עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iyehuda,

יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34G לאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץ טמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא ) אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכלל הם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץ הם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוג זה נראה לכם הגיוני ? שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידי יעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9 שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by Astrix-D,

או איך שאומרים את זה,אני יודע שכשהמעבד בעומס ,הוא מוריד כוח ועובד בפרקים,אבל איך בדיוק זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by ShowstoppeR,

טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by amisha,

יש לי ראדיאטור של 120 מ"מ ואני צריך להתאים לו מאוורר יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  5. שלום, רציתי לברר איזה מאורר למעבד יותר חזק מבחינת עוצמה בלבד (לא משנה לי רעש) Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler או Arctic Cooling Freezer 7 Pro ומי מהם יותר טוב ל-OC למעבד?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. שיתמוך P4 2.4 וזהו אני מניח שכל הכטיסים תמוכים את כרטיסי הרשת וכו... שיהיה של חבר מוכרת ומחיר סביר... אהה ויש לי רק 3 מאוורירים (אחד ספק אחד מעבד ואחד פיצי שהרמתי לאחותי ממעבד P2 חחח...) אז אם אפשר המלצות לשלוש מאווררים חזקים (קדימה איפה שהכוננים מאחורה לצערי אין מאוורר שם אבל יש הכנה ולדלת אני יארגן חורים..) *אם אפשר שתתנו לי לינק לכל חלק מהאתר של פנדה.. http://www.pandas.co.il נראה לי אתר זול ואמין...

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by pc student,

חברה יש 9200 se של st lab ביצועים לא רעים אבל לפני שבניתי לו קירור הוא כמעט עשה לי כבייה. אתם יודעים למה? עוד משהוא יש לו מהירות סטוק של 200 ליבה 333 זיכרון עשיתי אובר קלוק 320 ליבה ו440 ליבה (ddr) האם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by MisterL,

רציתי לקנות מערכת קירור מים לא ממש יקרה ורציתי לשאול אם זאת מערכת קירור מים טובה.. http://pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin בעיקרון אני מחפש מערכת קירור מים כדי שיהיה לי קצת שקט....(יש לי P4 2.8Ghz socket 478)

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by liranfa,

כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  10. הקירור הזה מקרר רק את המעבד הגרפי ולא את הזכרונות (GEFORCE 6600GT) האם צריך לנקות את המשחה מהזיכרונות או שעדיף להשאיר אותה עליהם?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by pringles,

שלום !! אני קונה מארז ANTEC TX1050B 500W PSU וצריך המלצה ל: 1x92mm 3x80mm אם אפשר אז גם אפשרויות עם לדים אבל לא חובה...

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by DeadByDawn,

יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  14. שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. המערכת מיועדת ל-OC כמובן. אני הולך להזמין את זה - איך הם ל-OC ? המערכת כוללת בין השאר : E6600 ASUS P5B DELUXE SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX 500W LIBERTY ומעכרת קירור מים כמובן שהזמנתי מחו"ל

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by m.l,

איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by iyehuda,

יש לי כרטיס ישן GEFORCE 2 MX 200 64M ולוח GA-7VRXP VER 2.0

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  18. או שהוא מקרר טוב גם בלי?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  19. יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by gilad121,

קיבלתי היום את הקירור וראיתי שיש 2 אופציות להתקנה . אחת שהגוף קירור מתחת לכרטיס ושניה שהגוף קירור מעל לכרטיס. זה מוסבר באתר שלהם http://www.thermalright.com. השאלה היא אם יש עדיפות לאחת מסוגי ההתקנות ?

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by liran2003,

היי, עשיתי היום אוברקלוק קטן וראשון. עברתי על ההודעות פה בפורום ועל המדריך. עכשיו, חלק מהדברים שהיו במדריך לא הופיעו אצלי וחלק דברים לא הצלחתי לשנות(מפרט בצד), לדוגמא ה-cpu thermal trottling וה-cool n' quiet, כמו כן לא הייתה לי אפשרות להגדיר את מחלק הזכרון ל-1:1 (היו אפשרויות אחרות אבל לא 1:1). בכל זאת העלתי את מהירות הבאס מ-200mhz ל-210mhz, המחשב בינתיים יציב והטמפרטורה ללא שינוי בדקתי ב-super pi ויש שיפור של 17 שניות. רציתי לשאול עד כמה משמעותיים הדברים האלה שלא הצלחתי לשנות? ויש לי עוד שאלה לגבי המתח, האם המתח עולה באופן אוטומטי? ואם לא מתי צריך להעלות אותו? כמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. מה דעתכם??? Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 הנה הסבר לחצו כאן בתודה מראש אלדד כהן.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by zam,

הכרטיס שלי הוא LeadTek WinFast PX8800GTS 640MB הדגם הישן. במבחן שעשיתי ב- 3DMark06 קיבלתי 8503 נקודות. הבנתי שזה טיפה נמוך ומאחר והטמפ' אצלי טובות (65 מאמץ מאוורר מינימום) החלטתי להמהיר אותו קצת. קראתי את המדריך אבל לא היה ברור לי משהו (נכון לעכשיו. יכולים להיות עוד כמה משהואימים). א. האם ההמהרה מתבצעת בצורה יחסית בין הליבה לזכרונות או בנפרד ללא קשר יחסי? ב. וכמה הרצים הכי טוב להעלות בין 5-15? כמו כן יש את קטע המאמר הזה: So we can set up three kinds of overclocking: increasing the clock at which the video processor runs, increasing the clock the video processor uses to communicate with the video memory and increasing the clock the motherboard uses to communicate with the …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.