עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרגע מחשב עם מעבד אי אם די 3.0 אתלון 64 ביט .512 זיכרון של micron לוח ג'גה בית k8 ns 754 כרטיס מסך 5700 256 mb השאלה האם אני יכול לעשות למעבד הזה אוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by J.a.C.k,

יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. יש לי את גוף הקירור שציינתי בכותרת והוא כל הזמן על מהירות של 5400RPM וזה מאוד רועש ולא תמיד אני צריך כזה קירור. יש אפשרות במערכת הקירור הזאת לשלוט במהירות של המאורר? אם כן אז עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  4. Started by zone51,

אני קונה מחשב חדש. המיפרט מבוסס על : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא מתכוון לעשות OC (לא מבין בזה) האם בנוסף לתצורה הסטנדרטית צריך להוסיף מאוורר? אם כן מה זה נותן ? אם לא אוסיף מה יקרה?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  5. בלי שיקולי מחיר, למרות שכולם אותו הדבר בערך AS5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm או Zalman ZM-STG1 Super Thermal Grease http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=198&pr_name=ZM-STG1 או אולי בכלל משהו אחר? המעבד הוא E6300

6. Started by gilloze,

שלום יש לי תכרטיס הזה MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) והוא מיתחמם מהר במאמץ מגיע 70ל במנוחה 60 אני חייב קירור טוב עד 300 שקל תיתנו לי כמה הצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by gunga_g,

בקרוב יהיה לי 7600GT של GIGABYTE, ושמעתי כי הקירור סטוק שלו ממש מעפן... השאלה היא, האם זה ממש קריטי להחליף אותו? ואם כן, מה הם המאווררים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך? תקציב: עד 100 גמיש.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  9. רציתי לדעת איך אני מחבר תמאורר לספק תכתבו לי בבקשה נגיד תחבר את כבל אחד ל 3 ואת כבל 4 לכבל 7 תודה http://www.freewebs.com/dsaw/UPLOAD/ASD.JPG

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by stas12,

שלום. הזמנתי כרטיס X1800GTO מנעה מחשבים. של חברת C3D עם קירור של ARCTIC COOLING. קראתי בפרומים של XS שניתן לפתוח את הצינורות לכרטיס ולהמהיר אותו ע"י צריבת ביוס של גרסת ה XL. הבעיה זה למצוא מדריך אשר יסביר איך לצרוב את הביוס נכון, ולמצוא את הביוס המתאים. אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק למדריך כזה. כמו-כן אם מישהו יודע מה הזמנים של הזכרונות על הכרטיס של C3D אני אודה לו מאוד אם יגיד לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. הלוח אם שלי יהיה 965P-S3 של גיגהבייט והזיכרונות 1G 800MHZ של ceon המארז קריר עם 3 מאוורירי 120 האורורה החדש של גיגהבייט יש לציין שאני לא משנה שום מתחים ולא יהיה שום מאוורר מיוחד למעבד.. בE6300 אני יוכל להגיע למהירות 3.0 ובE6400 ל 3.4 400MHZ זה יחסית משמעותי בקונור בעצם מה שאני מפחד זה שהטמפרטורה תהייה גבוהה מדי בE6400 יש מישהו שעשה עם אותם זיכרונות וE6400 והעלה לבאס 420 ואמר שבמנוחה הטמפרטורה 44-47 ובמאמץ של 100 אחוז על 64 השתמש בקירור סטוק.. והמארז שלו הוא 6A19 המארז שלי קריר יותר.. אני מפחד לסכן את המעבד האם יהיה לי בעיית טמפרטורה במעבד E6400 בכזה באס.. עם המארז שלי או שלקנות E6300 וזהו בלי להסתכן..?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by pc student,

חברה שאלה ? יש לי gigabyte k7 triton (לוח אם) האם הדבר הזה עמיד ל oc

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by Baz34,

ראיתי בלא מעט אתרים בנושא OC שאת תדר ה-PCIE נדרש לקבע ב-102M דווקא ולא 100M , כמו כן ראיתי שהייתה המלצה להעלות את מתח ה-PCI ב-+0.1V .שאלתי: האם באמת נדרש לקבע את התדר ב-102M והאם אין סכנה לכרטיס מסך בתיקון המתח (הכרטיס שלי : EVGA 8800GTS 320 SC) תודה למתייחסים

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by Lol10k,

שלום,אני מחפש מאורר חדש למעבד שלי,כמה שאני מנקה את המחשב וזרימת האוויר היא טובה המעבד לא יורד מה40 מעלות! והמאורר עושה גם קצת רעש בזמן האחרון. זה המעבד: אני מחפש משהו לא יקר,כמה שיותר זול אבל יעיל ועמיד. יש לכם אולי הצעה לקירור המעבד (לא משחה) במקום לקנות מאורר חדש? תודה

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by icq27086783,

שמתי לב שכאשר המעבד E6600 שלי עובד במהירות 400*7 = 2800MHZ או לחילופין תחת 450* 6= 2700 MHZ הטמפרטורות לא יהיו זהות גם תחת מתח זהה על המעבד(הטמפרטורות בBUS יותר גבוה גבוהות משמעותית גם אם התדר הסופי הוא זהה). עקב כך אני מתקשה לעשות OC לBUS ולשמור על טמפרטורות סבירות למרות שאני משתמש בקירור של BT VX .מישהו נתקל באותה הבעיה או שיכול ליעץ בנושא? תודה.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  16. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by le011,

שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by Ido.K,

והאם זה באמת יעזור לי לשבור תבאס של 225?! תודה ענקית לעזורים.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by iakovl,

הייתי חייב להגיב על זה מכיוון שזה נושא חשוב לכל אוהבי השקט שמתי לב לזה שנועה מביאים עכשיו דברים של Scythe ועוד איזה דברים http://noacomp.co.il/Category.asp?q=+Scythe צריך לברר מתי יהיה במלאי

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by Nirtz,

רציני, אני יכול להכין עליו חביתה המעבד הגיע ל 70 מעלות במאמץ ( AMD 64 x2 5200+ ) והלוח אם ל 50. גם ה HD הגיע לטמפרטורה לא ממש מתאימה. הלוח אם התחיל לצפצף אז סגרתי את המשחק פתחתי את המארז ושמתי מאוורר ליד שיכניס אוויר. הסירקולציה שלי במארז היא כזו : ( יכול להיות שהיא הפוכה, כלומר שהאחורי מכניס והצדדי מוציא ) אין לי מקום לדחוף עוד מאורר ככה שהברירה הכי טובה היא או לעשות חורים במארז שיהיה לאוויר מקום לצאת ולדחוף עוד מאוורר או להחליף את המאוורר צד הנוכחי. מה אתם ממליצים? ואיזה מאוררים טובים יש?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by פיני1805,

חברים סליחה על הבורות אבל מה זה אוברקלוקינג??? איך עושים את זה ובשביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by stas12,

שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי amd 3000 ווינצסטר עכשיו שמתי אותו על 300 במכפלה 8 והוא עולה יציב על מתח 1.65 אם אני עובר את ה 302 הוא כבר רוצה מתח לפחות עד 1.8 כדי לתת לי עוד אובר יש סיבה לזה משהו שאפשר לעשות בנידון תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.