אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המערכת הבאה? http://www.dangerdenstore.com/cart.php
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.., שבניתי פעם ראשונה פאן-באס לא השתמשתי בלוח הלחמות, והכל היה באוויר (כל הנגדים והדיודות), היו לי מלא קצרים ושיבושים, לכן אני ובנצי בוי החלטנו שוב לפעול, ולהכין אחד חדש עם לוח הלחמה, מסודר ויפה! צלמתי כמה תמונות, לא בזמן העשיה, יותר בסוף העשיה, כי לא היה לי כוח לצלם בזמן שבניתי, התחלתי מאתמול בצהריים, מאז המחשב היה סגור עד עכשיו, עכשיו שנכנסתי לפורום ראיתי מלא נושאים חדשים ומעניינים! שאני אגיב בהם עוד מעט (אם יהיה לי על מה.. ), אז התחלתי מהצהריים, אחרי בערך 3~4 שעות הפסקתי, עשיתי עבודה בתנ"ך עד הלילה.., והיום אחרי בית ספר (15:00 הייתי בבית), ישר המשכתי במלכה! ועכשיו סיימתי 21:00, הכל פיקס! אז הינה התמונות.. לא השקעתי כל כך בצילום באיכות גבוה (הכוונ…
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
צריך מאורר 12 ס"מ עד 50 שקל שיהיה שקט, דחיפת אוויר טובה, ובקיצור שקט עם ביצועים טובים... המאורר חייב להיות מנועה... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 יש הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 מאוררים ואני רוצה להוסיף עוד 4 מאוררים ולבנות פאן באס אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק את כל המחשב כמו שצריך . הספק והמחשב במפרט המחשב .
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 1300 mhz (3.25*400)1 לוח אם intel garibaldi הטמפרטורוה של המחשב שלי כשהיא לא עושה משהו מיוחד הוא 38 מעלות המאמץ היא מגיעה ל46 מעלות.. אבל כשאני פותח אותו אז הוא סבבה לגמרה. מה זה יכול להיות..
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אממ הנה האוברקלוק: כמו שאתם רואים זה הצליח (20%) שיפור!(כתוב שם .. ) ויש לי קירור סטוק פאסיבי..רציתי לדעת אם מה שעשיתי טוב או רע,ואם כדאי לי להוריד את האוברקלוק?
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות יש לי לוח של Asus M2N-E הטמפ' שלו 35 מעלות זכרונות: של KINGSTON 2G dd2 800 מקבלים מתח של 1.8 מעבד: amd athlon 64 *2 5600+ am2 מקבל 1.4v טמפ' 45 מעלות יש לי קרור רגיל למעבד אבל כל המארז מאווור היטב עם 7 מאווררים. אילו הגדרות עליי לשנות בלוח ועם אלו תוכנות עליי לבדוק יציבות . תודה לכל העוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi p965 neo ואני לא מוצא איכן שולטים על המתח למעבד ועל התזמונים של הזכרונות אני רוצה להוריד מ667 ל533 בשביך יחס של 1:1 אבל אני לא מוצא את זהאשמחאם תגידו לי איפה זה נמצא
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 1000 מגהרץ , לוח אם של אסוס ישן CUV4X-C וזיכרונות 128X2 SDRAM והארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D עכשיו בחיים לא עשיתי OC לשום חלק ואני רוצה לעשות פעם ראשונה במחשב הזה לפחות אפילו משהו קטן לפני שאני מקבל את המחשב החדש תעזרו לי איך עושים את זה אני יביא לכם תמונות של טמפרטורות וגם מהתוכנה CPU-Z ותנסו לעזור לי בתודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך עושים OC למעבד של אינטל עם לוח אם ASUS P6T? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה קורה אנשיםםם טוב אז ככה יש לי לוח של INTEL BAD AXE REV304 ביחד עם מעבד PENTIUM 920D עכשיו הטמפ' של המעבד במנוחה היא 53 מעלות מה שלא ניראה לי הגיוני הכל על הגדרות סטוק עם קירור סטוק (הקירור יושב טוב ומרחתי משחה כמו שצריך) מישהו נתקל בבעיה הזאת???? למישהו יש את המעבד הזה ויכול לעדכן אותי בטמפ שלו?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
