אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס v8200 ti 200 של asus , התוכנה שמסופקת עם הכרטיס smartdoctor לא נתמכת על ידי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלי-WIN XP PRO . מכיוון שבצעתי המרה "כבדה" לכרטיס 220/500 אני מעונין לבדוק את הטמפ'(אני מעונין לנסות עוד להתקדם), יש איזה תוכנה מומלצת?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה דברים שארצה לציין: -אין תקציב כי אם יש קירור טוב ב 100 שקלים(פריזר פרו) אבל ב180 יש פי 3 יותר טוב אז אשקיע את ה180 האלה. -הצלחתי לעלות את התדר של המעבד ל2904 FSB אבל רק במתח של לא פחות מ1.5 וולט אז השאלה שלי היא עד כמה יעזור לי קירור חיצוני כי הבנתי שיש גבול לכמה מתח המעבד מסוגל לסבול לא משנה מה הטמפ'? והאם המתח הגבוה נובע בגלל הקירור סטוק?(לא הגיוני נכון?) -אני רוצה להגיע לתדר של בערך 3.7-3.8 +- ,הבעיה היא החשש שלי מהמתח הגבוה, מה אתם חושבים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני זוכר שלא מזמן מישהו פירסם פרויקט של מישהו שהסביר איך הוא צבע את המארז שלו ויצר אפקט של מראה עליו. אפשר בבקשה את הלינק או מדריך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מכיר(סנדרה אוורסט) נותנת טמפ' שונות... אמרו לי שיש תוכנה של גיגה בייט שנותנת את המידע הכי נכון בקשר לטמפ'... אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 11 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום עשיתי לכרטיס שלי 7600gs אוברקלוק של 38% לפני יותר משנה, את האוברקלוק עשיתי על הדייברים המקוריים דרך coolbit, לאחרונה נסתי לעדכן את הדרייברים ולהתקין coolbit אבל התוכנה הזאת לא עובדת בדרייבר החדש. אני יכול לעשות אוברקלוק דרך הntune אבל כל אתחול ההגדרות מתאפסות, מה אפשר לעשות בכדי שההגדרות ישמרו?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כותרת. מאוד מרשים. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165279
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הגעתי לOC מכובד של 4.05 GHZ עם מעבד E7200 1.4V באס על 450 FSP - 1800 שמתי זיכורונות על 1:1 והעלתי את המתח שלהם. סיים שעתיים בOCCT בביטחה . אך אחרי 3 דקות בפריים95 הוא נפל וקיבלתי מסך כחול . עם השגיאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL חיפשתי אותה בגוגל וקיבלתי כמה תוצאות : אחד אמר שזה בטוח זכרונות, אחד אמר שזה בטוח ספק ואחד אמר שזה חומרה פגומה . מה הבעיה לדעתכם ? אני אנסה עכשיו להוריד חזרה את המתח של הזכרונות ואני יכתוב פה .
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
* ההודעה יותר קשורה לפורום הזה (אוברקלוק) משאר בפורום. קניתי מחשב חדש , סוף סוף (ובעזרת הפורום). שמעתי לא מעט סיפורים על תקלות ברכיבים ותפקוד לקוי של כרטיס מסך (כרטיס יד שנייה , כרטיס אחר , וכו'). אז השאלה שלי היא כזאת , איך אפשר לבדוק שהמחשב עובד 100 כמו שצריך? לדוגמא: בתור התחלה 3Dmark2006+vantage על מנת לבדוק שהכרטיס מסך באמת מקבל את מה שהוא צריך (זה HD5850) אחר כך נגיד pcmark... וכו' אז איזה המלצות יש לכם? מה אתם עושים שאתם מקבלים מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך הטמפרטורות של המחשב שלי??? יש לי מארז של COOLERMASTER CENTURION 5 II לפי דעתי הן קצת חמות ורציתי לבקש שתייעצו לי איך אפשר לקרר את המחשב לטמפרטורות נורמאליות, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כול מדברים על מאווררי הDelta 60 m"m ו ה80 m"m שמביאים ביצועים גדולים וכמובן איך לא הTornadoאים השונים... המאווררים נעים במהירויות גבוהות ביותר ודוחפים אוויר בעוצמה חזקה אני אישית לא בעל מאוורר כזה ואני בטוח שהרבה מאיתנו גם כן, אז מה שאנחנו רוצים להבין ובלי Db שמיביייי! זה כמה זה הולך לעלות לנו ברעש עם אנחנו רוצים ביצועים ולכן לבעלי ניסיון במאווררים רועשים עם ביצועים גדולים יש חלק נרחב בדיון הזה. המטרה היא שנוכל להבין מהו המאוורר בעל הביצועים הטובים ביותר בעוצמת הרעש הסבירה ביותר וכך נוכל לבחור במאוורר אולטימטיבי במקום להתבסס על "ביצועים אדירים ורועש!" או "ביצועים נמוכים ולא רועש!" אני מברך את כל מי שיעזור בדיון זה כדי למצוא את המאוורר האחד והיחיד שכולנו נוכל להתפשר עליו.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רוצה לבנות קירור מים יש לי מחשב אבל לא ממש יודע איך לעשות את זה מבקש קצת עשרה למבינים אני רוצה לקנות תושבת למעבד של קירור מים אבל את כל הכניסה והיציאה של המים אני רוצה לעשות לבד הייתי רוצה לדעת איזה משאבה אני צריך איזה מהירות היא מכניסה ומוציאה את המים עם צריך עוד איזה גוף בדרך שיקרר את המים או אחרי שהם יוצאים הם יתקררו לבד רעיון סבבה לבדוק ליראות איך זה עובד וגם שאין ממש מה לעשות וזה נישמע דפוק אבל אני לא ישקיע 2000 שקל על משהו טוב לקירור במים עכשיו יש לי על המחשב 9 מאוררים שמוציאים ומכניסים אוויר ומהמעבד לא עובר את ה 35-40 משהו פינוק
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי hp pavilion dv6 6030ej בזמן שאני מריץ קריסיס או כל סוג של fps בינוני ומעלה הטמפרטורה של המעבד מגיעה לעיתים ל95 מעלות בתוכנה core temp באתר של אינטל כתוב שזה מגיע ל100 מקסימום. הפתחים לא מכוסים המחשב יושב בגובה-שיפוע עם אילתור שעשיתי בעיקבות ההתחממות. יש הצעות? התחלתי לבנות משטח קירור עם מאווררים למחשב אבל זה מחשיד שמחשב חדש מתחמם ככה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 Ghz Presscot HT בסוקט 478 לוח אם ASUS P4P800 SE קירור סטוק של אינטל בדקתי עם AI Booster ובמנוחה 55 מעלות ובמאמץ עובר את ה70 מעלות האם זה הגיוני, יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
p4 2.8c @ 3.36 ghz abit ic7 bios 26 twinmos 400mhz 256mb *2 2.5-3-3-8 wd 80gb se 240mhz Cpu:Mem 1:1 1.675vcore 2.8vdimm הצלחתי להגיע ל 240mhz ב1:1 וזהו ב241 ויותר הוא כבר לא יציב אפילו לא מחשב לי SuperPi :\ יש למישהו רעיון איך אפשר לרד עוד שנייה או שתיים בSuperPi אני תקבוע ב40 שניות וזהו :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 48 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מ 9800GTX.. איזה הגדרות מומלצת לעשות ? המאורר שלי קבוע על 55% אז ככה שהוא דיי קריר בינתם.. אשמח לעזרה !!
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צהריים טובים לכם יש לי את התוכנות הנ"ל מהמלצה של מישהו באתר... ניסיתי לשנות את הFSB שם אך המחשב נתקע (לא הגדלתי בהרבה משו כמו ל2160@2000) מישהו יודע מה הבעיה או האם מישהו יודע ממש להשתמש בתוכנה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לאמצ את הכרטיס מסך כדי לבדוק את הטמפטורה או בדרך אחרת לבדוק זאת תודה מראש אביב
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאני נותן מכה למחשב זה מסתדר לכמה שניות וחוזר חלילה מה עושים זה אכל לי תראשש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוזזר למשתמש מהפורום להכין פאנבאס, אבל אני לא יודע כיצד לחבר את הלד. האם המתח נכנס משתי הרגלים הקיצוניות והאפס יוצא מהאמצעית?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל גם תופס סלוט PCI כמו הקירור סטוק של ה-6800U? קישור לקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 עריכה: מישהו פה יודע אם הקירור הזה הוא אפקטיבי בשביל כרטיס מסך (בנוסף לקירור של הכרטיס עצמו)? (לא למטרות OC אלא לעבודה בסטוק.) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני חדש בכל הקטע של OC יש לי מחשב עם מעבד P4 3.0GHZ של פרסקוט שכרגע על 3.3 GHZ. ג'יגה וחצי זיכרון. קירור סטוק למעבד. המעבד היה על 60 מעלות במאמץ בערך (בין 60 ל-63) כשהוא היה במצב הרגיל ועכשיו הוא על בין 65-70. האם שווה לקנות קירור יותר טוב למעבד שלי, או שאין סיכוי להגיע רחוק ממש? כשהעליתי ל-3.37 הויסטה עלתה והראתה לי BSOD כמה פעמים, והפסיק רק כשהורדתי חזרה ל-3.3 אז זה הפסיק. למישהו זה קרה? האם זה בעיה של חימום יתר או של מתח? אני פשוט לא רוצה לעשות טוסט מהמחשב שלי...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התיזמונים של הזיכרונות שלי (אם כדאי). המפרט מופיע בחתימה. העניין הוא שאני לא יודע מה זה התיזמונים. בביוס יש לי את ההגדרות האלה: advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 level/ 3 level/ 4 level Dram command rate- 2t command/ 1t command write recovery time- 2t/3t Dram tWTR- 1t/ 2t ואני לא יודע מה צריך לשנות. שאלה נוספת: מה התזמונים המומלצים למערכת שלי, ואיזה סיכונים יכולים להיו…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-