אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי p4 2400mhz ויש לו קירור אורגינל של אינטל, שהוא קירור טוב, צלעות קירור די טובות. אני רוצה לדעת אם הוא יותר טוב מקירור קנוי, של זלמן או טרמלטייק, שלא עולה על 150-200 שקל אם לא, אז איזה קירורים יש ביותר מ-200 שהם יותר טובים יכול להיות שאני אעשה OC למעבד, הקירור המקורי יספיק בשביל זה ? תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT AI7 מעבד פנטיום. הבנתי שצריך להוציא את הלוח, להוציא את התושבת השחורה ושם החורים שאני אמור לחבר את הsilent tower של TT. הבעיה שהלוח אם הזה בא עם סוקט נטוי, כך שזה בצורת מעויין. אז השאלה אם הריבוע ששמים מעל ליבת המעבד של ה ST יתאים כי זה מעויין. באתר שלהם הם לא הראו תאימות ללוחות? תודה. האם עדיף את ה zalman 7000b cu or silent tower????
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שקניתי את הכרטיס.....מזמן.......לפניי חודש ואז חבר שלי בא אליי ועשה לי את הOC פתח צינורות וזה.....ועשה אותו X850XTPE עכשיו פירמטתי אז הצינורות עדין 16 הוא אמר לי אבל הוא לא יכול לבוא לפה אז מה אני עושה עכשיו כדי לעשות את זה שוב X850XTPE מוריד ATO TOOL ואז מה אני עושה שם?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עם מעבד 3000+ של amd והוא אחריי אוברקלוק ואני צריך קירור בישבילו אני אוטטו קונה קירור התקציב שלי 280 שקל אני מתלבט בין הביג טייפון לבין הנינג'ה סקייט' פלוס ולעזאזאל קראתי הכל עליהם ואני עדיין לא יודע מה לבחור הנינג'ה טוב מבחינת הקירור ומוביל במעלות כמובן נמוכות והוא קל לניקיון ומהירות גבוהה יותר אך רעשני יותר מביג טייפון שבהרבה יותר שקט ... אז לאלה שיש את הקירורים אשמח אם תגיבו ותספרו לי קצת על הקירורים האלהה
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תקציב הכי נמוך שאפשר זכרונות אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה 800MHZ לפחות ולוח טוב לOC תקציב 900 ש"ח בלי חריגות. המערכת היא המערכת שלי.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הקירור מארז הMIDI שלי? שני המאווררים החדשים שלי הם בצד שמאל והם מכניסים אוויר. הם אילו של THERMALTAKE 80mm 2900RPM+-10% 30db, שני הימניים מוציאים אוויר והם ג'נרים. האם כדאי לי להפוך מאוורר THERMALTAKE אחד? או אולי פיתרון קירור אחר? או שזה טוב איך שזה? תודה רבה חברה! זה הוא המאוורר של Thermaltake שיש לי שנייםממנו למשוך אוויר: http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/standard/8025a.htm
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה מקרר יותר טוב?ומה יותר שקט? tuniq thermalteke V1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום אנשים, בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב התקציב שלי הוא בין 600 ל-700 שקל לא חייב שיהיה ספק כוח לא משנה לי ממש היופי של המארז חשוב לי שתהיה סירקולציה טובה של אויר חשוב שיהיה שניי מאווררים מקדימה ומאחורה ואחד בחלון המארז יכול להיות שבעתיד אני ירצה לעשות אוברקלוק בבקשה חבר'ה, אם מישהו יכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי המון מארזים ואני לא יודע מה להחליט. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
למה ב OC 3@3.6 חלק מהמשחקים לא עולים .? אבל כל התוכנות של הבדיקה עובדות 3DMARK אקווה פריים95... יש לי BT והקירור טוב יש השפעה של האובר על המעבד לכרטיס מסך? ירדתי עד ל 3.4 ואז הכל עולה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מאורר 12 ס"מ בן שבוע בערך , בהתחלה ראיתי שהו משנה מהירות לבד מ 1500 סל"ד על ל 3500 סל"ד . עכשיו שאני בודק המאורר לא עובר את ה 2300 סל"ד והמחשב שלי חם ,הכרטים מסך רותח! (גיפורס 5500) עוד שאלה קטנה בבקשה .....מה זה בדיוק אוברקלוק??? למה הכוונה? תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק עד כמה הכרטיס הזה יכול להגיע. המערכת : AMD Athlon 1333 mhz Asus A7m266 512DDR ram 266mhz MSI GeForce2 GTS PRO 64MB 201\400 stock fan+heatsink התשמשתי ב Coolbits2 בדרייברים 56.72 Forceware עכשיו זה עומד על 485\245 יציב - מחר נמשוך את זה עוד קצת ביצועים טובים יותר מ GeForce2 ULTRA !!! אוייי כמה שזה לא מעודכן חחח
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RAEDON X800 PE ההתלבטות היא: ATI SILENCER 5 REV.2 vs ZALMAN VF700-AlCu הסיילנסר עולה 165 והזלמן עולה 135 מה אתם אומרים? מישהו מציע משהו אחר בטווח מחירים?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. בימים הקרובים אני קונה את המחשב שלי. מעבד: ?(Athlon 64 3000+ (S-754 קירור למעבד: Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit כרטיס מסך: MSI GF 6800 קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling NV Silencer 5 VGA Cooler זיכרונות: A-DATA 500MHz DDR אני מתכוון לעשות OC למעבד ואני משתמש גם בזכונות בשביל זה לפי מה שהבנתי, האם הקירור הזה למעבד הוא מספיק? האם אני צריך קירור לזכרונות גם? אני מתכננן לפתוח בכרטיס מסך עוד 4 צינורות עיבוד ולעשות לו OC כדי להפוך אותו לכמה שיותר קרוב ל GT. האם אני באמת צריך את הקירור שלי אני קונה בשביל זה או שזה ביזבוז כסף? ועוד שאלה, האם בסיינסר וגם במאוורר שאני קונה למעבד יש פאנל לשליטה במאווררים? תודה מראש איתי
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
can anyone suggest why when i go higher than 248 FSB my windows is loading sooooo slowwww? and how can i improve besides the obvious [overclock some more]? גם מחמאות יתקבלו בברכה. שיפור של 226 לזיכרונות ;D יש לציין שאין ארטיפקטים בכלל בכלל בכלל בכלל,כלום לגמרי. ירדתי מ880 לאט לאט עד הגעתי למצב שאין אפילו ארטיפקט אחד . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום.. האם המפרט הזה מתאים לאוברקלוקינג(זה המחשב הנוכחי שלי) מעבד: intel celleron 2.8mhz ECS 661FX-M (Deluxe) זיכרון: אני לא יודע את החברה... אבל זה שתי כרטיסים כל אחד 256 מ''ב אם צריך עוד איזה פרט תגידו לי.. למי שיעזור אני אודה מאוד.. ודרך אגב איך אפשר לנצל יותר זיכרון? כי רשום לי בתוכנה EVERST שרק 273mb מתוך ה512 מנוצלים.. אופיר.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקיררתי את הזכרונות שלי (Twinmos Speed Premium BH5), העלתי אותם ל 252*2=504MHZ הם יכולים לעלות עוד הרבה יותר אבל לצערי לא קיים מחלק 9.5/10... . בכל מקרה ה RAM כרגע בתזמונים 2-2-2-5, ונשאר יציב בערך בכל תזמון שנותנים לו. 1.יש למשהו רעיון איך לתזמן אותו יותר טוב? 2.אפשר לסמוך על תוצאות בבנצ'ים (sandra, everest) כדי לקבל קנה מידה לאיך שהזכרון יעבוד באמת? (במילים אחרות- אם שיפור של 10% בבנצ' יתן באמת 10% שיפור בביצועי הזכרון בתכלס?). תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-