עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail NZXT Apollo Black Enermax Liberty 400W Zalman 8000 Copper P4/SocketA/K8 ZM8000 אני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי את המדריך באתר ורציתי לוודא הכל לפני שאני מתחיל: 1) לבטל בביוס את: Spread Spectrum, CPU Thermal Trottling, EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology (אין לי אף אחד מאלה בביוס.. מצאתי רק את ה EIST וגם אני לא בטוח שזה זה) 2) להגדיר: - Shutdown Temperature כמה לעשות מקסימום? - להגדיר מחלק הזיכרון ל-1:1 - איך אני עושה את זה? :\ - DRAM Bank Interleave להפעיל - לנעול את PCI-Express ואז לעלו…

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  2. היי כולם.. בימי שרב אלה.. הדיסק הקשיח שלי מגיע ל-43 מעלות.. חם כן.. ברשותי מארז P182 של אנטק, לאלו שמכירים אותו, יש בו אופציות להרכיב דיסקים קשיחים בכלוב העליון או התחתון. אצלי הדיסק הקשיח יושב בכלוב התחתון, לפניו יש פילטר וכנראה מקום למאוורר.. השאלה שלי היא איזה מאוורר יכנס שם? אתם מכירים איפה אפשר לרכוש מאוורר 120 או 92 מ"מ דק? או איזה פיתרון אחר מומלץ לקירורו? * בלתי אפשרי אצלי להרכיב את הדיסק הקשיח בכלוב העליון מאחר וכרטיס המסך הענק שלי מפריע בפחות מסנטימטר(!) למיקום הדיסק. כנראה שזה אולי איזשהו תכנון לקוי של אנטק או של חברת לוח האם שלי? האם מיקום חריץ ה-PCI-E הוא סטנדרטי בכל הלוחות או שאצל חלקן הוא ס"מ לפה ס"מ לשם? תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש : AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 66800 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק ומעלה ב10% רק במבחן 3DMARK03 כאשר אני מגיע למבחן המעבד המערכת נתקעת כאשר אני מבטל את האוברקלוק אני מקבל מבחן חלק ותוצאה של 7900 מה עושים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by sagi_10,

אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by lmlm,

אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.

• 11 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by redti,

אהלן יש לי מעבד פנטיום 4 533 FSB והמאורר שלו עושה איזה 1200-1300 סיבובים לדקה כל משחק שאני משחק הוא עולה ל60 מעלות ואני חושב שזה ממש פוגע בביצועים.. אני רוצה שתיתנו לי בבקשה קישור למאורר באתר הזה : www.ksp.co.il שישאיר לי את המעבד גם במאמץ על מקסימום 32-33 מעלות בטווח מחירים של 80-150

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by hag911,

אני צריך קרור למעבד! למערכת הנ"ל.... אני עושה OC והקטע של הקירור חשוב פה... אם אתם יכולים להביא לי כמה דגמים של קירור אוייר! אני אשמח.... בערך בסביבות 250-300 שקל! תודה... CORSAIR CMPSU-520HX 520W DUAL 12V RAILS DUAL 6PIN ACTIVE PFC 598 LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 175 BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD 1420 צורב Sony DVD-RW AW-G170A x18 150 SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 300 קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 2,900¤ כרטיס מסךEvga8600GT מתנה Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan 837 Thermaltake Tsunami +window 500 Intel Q6600 R…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Ram23,

אז ככה,אפעם לא נגעתי בoc בחיי,אבל אני חושב להתחיל עכשיו,רציתי לדעת איזה שיפורים זה ייתן למערכת ובמה זה יתבטא! מפרט פה בצד,תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by 120788,

ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. http://www.theinquirer.net/?article=8359 http://www.vrforums.com/showthread.php?threadid=5525&perpage=15&pagenumber=1 אוקי זה משהוא ממש ממש ממש מוזר.... מישהוא ניסה ראה שמע יודע ??? תסבירו...

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by itaysp,

שלום. בימים הקרובים אני קונה את המחשב שלי. מעבד: ?(Athlon 64 3000+ (S-754 קירור למעבד: Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit כרטיס מסך: MSI GF 6800 קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling NV Silencer 5 VGA Cooler זיכרונות: A-DATA 500MHz DDR אני מתכוון לעשות OC למעבד ואני משתמש גם בזכונות בשביל זה לפי מה שהבנתי, האם הקירור הזה למעבד הוא מספיק? האם אני צריך קירור לזכרונות גם? אני מתכננן לפתוח בכרטיס מסך עוד 4 צינורות עיבוד ולעשות לו OC כדי להפוך אותו לכמה שיותר קרוב ל GT. האם אני באמת צריך את הקירור שלי אני קונה בשביל זה או שזה ביזבוז כסף? ועוד שאלה, האם בסיינסר וגם במאוורר שאני קונה למעבד יש פאנל לשליטה במאווררים? תודה מראש איתי

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  12. אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום... ניסיתי לפי ההיגיון שלי, ניסיתי לפי חוברת ההוראות הגרועה שנכתבה ע''י בבונים, ניסיתי הרבה דרכים - אבל איכשהו תמיד הניסיונות מסתיימים בטמפ' של 90c ובקריסות. אשמח למדריך, אשמח עוד יותר לתמונות. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by DjMorpheu5,

אני קונה מאטר Sky PC אז תמליצו מה הכי טוב למעבד שרשמתי: http://skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&fldID=138&fldVal=775&ShowSenon=1 של Zalman הכי יקרים אבל האם הכי טובים ? אולי בעתיד מתכנן לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

המארז שלי הוא6A19 HEC. המאווררים: 2X120MM במהירות של 1900 סל"ד 1X120MM המהירות של 900 סל"ד 1X72MM במהירות של 3500 סל"ד הטמפרטורות סטוק שלי כרגע הן: HDD: 35C VGA: 49C CPU: 47C MB: 40C את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. תודה. עריכה: הסידור שלי כרגע הוא כזה:

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by dazzler,

יש לי מעבד שעובד על 1700+@2600+, הכל עובד מצויין בטמפרטורות טובות . אבל לפעמים כשאני משאיר את המחשב עובד למשך כמה ימים וממש עובד עליו בלי הפסקה ומריץ עליו דברים , כשאני עושה רסטרט לפעמים הוא עולה כמעבד של 1100 ואז רושם בביוס overclock fail. ואז אני פשוט נכנס לביוס ועושה משם שוב רסטרט ואז זה חוזר לעבוד כרגיל, זה קרה לי פעם או פעמיים רק כשהייתי צריך לעשות רסטרט אחרי התקנה ממש כבדה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by BattleMan,

שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. כותרת.. דחוף

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

שלום קניתי אתמול מחשב והוא מראה לי בeverest רק טמפ של AUX, HD, motherboard, מה אפשר לעשות.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה מה האופציה הטובה ביותר למניעת ההתחממות תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by idan_20,

איפה עושים את זה ????? חיפשתי בכל מקום מדריכים משהו לא מצאתי כלום ???

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by wrecker,

אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אני הולך לקנות לוח GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ויש לי קירור מים הבעיה שאני צריך לחבר את הקירור עם לוחית מאחור וגם ללוח יש לוחית מאחור מישהוא נתקל בבעיה הזאת וידע מה לעשות? + ל CROSSFIRE איזה לוח אם יותר טוב ה X48 למעלה או GIGABYTE GA-EP45-DQ6? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים