אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מדריך מאיר עיניים עם שלבים. תחילה על מתח סטוק עם קירור אויר ונגמר בקירור מיים ו 2.9Ghz, הכל עם תמונות ובנצ'ים. חלק ראשון - http://www.legitreviews.com/article/373/1/ חלק שני - http://www.legitreviews.com/article/374/1/
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המחשב שלי מצוי באוברקלוק תמידי ואני רוצה להוריד את האוברקלוק ולא מצליח ... מעבד 2200MHZ AMD3500 CPU Clock 2294.73 MHz CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 208.60 MHz (original: 200 MHz, overclock: 4%) Memory Bus 208.61 MHz בביוס ההגדרות הם הגדרות יצרן 200MHZ על הזכרונות והמעבד .. יכול להיות בגלל שהשתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי כדי לעשות אובר .. אבל החזרתי את המהירות שעון לרגילה .. למישהו יש מושג איך אני מוריד את זה למהירות הרגילה ? (כי אני רוצה לקחת את המחשב לבדיקה)
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65
-
- 10 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מעבד - Pentium d 820 2.8 לוח אם - ms-7236 זיכרון - 2*1000MB של KINGSTON כרטיס מסך - 7600GS OC - רוצה להגיע ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני קונה את המארז קומפיוקייס ואני צריך עוד מאוורר 120 נוסף שאני אשים אותו בגב של המארז איזה כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הבעיה היא שהלוח מאפשר לי לעלות רק את הבאס ורק מ 133 עד 140 אבל בבחירה בביוס זה מראה לי שאפשר עד 200mhz אבל שאני לוחץ על משהו שהוא מעל 140 זה שם ב133 איך אני יכול לעלות את זה?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ובכן, יש לי radeon 9800se של powercolor (128MB 256-Bit) והוא כבר soft modded ל8 צינורות. למרות זאת עוד לא ביצעתי לו OC כלשהו כך שהמהירויות הן 378CORE 337.5 MEM. השאלה שלי היא, עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע עם הקירור המקורי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קודם כל בזמן משחקים שהכרטיס מסך מתאמץ המארז מגיע לפעמים גם ל55 מעלות (ב-speedfan) אז האם זה סביר ומה הגבול? בנוסף, האם יכול ליהיות שבבדיקת מעבד (3 שעות ב-OCCT) הכל יציב + משחקים ויש תוכנה או שתיים שנתקעות (Comodo)? לא משנה כמה OC זה נתקע על 2.8 כמו גם על 2.5. אגב, אם זה קשור אני משתמש ב-easytunes 6. ולבסוף האם OCCT מספיקה או שצריך עוד תוכנה והאם 60 מעלות שאני משפר את הבאס ל-305 (2.75) זה גבוהה מידי?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב ישן שהוא P3 ואני רוצה לנסות עליו אוברקלוקינג.. ניסיתי בביוס להעלות מכפלה אבל זה לא שינה כלום, המחשב משום מה לא מקבל את השינויים. אז יכול להיות שהמכפלה נעולה? או שצריך לג'מפר את הלוח אם? כי בחוברת של הלוח אם (MSI) יש שתי ג'מפרים בשביל אוברקלוקינג, למרות שלא כל כך הבנתי מה הם עושים.. יכול להיו שאי אפשר לשנות מכפלה? כי אם לא אז אני יכול רק דרך ה FSB ואני לא יגיע רחוק ככה. :'( תודה (:
