אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי p-3 933 cuv4x-c יש לי מאוורר אחד מאחורה שהיה מכניס אויר והטמפ הייתה תמיד יותר מ 60 מעלות :-X והמחשב תמיד היה איטי הפכתי את המאורר שיוציא אויר המצב טיפה השתפר אבל עדיין המחשב איטי.. הביאו לי הינטסיק למעבד של מעבדי איי אם די ( אמור להתאים לא? ) ויש עליו את הפד הטרמי.....כדאי לי להחליף בהינטסיק הקיים? או להוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית??? ואולי להוסיף מאוררים??? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום,היום רכשתי מארז חדש וברצוני לקבל מידע על הרכבת המחשב ובעיקר החוטים מהספק או מהמארז עצמו לאן הם צריכים להתחבר כמובן שיש לי את לוח האם,מעבד כרטיס מסך וכו' את אלה אין בעיה להרכיב אבל החוטים מאיפה ולאן,עזרתכם בבקשה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה ההבדלים בניהם ? אני יודע ש900A זה לסוקט A בלבד U זה גם לסוקט A וגם ל478 . השאלה העיקרית מה ההבדל בין 900u/a ל 947U ? שאלתי השניה מה עדיף במחינת קירור יעיל יותר SLK 900 או SLK 947 + טורנדו של ואנטק 92 ובורר מהירות או SLK 800 ו סמארט פאן 2 ? אני מניח שהתשובה היא האפשרות הראשונה ... ושלישית מדוע ה SLKL900 זול מהSLK 800 בNEWEGG ? (זה רק מבצע ?)
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במעבד Intel P4 (לא סלרון!) מהי הטמפרטורה שאתם לא הייתם עוברים בOC, בתוך משחק למשל? (במאמץ מלא) ומהי הטמפרטורה שהייתם רוצים שיהיה כאשר אתם סתם בתוך חלונות? (מאמץ מינימאלי) שאלה נוספת... מישהו כאן יודע באיזו טמפרטורה מעבדי INTEL מאיטים את עצמם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני קונה סוף סוף מחשב חדש (נכנסת המשכורת הצבאית). אני צריך המלצה לשיפור הרכיבים שאני רוצה לקנות במסגרת התקציב שלי, שעומד על 3000 שקל. המפרט שאני הולך לרכוש הוא: AMD Athlon XP 1800 - 266FSB + FAN ABIT NF7ver 2.0 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 סך הכול 2,794.60 ש"ח. המארז מהמחשב הקודם הוא COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER עם מאורר 120 מאחורה מוציא, שניים מקדימה מכניסים. יש זכרונות אחרים שאני יכול להגיע איתם יותר רחוק בOC במסגרת התקציב? שווה לי להשקיע עוד 100 שקל ללוח, כי את התוספת לכרטיס קול של ה SoundStorm, אני לא ממש צריך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב נעים. למרות היותי חבר בפורום די הרבה זמן, אני צריך כמה תשובות על שאלות שעוד לא ראיתי נשאלות כאן: אני מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב השני במפרט (1800) הספק הוא של חברה בשם "ortel"=כנראה ג'נרי,של 300W מספק מתח יציב של 11.776/11.712 V ל12 ו 4.945 V ל5 ו 3.264 V ל3.3 כמו כן הוא מספק למעבד (1.8 של אינטל) 1.52/1.536 V שאלות: 1. איני יודע מה אמור להיות הוולטאג' למעבד ואודה אם תגידו לי! 2. על הלוח יש חיבור ATX12V הזה של ה4 פינים ויש גם ת'חיבור הרגיל. לספק שלי אין את החיבור ATX12V :-\ האם זה יוריד מהיציבות תחת אוברקלוק לבאס שהלוח מתוכנן אליו? (מ100 ל133) 3. אם המעבד הוא 1.8 ז"א שהמכפלה שלו היא 18 במהירות באס של 100מה"צ=אם אעלה את הבאס ל133מה"צ אז יהיה לי 2…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עשיתי OC קטנטן AXP 2500+@3200+ א. אחרי הOC הטעינה של הווינדוסלוקחת יותר זמן ... זה מצב נורמלי ? (אחרי שהפס הכחול זז לוקח יותר זמן מבעבר) ב. התמתח לפי הביוס הוא 1.7 האם מתח כזה ( גבוה או לא לפי שיקולכם) נורמלי לOC כזה קטן ? ג. שיניתי תזמונים שלהזכרונות ל2 מאפיינים ל CAS ולRAS (משהו כזה) המחשב לא היה יציב אז העליתי תמחתח ל2.7 . עד מתי סביר להעלות (שהם לא ישרפו או משהו כזה) ? ד. בביוס יש לי לשנות יחסים הכי נמוך אצלי זה 3\3 אבל יש דבר כזה "BY SPD" זה אומר 1:1 ?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ביום שני הצלחתי לסיים לאסוף את הרכיבים בהם חשקה נפשי למערכת החדשה. הרכיבים כמו שמופיעים במפרט כללו : 1. לוח אם abit nf7-sl rev2. 2. מעבד athlonXP 1700+ dlt3c. 3. זכרון 2X256mb kingston hyperX pc3500 CAS2. לאחר הרכבה זריזה ביותר (הרכבתי כבר עשרות מחשבים וזה מעולם לא היה קל יותר - כל הכבוד לabit) ניגשתי למלאכת ההתקנה שארכה עד שעות הבוקר הקטנות (ויכלה להתארך גם יותר ללא עזרתו הברוכה של ארמגדון בעת של מצוקה קשה :-* ) ולכן את האוברקלוק השארתי ליום למחרת... בבוקר - אמיץ ומחוזק מספל מים ירושלמים מגעילים במיוחד (בחסות עיריית/ביוב ירושלים) אמרתי לעצמי - למה לא? השארתי את הכל על דיפולט וכוונתי את מהירות הfsb ל200... לא ממש ציפיתי לבוט ואותו - גם לא קיבלתי - למעשה לא הצלחתי…
-
- 53 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא מדבר הברגה עם ברגים . ואני לא מדבר על מאוורר כמו "מאוורר ארובה שמוציא מהמארז חום - אלא מאוורר שנמצא מול מאוורר המעבד ומזרים לו אויר קר (לא מבחוץ) השאלה עם איזה חומר\אמצעי אני עושה דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באתר ולא מצאתי מצאתי ב guides.co.il אבל הוא לא טוב ???
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היום הביאו לי את המחשב החדש של בת דודה שלי (זה שהתייעצתי איתכם בקשר אליו לא מזמן) והוא ריק לחלוטין... לצערי הרב יש בו חלקים מסויימים אחרים מאלה שביקשתי כמו לוח אם (שמו לי GIGABYTE GA-7VT600)-L( במקום ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard) וכל מני שינויים אבל בנתיים אין לי בעיה... בכל מקרה לא הצלחתי להבחין בשום מאוורר חוץ מהזה של CPU ןהזה של הספק. עכשיו כשהדלקתי רת המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המערכת היא בסביבות ה32 מעלות אבל טמפ' במעבד היא בין 52 ל 59 מעלות!!! אתם לא חושבים שזה קצת יותר מדי... דרך אגב המעבד הוא AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU . מה שמפחיד אותי זה שאולי הוא שם 2500 TRAY ואז שם איזה מאוורר מעפן.... בכל מקרה מה אתם אומרים. אשמח לקבל תשובות …
-
אני רוצה לדעת שנגיד ואני יקנה למשל 5 לדים לאן אני יכול לחבר אותם?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה ראיתי את הוולקנו 9 והנתונים שלו הם 75.7 CFM at 4800 rpm שזה חתכית זרימת אויר והוא לAMD רציתי משהוא דומה למעבד אינטל והטוב ביותר שאני מוצא הוא VANTEC VP4-C7040 5600 5600 RPM 35.5 CFM למה כאלו הבדלים למה אני לא יכול למצוא משהוא מקביל לTHERMALTAKE רק לפנטיום 4 ? או שאולי יש איזו ערכה למוד שאני יוכל לחבר את הTT לפנטיום 4 ? בתודה מראש DEMULTI
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי את הקירור הוא הגיע לי אתמול הורדתי את הישן (מאורר ג'נרי ביותר שמורכב בקומבינה על היטסינק ג'נרי ביותר) ניקיתי את המעבד (עם ערק ;D) ואת הליבה ואת כל השארית שלו מסביב טוב טוב, אמרו לי גם לנקות את ההיט סינק אז עשיתי את זה, מרחתי משחה טרמית (שמגיעה עם קירור של ספיר) הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא ירדה טמפרטורה אחת! לא כמו שהיה בביקורת עליו בpc spot או באתר של הדובים שקונים שמו ביקורות. המאורר זז קבוע בין 5100-5200... והטמפ הם 52 כמו עם הישן. יש למישהו למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 60 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ממש רגע לפני הפרסום של הפרויקט שלי , גמור הפעם החלטתי לתת בדיקה סופית למערכת מים... הנה כמה תמונות של המערכת ממש לפני הרכבתה במארז...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-