עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם ישנו בקר טמפרטורה ואיוורור (שליטה על מהירות מאווררים) שהייתם ממליצים (מהירות מאוורר על מעבד ונגיד עוד שלושה של מארז). באיזור חיפה עדיף. עד 200+- שקל

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  2. אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?

• 18 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

מה עדיף לקנות? הבנתי שה4830 מאפשר OC עד שיהיה טוב יותר מ4850 במעט עם קרור סטוק. מה דעתכם? וזה משנה מאיזו חברה? בהנחה שאני אקנה 4830 ואני יעשה לו OC הביצועים שלו בכל תחום יהיו עדיפים על ה4850? ומה החסרונות בלעשות כזו החלטה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by yaron2009,

שלום. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם: MSI 945GM3-F מעבד: E2140. זיכרון: 1G 533 כרטיס מסך: MSI R4830 ספק: HEC 500W. מאחר ולוח האם ישן ותומך בעד 2G זיכרון ב 667 MHZ אני שוקל להחליף ללוח אם אחר ואז לבצע OC למעבד. הרעיון הוא לעשות מה שאפשר עם הקירור הנוכחי כי אם אני מתחיל להוציא כסף על קירור אני כבר אחליף מחשב (ואני לא ממש רוצה). השאלות שלי הן: האם אפשר וכדאי לעסות OC עם המפרט הנוכחי? ולכמה אוכל להגיע בערך? במידה ואני מחליף MB, איזה מומלץ (הכי זול שאפשר)?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  5. הפאן-באס אמור להיות חד-כפתורי (ON-ON) ל-4 מאוורים עם 2 נגדים משתנים.

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by X7-007,

אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by qpalzm,

יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום , קניתי מחשב חדש עם מארז Compucase 6C28. המאוורר האחורי שבא עם המארז (120 MM) , די מרעיש. ציפיתי למארז יותר שקט . בוודאות זה המאוור של המארז כי ניתקתי את כל המאוורים האחרים לבודד את הרעש. 1. בגלל שלא נראה , שזה רעש סביר מהמאוורר , האם אפשר בכלל לבקש מהחנות להחליף את המאוורר בטענה שהמאוורר לא שקט ( לא ראיתי\שמעתי את המארז הזה לפני) . 2.במידה סעיף 1 לא רלוונטי , אני רוצה אופ' מוכנה מראש , כי אם לא יחליפו , אני מעוניין כבר לקנות במקום (אפילו בחנות אחרת) ולהחליף למאוורר אחר . השאלה האם חייב יהיה לשים מאוורר 120 או שאפשר 90 קטן יותר (יהיה ניתן טכנית לחבר?) .יש לי כרטיס מסך מובנה ומעבד 5200 אשמח אם מישהו ימליץ על מאוורר שקט.

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום לכולם! בקרוב אני מתכנן להתקין קרור מים, ובעיקרון אני כבר סגור על החלקים (שמצורפים במפרט בתמונה) מה שאני לא סגור עליו זה האם צריך לקנות גם פיטינגים או שזה מגיע ביחד עם הציוד? ואיזה קוטר של צנרת אני צריך בשביל החלקים האלה? ועוד דבר, אם אני מחליף את הרדיאטור לMCR320 כמה הבדל בביצועים אני אקבל? המערכת תקרר רק את המעבד Q9550 שכרגע עומד על 4GHZ ואני מתכוון לדחוף עד 4.2 -4.3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by TTime,

השאלה שלי היא לגבי הרדיאטור של סוויפטק, דגם MCR220 (בגודל 120X2). הייתי רוצה לדעת אם הוא טוב, אם הוא מנחושת או אלומיניום ואם הוא דורש קירור חזק או נותן ביצועים טובים גם עם מאוררים חלשים ? בנוגע למשאבה של סוויפטק, דגם MCP350 (שנדמה לי מקבילה לדנג'ר דן מדגם DDC). הם בעלי ביצועים זהים, הם באמת אותם משאבות או שיש הבדל בין שניהם? איך הם מבחינת רעש? ואיך זה שעם 350LPH בלבד, הם מתחרים חזק ב D5 (וסוויפטק 655), שמוצהרים על מעל 1000LPH? תודה רבה!

12. המחשב הוא E4300 עם 2 ג'יגה בייט זכרון 800MHZ כרגע המחשב נמצא ב-OC של 3000 MHZ ספק כוח 470WAT של THERMALTAKE אני רוצה שתייעצו לי איך להגיע איתו ל-3400MHZ כך נראה הביוס כרגע, מה אפשר לשפר?

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בהתחלה הכרטיס עבד טוב, לאט לאט נהיו לי מלא בעיות: קפיאות, מסכים מהבהבים וכו', והפתרון היחיד היה להוריד את ה OC לתדר סטוק. איזה מין דבר זה? מה club3d לא מוודאים שה OC יציב לפני שהם מוכרים את הכרטיס? בקיצור, שילמתי על OC edition וקיבלתי כרטיס רגיל. מה אני יכול לעשות עם זה? אתם חושבים ש skypc יחליפו לי אותו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, היתי רוצה לקבל הערכה לאיזה תדר אני יכול להגיע עם ה-E5200 שלי. עם פתרון-קירור למעבד: Scythe Mugen II. וערכת-שבבים: GIGABYTE P43-UD3L האם תדר של 3.8ghz, זו אופטמיות או ציפיה הגיונית?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by Xtr3m3r,

http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by 114508534,

אני רוצה להכניס אותם לצינורות

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by ohad_intel,

הכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה אחת! אני לא מצליח לכוון את הקונטרקט!(או איך שלא אומרים את זה...) עזרה בבקשה! תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by nehmia,

???

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח הקירור לא משו http://www.nmediapc.com/htpc100.htm וזה חשוב לי...לכן אני רוצה הצעות לקירור חזק וטוב שיתאים למפ…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by matvey99,

שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  23. מאוורר אינטל ישן התעייף והתחיל להרעיש מדי. אני מעוניין לקנות אחד חדש כאשר הדגש הוא על השקט בלבד. יכולות הקירור יכולות להיות מינמליות מבחינתי. מה דעתכם על Alpine 7 Pro למשל? תודה רבה והמשך יום נעים. נ.ב מדובר בלוח הבא אגב: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Kgx9yzCGyaMQeas5

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by mufasa,

מכל הכתבות שקראתי בנושא קירור מעבדים ההתיחסות היתה למעבדי AMD איזה קירור היתם ממליצים ל P4 באוברקלוקינג ? אני חשבתי על Thermalright AX-478 ו מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II - 80mm fan אך הבנתי שיש בעיה ביבוא שלו ממספר עסקים שונים. אני זקוק לתחליף הולם? כתבות ולינקים להכרת התחליף מבורכים. ותודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  25. לכמה מ"ב אני יצליח להגיע עם כרטיס מסך כזה: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E

• 1 תגובה
    • 430 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.