ניר שלנו (אני) היה במצב רוח מרומם. למה אתם שואלים , כי החלקים למחשבו החדש והסקסי כבר בדרך!. (כתוב למטה) אבל אבוי! לנירלה יש בעיה , הוא צריך קירור למעבד. מה הוא יעשה?! במחשבו הישן והטוב היה לו sp-94 , אך ניר לא רוצה את ה XP-90 / 120 כי הם גדולים ולא חמודים! (סתם , אם אני הולך על THERMALRIGHT אז רק הxp-120( אז בבקשה ענו לניר שלכם ותעזרו לו למצוא קירור טוב למעבד , שהוא לא רועש. ולא כבד (אם תגידו לי זלמן7000 אני אעשה בכם מעשי סדום : ) איזה חביב אני נ.ב: יש איזה היטסינק של switchtec אמרו לי הוא טוב.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
עשיתי לכרטיס שלי OC דרך ATITOOL, עכשיו הצלחתי להגיע ל430 MHZ יציב לליבה, אבל כשאני מעלה ל435 מוצגים ארטיפקטים בסריקה, אבל הATITOOL לא סופר אותם. מה זה אומר? לא הייתי טיפש מספיק כדי להשאיר את הליבה בתדר עם הארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ישלי כרטיס 7900GS של לידטק.. +קירור Duorb דבר ראשון אני הלכתי לפי המדריך הזה שקיים ברשת: http://www.overclock.net/nvidia/162983-how-volt-mod-your-7900gs-newbs.html ביצעתי VMOD לליבה בדקתי עם מולטימטר אחלה לא נשרף כלום וישלי 1.5V ;D (סטוק-1.2V) עכשיו אני רוצה גם לעשות לזיכרונות ומה שצריך לעשות זה פשוט להשחיר נגד מסויים על ה-PCB, השחרתי והשחרתי עם עיפרון 8B (וניסתי גם עם 6B..) וזה בקושי עזר בסטוק המתח הוא 2.02V לזכרונות ועכשיו אחרי שבדקתי עם מולטימטר זה 2.07V, בעיקרון מה שאמור לקרות זה שהנגד הוא 608 אוהם ואחרי שמשחירים עם עיפרון ההתנגדות יורדת וצריך להגיע בסביבות ה-550 אוהם.. אגב לא הצלחתי למדוד את האוהם חיברתי חוט אחד של המולטימטר לאדמה ואת השני לקצה …
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חשבתי על 2 אפשרויות: Scythe "KATANA3" 3Heat Pipes CPU Cooler http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=133&cPath=1_43 התכנון הוא להרביץ בOC... לפחות עד 3.7... מה אתם חושבים אני אצטרך בשביל לתת 4GHZ? וכן, אני מתכנן לפתוח את הליבות הנעולות... יחד עם מארז RaidMax Apex Black וספק 500W... כרטיס מסך HD4850 1GB
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
סגרתם לי תדיון הקודם והבאתם לי אזהרה...שכחתי לומר סליחה הדיון שלי כבר היה בעמוד ה2 אף אחד לא ענה איזה 14 שעות...ואתם סוגרים אין צדק!!!אזהרות בלי סיבה מה אתם עושים כל היום??מחפשים אזהרות??כי אני לא רואה שאתם עוזרים לאנשים רק דופקים אותם. בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? העלתי ל330 ,משהו הכניע אותי. מה זה יכול להיות??הTWINMOS 667CL5?? איפסתי תביוס...המחשב עלה...הכל טוב...אני לא יודע אם לעשות OC שוב?? זאת הייתה טמפ'?? למה הטמפ במנוחה על 50???אני יודע שיש בעיה בלוחות של DF…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-