עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה ההבדל ביניהם

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by SuB,

שלום! עקב פריצת ה-LCD לאחרונה למודינג בפורום זה (אני רואה שרבים שואלים שאלות על LCD ומתעניינים בקניית מסך מסוג זה) עלה בראשי רעיון (שאני מוכן לעזור בישומו) לפתוח FAQ, רשימת תוכנות ושאר דברים שקשורים ב-LCD בת'רד דביק. עלה בראשי רעיון זה כיוון שאני בעצמי התלבטתי רבות באיזה תוכנה להשתמש (לקח זמן לא מועט גם למצוא לינקים לתוכנות), וגם במהלך הגדרת ה-LCD וגם לאחר התקנת העזרים שתוכנות LCD זקוקות (PORT95 וכדומה) נתקלתי בבעיות, באגים ועוד.. מה דעתכם מנהלים? אפשר גם להכניס את זה לדביק של האוברקלוקינג ולשנות את שמו של הדביק ל-"רכיבי אוברקלוקינג ומודינג מומלצים" או להוסיף דביק של "רכיבי מודינג מומלצים" ולשלב בו רכיבים שונים (לא רק של LCD) עריכה- עלה לי רעיון זה לאחר שראיתי בפורומים ש…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rk666,

איך נראה ראש לדרמל שנועד לחיתוך פלסטיק?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  5. יש לי מנורה כחולה שמאירה חזר מאוד ואני רוצ הלקנות מאוורר כזה אדום אבל לא מאוורר עם לדים... מאוורר עם כזה עיגול אדום כזה מנורה כמו צינור למי שמבין בקיצור אני לא יודעת אם האדום יבלוט בתוך הכחול של המנורה? אז אם מישהו כבר עשה את זה במחשב שלו שיכתוב פה מה יצא לו ואם אפשר תמונה בתודה מראש רעות

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by yambtz,

אמא שלי קנתה לי אותו אתמול. היום אחרי שקיבלתי את המשקפיי מגן עשיתי ניסוי על מארז ישן (של 486) ונגמרה לי דיסקית אחרי 20 ס"מ! מישהו שיש לו נסיון יכול להסביר לי בדיוק איך עובדים עם הראש? או שככה זה תמיד?

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by lamborghini,

מפרט p 2.6c 800mhz 200 x 13 asus p4p800 elixir 2 x 256 400 pci-network card ספק 380 שבא עם מארז atx .. wd 80 8m inno3d fx 5200 280/455 נתונים מהירות 239 כפול 13 נותן 3100 בערך.. מתח על 1.6 ברגע שאני מעלה זה לא מעלה לי תמחשב בכלל ! המסך נכבה כזה.. ואז אני מדליק אחרי כמה דקות וזה כותב לי שיש שגיאה ואני צריך להכנס לביוס לשנות את זה.. agp/pci frequency - 33.33/66.66 פה אני לא ממש מבין .. אני יכול לשים על מחלק יותר גבוה? זכרונות 2.75 (מקסימום זה 2.85) תזמונים 2.5-2-2-5 ברגע שאנ ייורד מ ה 2וחצי ל 2 זה כותב לי שגיאה שאני מפעיל תמחשב.. טוב עכשיו שאני מעלה את הבאס ליותר ... דוגמא 245... המחשב עולה יפה והוינדואס(xp) עולה יפה ... הכל טוב ופועל רק שבפריים ת…

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by lavbatigol,

תודה מראש! מה נשמע אחים שלי? ישר לבעיה! יש לי מעבד פנטיום 3 866 ולוח אם של asus עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי בזמן עבודה היא בערך 80 מעלות!!! ושל הלוח אם בערך 60 אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל ניראה לי שיש בעיה כי בזמן האחרון יש לי רעשים ואני לא יודע מאיזה חומרה....והמחשב פועל לי לאט מאוד בעיקר במישחקי רשת אם זה רע תגידו לי מה אנני צריך לעשות \לקנות ושיתאים למעבד שלי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by SubZero,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש שמיועד ל OC ולמשחקים. לוח :IS7 מעבד 2.4C קרור רגיל של INTEL אני מתלבט לגבי הזכרונות : 1.איזה סוג כדאי לקחת 3200/3500/3700? כלומר האם יש הבדל בהם בOC ועד כמה? 2.מה זה CAS2 והאם זה משמעותי ב OC? 3.איזה חברה אתם ממליצים ? דרך אגב : היעד שלי הוא 3.2 GHZ . תודה מראש על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by naknir,

אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by idofr,

אני צריך מדריך לשליטה על עוצמת הקול של המחשב ואני יודע שזה היה כבר לפני איזה שבוע שבועיים אבל חיפשתי ולא מצאתי (באמת) בכול מיקרה היה שם אז לינק לאיזה מדריך שניראה משהו אמריקאי בכול מיקרה אם אתם ויכולים לשים אותו שוב או כול מדריך אחר אז ס22ה ושוב סליחה באמת כי אני יודע שזה כבר היה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by Ran B,

בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

same question same as in the topic and im planning to mode it so i wanna know and get some ideas from other ppl who have done any modding with that case? and that dude with a problem with my english i didnt asked u for that , ok , u %#@$#@$#@$ so please shutup :-X

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום לכם... עשיתי חיפוש ... ומצאתי איזה תראד... ולא ממש הבנתי כי היה שם ממש סיפור אגדה... יש לי שאלה קטנה.... החיבור במולקס 5 V נגיד אני קונה לד של 3 V אז זתומרת שאני צריך נגד של 2 V ש"יספוג" כמו שאמרו בתראד ההוא שיספוג 2 V את ההפרש... ואת הנגד אני מחבר למולקס... ואת הלד לנגד...? זה השאלה שלי.... Thanks.... Chicco

• 46 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by zoloboy,

אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  16. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי מעבד אינטל והקירור של המעבד הוא של אינטל המקורי(רגיל) יש לי תוכנה של הלוח ששם רשום חום מעבד לוח מארז ורשום שם גם את סיבוב המאורר של המעבד פתאום התוכנה מצפצפת ואני רואה שהמהירות של הסיבוב של האוורר אפס פתחתי את המארז וכשהמחשב דולק סיבבתי אותו כמה פעמיים והוא חזר לפעול השאללה איםזה קרה במקרה או שיש לי בעיה במאוורר ? או יש איזה בעיה אחר?????????

17. Started by ben389,

שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

18. Started by yosi-m,

המחשב שלי עושה הרבה רעש, ורק לאחרונה הבנתי שזה בגלל רעש חזק שבא מהמאוורר של הכרטיס מסך (בטח ניכנס בו מלא אבק). שאני הולך לישון אני בדרך כלל מכבה את המחשב, אבל לפעמים אני צריך להשאיר אותו דלוק וממש קשה לישון עם כזה רעש. אז אפשר פשוט לכבות את המאוורר של הכרטיס מסך (GEFORCE 2 GTS ללא OC) בעת שהמחשב במנוחה ולישון בשקט שלא יקרה כלום לכרטיס מסך ?

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת מה זה כרטיס פיתוח הבנתי שזה משהו שמשהו שיושב בPCI ובישנים דSIAA או הסלוט הישן ששככתי איך הוא ניקרא. שאלתי השניה היא באיזו שפה מתכנתים את הכרטיס פיתוח בתודה דניאל נורמן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SuB,

שלום! זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה עם הטמפרטורה של המעבד (ואני מקווה האחרונה). לפני כשבוע, כאשר התקנתי את MBM5 בשביל להציג מידע ל-LCD, הייתי צריך להגדיר שם את החיישנים. ניסיתי את כולם (חלקם הראו 110 מעלות וחלקם 21) עד שמצאתי את החיישן שהכי נראה לי (שקרוב מאוד לביוס - 35 מעלות). באחד הפעמים שהסתכלתי על ה-LCD שמתי לב שהוא מציג לי טמפרטורה מפחידה שלא ראיתי כמוה לפניה בשום בדיקה (כולל Tosat ו-Prime) - לא פחות מ-52 מעלות! קפיצה של 17 מעלות בבת אחת. כשאני אומר בבת אחת אני מתכוון שאני מתסכל על הצג וכל עשירית שניה עולה מעלה! היום (ואפילו כרגע זה קורה) החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק במו ידי את ההיטסינק של המעבד, ואכן, הרגשתי חום לא מועט לעומת פעמים קודמות. מה שמפתיע זה שברגע …

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by N.S,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה

22. Started by tavor21,

אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by MS-D,

היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by yambtz,

אני רוצה לעשות חור למאוורר בפרספקס השאלה אם זה מתאים או לא.

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף עוד מאוורר אבל לאן אני מחבר את המאוורר? אני לא יודע לאן לחבר את החוט? ??? זה לא כתוב במדרידים.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים