עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by mazoneli,

מישהו יודע כמה רעש הוא עושה והאם שווה להחליפו במאוורר שקט שמתחיל ב 120 ל AC7 PRO ועד ה Tuniq שאם כבר אני מזכיר אותו האם הוא יותר זול בארה"ב משמעותית ?, פשוט אין מה שיתקלקל בו אז אולי אני אעדיף שיביאו לי מחו"ל.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  3. כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. היי המליצו לי כאן בעבר על Noctua, אך מכיוון שלא ניתן (לא מצאתי בכל מקרה, ונעה מחשבים כבר לא מוכרת אותם) להשיג אותם בארץ אז המגבלה הזאת הוסרה, האם עדיין ה Noctua עדיפים ? אם לא שמתם לב אני מחפש מאוורר/ים לראדיאטור של הקירור מים. תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. פירמטתי את המחשב ולצערי לא עשיתי גיבוי לקובץ של התוכה... עשיתי חיפוש רצחני פה ואני לא מוצא את הכתבה על התוכנה או שום דבר פה בפורום!!! מישהו אולי שמר את הקובץ של התוכנה? כי היא ממש עזרה לי!!! או קישור?! בתודה אלעד

7. Started by cheat-it,

קניתי OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (שניים של 1GB) ואני רוצה לעשות להם OC, עד איזו מהירות כדאי לי לעשות אותם ואיך אני עושה את זה???

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by Baridy,

אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by XMB,

היי , עשיתי OC , לא רציני בכלל 35% , עבר את כל הבדיקות עם כל התוכנות האחרות פיקס שום דבר לא קרה טמפרטורות סבבה לגמרי 55 מעלות בLOAD 100%. אך עם S&M המחשב נתקע כאשר הוא בטסט 4 בזיכרון. המחשב עובד ככה רגיל ואין שום דבר , אין תקיעות אין כלום , הטסט בוצע ב 100% LOAD , את כל ה3 טסטים עבר לפני זה בלי בעיה , יש לזה השפעה כולשהיא? הזיכרונות פועלים על 720MHZ (בפועל הם 667 אבל אין מה לעשות הם זזים עם היחס של המעבד , אם אני מוריד אותם הם יהיו 500). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by yotamavi,

ככה, יש לי מארז sunbeam transformer ולדבר הזה יש רעש של מטוס סילון לפחות. זה פשוט מחרפן אני צריך המלצות למאוררים שקטים זולים ושקטים!! חח עם דגש על שקטים, אחרי מה שעברתי איתו משקניתי אותו אני חייב משהו שקט שיהיה כמה שיותר זול, ורק כמה שצריך, לא חייב למלא את כל המאוררים גם ככה אני לא מפעיל את כולם.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by asaf556,

יש לי לוח אם msi p965 neo ואני לא מוצא איכן שולטים על המתח למעבד ועל התזמונים של הזכרונות אני רוצה להוריד מ667 ל533 בשביך יחס של 1:1 אבל אני לא מוצא את זהאשמחאם תגידו לי איפה זה נמצא

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by american,

מה מומלץ ושקט?

15. Started by TheRipper,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מקווה שאני רושם את ההודעה במקום הנכון.אם לא אז סליחה מראש. אני מתעניין בשני מארזים שראיתי באינטרנט.האחד הוא Lian-Li 6070 והשני הוא ThermalCare . הבנתי ששניהם טובים.במה כדאי לי לבחור? ואם כן מי מוכר אותם בארץ? מאוד חשוב לי הקירור והאפשרות להוספת דיסקים בעתיד (Raid). תודה מראש, קובי

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. 1) אני עושה 3 חורים במארז ויש לי רק שני כוסות שעשויות מיהלום, אחת 75 והשנייה 85. אמרו לי שזאת שבגודל 75 מתאימה למאוורר 80 מ"מ וזאת שבגודל 85 מתאימה למאורר 92 מ"מ. אז רציתי לדעת באיזה גודל מאווררים לבחור, 92 או 80מ"מ? יש בכוח שאיבת האוויר ביניהם? אם לא אז אני מעדיף לעשות חורים למאווררים 80 מ"מ (מאוורר 80 מ"מ יותר זול ב-10 ש"ח ממאוורר 92 מ"מ ואני קונה 3 מאווררים אז אני אוכל לחסוך 30 ש"ח). 2) אני מצאתי כמה תמונות באתר הזה, שהם בעצם "גרילים" למאוורר 80 מ"מ. דוגמה: אני מתכנן להדביק תמונה אחת על דל המארז, והתמונה תשמש כתחליף לחור שאני אעשה. כמובן שאני אחתוך את החלקים הדרושים בתמונה כך שיהיו פתחים במארז בצורת התמונה. עכשיו, בתמונה הזאת אני לא רואה את המיקום של החורים לברגים…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  18. מפרט: מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1080 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 ועוד כמה דברים.. לא ממש חשובים עכשיו.. עכשיו קודם כל איך עושים? דרך הביוס? והאם זה מומלץ? בלוח הנוכחי שלי(אינטל) אין אפשרות לOC .. עכשיו הקירור של הכרטיס של Leadtek טוב מספיק או שצריך אחד אחר? עוד הסבר יעזור לי מאוד תודה

19. Started by redti,

אהלן יש לי מעבד פנטיום 4 533 FSB והמאורר שלו עושה איזה 1200-1300 סיבובים לדקה כל משחק שאני משחק הוא עולה ל60 מעלות ואני חושב שזה ממש פוגע בביצועים.. אני רוצה שתיתנו לי בבקשה קישור למאורר באתר הזה : www.ksp.co.il שישאיר לי את המעבד גם במאמץ על מקסימום 32-33 מעלות בטווח מחירים של 80-150

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by AcidBurns,

יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by omrij,

שלום לכולם הבעיה היא שהזכרונות לא עובדים ביותר מ 220 mhz בשום תזמון אפשרי יש לי 2*512 ניסיתי אחד אחד וגם החלפתי אותם ועדיין אני לא מצליח לעבור memtest86 בשלום חשוב לציין שהמחשב ללא אוברקלוקינג בכלל כלומר הורדתי מכפלה אבל עדיין יש שגיאות בבדיקת הזיכרון המתח שניתן לזכרונות 2.8\2.85 ו htt הורד ל3 ול 2 הלוח עובד מצויין ב300 ביחס 3:2 יש משהו שפיספסתי?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by iakovl,

הייתי חייב להגיב על זה מכיוון שזה נושא חשוב לכל אוהבי השקט שמתי לב לזה שנועה מביאים עכשיו דברים של Scythe ועוד איזה דברים http://noacomp.co.il/Category.asp?q=+Scythe צריך לברר מתי יהיה במלאי

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. עם oc אפשר לעלות את המשחקים להגדרות יותר גבוהות? או שהמשחקים יעבדו יותר חלק? (=לא יקרטעו) *ה OC הוא בעצם קרור החלקים במחשב?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by adriel10,

איזה מארז יותר טוב בישביל מחשב משחקים (לא בישביל היופי) המארז הזה enermax chakra eca3052 blue או הזה raidmax sagitta

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.