אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התקלקל לי הרדון 9800 פרו שלי ובמסגרת האחריות החליפו לי אותו באחד אחר, רק שהפעם שמתי לב שהזכרונות הם של hynix ובקודם הם היו של סאמסונג, ואז נזכרתי שאמרו בפורום שזה של אקסטי - כלומר הכרטיס שלי הוא xt מוחלש. יש לי קירור סילנסר3 אבל עוד לא שמתי אותו על הראדון, בכל מקרה השאלה שלי היא: אמרו פה בפורום שאפשר להפוך את הכרטיס הזה לxt , אז איך עושים את זה??
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום רב, האם הVF700 CU LED \ VF900-Cu יתאים לHD2900P? בדקתי באתר היצרן,ולצערי הוא אינו מעודכן :\ VF700 CU LED http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8432 VF900-Cu http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9541&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם ישנו קירור אחר אשר תומך בHD2900P עד 150ש"ח? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ברשותי מערכת אינטל E660@3200 ישנה בעיית התחממות כאשר המארז סגור (המעבד 60c המערכת 43c ) ברגע שאני פותח את דלת המארז הטמפ צונחות הכ -5-8 מעלות ! האם הבעייה נובעת ממאוררי המארז שאינם מוציאים האויר החם מספיק טוב ?
-
- 8 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע להוספת מאווררים למארז יש לי מארז CM690 ובסהכ הוא דיי שקט חוץ מזימזום רקע קל שעוד לא פענחתי אם הוא מהמארז או מהכרטיס מסך (sapphire hd4870 512mb toxic) כרגע לפי מה שמוצג לי ה SYSTEM TEMP 36ºC וה CPU 42/3ºC עם AC freezer 7pro במצב של אוברקלוק ל 3.2GHZ וFSB 1600MHZ (מעבד C2Q 9550 על הלוח GIGABYTE EP45UD3P) והשאלות הן כאלה: א. אם אני מוסיף למארז עוד מאווררים , עד כמה אני ארגיש בשינוי בביצועים עצמם...מתוך הסתכלות לעשות OC יותר גדול (לא לקרוע את המעבד) - בעתיד היותר רחוק . כל זה תוך שמירה על השקט היחסי של המערכת ? (אם אפשר המלצה למאווררים טובים למארז שהם גם שקטים וגם נותנים תפוקה) ב. האם ה FREEZER 7PRO הוא טוב מספיק לOC מתקדם יותר ? ג. הלו…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום!!! (הודעה ראשונה שלי פה ) המחשב מתחיל להזדקן (הבחור בן 3 וקצת...) אז החלטתי סוף סוף לעשות אוברקלוקינג. לצערי לא ממש יצא לי להתעסק עם זה בעבר וממש לא בא לי לשרוף כמה דברים שם, אז אני מאוד אודה למי שמבין ויעיף מבט ויעזור לי קצת... אז ככה: יש לי מחשב עם מעבד Pentium 4 Willamette 1.5Ghz Sokcket 423 (זה הישן למי שלא קלט) לוח אם Asus P4T ללא תוספות(צ'יפסט אינטל 850), וזיכרון Rd-Ram Samsung 4X128 Mb כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe Geforce 2 GTS 32 Mb ddr (מצטער על הפירוט המלא מדי... ) קודם כל בקשר למעבד - אני צריך המלצות לאמצעי קירור, בנתיים סתם ניסיתי לעשות אובר קלוקינג להנאתי (ללא אמצעים נוספים חוץ מהמאוורר המקורי) ולא הצלחתי יותר מ 1650Mhz כי פשוט יש בביוס…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי כולם.. בימי שרב אלה.. הדיסק הקשיח שלי מגיע ל-43 מעלות.. חם כן.. ברשותי מארז P182 של אנטק, לאלו שמכירים אותו, יש בו אופציות להרכיב דיסקים קשיחים בכלוב העליון או התחתון. אצלי הדיסק הקשיח יושב בכלוב התחתון, לפניו יש פילטר וכנראה מקום למאוורר.. השאלה שלי היא איזה מאוורר יכנס שם? אתם מכירים איפה אפשר לרכוש מאוורר 120 או 92 מ"מ דק? או איזה פיתרון אחר מומלץ לקירורו? * בלתי אפשרי אצלי להרכיב את הדיסק הקשיח בכלוב העליון מאחר וכרטיס המסך הענק שלי מפריע בפחות מסנטימטר(!) למיקום הדיסק. כנראה שזה אולי איזשהו תכנון לקוי של אנטק או של חברת לוח האם שלי? האם מיקום חריץ ה-PCI-E הוא סטנדרטי בכל הלוחות או שאצל חלקן הוא ס"מ לפה ס"מ לשם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עם כן , לאיזה מהירות אפשר להגיע? ובאיזה קירור מומלץ להשתמש? והעם בכלל בריא לעשות ל מעבד שכזה OC?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות זיכרון שתי גיגה שיעבדו בdc מהחנות skypc מקסימום 550 אם יש משו ששוה תחריגה סבבה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבצע O.C במערכת שקורמת עור וגידים בימים אלו. ה- O.C המתוכנן הוא של 333 - 350 MHZ לבאס. השאלה שלי נוגעת לזכרונות: אם אני קונה זכרון 800MHZ, הרי אז המחלק יעמוד על 5:6 (במקרה של 350MHZ באס). האם כדאי והאם יש אפשרות להוריד את מהירות הזכרון ל- 700MHZ, כדי לקבל מחלק 1:1 ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…
-
- 9 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ראיתי Light Tube, 1 Color Light, Microphone Controled ב8 דולר רציתי לדעת מה אני מקבל ואם יש עוד משהו שאני צריך לקבל או לקנות או מידע כללי בכלל
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב PENTUM D 820,עם קירור פשוט סטוק שהוא תמיד על 1500 RPM והוא נראה לי דפוק.. הלוח אם על 35-40. המעבד תמיד בלואד של 40-90 בשתי הליבות המודבקות.. והמעלות של המעבד זה 60-65 והמחשב זז לאט .. מה לעשות ?! תמונה:
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 שישב על לוח אם מבוסס P35 לצורך תאימות קדימה, עם זיכרון DDR2 1066 כרגע, וכנראה עם כרטיס מסך 8800GTX. אני מחפש למערכת הזו מערכת קירור מים טובה לOVERCLOCKING, ושתהיה הכי שקטה שרק אפשר. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-