אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 ולוח אם ASUS P5B. איך אני מבצע למעמד OC דרך הביוס? ואיך אני יכול לשמוע שאני לא אהרוס אותו, והאם אני צריך לקנות מאוורר מיוחד בשביל זה או שהמאוורר המקורי מספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo - מעבד המיוצר בתהליך של 0.065 מקרון, למרות זאת חמים יחסית ו55 מעלות זו טמפ' סבירה שאפשר להחזיק אותו במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. יש לי את ה E4300 ובמנוחה הוא על 44-48 עכשיו שאימצתי אותו ב TAT הוא הגיע עד 65 מעלות אבל ה TAT מראה שהטמפ' תקינה (IDLE), גם שאני עושה OC המעלות בקושי עולות במעלה שתיים ויש הבדל של כארבע מעלות בין הליבות. אפשר הסברים בבקשה ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני צריך לקרר את כול זה מה אתם מצעים לי במחקים של עד 500 שקל אני הבנתי שיש לAMD קירור פסיבי בלי שום מאורר וככה הוא שקט חשוב לציין שזאת מערכת HTPC אז ככה שהדבר הכי חשוב פה זה השקט אני לא הולך לעשות אם המחשב שום דבר שיגרום לו להתחמם יותר מדי תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ופשוטה לעשות O.C ל כ.מסך האם משהו יכול ליעץ לי?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום! איך הP35-S3 של ג'יגהבייט באוברקלוק?הוא יותר טוב מהP5B? עכשיו שאלה בקשר לאובר למעבד,אני יוכל להגיע ל3GHZ עם E6600,על מתח סטוק וקירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איך המאורר TT TR2 שמגיע עם מעבדי AMD Tray ? לפי דעתכם.. יותר טוב מהמקורי של AMD או פחות טוב?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי amd 3000 barton ו tt silentboost רק שהמאוור שעליו הוא ה tt smart case 2 כמה מעלות הוא צריך להיות ? **קראתי את הדיון השלכם על זה אבל לא מצויין שם ה silentboost
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית וגיליתי שיש הרבה סוגים מה ההבדל בינהם? ומה הכי טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר טוב ,עד עכשיו החלטתי על הThermaltake Extreme 3 in 1 cooler - Polo 735 האם הוא מאורר טוב ויספק טמפרטורה טוב למעבד ATHLON XP 2500?
-
יש לי: Pentium4 2.4C ABIT IS7-E Twinmos 256MB DDR PC3200 X2 HERCULES 3D PROPHET 9500PRO 128MB DDR תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לסלרון 800, ראיתי שיפורש של 50% לאחד שעשה אותו עם קירור Thermal Take Volcano 6Cu, לעומת שיפור של 3% לאחד שעשה OC עם קירור סטוק. קודם כל לא מצאתי אתר באינטרנט שמוכר את הקירור הזה: Thermal Take Volcano 6Cu... אצלי לוח אם ישן, של סלרון 800, זה סוקט 370 אם אני לא טועה, תקנו אותי.... אז אני צריך קירור זול, אני מדבר על 100 שח גג. לOC... ה Thermal Take Volcano 6Cu בזמנו עלה 100 שח. מישו מוכן אולי להביא אתרים שיש בהם את הקירור הזה? או לפחות משו שיתאים לי, במחיר... בלוח אם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב , שאלה בכותרת.. אני יודע שהקירורים הבאים עם הקונקטורים בצורת יתדות , הינם עבור מעבדי אינטל ונכנסים בלחץ ללא צורך לפרק את הלוח עבור ההתקנה (בהנחה שאין גוף קירור קודם מסוג אחר) . השאלה מה לגבי אלו שאין להם יתדות , האם כולם באים עם מתאמים (תושבות) שצריך לפרק את הלוח בשביל "להלביש" תחתית אחיזה בצד השני ? או שחלקם כך (ואפילו אוניברסלים ל-2 סוגי המעבדים) וחלקם מתחברים עם הברגה ללוח ? דוגמא לקירור ללא יתדות עבור 775 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=50 או זה ל-AMD שבא עם תושבת כפי שנראה בצד: (צריך לפרק לוח בשביל להרכיב כזה) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=499
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שהבנתם מהכותרת את שאלתי.. אני רוצה לדעת עם אפשר להכניס בASUS COMMANDO הטסינקים רציניים, קירור מים. תודה מראש, תומר
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
והאם זה באמת יעזור לי לשבור תבאס של 225?! תודה ענקית לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חדש בכל הנושא הזה של הOC התחלתי לפני כחודש אז תתאזרו בסבלנות איתי אני מקווה לא לעצבן אף אחד בשאלות מטומטמות. בכל מקרה אני חדש גם בפרום הזה שלפי מה שראיתי בריפרוף הוא מצויין אז אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים שעוזרים פה בפורם אני ( ואני בטוח שעוד הרבה ) מעריכים את זה מאוד ! אני יתחיל : שמעתי בכל מני מקומות על שינוי התזמונים של הזיכרון ויש לי כמה שאלות בנושא : 1. מה כל פרמטר בתזמון עושה ואיך אני יודע להתאים אותם אחד לשני 2. למה תזמון גבוה לא עובד במהירות באס גבוה 3. האם שינוי התזמון גורם להתחממות 4.האם יש מדיך שיכול להסביר לי את כל זה ( זה דיי כולל את השאלות הקודמות) 5. עוד שאלה שלא ממש קשורה למה שיש שני סטיקים של זיכרון ה OC יהיה גרוע יותר תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שימו לב לבעיה שלי . תראו, יש לי 2 מקומות שידוע לי עליהם לאיוורור.. יש SYS FAN ו- CPU FAN. העניין הוא שיש לי לחבר 2 מאווררים (1 של מארז, משום מה מתחבר ללוח אם.. ואחד של ההיטסינק למעבד). עכשיו, הSYS FAN עובד פרפקט אולם ייתכן שגם קצת איטי.. אבל הCPU FAN נכה. דוגרי, לא משנה איזה מאוורר אני מחבר לCPU FAN הוא לא זז.. אני מסובב אותו עם היד ואז הוא מתחיל להסתובב כמו נכה לגמרי.. ובSYS עובד פרפקט.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מסוג COMAIR ROTRON הוא מסיבי ביותר יחסית למאווררים רגילים שישנם במחשב. (דגם: MUFFIN XL DC). עובד על 25A ו- 6W. הוא ללא שום כבל היוצא ממנו אך יש לו שני "ניבים" ממתכת עם חור המרכז שמן הסתם אליהם אמור להתחבר כבל/ים כלשהוא/הם. לדעתי הוא יוכל לעזור לי מאוד בקירור המחשב. מה עליי לעשות כדי להפעיל אותו (איזה כבל? לאן לחבר מבחינת הניבים? לאן לחבר מבחינת המחשב? כיצד להתקין?) גם הפניות למדריכים בנושא יתקבלו בברכה... בתודה מראש..רועי.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברים סליחה על הבורות אבל מה זה אוברקלוקינג??? איך עושים את זה ובשביל מה זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם זה אלו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 ? ד"א לא מצאתי את הטרד בחיפוש יכול להיות שהוא נימחק?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם המהרה של כרטיס הAGP תגרום לכרטיס מסך האצה בביצועים? זה מסוכן? מדובר על ראדון 9500 פרו עם אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-