עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. סתכלו אני רוצה להזמין את המוצרים האלו אבל אני צריך דעה שלכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=2490 אני מחפש מאוורר פשוט ומצאתי את זה אני רוצה בלי חיישן בלי שום דבר רק שיסתובב אבל שיהיה מחברה טובה ביגלל שאני רוצה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך למשך הרבה זמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 ומה אתם אומרים על הסט הזה הפאן באס הזה בידיוק מה שאני רוצה עם מפסק לאור וג מקבלים איתו 2 קטודות שזה מעולה אז איך הקטודות הם טובות? והפאן באס? אם יש הצעות לשיפור אודה לכם מאוד

2. שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by gmppaz,

יש לי MSI radeon 9550 256MB מהירויות סטוק שלו: 250 ליבה 200 זיכרונות מהירויות המהרה: 426 ליבה 280 זיכרונות ב- 3dmark03 הגעתי לתוצאה של 3498, זה טוב? ושיפרתי מ45 FPS ל73-74 FPS דבר שני: האם האוברקלוק שלי יכול להזיק לכרטיס ולפגוע בו ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by LinkTree,

טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by qwerty22,

הי, ( הקדמה: המטרה שלי היא שקט. ) אני רוצה להרכיב במארז מאווררים של vantec stealth 120, ולחבר ואותם ל zalman fanmate, או בקר אחר ( עדיין לא קניתי כלום ). באתר של zalman יש "אזהרה": Do not use FAN MATE 2 with fans that have a start up voltage of more than 5V. לפי vantec, המתח "התנעה" שלהם הוא 7volt. אבל ראיתי בהרבה פורומים שאנשים משלבים ביניהם. יש למישהו ניסיון עם זה ? חשבתי לקנות אולי בקר מאווררים במקום ה fanmate. יש למישהו ניסיון עם zalman mfc1? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663 ) אני לא מעוניין ב nexus כי הם עובדים בשיטת PWM, ובכל review, כתוב שיש לזה רעש חלש כמו של עמוד חשמל בגלל PWM. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. מכיוון שלא אכפת לי מה יהיה עתידו של הכרטיס אני מבקש עזרה באיך להתחיל לנסות להמהיר\לשרוף אותו... אז אם יש לכם ידע בהמהרה של כרטיסים מסוג זה אנא עיזרו לי להשיג את הדברים הרושים ויחד נתחיל מסע התעללות בכרטיס ובכל ג'וקיו.. להלן הידע שלי בהמהרה... 1.לא יודע כלום , בחיים לא נגעתי בדברים האלה... 2. זה ממש מעניין אותי... אני יודע שאפשר להמהיר זכרונות... קיצר הבנתם שאין לי ידע.. אז כל פיסת עזרה תעזור... (צימוד מושלם) תודה מראש... B-Crusher או בקיצור B או שאם אתם מתעקשים... B המתעלל..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by idan_20,

התקציב שלי הוא 3000 שקל ל- מעבד, לוח אם, זכרון ומארז (כולל ספק) הלוח כמובן הוא P5B DLX מעבד Core 2 Duo - E6300 זכרון - לא יודע עדיין כמה ואיזה אבל בטוח DDR2 800 אם אפשר ב DC קרור- אני מתכנן להשתמש בהתחלה בקרור סטוק ולשדרג יותר מאוחר לאיזה משהו רציני יותר כמו שאמרתי המטרה היא OC והבנתי שהזכרון הוא חלק מאד חשוב ושכמה שהתזמונים שלו יותר נמוכים ככה יותר טוב מצד שני קראתי בכמה מקומות שיש תזמונים בעיתיים ושהתזמון הכי "נורמלי" הוא cl5 אז אם מישהו בבקשה יוכל להבהיר את עניין התזמונים ולהמליץ על זכרון שילך טוב עם הלוח אם הזה אני יודה לו מאד עוד שאלה בקשר לזכרונות, ממה שהבנתי הכי טוב שהיחס בין ה FSB למהירות של הזכרונות יהיה 1:1 אבל אם ה FSB שלי הוא 1066 והמהירות של הזיכרון היא 800 …

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  10. P4 1.7 גיגה הרץ סוקט 478 ספק הכוח במארז מקביל ללוח אם 1. איזה טמפ' זה מה שהמעבד מחזיק בקלות - כך שיעבוד בצורה יציבה ויהיה לו אורך חיים מקסימלי ? (באנאלוגיה לבני אדם - כמו שבנאדם מרגיש בבוקר בהיר אחריי שינה של 9 שעות) 2. לכמה RPM ניתן להוריד את המאוורר (אינטל רגיל שהגיע עם המעבד הזה - 70ממ) כך שהטמפ' ב 1 תישמר ? 1500 מספיק ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by alexbmw,

אני צריך לדעת מה הוא המאורר 12 ס"מ הכי טוב שיש בשוק (עד 100 ש"ח) נ.ב נחמד אם הוא גם צבעוני

