אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הדברים הלא ברורים מסומנים בכתום.. האם GPU מתייחס לכרטיס הגרפי שלי, לטמפ' המעבד שלו ולמהירות המאוורר שלו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום קודם כל המפרט שלי הוא : 1700+AXP , הוא 0.13 מיקרון קירור רגיל לוח NF7-S זכרונות TWINMOS 512MB 333MHZ ביוס אחרון , 27 הבעיה שלי היא זה שאני לא יכול לעבור את ה2000MHZ ב2000MHZ הכל עובד לי טוב , גם במשחקים גם בהכל כשאני עובר טיפה את ה2000MHZ מתחילים להופיע לי ERRORים במשחקים וכל השטויות האלה עד עכשיו העלתי את הבאס ל166MHZ ואת המחפלה ל12 וגם העלתי את המתח במעבד ל1.7 עכשיו למשל אני מנסה לעלות את מכפלה ל12.5 ואת המתח ל1.75 אבל זה מתחיל לעשות לי בעיות אז אני מפחד לעלות עוד את המתח , כי נראה לי שהוא כבר מגיע לגבול , לא ? ניסיתי גם לעלות את הבאס , העלתי ל174 וזה גם התחיל לעשות לי בעיות אגב , עד עכשיו הטמפ' של המעבד לא עברה את ה48 מעלות שמעתי שאפשר לעבוד גם ב60 , אז לא נראה…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
השאלה שלי האם המאוורר של AMD ATHLON BOX ו AMD DUAL CORE BOX הם אותו הגודל כלומר האם הם זהים או שהאחד גדול יותר מהשני? תודה מראש שכחתי לרשום לסוקט AM2
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לביצוע oc ואם לא אז רציתי לדעת אילו חלקים הם בעיתיים ולאיזה דגם או חברה כדי להחליפם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי AMD ATHLON 64 3200+ VENICE יש לי כמה שאלות ובקשות... 1. לכמה כדי לעלות את המהירות שלו? כדי שיעבוד טוב? 2. האם צריך לשים קירור מיוחד או להשאר עם הרגיל? (arctic cooling silencer 64) 3. מישהו יכול לתת לי מספר מדריכים איך לעשות OC כי זה פעם ראשונה שלי. ואם צריך לדעת אז המפרט הוא ספק: Antec smart power 450w לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 ULTRA-D מארז: cooler muster centurion 5 זכרונות: OCZ 1024MB 400MHZ כרטיס מסך:leadrek 680gs pci-e 256MB תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 15:14:17 מישהו יכול לעזור בבקשה? זה חשוב לי!! תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מדריך מאיר עיניים עם שלבים. תחילה על מתח סטוק עם קירור אויר ונגמר בקירור מיים ו 2.9Ghz, הכל עם תמונות ובנצ'ים. חלק ראשון - http://www.legitreviews.com/article/373/1/ חלק שני - http://www.legitreviews.com/article/374/1/
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס geforce fx5900xt של leadtek והוא בעל זכרונות של hynix שפועלים ב 2.2ns - כמו בגרסאות הultra וה 5950 - שלא כמו בשאר ה5900xt שלהם הזכרונות הם 2.5ns. לפי הבנתי - הכרטיס הזה גם טיפה יותר יקר משאר הxt בגלל הזכרונות...ז "א שאני יכול לעשות איתו יותר oc מאשר אם כרטיס xt אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
זה המפרט שאני מעוניין לקנות, ואמרו לי בחנות שהמפרט יתחמם וירד בביצועים שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 110 האם המפרט יתחמם בצורה גדולה ואני אצטרך להוסיף קירור רציני? תודה
-
- 9 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המכפלה במקסימום של 7.5 ואני לא יודע איך להעלות אותה... בביוס כתוב מינימום 6 ומקסימום 7... יש איזושהיא דרך להעלות את המכפלה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני קונה את המארז קומפיוקייס ואני צריך עוד מאוורר 120 נוסף שאני אשים אותו בגב של המארז איזה כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לאיזה הישג OC מקסימלי (תדר) אני יכול להגיע עם מעבד E8400 עם קירור סטוק?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום סוף סוף הגיע לי המחשב... הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤432 כמות:1…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי למבינים מה יכול לגרום לבעיה של אחרי OC ,ולא משנה באיזו דרגה, הכל עובד מצויין גם בבדיקת ORTHOS רק מה - כשסתם אני עושה RESET למחשב הוא מתחיל להעלות ואני מקבל את ה VENDOR LOGOG ואז בום יש SHUTDOWN והמחשב עולה שוב ונתקע ב-LOGO רק אחרי שאני מכבה אותו לגמרי כלומר מנתק זרם חשמלי - אני יכול להעלות אבל כמובן הכל בביוס חוזר ל- AUTO יש למישהו רעיון למה זה קורה? ראו מפרט מחשב בכרטיס שלי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים. עם בוא הקיץ הטמפרטורות במחשב הHTPC שלי מזנקות לרמות שמשפיעות על התצוגה. יש איזה פתרון קירור לכרטיס מסך low profile שיציל לי את הכרטיס? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול ביצעתי הזמנה אצל SKYPC, המוכר המליץ על הקירור הנ"ל Nexus LXM-8200 שמחירו עומד על כ- 180שקל. לפי ביקורות שראיתי פה לא משבחים אותו כל כך ורציתי לדעת איזה קירור טוב יתן לי ביצועים יותר טובים.... התקציב 200¤ יש לציין שאפשר לחרוג סביבות ה 20שקל, מתוכנן OC חמוד אבל עדיין אני מעדיף להשקיע את הקצת האלה ויהיה לי ראש שקט אחר כך. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-