עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד Q6600 וכ.מסך nvidia 8800gt הטמפרטורות של המעבד נעות מ-45 מעלות במנוחה עד ל70 במאמץ הטמפרטורות של הכרטיס מסך נעות בין 78 במנוחה ל84 במאמץ האם זה תקין??? גם שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך עובד רק על 30% מהיכולת יש סיבה לשנות את זה ליותר או שעדיף להשאיר את זה ככה? ואם כן אז איך ממהרים את המאוורר ליותר מ-30%?

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by asafgolan,

מדובר במוצר הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3513. האם יש משהו עדיף עד 80 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מניח שהבנתם מהכותרת את שאלתי.. אני רוצה לדעת עם אפשר להכניס בASUS COMMANDO הטסינקים רציניים, קירור מים. תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  4. חשבתי על זה הרגע, אומנם יש בעיה עם משקל.. אבל אני בטוח שעם XP90 או 120 זה לא צריך לה יות בעיה, שני מאוררים שקטים וPVC קל ביותר ואני מניח שהבעיה תעלם על הנייר זה אמור לתת שיפור, בפועל? אני לא יודע.. לא ניסיתי ;D ירוק זה לוח אם, אפור זה היטסינק, שחור זה הגוף PVC או כל דבר אחר שיפצל, וכתום זה מאוררים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  5. יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  6. יש לי מערכת עריכה עם ממעבד פנטיום D 820, לוח ASUS p5wd2 premium. עד עכשיו היה עם קירור מקורי של אינטל, ובהמלצה כאן, החלפתי לקירור IGLOO-5700. (יש בו מכל טוב חום - 8 הארד דיסקים, כרטיס עריכה חזק וכרטיס מסך חזק). טמפ לפני החלפה (מקורי) מנוחה- 44 מאמץ- 68 טמפ' אחרי החלפה עם מהירות מאוורר מינימלית: מנוחה- 30 מאמץ- 41 כל זה עם OC קטן מ 2.8 ל 3.6. זה כבר טוב אני מניח... לא? יש לי מערכת נוספת, עם לוח ASUS P5GDC DELUX ומעבד פנטיום 4 3.0GHZ. במצב מנוחה הטמפ' בו היא 53 מעלות. (יש קירור טוב, 3 מאוורים). יש בו OC קטן מאוד, מהאופציה של אסוס , מ3.0 , ל 3.3... האם זה נורמלי? האם לקנות עוד גוף קירור דומה? תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by davis5,

צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by superblader,

לאיזה מהירויות שעון בדרך כלל אפשר להגיע עם הזיכרון OCZ PLATINUM 800MHZ 1GB STICK העלתי אותו ל1000MHZ (באס 500 יחס של 1:1) במתח של 2.1 VOLT ואחרי זה הוא הופך לקצת לא יציב האם צריך להעלות מתח? והזיכרון הזה לא אמור להיות יותר יעיל בOC (או שזה נחשב יעיל?) תודה:

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by פיני1805,

חברים סליחה על הבורות אבל מה זה אוברקלוקינג??? איך עושים את זה ובשביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by toppy,

התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by contA-,

שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by tovtov,

שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. 1.אז כמוש אמרתי אני לא מצליח לעשות יותר מ220 באס המעבד הוא P4 2.4C באס מקורי 200 הנא תצלום מCPUZ לפני כשבועיים שהייתי עם זיכרונות הקודמים שלי, שהם היו MUSHKIN GREENLINE עשיתי באס של כ250. אך מסיבה לא מוסברת הזיכרונות הלכו לעולמם אז החלפתי לשתי סטיקים של Samsung uccc ואני לא מצליח לעבור את ה220. 2.אני לא יודע איך משתמשים במחלקים בלוח שלי, אשמח אם תגידו לי איך. 3.מה המתח שמומלץ לי לתת למעבד שלי בבאס של 220-230? וכמה מומלץ לתת בסטוק?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by manticore,

האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. לאחרונה עשיתי LOG לכל משחקים שלי והגעתי לתוצאות הבאות (המערכת עצמה מפורטת בחתימה): PCMARK2001: 256Mb RAM - FSB 133Mhz, CPU 1672Mhz (x12.5), MEM 166Mhz - cpu score: 4912, memscore: 3136 512Mb RAM - FSB 133Mhz, CPU 1670Mhz (x12.5), MEM 166Mhz - cpu score: 4940. memscore: 3320 512Mb RAM - FSB 166Mhz, CPU 1660Mhz (x10), MEM 166Mhz - cpu score: 4985, memscore: 3589 512Mb RAM - FSB 166Mhz, CPU 1750Mhz (x10.5), MEM 166Mhz - cpu score: 5236, memscore: 3722 כל זה במתחי סטוק : VCore - 1.65V DRAM - 2.5V AGP - 1.5V ובטמפ' מקסימליות במאמץ (בOC הגבוה ביותר): CPU/SYS - 52/44 אני מצליח לעשות גם מכפלה X11 אך המעבד עולה לטמפ' גבוהות בטירוף (סף ה60 מעלות במאמץ) והמערכת לא יציבה. כמובן ש…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by victory,

ככה עשיתי OC טמפ' מעבד: 31 בשוטף / 45 במאמץ 100% טמפ לוח אם: 29 בשוטף / 33 במאמץ 100% טמפ כרטיס מסך: 43 בשוטף / 49 במאמץ 100% (פרטים ספציפים במפרט מחשב שלי ) המעבד שלי עובד על 2.66 אחרי OC של 16% הוא עובד על 3.1 הטמפ' יציבות אבל יש הפרעות גרפיות בתמונות באיקונים ובסרטים (דוגמאות בתמונות המקושרות) ככה הבעיהברגע שאני מנסה לעבור ל3.2 לOC של 20% (אני לא יכול להתקדם יותר אני חושב כי אני מוגבל בתיזמונים של הזיכרונות ) עד כאן הקדמה ת השאלה שלי היא ??? העם זה הגבול אליו אנייכוללהגיע ??? המערכת יציבה אבל הגרפיקה נדפקת הגרפיקה יציבה עד 3.1 אז איפה הבעיה ??? המחשב בין 5 שנים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אני צריך המלצה על קירור ספיציפי לכרטיס הזה כי אני מתכנן לעשות לו OC גם ואז אני יהיה חייב לעשות לו גם קירור מתאים למרות שהוא בנוי לטמפ' גבוהות אני לא רוצה לקחת סיכון .. אני צריך גם המלצה לאיך לעשות לו את הOC זאת אומרת עם איזה תוכנות וכמה להעלות לו בדברים מסויימים כי אני ממש לא מבין בזה .. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום, רציתי לברר איזה מאורר למעבד יותר חזק מבחינת עוצמה בלבד (לא משנה לי רעש) Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler או Arctic Cooling Freezer 7 Pro ומי מהם יותר טוב ל-OC למעבד?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבד הבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה) לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאות לי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה: |@| |@| |@| ובשאר התושבת בצורה מאוזנת: @@@ (ה@ים זה המחברים) הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לי מכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתי מה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך? ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by snoopy1,

שלום לכולם! יש לי ספק כוח 480W , ג'יפורס 6600GT לוח MSI KT4AV SOCKET A ומעבד סמפרון 2400+ אז ככה, המעבד רץ בסטוק על 166X10, ואני באוברקלוק הכי יציב שיכול להיות, של 200X10. הבעיה היא כזאת, שגם אם אני שם את הFSB על 220X10 הוא מזהה לי אותו כ2000 MHZ. יש למישהו מושג איך אני עובר את מחסום ה2000 ? אני יודע שזה חרא של לוח, אבל אני בטוח יכול להגיע הרבה יותר רחוק. הורדתי מחלק של זיכרונות , תיזמונים וכל מה שאפשר להעלות על הדעת. הוא פשוט מתעקש לזהות אותו כ2000 MHZ.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by GeForce,

אני מחפש מאוורר 60MM שיוציא אוויר מהמארז ועוד מאוורר לא משנה איזה שיכניס אוויר אפשר לקבל המלצות? מצאתי מאוורר 60MM עם 15CFM ו-29DBA. האם זה מספיק כדי להוציא ולהכניס אוויר?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by ag43,

בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים