עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by nightshadow,

עשיתי oc עם ATITOOL יש לי בעיה קנטה ומפגרת! כשעשיתי את הoc אז המד מסמן על core -600 ועל memory-800 אבל בניגוד לזה למעלה מעל המדים יש את ה-current clocks שמסמן על core-450 memory-800 למה לעזזל זה לא שומר את ה-core???

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Skid,

can anyone suggest why when i go higher than 248 FSB my windows is loading sooooo slowwww? and how can i improve besides the obvious [overclock some more]? גם מחמאות יתקבלו בברכה. שיפור של 226 לזיכרונות ;D יש לציין שאין ארטיפקטים בכלל בכלל בכלל בכלל,כלום לגמרי. ירדתי מ880 לאט לאט עד הגעתי למצב שאין אפילו ארטיפקט אחד . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by uzana2004,

יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, אחרי שקיררתי את הזכרונות שלי (Twinmos Speed Premium BH5), העלתי אותם ל 252*2=504MHZ הם יכולים לעלות עוד הרבה יותר אבל לצערי לא קיים מחלק 9.5/10... . בכל מקרה ה RAM כרגע בתזמונים 2-2-2-5, ונשאר יציב בערך בכל תזמון שנותנים לו. 1.יש למשהו רעיון איך לתזמן אותו יותר טוב? 2.אפשר לסמוך על תוצאות בבנצ'ים (sandra, everest) כדי לקבל קנה מידה לאיך שהזכרון יעבוד באמת? (במילים אחרות- אם שיפור של 10% בבנצ' יתן באמת 10% שיפור בביצועי הזכרון בתכלס?). תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by bsphere,

שלום, יש לי E6600 על לוח ASUS P5B-E עם קירור ZALMAN CNPS9700. כשהרכבתי את המעבד שמתי את המשחה הטרמית הטובה של זלמן שבאה עם הקירור הנ"ל. אחרי שהרכבתי את ההיטסינק כמו שצריך מחוץ למארז והרכבתי הכל הייתי צריך לפרק את ההיטסינק ולהחזיר אותו כשהלוח בתוך המארז, תהליך זה היה די קשה ודרש הרבה משחק עם ההיטסינק, בהסתכלות על המשחה היא לא הייתה בצורה יפה ואחידה כמו אחרי המריחה הראשונה. לפי התוכנה CORE TEMP הטמפ שיש לי (במהירות סטוק) הם 34 ו 45 מעלות במנוחה ובעומס ולפי התוכנה של ASUS 36 ו 47. (עומס נבדק בעזרת ORTHOS ו INTEL THERMAL ANALASYS TOOL. מאורר במהירות מקסימלית. כל הטמפ נמדדו בטווח של שבוע מההתקנה כך שלא בטוח שהמשחה הגיע לביצועים מקסימליים. האם הטמפ האלה בסדר לקונפיגורציה? האם י…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. מערכת טובה , אפילו מאוד עולה 800 דולר !!! של VAPOCHILL ... ועוד בארה"ב , אין לי סכום שמתקרב לזה , אבל יש לי פרסקוט שרוצה את זה מאוד במה זה תלוי בניית מערכת כזאת ? מהם הרכיבים הדרושים ? אולי אפשר למצוא בחלקים ואז להרכיב ככה שיצא יותר זול ? מישהו מבין בזה ?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by contA-,

שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב PENTUM D 820,עם קירור פשוט סטוק שהוא תמיד על 1500 RPM והוא נראה לי דפוק.. הלוח אם על 35-40. המעבד תמיד בלואד של 40-90 בשתי הליבות המודבקות.. והמעלות של המעבד זה 60-65 והמחשב זז לאט .. מה לעשות ?! תמונה:

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

המארז שלי הוא6A19 HEC. המאווררים: 2X120MM במהירות של 1900 סל"ד 1X120MM המהירות של 900 סל"ד 1X72MM במהירות של 3500 סל"ד הטמפרטורות סטוק שלי כרגע הן: HDD: 35C VGA: 49C CPU: 47C MB: 40C את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. תודה. עריכה: הסידור שלי כרגע הוא כזה:

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. מהי טמפ' סבירה לפריסקוט 3400mhz 64bit בלי oc עם zalman 7700alcu? תודה!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by nimrodim,

אני מתכנן על בניית מערכת למשחקים תוך שימוש ברכיבים הבאים: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 הרעיון הוא הרבה זכרון (2GB) יחד עם OC למעבד. מאחר והזכרונות הללו לא ירצו מעל 440 MHZ אצטרך להשתמש במחלקים. לדוגמא תוך שימוש במוליפלייר של 10 למעבד - נאמר במקרה הכי טוב (בעזרת השם על קירור אויר - למרות שאני לא מאמין בכך) עם FSB של 275 אקבל 2750 למעבד. תוך שימוש במחלק 5:4 הזכרונות יהיו על 220 במקסימום. (בדיוק מה שרציתי). השאלות: 1. האם הרעיון מעשי/כדאי? 2. איזה מחלקים אסינכרונים קיימים ע"ג לוח של DFI 3. האם למישהו יש נסיון ב- …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by liranfa,

כשאני נמצא בביוס זה אומר שהמעבד נמצא במאמץ גבוה מאוד(מקסימלי)? ומי שלא בטוח שלא יגיב!! ומה זה לעזאזל הtop performance שיש בביוס??

