עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tuka,

עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by gunga_g,

בקרוב יהיה לי 7600GT של GIGABYTE, ושמעתי כי הקירור סטוק שלו ממש מעפן... השאלה היא, האם זה ממש קריטי להחליף אותו? ואם כן, מה הם המאווררים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך? תקציב: עד 100 גמיש.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. שלום לכולם אני דיי חדש בפורום הזה אבל לא בעלם המחשבים, באוברקלוקינג אני אפס ובשביל זה יש אותכם אז השאלה שלי היא אם למפרט שלי יש אפשרות לבצע אוברקלוקינג אפקטיבי... ושאלה כללית שניה האם הייתם משנים משהו במפרט. מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5E ¤1115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31180 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤359 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK דיסק קשיח - wd 250gb 7200rpm 8mc כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX86GT512U2-HP צורב ASUS DRW-2014L1T X20 …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. היי, רכשתי את הכרטיס הנ"ל של EVGA, הקירור שלו עדיין מצויין אבל רועש בטירוף. אני מחפש קירור איכותי שיקרר כמו שצריך אבל שיהיה שקט שקט אודה להמלצותיכם, תודה. אני מתלבט בין Zalman VF900-Cu ל Arctic Cooling Accelero X1

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  7. אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by RoNiMaN,

או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by Hard-Drive,

היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. עם oc אפשר לעלות את המשחקים להגדרות יותר גבוהות? או שהמשחקים יעבדו יותר חלק? (=לא יקרטעו) *ה OC הוא בעצם קרור החלקים במחשב?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by hosham,

מפרט בצד סך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות: מעבד 39 כרטיס מסך 45 אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו. הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת. תודה.

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by elad-r,

מה צריכה להיות בערך הטמפ' של מעבד אינטל 2.4?? כי חבר שלי עכשיו קנה מחשב והמעבד שלו בטמפ' של מעל 70 מעלות בדר"כ וזה נשמע לי ממש ממש גבוה... זה הגיוני שזאת תהיה הטמפ'?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by WildFire,

עשיתי לכרטיס שלי OC דרך ATITOOL, עכשיו הצלחתי להגיע ל430 MHZ יציב לליבה, אבל כשאני מעלה ל435 מוצגים ארטיפקטים בסריקה, אבל הATITOOL לא סופר אותם. מה זה אומר? לא הייתי טיפש מספיק כדי להשאיר את הליבה בתדר עם הארטיפקטים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by mazoneli,

שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by common,

*חדש בפורום* יש לי מעבד גרפי מובנה SIS630. האם ניתן לבצע עליו OC ? לא מצאתי אופציה כזו בביוס (אבל יכול להיות שאני לא יודע איפה לחפש), האם אפשר להמהיר אותו דרך תוכנה חיצונית ? מישהו מכיר ? מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. אהלן. יש לי Volcano 7+ שמעמיד את ה1800+ שלי על 36 מעלות במנוחה במצב סטוק ו42 מעלות ++ במצב אוברקלוק 1.77 מתח. (מנוחה) האם הטמפ האלה טובות? האם יש טעפ להחליף ל: Volcano 12 Extreme מהזגזגנים? ALX-800 עם מאוורר 70 ממ של וולקנו עליו? או משהו אחר ב150 שקל ככה...?? זה אחד.. דבר שני זה הNB COOLING בלוח איפוקס 8RDA+, מספיק הסינק המקורי עם מאוורר 40MM 6K RPM עליו ? כי חשבתי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2022 או כל משהו טוב אחר אני לא מבין כל כך בעסק הזה כי אני בכלל לא מבין מה החשיבות של הקירור הזה, בחיים זה לא הגביל אותי אז אם זה לא יועיל או יועיל רק טיפה אני לא מוציא שקל על זה.. פשוט בזמן האחרון המעבד עובד פחות טוב שהוא חם,…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. מערכת טובה , אפילו מאוד עולה 800 דולר !!! של VAPOCHILL ... ועוד בארה"ב , אין לי סכום שמתקרב לזה , אבל יש לי פרסקוט שרוצה את זה מאוד במה זה תלוי בניית מערכת כזאת ? מהם הרכיבים הדרושים ? אולי אפשר למצוא בחלקים ואז להרכיב ככה שיצא יותר זול ? מישהו מבין בזה ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. שלום לכולם במסגרת שיפור נושא האורור במחשב שלי הלטתי לנקוט כמה פעולות. הראשונה הייתה להחליף את המאורר שבא סטוק עם המעבד (אינטל 805) למשהוא נורמאלי, (freezer 7) , השלב הבא היה אמור להיות הוספת מאורר למארז, מכיוון שלא היה אחד כזה כאשר קניתי את המחשב. אחרי שמצאתי מאורר כזה, שהוצאתי מספק ישן ניסתי לחבר אותו לחלק האחורי של המחשב על מנת שיוציא אוויר חם. להפתעתי גיליתי שחורי האיורור שקיימים במארז מונעים מן המאורר להוציא אוויר, כנראה שהם צפופים מידיי, ברגע שאני מחבר את המאורר יש רעש של אוויר שנחסם וכמעט אי אפשר להרגיש את האוויר יוצא, מעבר לכך, חלק מהאוויר אפילו חוזר חזרה למארז בעקבות כך שאין לו לאן להמשיך. (ולא, המאוורר לא הפוך, בדקתי את זה כמה פעמים!). האם יכול להיות שהמאורר לא …

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  19. תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך ati radon 9800 pro איזה קירור כדאי לקנות לו?

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by nir567,

העניין הראשון הוא: עם איזה תוכנה אני יכול לדעת את הטמפ' של המחשב שלי? והשני הוא: אני רוצה לעשות oc למחשב שאני עובד עליו בבית ספר.. מה אתם אומרים על זה?.. ובאיזה תוכנות אני צריך להצתייד? תודה..

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by rtr,

מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. קירור אויר הוא פחות מסוכן כי אין שום נוזל או שום דבר שיכול לפגוע במעבד, אבל מה לגבי שאר הקירורים? עד כמה בטוחים הם כיום?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים