אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה להרכיב אותו. עכשיו פתאום אני מגלה את כל הקטע של הקירור של המחשב וזה נורא בלבל אותי. להלן המפרט של המחשב : 1. לוח אם GigaByte GA945PS3 2. מעבד Pentium D 820 2800Mhz 3. דיסק קשיח Samsung 80GB 7200RPM ממשק SATA2 4. זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667 Mhz 5. כרטיס מסך nVidia GeForce 7300GS 128MB 6. המארז HEC 6CS3-NPS (מארז ב-150 ש"ח עם מאוורר אחד נראה לי בלי פטנטים מיוחדים) יש לי מאוורר של אינטל למעבד שבא ביחד איתו. הייתי בטוח שאני מרכיב אותו ישירות על המעבד וזה כל הסיפור עד שקראתי שאני חייב לשים משחה טרמית. הסתכלתי על כל מיני מאמרים של קירור וראיתי המלצות למערכות קירור מתקדמות מאוד (ויקרות גם), הוספת מאווררים למארז מקדימה, מאחורה…
-
- 4 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום כולם, היום (לפני הפורמט) החלטתי לראות איך עושים OC דרך הביוס. כל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות הFSB (המקסימום שהיה שם היה 156 נדמה לי - מה שהביא את המערכת שלי ל2.96ghz). אבל הווינדוס לא עלה עם זה. איך אני בדיוק עושה OC דרך הביוס? איזה אופציות יש לי עם המערכת שיש לי (סתכלו במפרט מימין או למטה)? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי בתוכנת CPUZ מופיע תחת CORE VOLTAGE 1.068V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU VCORE 1.6V בתוכנת HW-MONITOR מופיע תחת CPU 1.20 בתוכנה המצורפת ללוח האם easy tune מופיע Voltage 1.2 רציתי לדעת מה הוולטז בכל תוכנה אומר ואיזה מהם רלוונטי ל OC תודה intel 17 2600k gigabyte p67A-ud4-B3
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מאוורר במארז, שלצערי כאשר החנות שהרכיבה לי את המפרט ראתה שחסר חיבור מולקס במקום לשים מפצל היא החליטה להעביר את החיבורים של המאוורר ישירות דרך חיבור מולקס של הספק כך שאי אפשר פשוט לנתק אותו ולהחליף שזה מה שאני מעוניין לעשות. רציתי לדעת מה ניתן לעשות ובכל זאת איך אפשר להוציא אותו? כאשר אני מנסה להוציא את המולקס של המאוורר כביכול, אני מבחין שהחיבורים שלו עוברים דרך עוד מולקס שפוצל כנראה (אני צריך להסתכל שוב לא ממש יודע איך להסביר את זה) וב"מוד" משמש גם כחיבור של המאוורר וגם כיציאת מולקס 4 פינים נוספת. אני מקווה שהייתי ברור שתוכלו לענות לי ללא תמונות אבל אם לא בכל מקרה אני מחר אפתח ולפי התשובות שיתקבלו, אם אצטרך, אצלם את הקונפיגרציה שנעשתה שם. תודה רבה מר…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
Award Modular BIOS v6.00PG TDB103F מישו יכול לעזור לי... אני לא יודע איך נועלים PCI AGP ואיך מעלים מתח בביוס שלי.. אני פשוט לא מוצא את זה. הלוח אם הוא BIOSTAR M7TDB
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
משהו יודע איך נועלים את המתחים (מחשש להעלאת מתחים אוטומטית ב-OC) בביוס של S3-965? אני לא מוצא...
