אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עריכה: קודם כל כל הכבוד לכותב הכתבה! נהנתי לקרוא אותה! ובכלל לאתר שמשקיע ומעלה כתבות איכותיות מדיי יום! ועכשיו לשאלה...בביקורת פרסמתם אותו גוף קירור אך לתושבות שונות... אני מעוניין בזה שלAMD 939 האם גם הוא חרישי לעומת הזלמן? כי דבר זה נכתב רק על זה של אינטל... במידה וכן אני לא אחד שמשאיר את המארז פתוח ובטוח שהכבלים יהיו מסודרים...האם הוא עולה על הזלמן בקירור? ושאלה אחרונה מתי הוא מגיע לארץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) זה המפרט שברשותי הטמפרטורה במנוחה 33 מעלות במאמץ (קידוד סרט)37 מעלות ראיתי שמשהו הביא את ה CORE SPEED ל MHZ 2613 עם לוח האם מגיע תוכנה EASY TUNE המאפשרת לשנות את התדר שאלתי הראשונה האם זה מסוכן? לאיזה תדר לשנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון... השאלה שלי היא כזאת יש לי 2 HD במארז 6A19 ,איפה הכי כדאי למקם אותם בתוך המגירה של הדיסקים כדי כדי שיהיו מקוררים בצורה הכי טובה ? כרגע הWD נמצא באמצע הכלוב והמקסטור ממוקם ממש למטה ונראה לי שקצת חם לו שם.... צירפתי תמונה של שניהם עם הטמפ' בeverest ונראה לי שהם קצת חמים...? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של lan prarty ultra d nf4 עם אופטרון 170 השאלות שלי אבל לא נוגעות בהכרח למעבד כזה או אחר..... 1) איך אני יודע מתי חום המעבד עוצר אותי מלהמשיך לדחוף את המערכת בקלוק? 2) האם עדיף מכפלה גבוהה נגיד 11 או לדחוף את על המערכת במכפלה 9? 3) מה נחשב מתח מסוכן או "מקצר חיים" למעבד ? 4) איך אני יכול לדעת בוודאות מה קצה היכולת של מעבד? 5) יש סטייה בין מתח מעבד בביוס לבין מתח בוינדוס. מה יותר אמין ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6815
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המעבד intel quad q6600, ואני לא הולך לעשות לו OC. למרות זאת,המליצו לי לקנות קירור,האם באמת אני צריך לקנות קירור? רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המוצרים שאותם ציינתי: glacialtech igloo 5073s שעולה 48 שקל לfreezer 7 pro שעולה 113 שקל האם ההפרש ביניהם מצדיק את המחיר של הfreezer? בנוסף, שקט מאוד חשוב לי, מי מביניהם יתן לי את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מרחתי היום משחה טרמית מחדש למי להאמין? http://www.siz.co.il/my.php?file=yyomuq3dogkn.jpg
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חיברתי אותו במקום המאוורר המאוד מאוד מרעיש שהיה בלוח Dfi Lanparty מדובר על זלמן 47 עם משחה MX-1, שקצת נסחפתי איתה? תגידו לי אתם, עכשיו המחשב פתוח, אלו הטמפ' Temperatures Motherboard 49 °C (120 °F) CPU 32 °C (90 °F) North Bridge 59 °C (138 °F) GPU 56 °C (133 °F) Maxtor 6Y120P0 39 °C (102 °F) WDC WD2500JB-00GVC0 32 °C (90 °F) אם זה לא קריטי, כי אני לא עושה איזה OC, אז מעדיף שישאר ככה, למה לקח לי שעתיים להרכיב אותו (טיפה יותר אפילו)
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים , תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד Q9550 INTEL עד 250 שקל ככה אם יש כזה שאני יוכל ב OC להגיע איתו ל 4 ג'יגה הרץ ובמצב ללא OC שיהיה שקט בתודה ויום טוב לכם
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי מעבד q6600 עם לוח p35sd3 . הבעיה היא שגם כאשר אני נותן בביוס מתח של 1.35 לדוגמא, אז בcpuz זה מראה לי מתח 1.312 וכאשר אני מאמץ את המעבד אז המתח יורד ל 1.28 בערך. למה ???? הגדרתי את הביוס לפי ההגדרות במדריך הזה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה .
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכל החברה! יש לי ממש טמפרטורות נמוכות ואפילו אני נדהם מזה. הקירור של המעבד והכרטיס מסך הם סטוק. כל המאווררים פועלים על 100 אחוז כולל מאוררי מארז כרטיס מסך ומעבד. המארז שלי הוא AEROCOOL EXTREMENGINE 3T ולא עבר שינויים או תוספות של מאוררים. טמפרטורת חדר היא: 21 מעלות ואני גר במרכז. השוואתי את הטמפרטורות מהאוורסט ל-CORETEMP והם אותו דבר בידיוק וגם לתוכנות נוספות כמו SPEED FAN ,ביוס ועוד.... אז ככה הנה התמונות: Idle Temp CPU & GPU Load Temp CPU Only Load Temp GPU Only תגובות ושאלות אם יש. שמחתי לשתף.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי משהו אז ככה : 1.כשאני מעלה את מהירות הבאס-fsb אז אני מעלה גם את מהירות הזכרונות??? 2.הלוחות האם כיום לא תומכים ביותר מ400 ddr ויש זכרונת על 500 mhz עכשיו מה הכוונה בשביל להצליח לזיכרון לפעול ב500 mhz ,במה צריך לעשות oc או שלא צריך 3.זה לא משתלם לקנות מעבד amd athlon 200 fsb ולקנות זכרון של 500 mhz , היחס לא ישתווה כל כך או שלקנות משהו עם תזמונים יותר טובים 4.בבקשה תמליצו לי על הלוח אם הכי טוב לoc שתומך בdual ddr ומעבד כנראה אני לוקח athlon 3200 xp ואיזה זיכרונות האם הזיכרונות השחורים של מושקין ברמה 2 יספיקו ל Oc רצחיני ויתאימו לבאס ביחס שווה אחרי ה oc
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש ועשיתי בדיקה באוורסט לטמפ' של המחשב תאמרו לי אם הטמפ' של החלקים גבוהות המחשב נבדק במצב מנוחה הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם המשחה הטרמית בנוסף לשיפור הקירור יכול גם לשמש כדבק ? ???
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מפרט : e8400 EP43-ds3l BFG GTX 285 Kingstone 4G CL 4 Corsair 550w קיצר עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 כמה פעמים : ואני מקבל 14200.. זה הגיוני? ראיתי אנשים שמקבלים מעל 15 עם 4870 ..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש משהו כמו חודשיים ככה. בקיצור בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות ריסטרטים במחשחק אמריכאס ארמי. הוא העלה מסך כחול ואז עשה ריסט. יש לי ספק כוח של TOPOWER 550W. והינה הטמפרטורות שלי: http://img371.imageshack.us/my.php?image=19za1.jpg האם הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך טובה??
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. המיפרט מבוסס על : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא מתכוון לעשות OC (לא מבין בזה) האם בנוסף לתצורה הסטנדרטית צריך להוסיף מאוורר? אם כן מה זה נותן ? אם לא אוסיף מה יקרה?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-