אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תשמעו יש משיהו ממש מוזר בטמפרטורה התוכנה Everest מראה שאני במאמץ על 62 מעלות אך לעומת זאת התוכנה Core Temp אומרת שאני במאמץ על 52-50 בדקתי ששניהם פועלות יחד ושניהם מראים טמפרטורה שונה במנוחה הEverest מראה 45 מעלות לשני המעבדים Core 1 core 2 (יש עוד CPU שזה עומד על 30 אני לא יודע מה זה בדיוק) וה Core Temp מראה 40 מעלות לcore 1 core 2 מעבד E8400 לוח אם P35-DS3P ספק Huntkey 700W 80master (החדש לא הזולים^^ עולה בערך 550 שקל) קרור AC Freezer 7 Pro השאלה איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלי? וגם אם אני יכול לעשות OC עד ל3.4Ghz ? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הקודם שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=253795.0 החלטתי לקנות קירור חדש למעבד. פרטי המעבד הם: ואני רוצה לעשות אובר קלוק קטן. הלוח אם הוא ABIT-AA8 השקט ממש לא חשוב לי.... אני מחפש בתקציב של מקסימום 150(אבל מקסימום!!). כמה אפשרויות שראיתי, אבל אם אתם מכירים יותר טובים תנו לינק בבקשה.: http://www.m-and-j.co.il/Product.asp?Pid=ICT-D925P-GP&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he י[glow=green,2,300]ש לו 80CFM[/glow] http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=238 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=RR-LIE-L9E1-GP&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=683&aff=Zap〈=he …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור לפנטיום 4 פרסקוט סוקט 478. המעבד במנוחה על 55 מעלות ובמאמץ על 63. חשבתי על ה AC FREEZER 4 אבל הוא לא נמצא ברוב החנויות,כנראה ירד מייצור ולמי שיש הוא יקר. בקיצור קירור טוב בסביבות 150 שקל,לא מתוכנן OC,רק שקט וביצועים טובים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איפה עושים את זה ????? חיפשתי בכל מקום מדריכים משהו לא מצאתי כלום ???
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי. המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים. מה הפיתרון לבעיית הקירור?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היא נמכרת ב KSP ווהינה המאפיניים שלה: ?Socket? ?478/754/939 CPUs? ? ? ? General Features? ?? ? Low Acoustic Noise? ? ? ?Low CPU temperature? ? ? ?Low Power Consumption? ? ? ?Lightweight? ? ? ?Free of water replenishment? ? ? ?No Coolant required? ? ? ?Space Reduction? ? ? ?Reduce temperature by installing ? ? ? ?additional radiator module? ? ? ?Thermal grease pre-applied? ? ? ?For Intel Pentium 4 Socket 478 and Athlon ? ? ? ?64 Socket 754/939 CPUs? ? Fan and Pump Specifications? ?? ? Input Voltage: DC 12V± 10%? ? ? ?Input power: 3.6W 10%? ? ? ?< 35 db noise? ? ? ?3-inch fan? ? ? ?Net Weight: <520g? ? ? 290 ¤ האם היא שווה ?אני רוצה לשמש אותה קקירור לכרטיס מסך או גם…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והטמ"פ אצלי במנוחה בסיבובת ה 60 מאמץ מגיע ל 70 יש לי רק מאורר אחד במארז שמוציא אוויר אז הזמנתי 2 מאווררי AC 8025 שיכניסו לי אוויר במקרה וזה לא יוריד את הטמ"פ מה אתם אומרים על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399 האם הוא באמת כזה טוב וכזה שקט כמו שכולם אומרים? ואגב איך ההרכבה שלו מסובכת? צריך לפרק את הלוח בשביל זה? בתודה אמיר
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני על OC ואני מבצע בדיקות אחרונות, הרצתי בדיקה ב S&M וזאת ההודעה שאני מקבל : (באמצע בדיקה על high של המעבד) משהו יודע מה היא אומרת ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כותרת... אני רוצה קירור שקט וחזק לא כמו השואב אבק שבא בסטוק (פעם אמרו לי להחליש את הקול של המשחק כשהייתי עם אוזניות... ) שההתקנה לא תהיה מסובכת מדי ושיהיה מקסימום 140 שקל. שאלה לידע כללי - עד כמה דציבלים זה נחשב שקט? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל ניראה לי שהמעבד נדפק או משהו, יש לי כרגע אוברקלוק אבל גם כשכל ההגדרות במצב ברירת מחדל יש לי את אותה הבעיה. כשהביוס עולה הוא מראה לי, שיש לי מכפלה 7 כמו שצריך להיות למעבד הזה וכמו שתמיד היה, אבל כשחלונות עולה ואני פותח את CPU+Z הוא כותב לי שיש לי רק 6 ??? איך זה יכול להיות? וגם בכל תוכנות הבדיקה האחרות הוא מראה לי מכפלה 6...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הלוח הזה ניסה לעשות איתו C@ למעבד 805?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי המשחה טרמית איזה חברה מומלצת לקנות או שזה לא משנה? ולגבי מאוררים איזה חברה טובה לקנות? ואיך אני יודע איזה מאוור הוא פולט חום ואיזה מאוורר הוא מכניס קור? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי על המארז מד טמפרטורה ,אכשיו שמתי לב שהוא מזייף בתוצאות ומוריד את הטמפרטורות ב8 מעלות. מה לעשות כיצד לכוון אותו כראוי? תודה THANKS
-
http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-