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כמו שראיתם את המוד שלי (ואם לא ראיתם כנסו לשם עכשיו) החוטים מארז שלי לא הכי מסודרים ...... את החוטים IDE - הפכתי למעוגלים והשתדלתי לסדר גם את הכבלים של הספק בחבילה כזאת אבל הבלאגן חוגג ! אנא תעזרו לי לסדר את החוטים במארז הקטן שלי ...... תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז? אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינג ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120? כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשרית תודה
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי הזמנתי אתמול קירור מים ואני צריך המלצות לסידור הלופ איפה לשים את החלקים תודה לעוזרים 1 Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound - 4 Gram Syringe $6.951 D-TEK FuZion v2 Extreme Performance CPU Block Add Quad Core Nozzle Kit : Yes(+3.99) Choose your fittings : x2 High Flow Dtek 1/2 ID fittings (Default) $68.981 D-Tek FuZion GFX 2 VGA Waterblock $52.951 Swiftech MCP655 12v DC Pump - Retail Version $79.951 ThermoChill PA120.3 3x120mm High Performance Radiator Add Fittings : x2 EK High Flow Fittings G 3/8 to 1/2in. ID Barb (+5.00) $139.991 Swiftech MC8800 SMC cooling Kit w/Thermattach T411 Add thermal adhesive : none $29.951 Swiftech MCRES-MICRO Reservoir …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקרון במחשב שלי די חדש (פחות מחצי שנה) ומאז שקניתי אותו לא עשיתי לו ניקוי אבק , החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולכבוד הOC עשיתי ניקוי מאוד יסודי של החלקים ואפילו סידרטי מחדש את כל הכבלים, הנה תמונה של מה שהצלחתי לעשות : למטה. בעקרון יש לי 4 מאווררים של 120 כאשר יש אחד מקדימה שמכניס אחד מאחורה שמוציא ועוד שניים בדלת שמכניסים , אחרי הוספת שני המאווררים לדלת הטמפרטורות עלו ב 2 מעלות בממוצע . אז חשבתי שכנראה יש משהו בסירקולצייה שעשיתי לא טוב אז אני צריך שתגידו לי איפה הכי טוב לשים את המאווררים ככה שיהיה הכי טוב. המארז שלי יש שני מקומות למעלה שנים בדלת אחד בתחתית אחד מקדימה ואחד מאחורה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון חשבתי לנסות קירור מים לחויה,אז ככה יש לי גישה למכונות CNC ולנחושות רציתי לראות כמה בלוקי קירור גאוניים אתם יודעים ל"תפוס רעיונות,אשמח לקבל תמונות ולינקים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני מושך את 2 הפלסטיקים הלבנים לכיוון הנגדי אני מנשה לשחרר ואת המאוורר ולא מצליח, חיפסתי עוד איזה בוורג או משהו שמחבר את המאוורר ולא מצאתי... אם מישהו יודע איך מפרקים אותו שיגיד בקשה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קראתי את מדריכי האוברקלוק והבנתי את הרוב , כשנכנסתי למאגרי ההמהרה ראיתי שיש הרבה דברים שלא נזכרו במדריכים כמו למשל : למה לפעמים באוברקלוק מורידים מכפלות , ואיך לדוגמה יודעים שאחרי ביצוע הקלוק המחשב לא מגיב בגלל חוסר מתח , בזיכרונות או מעבד או לוח עצמו, והאם בביצוע הקלוק עדיף להשאיר את תיזמוני הזיכרון על AUTO או למשוך אותם ידנית, לכל זה אשמח אם תגיבו ותענו , תודה
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
צריך עזרה בפתיחת מכפלה של xp2400 כמה שיותר מהר >ודה!!!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קרוב אני קונה geforce 6200 ואני כנראה יעשה לו פתיחת צינורות. ראיתי שהרבה אנשים עושים פתיחת צינורות עם תוכנה שנקראת riva tuner... אבל יש בעיה אחת...אני לא יודע איך עושים את זה הגירסה של ה-6200 היא purevideo ככה שאני יודע שאפשר לעשות פתיחת צינורות והכרטיס הוא בחיבור agp ... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את בדיוק או לתת לי מדריך פשוט ומפורט כדי שאני ידע איך לעשות את זה? דרך אגב...פתיחת צינורות גורמת לעלייה בטמפרטורה? כרגע המחשב עובד לי על 38 מעלות...אני אצטרך להוסיף קירור בשביל אוברקלוק(או לפתיחת צינורות אם זה מעלה טמפרטורות)?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ששלום קיבלתי היום את המחשב החדש ולא תיארתי לעצמי את הגודל העצום והרוחב של המארז הזה בכל מקרה המאווררים עושים רעש עצום שהם פועלים שתיים שעל החלון ממכניסים אוויר ואחד על הגג של המארז שמוציא אוויר ועוד אחד מאחורה מוציא אוויר עכשיו השאלה שלי האם יש דרך להמיך את עוצמת המאווררים משמעותית אני מבקש דרך לא מסובכת אמרו לי משהו על התוכנה SPEEDFAN אבל הטכנאי אומר לי שאם אני ישחק עם פעולת האחוזים של מהירות המאוורר זה ישנה גם את מהירות המאוורר של המעבד האם זה נכון ? תענו לי על כל השאלות תודה !
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה לישמור את ההגדרות החדשות כמו שצריך ואיך אני יכול לדעת אם האוברקלוק יציב? תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 385 צפיות
-
-
שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קודם כל, מאיפה אני יכול להשיג ביוס לכרטיסי מסך? (יש לי R9600P של SAPPHIRE) דבר שני, איך אני יכול לשנות בביוס את המהירויות? איך אני "עורך" אותו? ולבסוף, איך אני בדיוק צורב את הביוס החדש על הכרטיס שלי? התוכנית שלי זה לבדוק קודם כל דרך הדריברים לכמה הכרטיס שלי מסוגל להגיע ואז להכין לו ביוס עם המהירויות האלה ולצרוב לו אותו. משהו לא טוב בה? (בתוכנית) תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה שלב אחרי שלב איך מעדכנים את הביוס של gigabyte 965 s3??
-
- 19 תגובות
- 897 צפיות
-