אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע כמה בעיות עם הביוס בלוח אם שלי ואני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את תדר הזיכרון שלי. מישהו מכיר תוכנה כזו?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד שלי (3800*2) והלוח הוא M2N SLI DELUXE ואני לא יודע איך משתמשים בפונקציה הזאת.. יש מישהו שיכול להסביר לי פה?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקציב 100 - 200 שקל , שחור , ושלא יאיר לי את כל הבית באורות צבעוניים ( לא משנה לי אם זה יהיה פאנל רגיל או עם מסך LCD ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בלוח אם p55-gd65 של msi יש כפתור oc genie וכן כפתורי פלוס ומינוס חיפשתי מידע ועדיין לא מצאתי תשובה מה בדיוק עושה הכפתור למעבד בחוברת ההסבר של הלוח כל מה שהם כותבים שזה אוברקלוקינג בלחיצת כפתור ואם משתמשים בזה צריך להחליף את הקירור המקורי של המעבד והם לא אחראיים לתוצאות, לא הבנתי אם הוא משנה בשבילי את ההגדרות בביוס או לא, ואיך אפשר לדעת אם לא לחצו לפני על הפלוס והמינוס?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה כשאני לא משחק ולא מופעל עומס על המעבד הוא בטמפ של 30-40, עכשיו שיש לחץ עליו וכשאני משחק הוא מגיע ל55-59 זה נורמלי? יש לי את הקירור הרגיל של אינטל ולא עשיתי OC לא למעבד לא ללוח ולא לכרטיס מסך(עכשיו אני משתמש ב onboard) זה נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום ,ברצוני לבנות מערכת קירור מים. יש לי רדיאטור בגודל 20.5 על 20.5 וסירקולציה של מעבד-משאבה-רדיאטור. את הבלוק למעבד אני יקנה.. (אשמח להצעות- תקציב עד 200 ש"ח, עם קצת חריגה) ומשאבה- חשבתי לקנות משאבה טבולה, מחנות דגים, אבל כמה ליטר לשעה דחיסה צריך להיות לה וכל זה בשביל זרימה טובה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי אינטל פנטיום 4 3.0 ל 3.6 כמה אני צריך לעלות את המתח של המעבד? הוא כרגע עומד על 1.38...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבצע OC למעבד E4500, ברשותי קיים קירור מים (לא משהו רציני)... אשמח לדעת, כמה לעלות מתח למעבד ולזיכרונות. אני רוצה להגיע למקס' יכולת ב-OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/venus/rs/a1838.htm
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך מדגם ATI 9600 PRO 256MB DDR ואני מעוניין בביצוע OC לכרטיס. הוא לא יתחמם לי: יש לי את המאוורר המובנה של הכרטיס ועוד מאוורר 80" עליו, לכן אל תתנו לי מדריכי קירור תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכנן כנראה אוברקלוקיג לכרטיס מסך ואני צריך קירור שקט וטוב לכרטיס מסך לביצוע אוברקלוקיג בינוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret תודה
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קודם כל מה זה אוברקלוקינג?(לפי מה שהבנתי זה לשפר את מהירות CPU או לשדרג או משו כזה..) ואיך אני עושה את זה? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 1…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce fx5700le עכשיו בתוכנה כמה אני יכול להעלות בליבה וכמה בזיכרון שלו עם קירור סטוק כרגע הוא בזיכרון על 400 מגה הרץ ובליבה הוא 250 כמה אתם חושבים אני יכול להעלות ואיזה טמפרטורה לא לעבור
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלה קטנה: בצד המארז הוספתי מאוורר שסתם היה בספק כוח גמור עכשיו כדי שיהיה קירור נכון ויעיל לאיזה כיוון האוויר צריך להיות? לכיוון תוך המארז או להוציא את האוויר החוצה?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הזכרון http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 ואני מעוניין לשנות לו את התזמונים,רציתי לשאול אם הוא יהיה יציב בCAS 2.0 ומה ואילו עוד שינויים בתזמונים אפשר לעשות דרך הביוס ,ושהזכרון ישאר יציב. ואם אחרי כל השינויים ניתן לעשות לו OC למהירות?(עם הלוח אם).
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון שאני חייב להגיד, HWZONE פורום מחשבים מספר 1! תמיד מצאתי פו תשובות בצירוף תמונות ותמיכה. שמתי לב שהמחשב ה"סוס" שלי התחיל לעבוד נורא, ה-Geforce6800GT מגיע לכמעט 120o במשחק בעל גרפיקה נמוכה מאוד. טוב אני יודע שישנם מספר בעיות שאני מתכוון לסדר אותם עכשיו, אבל הבעייה העיקרית שלי זה שאין לי מושג בדברים הללו, אז אני מקווה שהחומר המודפס יעזור לי לעבור את היום בשלום. מה שאני הולך לעשות: 1. לפרק את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ספק(אולי) נראה כבר שהכל יהיה בחוץ אני אתחיל לנקות את המאווררים, לשמן וכו' מקווה שזה יעזור קצת. *יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר ואחד שמכניס ואני חושב שאני אצטרך לקנות עוד 1-2 ולעשות חורים(אני אשלח תמונות אם יהיה ביקוש ככה אני יקבל יותר עזרה. 2. אם כב…
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא P4 2.53 על gigabyte GA-sg667 עם 2 cdrom 1.44 ושני הרדיסקים Asus radeon 9800 pro 256mb 512 mb DDR 333 אני לא עושה שום אוברקלוקינג ושום כלום אני פשוט חייב שהכרטיס מסך ירוץ יציב כרגע הוא מתרסק כנראה שזה הספק מבחינת קירור יש לכרטיס עצמו שני מאווררים עליו שהוא בא איתם ואני שם מאוורר על סלוט אחד ועוד שני מאווררים במארז איזה ספק מומלץ להחזיק אותו .. כמה שיותר זול וכמובן לא ג'נרי חשבתי על ה300AT של HEC מה דעתכם? והמלצות בבקשה תודה דור.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המתח צריך להיות 1.65 ! מה שקורה אני רואה בתוכנה שהמתח קופץ 1.68 1.69 וחוזר ל 1.65 למה זה לא צריך להיות רק ב 1.65 ? מה שקרה לפני כמה שעות למחשב שלי זה שהתקנתי משהו והמחשב הפעיל את המחשב מחדש בלי שום סיבה הפעיל מחדש וזהו אני לא על OC מה יכול לגרום לבעיה הזאת ? יכול להיות שזה בעיה של מתח לזיכרון זה המתח שלי ! http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/323/ללא%20שם.JPG להעתיק לדפדפן !
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 זה הכרטיס הוא במשחב סלוני אם יש קירור מומלץ שיכול להתאים שיהיה שקט יעזור מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-