עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי... כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק! עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול... יש לי שני בקשות קטנות... 1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...) 2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...) תודה מראש... עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי, אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות מ…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. עשיתי כבלים מעוגלים לצורב (שאותו כבל מתחבר גם לסידירום), עכשיו אני שם לב (כיום אחר כך) שלא הצורב ולא הסידירום נפתחים ובסידירום יש עכשיו אור דולק תמידי שלא נכבה שלא היה בו לפני זה .... ממה יכולה היתה להיווצר התקלה הזו ???

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TheWave,

אני חדש בפורום ורציתי לדעת באיזה צבעים צריך להשתמש כדי לצבוע עכבר תודה רבה ;D

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by BigT,

אני מחפש מארז לפרוייקט גמר שלי שיכלול בין השאר חיתוך חלון והוספת מאווררים - האם מישהו יכול להפנות אותי למארז זול, פשוט וטוב - מומלץ בסביבות ה - 200 ש"ח (מומלץ FULL TOWER אבל לא מצאתי אחד ב 200). אודה מאוד אם תשלחו תמונות ו/או פרטים (אם אפשר באשור חיפה) תודה מראש, תמיר.

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  5. אני שוקל לקנות לוח אם חדש וראיתי אחד של גיגהבייט שמתאים לי... אני מתכנן לעשות עליו אובר קלוק אבל בדביק בפורום הזה קראתי שהיה איתצם למישהו ניסיון לא מוצלח.... אני מחפש עוד חוות דעות נוספות בבקשה בתודה בנצי אגב זה הדגם http://www.pch.co.il/docs/pd-1450339673.htm

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ran B,

היי חבר'ה!, אני בדיוק מכין את החוטים לתצוגת ה LCD שלי.. והסתכלתי בתמונה של האתר..הזאתי.. עכשיו רואים פה שני חוטים שמתחברים לנגד המשתנה..ובנגד המשתנה יש שלוש יציאות..אז לאיזה יציאות אני בדיוק מחבר את החוטים? ??? תודה על העזרה.., רן D:

• 17 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by idofr,

הזמנתי משחה טרמית ואני חושב שאני צריך דבק מה ההבדל בניהם ולמה כול אחד משמש????? :-\

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by walla,

מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by albert,

שלום לכולם, ניום הוצאתי את המאוורר מהספק של המחשב הישן שלי ורציתי לשים אותו במארז. קראתי כמה מדריכים איך להכין אותו והצלחתי. אבל יש בעיה אחת - אני רוצה לחבר אותו לתחתית המארז ואין לי מושג איך! אני יודע שאפשר גם מאחור ובדרך כלל יש שם כבר מקום אבל אני רוצה שהוא יהיה מול הכרטיס מסך. איך אני מחבר אותו לתחתית המארז? אני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים למטה, יש דרך אחרת? כמו להדביק עם צלוטיפ או משהו כזה? תודה לכולם מראש .

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by -=THE MUMMY=-,

Thermalright SLK 800+SMART FUN 2 או Cooler Master Aero 7 או שיש לכם משהו אחר להציא במחיר 260 בערך

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by FARKASH7,

יש לי לוח של חברת גיגבייט מדגם GA-8IRX ומעבד 1600A INTEL PENTIUM 4 רציתצי לעשות למעבד OC כי שמעתי שהוא טוב לזה אבל לפני שהתחלתי בדקתי כמה פרטים על הלוח. קראתי בהתחלה ביקורת עליו וראיתי שכמו אצלי בביוס אין אפשרות להעלות VCORE אבל אז המשכתי לחפש ומצאתי שתי אתרים שבהם מוזכרת אפשרות להעלאת VCORE מנהלים בבקשה אם מישהו יכול לחפש לי ביוס כזה תודה רבה. והאם זה קשה לעדכן את הביוס כי פעם אחרונה שעידכנתי היה בעזרת הדיסק שקיבלתי והכול עבר חלק. http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=02boardi845d000gigabyte8irx00000105-זה האתר שאומר שאין VCORE בדיוק כמו אצלי בביוס אלה האתרים שמזכירים VCORE http://www.abcd.com.au/motherboard/ga8-irx-pentium4-socket478.htm http://www.noticias3…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