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by zam,

הכרטיס שלי הוא LeadTek WinFast PX8800GTS 640MB הדגם הישן. במבחן שעשיתי ב- 3DMark06 קיבלתי 8503 נקודות. הבנתי שזה טיפה נמוך ומאחר והטמפ' אצלי טובות (65 מאמץ מאוורר מינימום) החלטתי להמהיר אותו קצת. קראתי את המדריך אבל לא היה ברור לי משהו (נכון לעכשיו. יכולים להיות עוד כמה משהואימים). א. האם ההמהרה מתבצעת בצורה יחסית בין הליבה לזכרונות או בנפרד ללא קשר יחסי? ב. וכמה הרצים הכי טוב להעלות בין 5-15? כמו כן יש את קטע המאמר הזה: So we can set up three kinds of overclocking: increasing the clock at which the video processor runs, increasing the clock the video processor uses to communicate with the video memory and increasing the clock the motherboard uses to communicate with the …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by avidan28,

שלום חברי פורום יקרים.היום חשתי ריח מוזר עולה מהמחשב ומיד כיביתי אותו.שמתי לב שהמאוורר של הציפסט אינו עובד (הוא עבר שימון לא מזמן ולדעתי הוא שבק חיים סופית.שאלתי היא כזו אני כבר כמה זמן מעוניין להחליף את המאוורר הזה בגוף קירור טוב.אבל אני רוצה בבוא הזמן לשדרג למאיץ גרפי חזק.אני שמתי עין על ה MCX159 של סוויפטק והבעיה היא האורך של הכרטיסים מתנגש בגובה של הגוף קירור.התייעצתי עם בחור מחול שיש לו משהו זהה לשלי והוא פשוט חתך חצי מהפינים של הגוף קירור של הסוויפטק....יש פיתרון אחר?? הנה הקישור.רואים שזה יתנגש עם הכרטיסי מסך הנוכחים... http://www.swiftnets.com/products/mcx159-CU.asp

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by KF,

שלום שמתי לב היום שיש לי טמפ 117.6F עכשיו אף פעם לא היה לי דבר כזה עם F וזה לא עבר אף פעם את ה 57C מזה המעלה הזאת ? נ.ב אני רואה את הטמפ במארז שלי (יש לי מד דיגיטלי).

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

16. Started by DorM,

קראתי שמישהו רשם שהוא מתאים רק לOC מינימלי, לפי דעתי הבנאדם מדבר שטויות 100%! מה אתם חושבים? מה המספרים הגבוהים שאנשים הגיעו איתו לפי מה שראיתם? אשמח מאוד לתשובות (: תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by ernan,

הוא מגיע ל60C במאמץ. זה גבוה?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by HWgeek,

רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. האם אפשר לשנות את היחס בין הבאס זיכרון לבאס של המעבד לדוגמא אצלי זה CPU\9 נותן את הבאס של הזיכרון אז איך אפשר לשנות את זה שזה יעלה 1:1 עם הFSB ולא לפי תדר המעבד? יש תוכנה? יש את זה בביוס? gigabyte k8nf-9 athlon 64 3000+

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה השגתי מאוורר למארז 1 . אני שם לידו את היד זה מאוורר בכלל ? הוא זז מהר אבל אין שם בכלל עוצמה של אויר. השאלה אם אני אשים את זה במארז זה יתן משהו ? 2 . לשים את המאוורר שהמדבקה שלו כלפי חוץ או פנים ? ...

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by Dago,

איך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1570 בתור קירור לR9800SEC פשוט אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ורציתי לדעת אם זה יספק את הסחורה הוא שזה סתם בזבוז כי אני משתמש בקטע של האומגה ואני יודע שזה מחמם

22. Started by GRiM,

היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by eran131,

שלום! כבר פתחתי נושא אבל אני חושב שהבנתי עכשיו מה הבעיה: קניתי מחשב מ TMS&FOX והוא עשה לי OC למעבד(לא משהו רציני) בטעות איפסתי את ההגדרות של הBIOS והכל השתנה פתאום בצורה מוזרה תמונה(מOCCT)- והכי דפוק זה שלפעמים זה עולה מ803MHZ ל1800MHZ תמונה- בצעתי גם בדיקות מאמץ למעבד(אם זה יעזור לכם) הורדה של התמונות שהתקבלו מהבדיקה: http://www.megaupload.com/?d=F73C6H2O בבקשה מנהלים ומשתמשים זה ממש חשוב לי כי אני חשוב אולי לקחת את המחשב לחנות(קניתי אותו לפני חודש וחצי) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט כמה מעלות הוא צריך להיות ביום חם תרשמו לי גם במנוחה וגם במאמץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. Started by fuckzone,

[glow=red,2,300][shadow=red,left]http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 אני יודע שזה קירור לצ'פט אבל בעם זה מועיל וקשה לשים את זה?[/shadow][/glow]

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים