אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
למה ב OC 3@3.6 חלק מהמשחקים לא עולים .? אבל כל התוכנות של הבדיקה עובדות 3DMARK אקווה פריים95... יש לי BT והקירור טוב יש השפעה של האובר על המעבד לכרטיס מסך? ירדתי עד ל 3.4 ואז הכל עולה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם . הפעלתי את התוכנה OCCT שתאמץ לי את המחשב. מהנתונים שהיא עשתה הטמפ' המקסימלית הגיעה ל-55 מעלות לאחר כ-21 דקות של מאמץ . זה יציב ? כי לפי מה שרשום באחד מהאשכולות הנעוצים פה שטמפ' לא אמורה לעלות על 50 מעלות . אז עדיין זה יציב ? תודה לכולם. העלתי תמונה מהבדיקה וכל זה : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS 512MB של gigabyte הגיוני שבמצב מנוחה ב win vista ה GPU של הכרטיס ב 70c מעלות? המאוורר על 37%
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
טוב יש לי leadtek 6600GT ואני חושב ברצינות על אוברקלוק. עד כמה אפשר להגיע איתו? איך עושים את זה (במפורט אם אפשר)? ואיזה שינוי זה יתן לי בביצועים במשחקים? (לא אכפת לי הנקודות ב-3dmark05). אגב, כמו שאולי ראיתם בת'רד אחר, הכרטיס הוא על 37-39 מעלות במנוחה (נראה שזה קצת חם מדיי יחסית לכרטיסים דומים אחרים, ואין לי מושג למה). במאמץ אני לא יודע איך לבדוק. (יש דרך?). אגב אם למישהו יש פורום טוב (באנגלית), שמתעסק עם הדברים האלה ביתר רצינות, אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך עושים OC ל-FX5200? ועד כמה הוא יכול להגיע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי קירור חדש ומעבד AMD 1800 הצלחתי לעשות לו קלוק ל1900 והטמפ לא הישתנה הרבה שאני רוצה לעלות 2000 המחשב ניתקע בהתחלה של וינדוס אני רוצה לדת אם אתם יכולים להסביר לי מה אפשר לעשות אני בישביל קלוק אני צריך רק לשנות את המיספר(133-355) אצלי זה על 140 או שגם צריך לשחק אם הcpu volt...??? אם מישהו יכול לעזור לי לעשות קלוק טוב אם תוכנה או משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תראו על הצלעות קירור מאחורה יש כזו מדבקה מכסף עכשיו המדבקה הזו יצאה מה זו המדבקה הזו? ואיך אני שם את המשחה על הדבר הזה? יש לי פנטיום 4
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 שישב על לוח אם מבוסס P35 לצורך תאימות קדימה, עם זיכרון DDR2 1066 כרגע, וכנראה עם כרטיס מסך 8800GTX. אני מחפש למערכת הזו מערכת קירור מים טובה לOVERCLOCKING, ושתהיה הכי שקטה שרק אפשר. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ככה יש לי את האקוריאס 2 למי שעוד לא יודע חח (סורי שאני משגע פה את כולם) והחלפתי את המשאבה של הערכה למשאבה חדשה של 2000 ליטר בשעה שזה מספקי בקיצור השאלה שלי היא כזו מה עדיף לי לקנות נכון לעכשיו (כאילו מה יוריד לי יורת את הטמפרטורה של המעבד??) רדיאטור טוב כמו אלה... http://www.emp.co.il/viewcat.php?&ID=32 או שאולי כדי לי להשקיע את אותו סכום (400-500) על בלוק קירור טבו כמו שיש בפנדה וכו וכו לדוגמא אלה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_866&products_id=6192 ועם יש לכם הצעות לבלוק קירור או רדיאטור יותר טובים בסכומים האלה אני ישמח לקבל לינקים תודה... :-X :-X :-X
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, מצאתי מאורר+היטסינק של מעבוד פנטיום ישן, ועוד 2 סינקים שהיו בספק. תמונות: עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce2 ישן שנפל לו ההיטסינק ואי אפשר לשחק איתו במשחקים כבדים כי ישר המחשב עושה ריסט כשהוא מגיע לטמפ' גבוהה, הכרטיס: עכשיו רציתי לחבר את החלקים החדשים לכרטיס בצורה כזאת: כשהמאורר על הליבה של הכרטיס איפה שהיה הסינק שנפל ועוד סינק אחד בחלק הזה של הכרטיס: השאלה אם זה בסדר ככה? זה אמור להיות בצורה כזאת? אם כן איך אני עושה את זה? הבנתי שעושים עם משחה טרמית אבל לא כל כך הבנתי איך. בכל מקרה אני צריך לדעת איך הרעיון, תגובות בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יאלה נפרסם גם פה: המערכת מעבד: אינטל פנטיום 4 דגם 630 מהירות 3.0 מתח התחלתי 1.38 זכרון: SPECTEC במהירות 533 התחלתית מתח 1.8 קירור: סטוק סופר פאי התחלתי: 46 שניות די טרנטה, אבל עוד מעט צבא אין לי כוח לשדרג הOC הותחל די חפיף דרך התוכנה של ג'יגבייט (החליפו לי אותו במסגרת אחריות במקום לוח אינטל שלא איפשר לי-לכו תבינו טכנאי מאפיונר תוצאות: מעבד: 3.7ghz זכרון: כמעט 666 צילום תוך כדי, רק 50% למעבד כי כנראה זה מנצל טרד' אחד בלבד, כל התהליכים סגורים חוץ מנחוצים סיום: כמו כן, נתתי מתח 1.45 למעבד, אפשר לראות שקצת הגזמתי אבל לא היה לי כוח\זמן לבדוק יסודי. בערב נסדר הכל דרך הביוס+נראה עוד כמה אני יכול להגיע (לא נתקלתי במסכים כחולים תוך כדי התהליך, אבל כששיחקתי בבי…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-