקבל את חוות דעתכם!!! בכר

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by pwntigo,

אני לא בטוח, אבל ניראה לי שהמעבד נדפק או משהו, יש לי כרגע אוברקלוק אבל גם כשכל ההגדרות במצב ברירת מחדל יש לי את אותה הבעיה. כשהביוס עולה הוא מראה לי, שיש לי מכפלה 7 כמו שצריך להיות למעבד הזה וכמו שתמיד היה, אבל כשחלונות עולה ואני פותח את CPU+Z הוא כותב לי שיש לי רק 6 ??? איך זה יכול להיות? וגם בכל תוכנות הבדיקה האחרות הוא מראה לי מכפלה 6...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Vladgi,

מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65

• 10 תגובות
    • 531 צפיות
  20. אני יודע שזה קצת מפגר לקנות קודם ואז להתיעץ אבל היה לי דיל ממש טוב וגם יש לי הרגשה שהרכיבים הנ"ל יתאימו ל OC נחמד( הלואי) אז רציתי לדעת מה הפוטנציאל של הרכיבים הנ"ל להגיע ל OC רציני (בהנחה שיש קירור איכותי מאד ) מעבד Q9450 זכרון OCZ 4GB 800HERTZ סידרת REEPER כרטיס מסך 4870 של G CUBE לוח אם ASUS P5K (לא זוכר דגם מדויק נראה לי P5K ESN או משהוא כזה)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by shaharzz,

עכשיו למה הוא בא בלי מאורר כי נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי קניתי אותו לפני 3 -4 ימים דרך אגב והאם הוא צריך לבוא עם מאורר או את המאורר קונים בנפרד?

22. Started by RDS,

טוב תראו... לפני חודש בערך פרסמתי נושא על כך שיש לי בעיית אוורור בכרטיס מסך (טמפ' מנוחה: 73, טמפ' מאמץ: 100+)... אחד הדברים שהעלתי בדעתי זה שהמאוורר הקדמי לא פועל... אז מחר ככל הנראה המחשב יגיע לתיקון... אם הרכבת המאוורר לא תעזור (לאתשפר את טמפ' הכרטיס מסך משמעותית), מה אתם מציעים לי לעשות? הכרטיס מסך שלי הוא 1950 PRO של Sapphire ושמעתי שהמאוורר שלו לא כל כך טוב... האם כדאי להחליף מאוורר לכרטיס, ואם כן לאיזה? תודה ומקווה שהבנתם

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by r0075,

שלום לכולם. קניתי היום את המשחה תרמית MX-2 וכנראה שאולי מחר אני אמרח אותה על המעבד שלי ע"פ ההוראות שבאתר. יש לי שתי שאלות בנוגע למשחה: האם המחיר שקניתי את המשחה הוא מחיר נורמלי- 59 שקל? והאם המשחה הזאת נחשבת למשחה טובה והיא מתאימה גם לגופי קרור מאלומניום? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by shlominavi,

שלום סוף סוף הגיע לי המחשב... הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤432 כמות:1…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים