עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bumpd,

נעילת התדר בלוח זה היא הצבת התדר על 100mhz או 101? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by SEFi,

איך אני עושה O/C בבקשה PLIZZZZZZZZZZZ

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

שלום .. אני חושב לקנות סלינסר לכרטיס מסך שלי ... איך מרכיבים אותו על הכרטיס שלי?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by Oranili,

קניתי AC FREEZER 64 .. איך אני מרכיב אותו קראתי את ההוראות ואני עדיין לא מבין יש לי פה קטע 2 שזה עם ברגים ... אין לי שום מקום לברגים בסוקט זה סוקט 939 תודה לעוזרים לוח GA-K8N51-PVMT-9 nforce 430

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  5. שלום לכולם אני חדש פה ונשרמתי לפני כמה דקות חח ;D ;Dויש לי בקשה תכונה להגברת מהירות מאוורים במארז אחד 80MM ושני 120MM כל אחד מהם 1500 RPM אני צריך להעלות ל3000RPM המחשב שלי רותח ממש ודרך אגב מפרט שלי כ.מסך:EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 מעבד:E6600 לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון:‎‏1GB TwinMOS TwiSTER CL5‎ עוד חודש קונה 1GB תוספת ספק כוח:TR2 Power W0101 550W Silent (24pin מארז: פשוט ‏MidiTower ATX Black‎ תודה לעוזרים ;D ;D

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by BuNKeR,

שלום רב יש ברשותי את המארז של GIGABYTE והוא שקט תענוג לעבוד איתו אך יש לו מאוורר אחד שעושה רעש חרישי מעצבן הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו אך הם טוענים שהם לא שומעים אותו ולכן לא יכולים להחליף הם הציעו לי במקום מאורר של זלמן ZALMAN F3 120mm האם שווה להסכים ?

7. Started by shazil,

אהלן, קניתי לפני כשנה מאוורר של זלמן. למיטב זכרוני הזמנתי או את ה - cpns9700 או את ה - cpns9500. משום מה קיבלתי את המאוורר כ - OEM בלי שני רכיבים שציפיתי שיהיו שם ואלו הם ה - fan mate II וה קליפ לסוקט של AMD. בכל מקרה מרוב עצלות לחזור לחנות (זה מה שקורה כשקונים באינטרנט...לפעמים ) פשוט עזבתי את המאוורר לנפשו וחיכיתי ליום שאצטרך אותו. היום הגיע ואני צריך עזרה בזיהוי המאוורר. כל מה שיש על מנת לזהות אותו הוא הטבעה של cpns9000 על בסיס גוף הקירור. אני מעוניין להתקין את המאוורר על socket של AM3 ולפי מידע שקראתי רוב דגמי ה - cpns9xxx מתאימים, השאלה רק אם הדגם שלי מתאים? במידה וכן אצטרך לרכוש את הרכיבים החסרים אבל זה כבר בלינק אחר.... אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 האם שווה לי לקנות את חבילת המאווררים האלו ולהחליפם במאווררים של המארז המרעיש SUNBEAM TRANSFORMER ואז כך יהיה לי פחות רעש וגם קירור טוב ודרך אגב זה בא עם פאנל שליטה אז תאמרו לי בסה"כ אם כדאי או לא?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by eranisra,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כרגע הזכרונות שלי אחרי הOC עובדים על 830(לא שיניתי תזמונים נשארו על 4-4-3-5). האם זה מסוכן להם? (אולי מבחינת חום או משהו אחר?), בדיקת פריים שמונה שעות יציב.

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  10. שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by Arik.G,

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by AmitMa,

יש לי בעיה של מחסור בחיבורים הקטנים האלה של המאווררים על הלוח אם ויש לי מאווררים שעומדים סתם. יש תחליף לחיבור?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by tamos,

הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by pazer005,

אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה

18. שלום לכולם אני רוצה לכוש קירור מים או אוויר על מענת להקטין את צוואר הבובוק בין מערך כרטיסים GTX680 שאני מתכוון לקנות כמה שאלות: 1. מה עדיף קירור מים או אוויר? 2. מה העלות של שתי הקירוים? 3.כמה עולה קירור מים למעבד ולכרטיס מסך ברמה גבוה? קיוצר קירור מים שיחזק תשתי כרטיסים ויעלה תבצועים בצורה דרסטית 1500 שקל לשני הקירוים תקציב אן דעה בקשר להרבה כי לא אני מרכיב אלה טכנאי שהוא תותח בדברים האלו אז אין צורך לומר שעם אני לא מבין אז לא לעשות כי גם יש אחריות מאיפה שהוא קונה עם ורה משהוא ככה הוא אמר לי תודה מראש בברכה מתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by haimamazavs,

שלום יש לי את המארז המעולה corsair obsidian 550d ועכשיו כשמתחיל הקיץ ואני גר במדבר אני רוצה לקרר אותו קצת יותר כרגע אני משתמש ב2 מאווררים מקדימה ואחד מאחורה ( איך שהוא הגיע) אני רוצה לדעת מה הדרך האופטימלית לקירור. יש לומארז פתח למעלה ובצד להוספת מאווררים אז איך הכי נכון לסדר אותם?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by skp333,

בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by 00Amir,

רציתי לעשות סקר קטן כדי לקבל תמונה כוללת של כמה אנשים משקיעים במערכת קירור מים למחשב... אשמח לדעת כמה עלתה לכם מערכת הקירור מים למחשב. חג שמח תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by אוקיי,

טוב אז שיניתי על הלוח אם P2B-f ASUS את המהירות באס ל 124. זה שינה לי (לפי הביוס לפחות) את המהירות מעבד ל 436 (בקירוב אני לא זוכר בדיוק) זכור לי גם שאנשים פה טענו שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבדים כאלה ישנים, מצד שני יש פה מישהו שטוען שהוא עשה לשלו מ 350 ל 400. חיפשתי גם מהירות מומלצת למעבד פנטיום 2 350.. אבל לא היה שם. אז מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך כדי לוודאות שהמעבד יציב? יש לי את התוכנה Prime 95 הכל טוב ויפה. אבל אני לא יודע מה הטמפרטורה המקסימלית. מישהו?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. יש לי מעבד D805, ועליו גוף הקירור המקורי שמגיע איתו. הרעש שהוא מוציא יכול להוציא אותי מהכלים, ואני לא יכול לסבול את זה יותר מחפש עכשיו גוף קירור הכי שקט למעבד, במחיר סביר עד 150 ש"ח. OC כרגע לא מעניין אותי, העיקר השקט. דרך אגב, אני מקווה שהרעש יוצא באמת מהמאוורר של המעבד, ולא מהמאוורר של הכרטיס מסך. אין לי כוח לפרק ולבדוק :-X

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by r1v,

שלום, שבוע הבא אני מזמין מערכת כזו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤917 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤135 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤463 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤238 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤4793 המפרט הורכב ב - ww…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.