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כא מדובר ללא האוברקלוק שעשיתי (בלי שום אוברקלוק הכל עובד מקורי) כל החומרה במחשב שלי הכל רותח ביגלל שהאוויר במארז לא מיתחלף כניראה טוב. יש לי 5 מאווררים במארז 2מקדימה בפאנל מכניסים, 1בצד בדלת המארז מכניס,2מאחורה מוציאים. ועדיין חם. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3200 AM2 כרטיס מסךPALIT GFORCE 7300GT SONIC 256 DDR3 המעבד במנוחה 47-50מעלות ובמאמץ עד65מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 55מעלות ובמאמץ 63מעלות. ההרדיסק 40-45מעלות של WD. אם נוגעים במארז הוא ממש חם ואפילו מאוד!. אני כבר לא יודע מה לעשות אם אני פותח את הדלת של המארז אז כל החומרה מיתקררת באופן משמעותי. המארז ממוקם כמו בתמונה וזה המארז שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=270056.0;attach=87835;image מה…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 550W של TOPOWER (ולא, זאת לא חברה ג'נרית לכל אלו שייקפצו לשאול..) שלצערי לא מגיע עם חיבור מתח ל PCI-E . כידוע הכרטיס מסך מגיע עם מתאם משני מולקסים לכניסת ה PCI-E .. עכשיו השאלה: האם אני אמור לחבר לכל מולקס שבמתאם מתח מרייל שונה או שזה בסדר לקחת מרייל אחד שני מולקסים ולחבר אותם ? * בשני המקרים הכרטיס עובד בסדר גמור, גם ב OC מטורף לא נתקלתי בבעיה של מתח, השאלה פשוט אם בכלל יש הבדל או שזה בדיוק אותו זרם ? * על הספק שלי מאחורה יש שני אפשרויות (כפתור בחירה כזה..) COMBINED ועוד אחת שאני לא יכול לראות כי זה מחוק..(אני משער שזה SINGEL או משהו בסגנון..) השאלה על איזה מצב זה מומלץ להיות ?? = על פי הנתונים שלו הוא אמור לתת 20A ברייל יחיד ובמצב "משולב" הוא אמור לתת סה…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Sunbeam Transformer BLACK ENERMAX LIBRITY 400W המפרט הזה יוכל לעשות oc טוב שיגיע לסביבות 2.8 Ghz???
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
פרטי המע' מופיעים בפרטים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC הכי קטן שיש והטמפרטורה של הכרטיס קופצת ל80+ אפילו שניסיתי להגדיל את המהירות של המאוור של הכרטיס זה לא השתנה. איזה קירור מומלץ לכרטיס מהדגם הזה בתקציב של 100 ש"ח +- ? קראתי פה באתר את הבקורת על הקירור הזה http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ אבל זה משנת 2006,יש משהו יותר חדש וטוב בשביל הכרטיס שלי?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז זה הקירור....מה אתם אומרים?? שווה?? לא שווה?...יש משהו שנותן ביצועים טובים יותר לכסף??..איך הוא מרעיש?....
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2000MHZ NORTHWOOD ולוח אם של ABIT , דגם IS7-E A DATA 256x2 400DDR @ 2..2.2.5 ספק כוח של 400 W ג'נרי בעיה מתחילה מאז שקיניתי את ההרד דיסק SATA שלי ... כשחיברתי את ההרד דיסק שלי, ועשיתי כל אוברקלוק על המעבד שלי גם הדבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בכלל ( לא משנה איזה תיזמונים גם ב -1 ) הוא לא מזהה את ההרד דיסק של ה SATA, ואם אין שום אוברקלוק על המעבד הוא מזהה את ההרד דיסק.. יש למישהו אולי איזה רעיון או פתירון לבעיה שלי ? המעבד היה עובד על 120 FBS , ו 1.550 וולט באוברקלוק לפני ההרד דיסק ..
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה על הפאנל...הבנתי שהוא פאנל איכותי וטוב מה גם שהוא עולה בPCcool במחיר של 90 ש"ח ניראה לי מישתלם אבל יש לי שאלה או יותר נכון כמה: יש לי מאוורר של 4 פינים רגיל מולקס ואני רוצה לחבר אותו לפאןבאס מישהו יודע אם הפאן באס מגיע עם מתאמים מ4 ל3 פינים.? והאם אפשר לחבר את הקירור סטוק של אינטל אליו (החיבור סטוק הוא ב4 פינים קטנים והחיבור של הפאן באס הוא 3 פינים קטנים) כול השאלה היא אם מגיעים איתו מתאמים ואם מישהו יודע ספציפית שהחנות הזאת מספקת אותו איתם...
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-