אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][shadow=red,left]http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 אני יודע שזה קירור לצ'פט אבל בעם זה מועיל וקשה לשים את זה?[/shadow][/glow]
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אפה אני יכול להשיג תוכנות שאיתם אני אוכל לדעת נתונים של המעבד/זיכרון/כרטיס מסך/כל חומרה אחרת לשם ביצוע OC?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם gigabyte p965-s3 עם זכרונות של micron 667 2X1GB ומעבד e6600. עוד לא הרכבתי אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי לעשות oc עם זה נגיד עד ל-333.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי את הגרסא האחרונה של RIVATUNER יש לי גם 8600GTS 256MB 128BIT של ג'יגה בייט ( פאסיבי ) ביצעתי לו OC, כזה : 675/1458/1008@787/1699/1081 ויש לי בעיה, סימנתי V בstartup settings שיפעל כל פעם בעליית החלונות. לפי מה שהבנתי בLOWPOWER לא ניתן לשנות את ההגדרות, אז רוב הזמן הוא בלי OC בכלל. בperformance 3d הוא עם OC ובstandard 2d הוא גם עם OC אני בד"כ משחק במשחקים שבין CS לבין DIRT (שיחקתי לא מזמן בקרייסיס, עד שסיימתי אותו ונמאס לי מה12ג'יגה שתפס לחינם) וכל פעם שאני נכנס למשל לDIRT, בשביל לקבל את הביצועים עם OC אני צריך להכנס לRIVATUNER ולכוון לאותם הגדרות OC שהיו וללחוץ על "החל" ואז הוא עובר למצב OC עד שאני יוצא מהמשחק. הטמפרטורה שלו בסדר גמור (למרבה ההפתעה ע…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד בסוקט 754 הוא לא צריך להיות חיית קירור כי לא מתוכנן אוברקלוק רק שיהיה כמה שיותר קטן ויעיל יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, הכרטיס שלי מגיע לכמעט 100 מעלות במאמץ! אתמול, בביוס, הטמפ' של המעבד הייתה ~60+. החלטתי להשקיע קצת בקירור המחשב ויהיה נחמד גם להפוך אותו לשקט יותר. אני מתכנן להחליף את כל המאווררים במארז (tt Soprano) ואת המאוורר של הכטיס מסך (6600gt) ושל המעבד (3500+). למעבד חשבתי על BigTyphoon כי אני רואה הרבה אהדה כלפיו פה. לכרטיס מסך, אני רוצה לשים את ה-Arctic Cooling NV Silencer 1 Rev.2. אני עדיין צריך שני מאווררי 120 מ"מ ומאוורר 80 מ"מ למארז שלגביהם אני פתוח להצעות. זה ייתן לי טמפ' נורמלית? אם לא, כדאי להשקיע בקירור מים כמו ה- Reserator של זלמן? זה דיי יקר... אפילו מאוד יקר. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש ועשיתי בדיקה באוורסט לטמפ' של המחשב תאמרו לי אם הטמפ' של החלקים גבוהות המחשב נבדק במצב מנוחה הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לצערי אין סטיקי בנושא (אבל אני מקווה שהתראד הזה יהפוף בסופו של דבר לסטיקי) אני די חדש בקטע של הOC עצמו יש לי רקע אבל אני צריך עוד הבהרות על חלק מהנושאים נתחיל מהתחלה טמפ' יש 2 טמפ' חשובות IDLE - שלפי הבנתי אפשר להתיחס לזה כאל הטמפ' שהמחשב מגיע אחרי COLD BOOT ובערך חצי שעה ללא פעילות LOAD - טמפ' של המעבד בתנאים קיצוניים בעזרת תוכנות מיוחדות לנושא, אילו תוכנות יש ובמה כדאי להשתמש? באנץ תוכנות באנצים יש המון יחסית אני רוצה לדעת במה כדאי להשתמש תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 זה הכרטיס הוא במשחב סלוני אם יש קירור מומלץ שיכול להתאים שיהיה שקט יעזור מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי המליצו לי כאן בעבר על Noctua, אך מכיוון שלא ניתן (לא מצאתי בכל מקרה, ונעה מחשבים כבר לא מוכרת אותם) להשיג אותם בארץ אז המגבלה הזאת הוסרה, האם עדיין ה Noctua עדיפים ? אם לא שמתם לב אני מחפש מאוורר/ים לראדיאטור של הקירור מים. תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אם למישהו פה יש SilentWheel / Thunderblade / SF של TT ויוכל לכתוב דעה שלו על המאוורר אני אודה לו. אני רוצה לקנות מאווררים ומעניין אותי לדעת איך המאווררים של TT, למשל במידת רעש וכו'. או אם יש למישהו ביקורות... (הקטע שאני רוצה גם לשאול אנשים זה בגלל שידוע ש-TT לא מדייקים בנתונים שלהם באתר ו-16DB אצלם זה לא באמת 16DB, + למשל ראיתי אנשים שדיווחו שה THUNDERBLADE שלהם רועש). אפשר גם להמליץ על מאווררים של חברות אחרות... פשוט אני מזמין משהו מ-CD-LOG ורציתי כבר על הדרך להזמין מהם כמה מאווררים (יש להם רק של TT וזלמן...) אבל שוב גם של חברות אחרות מחנויות אחרות יהיו טוב אני רוצה מאווררים שקטים אבל שיספקו גם הרבה אוויר . לדוגמה מאוורר >48cfm ו-<22dB יהיה טוב. המאווררים …
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי כרטיס X1800GTO מנעה מחשבים. של חברת C3D עם קירור של ARCTIC COOLING. קראתי בפרומים של XS שניתן לפתוח את הצינורות לכרטיס ולהמהיר אותו ע"י צריבת ביוס של גרסת ה XL. הבעיה זה למצוא מדריך אשר יסביר איך לצרוב את הביוס נכון, ולמצוא את הביוס המתאים. אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק למדריך כזה. כמו-כן אם מישהו יודע מה הזמנים של הזכרונות על הכרטיס של C3D אני אודה לו מאוד אם יגיד לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את הZALMAN CNP7700-CU ב300 שח או את הThermaltake Extreme VOLCANO 12 ב165 שח. קישורים: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=145&pr_name=cnps7700-cu http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1745.htm
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בפורום הזה אבל לא בעלם המחשבים, באוברקלוקינג אני אפס ובשביל זה יש אותכם אז השאלה שלי היא אם למפרט שלי יש אפשרות לבצע אוברקלוקינג אפקטיבי... ושאלה כללית שניה האם הייתם משנים משהו במפרט. מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5E ¤1115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31180 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤359 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK דיסק קשיח - wd 250gb 7200rpm 8mc כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX86GT512U2-HP צורב ASUS DRW-2014L1T X20 …
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi p965 neo ואני לא מוצא איכן שולטים על המתח למעבד ועל התזמונים של הזכרונות אני רוצה להוריד מ667 ל533 בשביך יחס של 1:1 אבל אני לא מוצא את זהאשמחאם תגידו לי איפה זה נמצא
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1) אני עושה 3 חורים במארז ויש לי רק שני כוסות שעשויות מיהלום, אחת 75 והשנייה 85. אמרו לי שזאת שבגודל 75 מתאימה למאוורר 80 מ"מ וזאת שבגודל 85 מתאימה למאורר 92 מ"מ. אז רציתי לדעת באיזה גודל מאווררים לבחור, 92 או 80מ"מ? יש בכוח שאיבת האוויר ביניהם? אם לא אז אני מעדיף לעשות חורים למאווררים 80 מ"מ (מאוורר 80 מ"מ יותר זול ב-10 ש"ח ממאוורר 92 מ"מ ואני קונה 3 מאווררים אז אני אוכל לחסוך 30 ש"ח). 2) אני מצאתי כמה תמונות באתר הזה, שהם בעצם "גרילים" למאוורר 80 מ"מ. דוגמה: אני מתכנן להדביק תמונה אחת על דל המארז, והתמונה תשמש כתחליף לחור שאני אעשה. כמובן שאני אחתוך את החלקים הדרושים בתמונה כך שיהיו פתחים במארז בצורת התמונה. עכשיו, בתמונה הזאת אני לא רואה את המיקום של החורים לברגים…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר 120 של שרתים כדי לשים בקומפיוקייס אבל החיבור שלו לא סטנדרטי במיוחד זה דומה לחיבור החום הקטן של המאוורר של המעבד אבל במקום 3 פינים יש לו רק 2 אז הוא לא מתחבר ללוח אם. ועכשיו לשאלה: יש לו שני "סנפירים" כמו בחיבור הרגיל של ה3 רק בגלל שזה 2 זה יותר צר ובגלל זה זה לא מתחבר אז אם אני ישטח אותם אני יוכל לחבר אותו ללוח פשוט בלי הפין השלישי, נכון? אם כך אני גם צריך לעד לאיזה זוג פינים לחבר אותו, השמאלי או הימיני כשהחיבור במצב כזה __ . . . אני מקווה שיצאתי מובן :-X
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-