עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by silky,

יש בידי מחשב מבוסס פנטיום III 600 MHZ ועם לוח מיושן מסוג CC820(CAPECODE( התקנתי לי את הביוס המתקדם ביותר ללוח שחברת אינטל הוציאה, הסתכלתי לי שם וראיתי שיש לי שם ADVANCED OPTIONS אשר מסומנות ב- DISABLED. למה לעזעזל??? ככה אני לא יכול לגעת במהירויות שעון של הלוח ושל המעבד(וגם ג'מפרים), איך אני יכול בצורה הפשוטה ביותר להוסיף למחשבי מעט MHZ נוספים בברכה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by עינב,

בבקשה ככה בניתי .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ccc,

1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן) דבר טרמי לא בא בחשבון.

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  4. יש לי כרגע: Intel® Pentium 4 1.5 Ghz Inatel® garibaldi860GB 256mb RD RAM Samsung +128 RD RAM samsung out APELKER ATX for P4 7200 RPM ATA 100 40GB Seagate Riva TNT Ultra 32MB Creative live valu pci CTX F TRINITRON "SONY"0.25 DP 17" microsoft internet keyboard Microsoft Internrt Explorer Ver 3.0A +mouse skatZ Windows Xp pro Ver 2002 fUnc sUrface 1030 [orginal side] ונראה לי שהגיע הזמן לשידרוג... אז כפי שכתוב במפרט יש לי 256 ועוד128 מחוץ למחשב לא בשימוש אבל חדש מה נראה לכם שווה לשים עוד כסף לקנות עוד 128 ואז יהייה לי 512 [למה אר די רם עובד בזוגות] ועכשיו לכרטיס מסך [כסף לא בעייה]נראה לי רדאון 9800 128 הכי זול שיש וגם המחשב שלי חם אש[ממש אני יכול לבשל עליו סט…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ccc,

עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by Internal,

אז טוב חשבתי על 2 מאווררים למארז 1 של vantec 80mm ושני Generic 60mm(להוציא אויר) ו עוד 2 יש לי עכשיו רגילים מכניסים אויר מהצד. Vantec Iceberq ל זיכרונות לכרטיס מסך Zalman ZM80C-HP ו מעבד CoolerMaster KI4-7H52A אם יש חלקים עדיפים וזולים יותר אשמח לשמוע כי ניראה לי שעברתי את התקציב אבל חפיף

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by eylonG,

כרגע הוא על 1050@933 ב 1.75V (שזה מה שהוא היה לפני הOC, שזו ברירת המחדל שלו..) הוא הראה קצת סימני חוסר יציבות, ועשה ריסט לווינדוס אחרי כמה זמן של מאמץ. ועלה מחדש כרגיל. הטמפ' נורמליות (39 במאמץ 35 במנוחה). המדרגות הן של 0.05 V עד כמה אני יכול להעלות בלי לשרוף את המעבד? תודה!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by nivezrati,

שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין במודינג ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אלקטרוניקה שאפשר לקנות שם לדים לוח הלחמות מודפס נגדים וכל זה? חוץ מאריהב... פשוט חיפשתי הACE ,הום סנטר וכל אלה ואין שם אני לא רוצה להזמין משלוחים... בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

בהתחלה היה בעיה עם הכבלים של הIDE אז דחפתי אותם כזה מאחורי הברזלים של הסידירומים ולא רואים אותם והם לא מפריעים לאף אחד אבל מה לאזעזל עושים עם הכבלים של החשמל שכל הזמן מפוזרים לי ואם אני מנסה לקווץ אותם לפינה אחת את כל החיבורים שלא יפריע לזרימת אוויר זה באמת לא מפריע אבל זה מכוער בטירוףףףףףףף!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by shlomi2003,

אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by demonshlomo,

עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, אני מנסה למצוא מדריך/מאמרים לגבי אוברקלוקינג - כיצד להתחיל ? מה לחפש ? מה ניתן לבצע ומה לא ? מה כדאי לבצע ומה לא לגעת... בתודה מראש וחג שמח שלומי

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by tavor21,

לאחר הרבה תארדים שפתחתי , נענו ועזרו לי סוף כל סוף בניתי את הלד פאן שרציתי והוא עובד טוב אך חלש ולא נותן את האפקט האימית הבעיה אני חושב שאני צריך לדים חזקים יותר הם יש דבר כזה ???? הלדים שיש לי עולים 1 ש"ח