תגידו אני מחפש חנות שמוכרת קתודות או לדים , תגידו לי הכל חוץ מפנדה תודה.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Dr@gon,

איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by captaincaveman,

מישהו קנה פעם? אם כן מאיפה? מה היה המחיר?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

ברגע זה ממש אני וחבר שלי באמצע פרוייקט בניית Fan-control. נתקלנו בבעיה באנחנו לא יודעים מהו הרגל של הפלוס ומהי הרגל של המינוס בלד???? יש אחת קצרה ויש אחת ארוכה מהי כל אחת מהם ???? עזרה בבקשה אנחנו תקועים.... בתודה בנצי ורן D: עריכה.. --------- ועוד משהו ששחכנו לשאול בתמונה הזאתי : עכשיו תסתכלו איפה שמתחבר הנגד ללד (למשל הלד האדום לפניו יש נגד..) אז הנגד מתחבר לפלוס או למינס של הלד?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Goliath,

שלום, אני חדש בפורום, ואני די חדש בנושא של מחשבים, אז כשאתם עונים תנסו להסביר יותר בפירוט. אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ואני רוצה לדעת על איזה טמפרטורה בערך תעמוד המערכת שלי (כרטיס מסך, מעבד...). אז המארז שאני קונה הוא SuperTalent (chieftec OEM) Aluminium CA-601ufs silver tower w/transparent window כרטיס המסך שלי יהיה Ati Technologies Radeon 9800 Pro 128 mb DH Dvi OEM והמעבד intel pentium 4 2.8C Ghz HT 512k 800Mhz socket 478 למעבד אני קונה את המאוורר Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU cooler עכשיו אני רוצה לדעת על איזה טמפרטורה יעמדו החלקים האלה, והמלצות להוספת\שינוי דברים. כי כמו שאמרתי, אני די חדש בעניין המחשבים. בתודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by hagay21,

חברי רכש לא מזמן מחשב חדש השתעשענו ברעיון של oc אבל ההשקה בקירור מים שלצערינו משתנה ממעבד למעבד מאבדת את ערכה ממחשב למחשב אז פתרנו את הבעייה בקירור אולטימטיבי ברשותו של חברי היה מיני מקרר קטן עשינו חור בצד המקרר (טמפ מקרר על 10 מעלות) הוספנו מאורר 60 ממ שידחוף את האויר מן המקרר למחשב העברו את האויר בצינור מזגנים מבודד ואטמנו את המחשב לגמריי כל הניסיון שלהלן בוצע על מחשב יחסית ישן (פנטיום II) בגלל כל הסברות של הליך העיבוי וכו נתנו למחשב לרוץ מס ימים. להלן התיאורייה : קיבולת המקרר כ 15 ליטרים תכולת המחשב כ 5 ליטרים טמפ מקרר 10 מעלות הכפלת נפח הקירור ב 0.5 העלתה את יחס הקירור בהשווה לנפח ל 15 מעלות טמפ מחשב צנחה מ 50 מעלות ל 25 במאמץ!!!!!! כל הדיווח הזה הוא מאוד ראשוני אנחנ…

19. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by XOR,

טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by Orpheus,

אני חדש באתר, וחיפשתי בכולו ולא הצלחתי למצוא מה זה אוברקלוקינג, מישהו מוכן להסביר לי?

22. איך אני מדביק היטסינק על הזיכרונות של הכרטיס מסך? זה משנה אם זה היטסינק של מעבד? כמה זה יועיל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by amisha,

מתחים : זיכרונות 2.85V מעבד 1.6V את התזמונים אני זוכר למחצה CAS 2.5 והאחרון 7 אני לא יודע מה לעשות , יש הצעות ??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sambusak,

יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים