אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות תמערכת קירור הבאה: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp עכשיו שמתי לב שלא רשום שם משהו על הd2c רשום שם AMD וכאלה..... זה יתמוך???? והאם זה שווה לקנות את המערכת אם אני לא עושה אוברקלוקינג.....
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב....בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב חדש שקיבלתי רק לפי כמה ימים...עם הלוח אם קיבלתי דיסק של תוכנה שנקראת EasyTune 5.0 של ג'יגהבייט. התקנתי אותה וראיתי שזאת תוכנה שעושים איתה אוברקלוק...אז סתם בשביל הניסיון ניסתי להעלות את המעבד ב- 7% יותר ווואלה זה העלה לי ועכשיו זה יושב על 3.2 GHZ המעבד הוא Pentium D 830 3.0 יש עליו קירור Big Typhoon. עכשיו משום מה שהעליתי ת'אחוזים...זה גם העלה לי את המהירות של הזיכרון ואת כל המערכת בקיצור.... עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנה אני צריך להריץ בשביל לבדוק שהאוברקלוק בריא לכל החלקים שזה עשה...שזה לא יעשה לי בעיות. ד"א המעלות של המעבד זה כרגע 38C. תמונות:
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 שישב על לוח אם מבוסס P35 לצורך תאימות קדימה, עם זיכרון DDR2 1066 כרגע, וכנראה עם כרטיס מסך 8800GTX. אני מחפש למערכת הזו מערכת קירור מים טובה לOVERCLOCKING, ושתהיה הכי שקטה שרק אפשר. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתכנן על בניית מערכת למשחקים תוך שימוש ברכיבים הבאים: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 הרעיון הוא הרבה זכרון (2GB) יחד עם OC למעבד. מאחר והזכרונות הללו לא ירצו מעל 440 MHZ אצטרך להשתמש במחלקים. לדוגמא תוך שימוש במוליפלייר של 10 למעבד - נאמר במקרה הכי טוב (בעזרת השם על קירור אויר - למרות שאני לא מאמין בכך) עם FSB של 275 אקבל 2750 למעבד. תוך שימוש במחלק 5:4 הזכרונות יהיו על 220 במקסימום. (בדיוק מה שרציתי). השאלות: 1. האם הרעיון מעשי/כדאי? 2. איזה מחלקים אסינכרונים קיימים ע"ג לוח של DFI 3. האם למישהו יש נסיון ב- …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנתיים קניתי את המאורר הזה מזיג זאג כשהזמנתי מחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5494 הוא מעולה! אבל לפני כמה חודשים התחיל להרעיש. התזתי עליו בלחץ אוויר וכדומה זה עזר מעט אבל הוא ממשיך להרעיש. האם יש טעם לפרק אותו? אף פעם לא הרכבתי מאורר אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. האם אצטרך אחרי הפרוק למרוח משהו? רשום שהמאורר מגיע עם מדבקה במקום משחה אין לי בעיה לקנות אחד חדש פשוט רוצה לדעת מה אתה חושבים כי כשאני נותן לו מכה, או עוצר אותו הוא שקט אבל אז חוזר להרעיש בכל זאת בן שנתיים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי דרך אופציית הATI OVERDRIVE בCC. איך אני יכול להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל? בעקרון הפעלתי את האופציה שעושה OC מבוקר (גם כן מבוקר זה פשוט העלה לי את השעון לכמעט מקסימום) ולאחר מכן הייתה לי נפילה במשחק. אני חושב שהכרטיס טיפה ניזוק כי יש לי לפעמים קצת עיוותים גרפיים במשחקים. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את ההגדרות למקור ולנעול את ההגדרות
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הבאס לפני OC -1066 אחרי OC -1333 פשוט העלתי אותו בדור 1 למעלה. הטמרפטורה במנוחה נעה בין 37 ל41 מעלות. במאמץ אין לי מושג. האם זה בסדר? אפשר להמשיך לעבוד? איך אוכל להוסיף קירור?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות אותו ויש לי שאלה האם יש אפשרות לשים לו קירור ואם אפשר אז איזה כדאי מובנה או חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב כמה דברים שאני אודה לכם אם תענו לי: 1. כשעושים אובקלוק, איך אני "מקבע" את התדרים שבחרתי? האם הם מקובעים מיידית ישירות דרך התוכנה?, ואם התוכנה לא תעלה עם XP אז ה OC לא מתבצע? ובכלל האם כל פעם ש XP עולה, התדרים משתנים ?, או שהתוכנה משנה אותם לצמיתות ללא תלות בהפעלה שלה? 2. איך אני מתחיל OC (לכרטיס מסך) איך אני יודע מתי להמשיך ומתי לעצור? ואם הכרטיס ישרף לי יש סיכוי שהוא יקח איתו עוד כמה רכיבים? 3. מהו גבול התדרים המותר לכרטיס מסוגSAPPEIR RADEON 9800 PRO ודבר אחרון, הורדתי את התוכנה ATI TRAY TOOLS http://www.radeon2.ru/atitray/ היא די נחמדה עם המון אפשרויות. האם מישהו התעסק איתה ויודע על בעיות אפשריות איתה? תודה רבה לכל מי שמגיב או סתם מסתכל על הת'רד הזה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה להבין את תזמוני הזיכרונות... האוברקלוק שעשיתי מגיע עד 3200 bus למעבד ועד 800mhz לזיכרונות על auto בתיזמונים אך כאשר אני עובר את ה 800 מתיחלות הבעיות לכן אשמח אם מישהו יכול סוף סוף את הרעיון מאחורי תיזמוני הזיכרונות.....
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי, אחותי הרסה לי את המאוורר האחורי כשביקשתי ממנה כשתנקה, כששדרגתי את המחשב. איזה מאוורר כדאי לקנות בתקציב של ~100 ש"ח (אני צריך כמה אופציות ואת ההבדלים ביניהם). סדר עדיפויות: 1. שקט ככל האפשר 2. קירור ברמה טובה (אפשר טיפה להוסיף כסף אם יש מוצר מעולה) 3. אשמח לאופציה לשינוי מהירויות דרך כבל פשוט שכבר מחובר למאוורר כמו שיש לי היום.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המערכת מיועדת ל-OC כמובן. אני הולך להזמין את זה - איך הם ל-OC ? המערכת כוללת בין השאר : E6600 ASUS P5B DELUXE SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX 500W LIBERTY ומעכרת קירור מים כמובן שהזמנתי מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הקירור וראיתי שיש 2 אופציות להתקנה . אחת שהגוף קירור מתחת לכרטיס ושניה שהגוף קירור מעל לכרטיס. זה מוסבר באתר שלהם http://www.thermalright.com. השאלה היא אם יש עדיפות לאחת מסוגי ההתקנות ?
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עם נגעתי במישחה שעל המעבד עם האצבע ולא שמתי משחה חדשה יכול להיגרם נזק למעבד?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חיפשתי באתר ולא מצאתי מצאתי ב guides.co.il אבל הוא לא טוב ???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-