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Ran B,

אוקי החלטתי לבנות מערכת שליטה על חמישה מאווררים.. יש שני מדרכים לזה באתר אבל אני החלטתי לנסות שיטה משל עצמי.. יש לי בעיה כלשהיא שאני אפרט אליה בהמשך אבל נתחיל מהתחלה.. ראשית אני אפרט באיזה חומרים אני משתמש.. -5 מתגים on/on בעלי שלושה רגלים. -10 דיודות (צבע אחד לכל אחת). -12 וולט מהספק. -5 וולט מהספק. אוקי הינה תמונה שמתארת את סכמת החיבורים שלי.. אל תתיחסו לחלק של הדידות ותסלכו על המערכת בלי הדיודות מערכת פשוטה נכונה ואפילו על ידי בדיקה שערכתי עובדת.. בעצם מה שעושה המתג on/on בעל שלושה הרגליים הוא מנתב את החשמל או רגל מרכזית פלוס רגל שמאלית או רגל מרכזית פלוס רגל ימנית.. כפי שאתם רואים המתח של ה12 וולט עובר בכל הרגלים השמאליות של המתגים, והמתח של ה5 וולט עובד …

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shloosh,

אפשר לעשות אוברקלוק כמה שרוצים למעבד אם הוא נשאר טמפ' מאוד נמוכה???? אם כן אז אפשר להיע לאיזה 10 GHZ בקלות עם קירור מאוד מאוד מאוד טוב ומעבד 3 גיגה c. אני מדבר על קירור עם חנקן נוזלי או מה שזה לא יהיה.

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

עשיתי חיפוש והיו המון ת'רדים בנושא אבל לא בדיוק מה שרציתי לדעת עליו. אני הולך לעשות חור בדלת של המארז ואני רוצה לשים זכוכית , רציתי לדעת אם זה יותר עדיף מאשר פרספקט(אני חושב שרושמים את זה ככה) -את היתרונות והחסרונות ביניהם. ועוד משהו שקשור לאטימה, זה יהיה בסדר אם אני ישים סיליקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by עינב,

יש לי במחשב ספק של 300 W ... קימים לי במחשב 5 מאווררים . פרוט: 1 . מאוורר ספק . 2. מאוורר מעבד . 3. מאוורר אחורי 80 מ"מ. 4. מאוורר קטן , אני חושב של 40 מ"מ על הכרטיס מסך . 5. מאוורר קדמי של 80 מ"מ . השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים למארז ?

20. Started by TC,

שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש) המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר ..... בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר) אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE .... אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..) ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסות הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת) ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירור רעיונות משיהו ????? זה דחוף .... אני לא ממש …

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by עינב,

שלום רב ... אז ככה היום בניתי FANBUS למרות שלקח לי 5 שעות (ואני אפרט למה ).. אז הוא שולט על 5 מאווררים , יש לו שניי לדים אחד ירוק מהירות של 7 V , ולד אדום מהירות של 12V . נעזרתי במדריכים של האתר (hwzone) , כל הכבוד לכם על ההזבר ... אבל יש לכם בעיה אחת במדריך שכדיי שתתקנו .. בעיה רצינית שאם היא לא תתוקן כל FANBUS שיורכב בדיוק איך שרשום במדריך שלכם לא יפעל , וזה למה הקטבים הפוכים במחשב ... משמעותו שהחוט השחור במחבר ליד הצהוב הוא ה+ , והצהוב הוא ה- . ובמדריך שלכם כותב לעשות בדיוק ההפך . אז תשנו את המדריך שלכם , כי הוא לא מדויק . דרך אגב טמ"פ מעבד 28 מעלות , טמ"פ לוח 25 מעלות .... הפרויקט הזה הוא לא הסוף יש לי עוד הרבה רעיונות לשיפור והוספה .. בקרוב מאוד אני אצלם א…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by On Fire,

שלום, כמה שאלות לי אליכם: 1. למה צריך להעלות את הVCORE? 2. מעבד Willamtte, עד כמה ואיך אני יכול להגיע איתו לביצועים גבוהים? 3. העלתי את הFSB ל111 ויותר מזה המחשב לא עולה, האם עליי להעלות את המתח? תודה!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by stingeR-,

האם יש משהו בבית שיכול להקביל למשחה טרמית? אני מתכוון משהו שנמצא בבית בתוך המקרר או מחוץ לו שאפשר להשתמש בו כמשחה טרמית? למשל : משחת שיניים...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Sake,

לעשות חור בחלון של המארז שלי ולהוסיף איזה מאורר 120ממ?או 80ממ לפחות... זה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd1945162088.htm

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by darkman,

מפרט: 256 sdram p3 733 EPOX EP 3VBM+ שווה בגלל לנסות לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים