אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני ממש חדש בOC ... אני ממש אשמח אם תיתנו לי טיפים איך אני יכול לעשות OC למעבד שלי . CPU Type Intel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (RDRAM) BIOS Type AMI (07/18/01)
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קודם כל, השאלה הקלה: המעבד שלי ב 50 מעלות, יש לי 2.4B עם קירור ג'נרי של אינטל. הוא תמיד על 50-53 מעלות (תלוי בטמפ החדר) לא משנה עם אני גולש או משחק 7 שעות פלנטסייד (משחק שנותן ל full-load משמעות חדשה) יש לי את המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd1225129144.htm אבל עם חלון, חורי אוורור בדלת, כבלים מעוגלים ומסודרים והכל. כשאני שם את היד מאחורי המאוורר שיושב מתחת לספק האוויר לא חם יותר מהאוויר בחדר שלי. יש זרימת אוויר מצויינת במארז. השאלה שלי אם זה בסדר או שאני צריך להשיג כסף למאוורר טוב? אני לא עושה OC. שאלה שנייה. איפה נמדדת הטמפ system? כי אפילו שיש לי מארז קריר כתוב לי ב BIOS 40-42 מעלות. זה הטמפ של הצ'יפסט או של מה זה? כי הגשר הצפוני בהחלט חם. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus/scnj-1000P.php http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm יש את הנתונים באתר של כל קירור אבל אני לא יודע מה מהם גובה רוחב ועומק
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי את הקירור עכשיו קיבלתי אותו עם מתאמים לסוקט של מעבדי אינטל עכשיו רציתי לדעת במה שונה התושבת של מעבדי אינטל משל א.מ.ד מה שאני קיבלתי זה את החלקים האלו ..שמסומנים.. כמו שאתם רואים זה תושבת מאחורי הלוח,תומך כזה לקירור שמתחבר מעל הלוח וברגים עכשיו השאלה שלי זה האם למעבדי א.מ.ד אתם מקבלים בחבילה של הקירור את התומך מאחורי הלוח של הקירור כי בתמונה זה לא מופיע...
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 ולוח אם ASUS P5B. איך אני מבצע למעמד OC דרך הביוס? ואיך אני יכול לשמוע שאני לא אהרוס אותו, והאם אני צריך לקנות מאוורר מיוחד בשביל זה או שהמאוורר המקורי מספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.., שבניתי פעם ראשונה פאן-באס לא השתמשתי בלוח הלחמות, והכל היה באוויר (כל הנגדים והדיודות), היו לי מלא קצרים ושיבושים, לכן אני ובנצי בוי החלטנו שוב לפעול, ולהכין אחד חדש עם לוח הלחמה, מסודר ויפה! צלמתי כמה תמונות, לא בזמן העשיה, יותר בסוף העשיה, כי לא היה לי כוח לצלם בזמן שבניתי, התחלתי מאתמול בצהריים, מאז המחשב היה סגור עד עכשיו, עכשיו שנכנסתי לפורום ראיתי מלא נושאים חדשים ומעניינים! שאני אגיב בהם עוד מעט (אם יהיה לי על מה.. ), אז התחלתי מהצהריים, אחרי בערך 3~4 שעות הפסקתי, עשיתי עבודה בתנ"ך עד הלילה.., והיום אחרי בית ספר (15:00 הייתי בבית), ישר המשכתי במלכה! ועכשיו סיימתי 21:00, הכל פיקס! אז הינה התמונות.. לא השקעתי כל כך בצילום באיכות גבוה (הכוונ…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקירור מארז הMIDI שלי? שני המאווררים החדשים שלי הם בצד שמאל והם מכניסים אוויר. הם אילו של THERMALTAKE 80mm 2900RPM+-10% 30db, שני הימניים מוציאים אוויר והם ג'נרים. האם כדאי לי להפוך מאוורר THERMALTAKE אחד? או אולי פיתרון קירור אחר? או שזה טוב איך שזה? תודה רבה חברה! זה הוא המאוורר של Thermaltake שיש לי שנייםממנו למשוך אוויר: http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/standard/8025a.htm
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי E6600 באוברקלוק צנוע @2880 הטמפרטורות לפי התוכנה של ASUS 50C במנוחה 60C במאמץ (פריים של שעתיים) SYSTEM ב-40 מעלות המעבד מקורר בנינגה+ במארז AURORA האם זה תקין? האם התוכנה של אסוס מראה נכון הטמפרטורות ? האם יש תכנה אחרת יותר אמינה ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם(או למי שקורא את זה). קיבלתי לידי את המארז הנכסף מדגם 900 של ANTEC ויש לי פאן באס של VANTEC לארבעה מאווררים. בפאן באס יש לי חיבורי חשמל של המאוורים(זכרים,לכל אחד 3 פינים) וחיבור אחד לבן גדול(כמו שבהארד דיסק/DVD) של הפאן באס עצמו. 1: למאווררים הקיימים במארז יש חיבור חשמל לבן גדול ששונה מהחיבור בפאן באס של המאווררים, איך אני מחבר אותם אליו? האם יש ממיר או מפצל? ואיך בכלל קוראים לכל סוגי החיבורים הללו? 2: נניח ואני מצליח איכשהו לחבר, אז בגלל שהפאן באס מקבל חשמל מחיבור אחד, והוא צריך להעביר מתח ל-4 מאווררים, האם אין לו צוואר בקבוק(מבחינת מתח)? 3: אפשר להוסיף למארז עוד שני מאווררים 120מ"מ, הייתי שמח להמלצה על שניים כשהדרישות(לפי סדר יורד) הם : עוצמה,מחיר(לא אכפת לי מ…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
משו פה לא ברור שלי... קבלו מפרט ואחריו השאלה: Motherboard CPU Type Intel Pentium III, 550 MHz (5.5 x 100) Motherboard Name PCPartner APPAS1/APPAS3/APPBS1/APPBS3/APPMS1/APPMS3/VIA888D/VIA890S/VIA955D/VIB887D/VIB891S/VIM889D/VIM892S Motherboard Chipset VIA VT82C693 Apollo Pro Plus System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/12/99) Display Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor LG 775FT [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive Maxtor 4D…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום איך הקירור הזה : arctic cooling Freezer 7 Pro למערכת הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
באתר אסוס www.asus.com באתר תימצאו את התוכנה AI SUITE המדריך הוא קצר אבל יעיל למי שלא הצליח עד עכשיו אחריי דיפדוף וחיפוש להבין מה עושים ! שלב ראשון פותחים את התוכנה ולוחצים על מה שמסומן באדום ! [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:29:32 שלב שני נפתח חלון לוחצים על הפלייר שבאדום [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:30:33 שלב שלישי מעלים את התדר של הלוח שבאדום אפשר 50 כל פעם במידה ויש קירור משודרג למעבד [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:31:58תוצאה סופית שיפור של 1 גיגה אצלי 2.4 לפני 3500 אחרי מהירות באס 1066 לפני 1580 אחרי בתוכנה סופר ai שיפור מ 22 שניות ל 15.3 בהצלחה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למעבד ה Athlon XP 1800+ Palimino שלי יש קירור סטוק שהוא קירור צלעות ועליו מאוורר. (כנראה שיש גם משחה טרמית מתחת לצלעות). עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף עוד מאורר על צלעות הקירור, בנוסף למאוורר שנמצא למעלה, והאם זה יהיה אפקטיבי יותר או שאולי זה אף יזיק? המעבד בIDLE נמצא בין 43-46 ובעבודה הוא עולה אני חושב מעל 49-50. הנה תמונה שממחישה בערך מה שאני רוצה לעשות: תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מי שיכול להדריך אותי אני מאוד הודה לו
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה מקרר יותר טוב?ומה יותר שקט? tuniq thermalteke V1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אנשים, בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב התקציב שלי הוא בין 600 ל-700 שקל לא חייב שיהיה ספק כוח לא משנה לי ממש היופי של המארז חשוב לי שתהיה סירקולציה טובה של אויר חשוב שיהיה שניי מאווררים מקדימה ומאחורה ואחד בחלון המארז יכול להיות שבעתיד אני ירצה לעשות אוברקלוק בבקשה חבר'ה, אם מישהו יכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי המון מארזים ואני לא יודע מה להחליט. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז של HUSH השקט זה שמרופד מבפנים. רציתי לקבל המלצות על מאוורר לתוך המארז שיכניס אויר לבפנים, כרגע מה שיש זה: מערכת קירור של טוניק, מאוורר אחורי 1600 סיבובים של חברת S-FLEX ומאוורר מקורי של המארז שמכניס אויר ולפי הנתונים של תוכנת SPEEDFAN נותן בערך600 וזה לא מספיק טוב, צירפתי תמונה של התוכנה כאשר המחשב לא במאמץ- אני רוצה המלצה למאוור שקט מאוד עם מספר סיבובים יחסית גבוה (1200-1600) במחיר סביר- ראיתי שיש עד 70 שקלים בכל מיני אתרים. *צריך לשים לב לכך שעכשיו מתחיל הקיץ והטמפרטורות של המחשב יהיו גבוהות גם ככה אז עדיף שיהיה קירור טוב. * שאלה נוספת היא מדוע שאני פותח את המארז ומחכה כמה דק' פתאום המעלות צונחות משהו כמו 5 מעלות..? (כאילו אני מבין שהוא לא מקבל אויר קר …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אממ הנה האוברקלוק: כמו שאתם רואים זה הצליח (20%) שיפור!(כתוב שם .. ) ויש לי קירור סטוק פאסיבי..רציתי לדעת אם מה שעשיתי טוב או רע,ואם כדאי לי להוריד את האוברקלוק?
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
יש לי 8800GTS 512MB של gigabyte הגיוני שבמצב מנוחה ב win vista ה GPU של הכרטיס ב 70c מעלות? המאוורר על 37%
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-