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  16. אני קראתי מדריכים באתרי מודינג באנגלית, קראתי מדריכים של אתרים ישראליים (גם של האתר הזה) ועדיין לא הבנתי איך בדיוק עושים OC. המפרט שלי: AMD ATHALON XP 2500+ NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR TL SLK-700 (אני עומד לקנות אותו בעוד שבוע). אני בעיקרון מעוניין לעשות OC קל ביותר למעבד, שיהיה במהירות של 1950MHZ במקום 1830MHZ שבה הוא נמצא כרגע. רציתי לדעת אם אני גם חייב לעשות OC לזיכרון? אני לא מעוניין לעשות לזיכרון OC אבל שמעתי שאם עושים למעבד OC אז חייבים לעשות גם לזיכרון, זה נכון? ודבר שני: מה בדיוק לשנות בביוס? כמה דברים אני אמור לשנות בביוס? דבר שלישי: בו נגיד שאני עושה OC למעבד, אבל אז אני מחזיר אותו למצב הרגיל שלו (כפי שהוא היה בהתחלה). אבל אחרי 3 חודשים הוא מתקלקל ואני מ…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by איש מטורף,

שאלה 1: אם אני משנה את הRatio ל 6:2:1, ובכך משנה את כמות הhz שחריץ הAGP מקבל ל70hz, איך זה משפיע על כרטיס המסך? לחריצי הPCI אני עכשיו נותן 35hz, איך זה משפיע על התיפקוד שלהם? אם הם פועלים נורמלי עכשיו, האם אני עדיין צריך לדאוג? שאלה 2: אם אני מעלה את הFSB שלי, אני צריך להעלות מתח למעבד ולזכרונות, האם אני צריך לתת יותר מתח גם לHT כיון שהוא מעל 1000? אם אני מוריד את המכפלה שלו מ5 ל4, הוא מגיע למקסימום 860 בערך, איך זה משפיע על תפקוד המערכת? שאלה 3: העלאת המתח לחריץ הAGP משפיעה על מה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. Started by GeForce,

אני מחפש מאוורר 60MM שיוציא אוויר מהמארז ועוד מאוורר לא משנה איזה שיכניס אוויר אפשר לקבל המלצות? מצאתי מאוורר 60MM עם 15CFM ו-29DBA. האם זה מספיק כדי להוציא ולהכניס אוויר?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. אז זה התכנון שלי לאיוורור של המארז על החלון פרספקס: http://www34.brinkster.com/ivrite/ColdWar_Case.jpg {מומלץ לשם צפיה בתמונה: 1) להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בחלון חדש או 2) לשמור אותה זמנית במחשב, הגודל שלה מזערי ביותר} מה אתם אומרים? עדיף אולי להעביר את המאוורר העליון שמוציא את האוויר החוצה מהמארז, אל הדופן הפנימית של הספק, ככה שהאוויר שעולה יעבור דרך הספק ויגביר את הסירקולציה שעוברת בוא? אולי יעזור לקרר אותו? וכמו תמיד, תודה מראש, תומר.ש

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by artyom,

מה זה בכלל? אני חדש בתחום האוברקלוקינג... צריך בשביל זה קירור טוב? פתיחת צנורות בכרטיסים ישנים אפשרית? (יש לי inno3d mx440) ושאלה אחרונה... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by m.l,

איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. יש לי תקציב של 650 שלקל לקנות מהערכת קירור למעבד של AMD3500 איזה מערכות אפשר לקנות בסכןם הזה זה מספק תודה וכמה אני יגיע למהירויות מערכות קירור שתצעו לי תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  25. תראו עכשיו עשיתי OC למעבד שלי athlon 3000+ e3 והגעתי איתו ל 255 ומתח של 1.52. עכשיו אני בודק עם התוכנה S&M, קודם כל- היא תוכנה טובה לאימוץ המעבד היא טובה בכלל לדברים האלה? דבר שני. לפי מה שאני רואה עכשיו (בזמן הרצת התוכנה) הטמפ'מגיעה לסביבות ה40. זה טוב למעבד שלי? ולאן ממולץ לי לא להתקרב ? עדכון: the processor is being used by another application or the thermal protection has worked. continue ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.