אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black האם המארז הזה יכול להספיק למרות שזה 300 וואט? כי רשום שהוא מאושר על ידי א.מ.ד.... פשוט הוא זול יחסית
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אחרי שהדיון הקודם נעשה בלאגן אחד גדול כך שלא ניתן להבין ממנו כלום החלטתי לפתוח אחד חדש. המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Presscot 530 הקירור: AC Freezer 7 Pro טמפרטורות: מנוחה - 30, מאמץ 100 אחוז - 45 לוח אם: MSI 915P Combo זכרונות: שתי זכרונות של 200 מגהרץ 256 מגהבייט (512 סה"כ) אוברקלוק נוכחי: 210 FSB כפול 15 ביוס: אז ככה... המקסימום FSB שאני יכול להגיע אליו הוא 215, אחרי זה המחשב פשוט לא עובר את הPOST ניסיתי להעלות מתחים בצורה מתונה... למעבד 1.375 @ 1.475 וזה עדיין לא עזר, באותה מתינות ניסיתי להעלות מתחים גם לNB... שיניתי את הPCI לתדר של 33.3 ואת הPCI-E לתדר 101 כמו שהמליצו לי... אמרו לי שיתכן והבעיה היא בזכרונות... בEVEREST כתוב לי שהMEMORY SPEED עומד …
-
- 13 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל78 מעלות במאמץ עם קירור buffalo של evercool המעבד על oc של 3.0 בלי העלת מתח לשום רכיב.. במנוחה הוא 48 מעלות הלוח אם על טמפרטורה של 45 מעלות... הארדיסק על 33 מעלות... זה הגיוני 78 מעלות במאמץ? לפני קניית הקירור הוא הגיע ל92 במאמץ...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אומרים שהמאוורר ממש שקט אבל לי יש בעיה הוא תמיד עובד במקסימום הורדתי speedfan והאפשרות היחידה שיש לי לשלוט זה על AUX FAN יכול להיות שהמאוורר לא מחובר למקום הנכון? צירפתי תמונה ואם כן מה אני עושה כי בביוס אין לי אפשרות לעשות PWM יש לי ASUS P5K ואם אני לא מבטל את הפשרות של CPU FAN MONITOR אז הוא כותב לי שגיה כל פעם שאני מעלה את המחשב בקשר לCPU FAN [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, קניתי מארז Antec High Performance 1080B AMG ואני רוצה לעשות חלון בדלת (מכוסה פלסטיק שקוף כמובן...) ולשים מנורה מבפנים, השאלה היא, איזה כלים אני צריך ואיפה אני יכול למצוא מדריך לזה.. (רצוי בעברית!) עכשיו, בדלת המארז יש פתח למאוורר (שקיים שם..) יש אפשרות לפתוח את הפתח הזה בחלון? הינה תמונה של הדלת עצמה... האדום זה איך שאני רוצה לחתוך... הפתח של המאוורר מסומן בכחול (למתוגברים ) תודה מראש ;D (הודעה ראשונה שלי :)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי עשיתי קצת OC ל 8800 GTS OC2 שלי ליבה 630 במקום 580 זכרונות 1000 במקום 850 ושיידר 1500 במקום 1400 קיבלתי טרידימרק 06 11500 העניין הוא שהכרטיס מסך במאמץ מתייצב על 81 במנוחה 63 זה תקין? או שזה יגמור אותו מהר מאוד? דבר שני, האם יש לי אחריות על דברים כאלה לסוג הזה של הכרטיס (של BFG) דבר שלישי, אני מתעניין במערכת קירור מיים, קראתי את הסטיקי, אבל אני מחפש פתרון שלם, כלומר מוצר שללם אריזה אחת שאני קונה ומרכיב בבית זה הכל בלי כל שאר הסיבוכים...יש חיה כזו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי את הבקר NZXT SENTRY 2 במחשב אבל אני חושד שמשהו דפוק בחיישנים , בביוס 27-29 מעלות , בתוכנה REAL TEMP 23 , בבקר קבוע 24 לפעמים נופל ל 23 , כונן קשיח HITACHI 26 , כונן קשיח SAMSUNG 24 , ויש 2 בקרים פנויים שלא חיברתי והם בתוך המארז וזה מראה 23 , 24 הטמפרטורות ממש דומות איך זה יכול להיות ? ויש לי עוד שאלה יש לי 5 חיישנים ו 5 בקרי שליטה אחד שמתי ליד המעבד ולמאוורר של המעבד יש 4 פינים ולבקר צריך 3 אז אחד אבוד מבחינת שליטה מאוורר , שמתי עוד 2 בקרי טמפרטורה ( לא שליטה ) על הכוננים הקשיחים , ו 2 בקרי שליטה שמתי על המאווררים קדימה ואחורה בלי חיישנים איפה אמורים לשים את החיישן צמוד למאוורר או מבחוץ ? מה אני אמור לראות את החום שנכנס או יוצא מהמאוורר ? לא הבנתי כל כך את הקטע , ה…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מופחתת. לא אכפת לי כל כך המחיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לI7 מה דעתכם על הקירור מים הבא: קרור מים למעבד Cool IT Domino A.L.C ₪475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DOMINO תודה לעונים!!! רום
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם זה מה שיש לי,מה לעשות זה מה יש. עכשיו עשיתי טיפה OC לכרטיס עם ריוה טיונר הגעתי ל: memory- 279.0 core clock- 249.8 עכשיו...רציתי לדעת האם יש אפשרול להגיע יותר כי לא ניסיתי יותר מזה. עד כמה בערך זה כבר נחשב טוב ועדיין לא מסוכן. האם זה מסכן את הכרטיס ומוריד מה"חיים" שלו. מה התוצאות שלכם לאותו כרטיס למי שעשה. האם יש דרך לבדוק אם הכרטיס עדיין פסדר כל זמן. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב שלי זז לאט בזמן האחרון ונראה לי זה רק בגלל שהוא חם.. אני לא מבין בזה משהו אז תעזרו לי.. הדיסק קשיח הוא של WESTERN DIGITAL 120GB 8MB זכרון לא נראה לי צריך חברה.. חברה אין לי תקציב או משהו כי אני לא יודע עם מה אני מתמודד..אני צריך משהו שיקרר את הסבתא שלהם...חחח תודה
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים Gigabyte 3D Galaxy II Water Cooling Kit ב1000 וקצת האם שווה? מה עלויות תחזוקה אם יש? כל כמה זמן מחליפים מים? האם שווה את זאת או אחרת? האם בכלל שווה להחליף למים? תודה ניצן
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-