עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_SurfeR,

היי אני חדש פו וזה פעם רישונה שלי אבל יש לי בעיה חמורה הטמפרטורה של המעבד שלי אחרי מאמץ היא 72 מעלות (ב aida32 ): והמיפרט שלי הוא : אז בבקשה אחים שלי אני צריך המלצות למאוורר טוב דרך אגב זה המארז שלי (זה התמונות הכי טובות שיכלתי להשיג): אז בבקשה אחים שלי תביאו לי מאוורר טוב שיתאים למחשב נ.ב. אני חדש פו אז אים עשיתי משהו לא טוב תנהלו או תעירו

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by RoyShefy,

המהרתי את הכרטיס (שהוא של אטי מהחברה דרך אגב) מ270 מהירות זכרון ל330 ועשיתי בדיקות יציבות וזה יציב לגמרייי ואני לא מקבל יותר מ300 נקודות ב3DMARK2001 ולא רואה ממש הבדל בFPS...... מה עושים!??!?! מעבד 2500+ יעזור?? יש לי עכשיו 1500+ עם 512DDR333

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yaky,

שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by manbot,

ב3dmark2k1SE איזה 5 שניות אחרי שאני מפעיל את הבנצ'מארק הוא יוצא בprime95 בערך 3 דקות ב torture test ואז ווינדוס אומר לי שהיתה בעיה בprime95 ויוצא מהתוכנה זה יכול לקרות רק בגלל שהתדר עבודה גבוה מדי? (1800@2253) או גם בגלל תדר זיכרון שלא יציב בFSB125? תודה מראש, manbot

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by lamborghini,

עד לא מזמן הייתי מריץ פרים בלי בעיות עד שעכשיו הגעתי לבאס של 240 ואני לא מצליח להריץ את הפרים ליותר מדקה... הנה תמונה גם.. עכשיו ניסיתי בתוכנה שקוראים לה cpu stability test משהו כזה ושם עשיתי בדיקה מאמץ ועבד בלי בעייה גם שעה וגם יותר ... הטמפ היו בסדר גמור יחסית לכמה שהיו צריך לצאת .. הנה קצת פרטים 240 כפול 13 = 3120 מתח - 1.58 מצב רגיל לא שיניתי כלום .. זיכרונות - מתח 2.75 - תיזמונים 3.0 -4-4-8 תודה לעוזרים ..

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  6. לAMD 2500+ Barton גוף קירור + מאוורר לשיא ה OC לא אכפת לי כמה רעש שיעשה!! שיקרר הכי טוב שיש!

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by עינב,

שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by tavor21,

נמאס לי כבר שנותינם לי לינק או למשהו אחר מדריך לבניית פאן לד והדבר הכי חשוב כבר בה קנוי כמו המאורר שהכנפים שלו שקופים, זאת החוכמה שצריך לבנות בעצמנו אז זה פאן לד ולא רק להוסיף לדים אז צריך משהו שיפתור את הבעיה הזאת אני מציע שצריך לרסס את הכנפים בספריי כלשהוא שיעניק מראה של אפקט מראה או לבנות כנפיים שקופים

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by KEY-Tech,

יש לי מעבד XP1700 ולוח אם של Gigabyte דגם GA-7VTXE. הייתי רוצה לבצע אוברקלוקינג למעבד ע"י שינוי המכפלה של השעון, בנוסף לשינוי בתדר ה bus. אם מישהו יודע אם ניתן לבצע זאת בלוח אם הזה אז אני אשמח לדעת איך? אני יודע שניתן לבצע את זה בדגם GA-7VTXH אבל לצערי אין לי אותו :-\

10. Started by sub_man,

1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לבנות fan control כמו שכתוב במדריך באתר אבל אין לי מושג איפה לקנות לדים צבעוניים..... מישהו יכול לעזור לי ??? ???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  13. אני קונה מערכת עם 2.4c asus p4p800 deluxe אם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרונות מתאימים-512 מגה .....{האם זיכרונות במהירות 3200 יכולים לעבור את ה-200 מה"צ בבטחה}או ש-200 מה"צ זו רק המהירות המוצהרת שלהם כמו שלמשל לוחות מסויימים תומכים בבאס של 200 מה"צ אבל למעשה יכולים לעבור אותו בהרבה ה-o/c שלי יהיה מקסימום עד 2600 2700 מה"צ.. למעבד..{רק כדי שיהיה לי יותר מה"צ ל-FSB} .

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by Dago,

טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by Ran B,

תראו ללכת עד לאזור התעשיה ולהתרוצץ ולחפש מקדח כוס זה די קשה ואין לי כוח לזה.. ועוד בכלל זה יחסית יקר לפתרון ש"גילתי".. הלכתי להום סנטר..קניתי דיסק למקדחה שמסוגל לחתוך בקלות פלדה ומתכת כלשהיא.. וקניתי משייפים למקדחה.. לקחתי את המארז של עכשיו..במלאה אני מקבל חדש עוד שבוע...(D:) ועשיתי ניסוי נגיד שאני עושה חור בצד הדלת איך אני אצליך לעשות אותו טיפה עגול ויפה.. פשוט מאוד..חתכתי בשניות קו ישר... ואם המשייפים עגלתי פה ושם..(כמובן שרוצי לחתוך קו ישר די קטן שאני עשה את זה באמת..) וזה יצא פשוט וקל ישר ויפה.. אפשר גם לעגל רק את הפינות והחור יהיה ריבועי עם פינות עגולות וזה יחסום ממש טיפה את המאוורר ככה שזה לא משפיע.. (לפי ידעתי..).. אבל בקיצור אני מרוצה שהצלחתי למצוא פתר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Evil_Mind,

