עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Nirtz,

רציני, אני יכול להכין עליו חביתה המעבד הגיע ל 70 מעלות במאמץ ( AMD 64 x2 5200+ ) והלוח אם ל 50. גם ה HD הגיע לטמפרטורה לא ממש מתאימה. הלוח אם התחיל לצפצף אז סגרתי את המשחק פתחתי את המארז ושמתי מאוורר ליד שיכניס אוויר. הסירקולציה שלי במארז היא כזו : ( יכול להיות שהיא הפוכה, כלומר שהאחורי מכניס והצדדי מוציא ) אין לי מקום לדחוף עוד מאורר ככה שהברירה הכי טובה היא או לעשות חורים במארז שיהיה לאוויר מקום לצאת ולדחוף עוד מאוורר או להחליף את המאוורר צד הנוכחי. מה אתם ממליצים? ואיזה מאוררים טובים יש?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by gilad121,

המחשב הוא : amd 64 3200 socket 939 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb השאלה שלי היא איזה זיכרון עדיף בתקציב של אלף שח 2 זיכרונות 512 3200 , זיכרון אחד 512 4000 , זיכרון אחד 512 3200 אבל איכותי של ocz לדוגמא שעולה 800 שח או 2 זיכרונות 256 4000 הלוח אם תומך בדואל . קיצר איזה זיכרון (גודל , חברה ומהירות ) יתן לי תביצועים הכי טובים אם אני מתכנן אוברקלוקינג קטן ואם אני לא מתכנן אוברקלוקינג.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות תמערכת קירור הבאה: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp עכשיו שמתי לב שלא רשום שם משהו על הd2c רשום שם AMD וכאלה..... זה יתמוך???? והאם זה שווה לקנות את המערכת אם אני לא עושה אוברקלוקינג.....

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by rabbit,

האם המאוורר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 מתאים לפנטיום 4 2.4 והאם הוא קל להרכבה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by ezx,

שלום לכולם יש לי amd 3000 ווינצסטר עכשיו שמתי אותו על 300 במכפלה 8 והוא עולה יציב על מתח 1.65 אם אני עובר את ה 302 הוא כבר רוצה מתח לפחות עד 1.8 כדי לתת לי עוד אובר יש סיבה לזה משהו שאפשר לעשות בנידון תודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by solvit,

שלום , אני מנסה לעשות OC ללוח A8N-SLI של ASUS עם מעבד 3200 ליבת NEWCASTLE (אני יודע שילוב גרוע לOC) ופשוט לר מצליח לקבל מערכת יציבה , אני יודע שהזיכרונות לא עוצרים אותי כי הורדתי את הסנכרון , וגם את X4 -HT אז מי שיכול לעזור אני אשמח במיוחד עם למישהו יש ניסיון עם מערכת דומה. תודה לכל המגיבים ......

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. מה אתה אומרים לנסות או להביא לאיזה מעבדה שיתקינו

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Impreza,

האם הוא לא אמור למצוא לבד את ה Max Core ולהפסיק מתישהוא? הרצתי את הבדיקה עד שהכרטיס הגיע ל45 מעלות ואז כל המסך התחרפן. התוכנה לא אמורה להפסיק או להודיע שיש בעיה? ולמה בכלל ב 45 מעלות זה קורה? הכרטיס לא מסוגל להחזיק יותר? גם נגיד הגדרתי שהליבה תעבוד ב 600MHZ (הרגיל זה 500MHZ) והמחשב נתקע תוך כמה שניות. האם זה הגיוני? על כמה רצוי להישאר? כמה עוד אפשר לסחוט מהכרטיס הזה? ואם ניסיונות כאלה יכולים ליצור נזק? אם המחשב נתקע או שהצבעים נמרחים אני פשוט עושה ריסט וזה מסתדר אבל אני מפחד שהוא יכול להידפק לי תוך שניה יש לי Radeon 9600XT 256MB עם קרור Crystal ORB של TT. במנוחה הוא על 33 מעלות

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. ^ DC? 3pin?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by J.a.C.k,

שאלתי להיום.... מדוע אין בעולם כיום משחות המבוססות נחושת אלא אלומיניום שידוע כחלש יותר? האם ניתן לערבב משחות שונות כדי ליצור משחה שמניבה ביצועים גבוהים יותר ?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. אני הולך לקנות לוח GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ויש לי קירור מים הבעיה שאני צריך לחבר את הקירור עם לוחית מאחור וגם ללוח יש לוחית מאחור מישהוא נתקל בבעיה הזאת וידע מה לעשות? + ל CROSSFIRE איזה לוח אם יותר טוב ה X48 למעלה או GIGABYTE GA-EP45-DQ6? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. הוספתי פה צילום מסך של הטמפ' של הרכיבים החשובים במחשב ואני רוצה לדעת האם זה תקין? המפרט של המחשב הוא: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU TEAC X20 FLOPPY SONY JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Logitech LX710 אם תוכלו להגיד לי גם מה הטמפ' הסבירה של כל רכיב שכתוב בתוכנה זה יעזור מאוד.. אשמח לתשובות, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. מה הלוח SLI הכי טוב היום לOverclock עד תקציב של 1K? תודה מראש, אין עדיפות לחברה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. ה BT נראה לי משהו עצום, שאני מזה מפחד להתקין, אני בטוח שאני אהרוס משהו, ואני מפחד לתת את זה לחנות שירכיבו, הם בטח יתיקנו אותו ממש גרוע :\ השאלה אם יש קירור שאפשר להתקין בקלות יותר? בלי לפרק את הלוח עדיף. פשוט לשים משחה טרמית לתפוס עם איזה קלפיס וזהו, ושיהיו לו ביצועים די דומים לBT, אני רוצה להגיע עם ה Amd64bit 3000 Newcastle(754) ל 2400 מגה הרץ. אז יש קירור כזה? התקציב פתוח לגמרי =]

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by JSK,

שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by Lord^Lior,

קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. כרטיס מצויין לOC אני אפרסם תגובה אחריי שאני אקרע את החמוד קטן (e2180)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by Make_Party,

אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי לוח Asus P5S800-VM ntel pentium 4 530 3000mh אני ניכנס לBIOS ואני רואה את זה באפור ואין לי גישה כאילו זה נעול עם מישהו יודע מה לעשות? אני ניסיתי הכול ואני לא מצליח וזה מאוד מבאס

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by ofir38,

שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

שלום לכולם... אני קובי החלטתי לעשות OC למחשב שלי... קראתי הרבה מדריכים, נכנסתי לביוס והעלתי כל פעם בקצת את ה Fsb ו בהתחלה בביוס הוא היה על 200 mhz והנה למה שהגעתי... אני יכול להמשיך לעלות אך רציתי לשאול אם מה שאני עושה זה בדרך נכונה ואם זה משתלם לי. תמונה: http://img253.imageshack.us/img253/9904/zxcll9.jpg אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עצות להמשך אוברקלוקינג תקין. תודה בברכה קובי.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  24. מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by zoomX,

אשמח אם תעזרו לי במספר דברים: 1.SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER האם הוא קירור טוב למשחב חזק למשחקים? האם הוא נמצא בארץ? אם כן כמה העולה? אם לא הוא יבוא וכמה יעלה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים