אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
KINGSTON DDR400 תודה עריכה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=3200 האם זה מוצר טוב, והאם יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין במחשב ל OC אך מעוניין להוריד עלויות. ה CPU המיועד הוא Q6600 G0 וה OC אמור להיות מתון בלבד (כ- 3G ) והשאלות הם: האם ל OC כזה יש סיבה ממשית לקנות לוח יקר או שאפשר להסתפק בלוחות כגון IP35-E , DS3L, P5K וכדומה? האם ל AC Freezer יספיק ל OC מתון או שגם ב OC כזה רצוי להשקיע בקירור? האם ניתן להסתפק בזכרונות Value 800Mhz CL5 ? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
אני מרכיב מפרט למארז HTPC, בדגש על השקט והניקיון. הבנתי שכדאי להחליף את המאוורר שמגיע בסטנדרט של INTEL בקירור צד שלישי. רציתי לשאול אם Scythe SHURIKEN יתאים למערכת שהרכבתי, או שכדאי משהו אחר. כמו-כן רציתי לדעת אם כל המערכת שהרכבתי מסודרת מבחינת קירור. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Mozart VC4000SNS ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Scythe…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה חברים הגיוני לשים SMART על הסניק או שעדיף לשים אחד רגיל שיעבוד רצחני קבוע?!?!? אגב תסבירו לי בבקשה על הדרך מה זה SMART אני יודע שהוא עובד לפי הטמפרטורות
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש סופר על פיצוץ.... המחשב עובד כמו טרקטור ביטלתי מאורר בדופן צד והשארתי רק מאורר אחורי וכמובן מאורר מעבד ענק של אינטל מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה מעבד של INTEL C משתווה AMD ATHLON XP MOBILE שעושים לו OC ל 2700MHZ כמובן שגם ה INTEL צריך להיות ב OC רציני השאלה אם אפשר להביא את הקירור אוויר את האינטל שיעבוד במהירות הזאת של ה AMD ואם כן אז איזה מהירות בערך הוא יצתרך ?? הבנתי ש 2700MHZ שווה ל 4400+...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אם אני עושה OC לכרטיס מסך, נניח באמצעות תוכנה כמו RivaTunner ומוחק את התוכנה לפני שאני הולך למעבדת החברה לנצל אחריות, הם יכולים לדעת שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת.... ניסתי עם אוורסט אך לא הצלחתי למצוא... תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני רוצה מ1.8 לעלות אותו ל2.4 בלי שום קירור נוסף כי אין ביכולתי להוסיף מכיוון שאני מעלה אותו עד רק ל2.4 לא צריך קירור נוסף אני מקווה נכון ?? בטח מעל 3ghz אני יצטרך אבל אני רוצה לעלות רק ל2.4 אוקיי אז ככה הבעיה אני לא יכול לשנות את המכפלה אז אני צריך לשנות את הFSB והבעיה בכך שאני לא יודע איך עושים את זה מצאתי בלוח האם את האפשרות הזאת שרשום לי למעלה 9 ומתחת לזה 200 ואני יודע שה200 זה הFSB כי 9x200=1800 אז ככה איך אני מעלה את ה200 הזה על מה אני צריך ללחוץ כי כשאני לוחץ ENTER זה לא עוזר ולא משנה כלום ?! תדעו שאני חדש בOC ..
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
הטמפ' של הכרטיס שלי 53 במנוחה, ו-63 במאמץ (למרות שאני לא יודע אם NFS:MW על הגדרות הכי גבוהות נחשב למאמץ..) האם זה סביר? אגב, אין בכרטיס מאוורר, זה רדיאטור תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות קירור למעבד שלי ואני לא יודע מה יותר טוב איזה קירור מיבין אלו טוב יותר Thermaltake BigTyphoon http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169&aff=Zap SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 THERMALTAKE TOWER 112 + 2 X SILENT CAT 90mm BUNDLE http://www.duly.co.il/product.asp?pID=717&c=74446
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? הקירור פה מספיק? לפי דעתכם, אילו טמפ' יהיו למעבד וללוח אם במנוחה ; ובמאמץ ? תודה. AMD ATHLON XP 2500+ BARTON ?512K, 333MHZ TRAY CPU THERMALTAKE VOLCANO SILENTBOOST CPU COOLER FOR AMD ATHLON XP ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 WD 80GB 7200rpm 8mb ata100 hdd SAPPHORE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB DDR DVI RETAIL VIDEO CARD COMPUCASE-HEC MIDI TOWERCI-6A19 FRONT USB 300W CASE תודה לכם מראש... עריכה: אני מעוניין לדעת האם באמת הכרחי לצרף עוד מאוורר ואיזה.. תודה!@ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חשבתי על בעיות הקירור שיש, אקטיבי ופסיבי ועלה לי הרעיון הבא ואשמח לשמוע דעות בנושא: הרדיאטור של קירור המים הוא למעשה מערכת סגורה פרט לצינורות המחוברים אליה ונועד לייצר שטח פנים גדול ככל האפשר לקירור הנוזל שזורם במערכת. מאחר ועיקר הדאגה בקירור מים הוא דליפה, הרי שהרדיאטורים בנויים למנוע זאת ואם הם אטומים למים בתוך המערכת, הם אטומים למים מחוץ למערכת ולכן - אם מים עדיפים בפינוי חום, למה לא להשתמש במים לקירור הרדיאטור? למשל: אפשר להכניס את הרדיאטור לצידנית גדולה ככל שאפשר/ככל שנסבל מבחינת המשתמש מבחינת מקום (יכולה להיות גם צידנית אקטיבית עם קירור טרמו אלקטרי), למלא את הצידנית במים קרים שיכסה את הרדיאטור וכאופציה להוסיף קרח: דוגמאות לצידניות גדולות יותר: http://www.gag…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתתימה. אני רוצה להבין קודם כל - למה הציעו לי פה ושם להוריד מכפלה למעבד ולהפגיז ב FSB - כשזה אומר תכלס בעצם - פחות OC למעבד ויותר למערכת כולה? אם אני עושה OC אז לא הגיוני להרביץ את הOC המירבי למעבד? למה להויד מכפלה אם כן ? (שוב תסתכלו במפרט שלי- המעבד לא משמש כמגביל לOC) ועוד שאלה- לבעלי לוחות 8KDA3 למיניהם- בביוס יש אפשרות לHIGH PERFORMANCE - מה זה עושה בעצם? אם אני עושה OC אז להשאיר את זה בOFF? או להפעיל את זה? (אינ פותח את את'רד הזה , לגבי כל השאלות שיהיו לי לגביי OC כי מצאתי את עצמי נדחף פתאום לתרדים אחרים וזה לא מנומס אז החלטתי לפתוח את שלי
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי A63 +3200 Socket 939 ואני צריך להתאים לו קירור. אני מתכוון לעשות לו OC ומחפש קירור טוב, אבל גם שקט! רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-