שלום לכולם... יש לי שאלה\בעיה, תגידרו איך שבא לכם... הקירור שיש לי הוא הDP-101 על מעבד 2100+ והטמפ' הממוצעת היא בערך 50 מעלות! זה נראה לי יחסית די הרבה לא? טמפ' המארז היא בערך 30... בהתחלה השתמשתי בגריז טרמי שבא עם הDP אבל לפני כמה זמן החלפתי אותו בננוטרמ בלו 2 ונראה לי שזה דווקא העלה את הטמפ'... מה דעתכם? , למישהו יש נסיון בעניין? או בכלל עם הDP-101 ? בהשראה מהדגם החדש אני רוצה לנסות לשים עליו מאוורר גם מצד שני...אבל אין שום אמצעים לתפוס אותו..אולי חוץ מלתקוע במארז איכשהו כך שיגיע אליו...שוב,רעיונות?... תודה!

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by wow,

יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by melalex,

היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by zoloboy,

היום קניתי את הZalman ZM80A-HP הורדתי את המאורר והסינק מה readon9700 והתחלטי להרכיב את הזלמן יש הוראות מפורטות וזה די קל להתקנה לא נתקלתי בשום בעיה בזמן ההרכבה טוב סימתי החזרתי את הכרטיס ל slot הרצתי windows xp אחרי דקה וחצי 2 הסינקים החדשים שהתקנתי בוערים מחום הרצתי aquamark ופתאום ראיתי פסים שחורים על המסך אחרי זה ריבועים ןפסים וזה נהיה יותר גרועה מרגע לרגע עוברת 10 שניות ואני שומע ssssssssssss מהכרטיס מסך ולא ראו כלום במחשב כיביתי את המחשב לשעה החזרתי את המאורר והסינק המקורי של ati וניסיתי עוד פעם היתה תמונה אבל עדיין היו פסים שחורים וריבועים אחרי restart אחד הכרטיס מסך כבר לא הגיב והמסך נכנס למצב של standby ןאני בעצם לא יכול לראות תמונה אז אני משתמש בvoodoo …

• 64 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Tenx_Boy,

יש לי Radeon 9800 non pro כמו שאפשר לראות במפרט והוא של הרקולס הוא בא עם קירור סטוק מאוד טוב כאילו מאוורר ל GPU סינקים לזכרונות ולמאחורה של המעבד של הכרטיס אני מצליח להגיע עם הכרטיס למהירויות גבוהות 400 CORE 360 MEM אבל שאני עושה אוברקלוק כל כך גבוהה הכרטיס מתחמם ממש ואם אני נוגע בסינקים אני מרגיש שזה מאוד חם במיוחד הסינק על המאחורה של המעבד. יש לי עכשיו מאורר מתחת לכרטיס מסך שעושה עליו רוח אז מהחלק התחתון אני מרגיש שהוא קר מאוד עכשיו רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות קירור אקטיבי למאחורה של המעבד ואולי זה יעזור לדחוף את הכרטיס ליותר OC. אבל יש לי בעיה גם לעשות את זה בגלל שבלוח שלי IS7 שקיבלתי עם המאוורר החדש כאילו מה שיש על ה IC7MAX3 אז המאוורר על הנורט'ברידג' גדול מאוד ועכ…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, בעודי גולש באינטרנט מצאתי קירור מים של חברת "Titan" מדגם DWC-A01. מישהו מכיר אולי את החברה הזאת או יודע על ביקורת על המוצר הנ"ל? מכיוון שהמחיר שלו נראה די זול... באתר לא היה מפורט הרבה על מה מכילה החבילה (חוץ מתמונה של משהו שנראה כאילו הוא נכנס למפרץ של ה5.25". בתודה מראש, Ameralis Zaiir

22. שלום לכולם! אני רוצה לדעת איזה גופי קירור הם הכי טובים למעבדי פנטיום 4: CoolerMaster Aero 4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD איזה מהם הכי טוב? וכמובן מקרר הכי טוב... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לספק כוח יש לי ספק ג'נרי 300 (Eagle אם זה עוזר למישהו) וסנדרה טוען שהוא נמצא ב 82 מעלות (אם הבנתי נכון) המחשב יציב כמו סלע לא עושב בעיות אבל מה שלא עשיתי זה נשאר במעלות האלה עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני בכלל טמפרטורה כזאת לאורך זמן בלי נזק או שיכול להיות שזה איזושהי טעות? נ.ב. לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים ובסוף החלטתי שזה בעיית קירור אז שמתי כאן

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

אתם יודעים מה יותר טוב ? לא מצאתי סקירות ראש בראש ... אבל לפי איזושהי סקירה הוא (הקולרמרסטר) עוקף את ה SK-6 במעלה (לטובתו). {שניהם מתאימים למאווררים 60) לקולמאסטר יש גם היטפייפ . וההשוואה האמיתי שלי היא הקולמאסטר + מתאם + מאוורר 80 נגד ה SK ומאוורר 80 .

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  25. Started by Badi_Mami,

ואני לא יודע איפה לתקוע את המאוררים יש את הקליפסים שאליהים מתחברים המאוררים אבל המאורר קתודות לא מתחברים טוב. איפה אני יכול לשים שהקירור יהיה אפקטיבי? ללא קדיחות.אם יש לכם הצעה איך לתקוע אותו במארז בלי לקדוח זה יהיה טוב. תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים