אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 7700K עשיתי דליד למעבד וכרגע המעבד נמצא על 5GHZ עם מתח 1.38 וטמפרטורה מקסימלית של 70 מעלות האם זה בסדר ל7\24 מה המתח המקסימלי שאינטל אומרים שאפשר לתת למעבד הזה? והאם כדאי למשוך אותו יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רב האנשים שעושים OC עם מערכת קירור מים משקיעים ב CPU וב GPU , אבל מה עם שאר החלקים? כמה חשוב והאם כדאי להשקיע בקירור בצ'יפסטים בלוח האם, ובקירור לזיכרונות או אפילו לHDD ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף מערכת קירור מים ובנתיים פירקתי את הקודמת כדי לקבל עליה החזר. עד אז תיכננתי לחזור לקירור המקורי של המעבד, אך לא מוצא את התושבת שמחזיקה את הקירור נראית כמו בתמונה, אולי בגרסאות שונות ללוחות שונים. אני אשמח לעזרה אם יש למישהו שוכב בארון לתקופה קצרה מאיזור חיפה. ממש תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי באריכות קצת על אוברקלוקינג של מעבדים? יש לי אפשרות לעשות O\C דרך הביוס, האם יש הבדל בין זה לבין ישירות מהלוח? חוצמזה מתי הטמפ' של המעבד מתחילה להיות קריטית? וכן האם יש הבדל בין מעבד רגיל למעבד של כרטיס מסך? איזה תוכנה יש לכרטיסי מסך?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני בתהליכים של אוברקלוק לכרטיס מסך Point of View 7300GS 256MB TC. בהתחלה ביטלתי את הTC (כן זה אפשרי מי שרוצה מדריך שיבקש). ועכשיו עשיתי לו אוברקלוק של 100MHZ למעבד ולליבה בעזרת ATI TOOL. והכרטיס עומד על 64 מעלות בעומס. אני יודע שלכרטיס כזה אוברקלוק לא יעזור במיוחד אבל עדיין שווה לנסות. מה אתם אומרים המעלות בסדר? אפשר להמשיך?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
"פותח התרד אם הייתה נאזר בסבלנות ומשתמש בשפה נאותה, כמו כן חמריץ חיפוש קטן הייתה מבין שרוב הסיכוים שזה סתם חיישן שמזייף בקריאה. אז בבקשה להבא להיות יותר מאופק " מצטער, אבל אתה טועה, קראתי המון על זה אבל ממש המון, דיברתי המון על זה בפורום של גיגבייט כי שחבתי שזה בעיה של הלוח אם, כי חשבתי TMPIN2 זה לוח אם זה לא חיישן שמזייף בקריאה, אני מבחין בירידה בביצועים, כשהמעלות עוברות את ה 100 כשאני משחק במחשק כלשהוא הביצועים יורדים משמעותית עם FPS ממש גרוע ולא יציב, כשזה בקושי עובר ת 90(שזה אחרי 5 דקות עובר ל100) הביצועים יציבים, אני לא סתם יפתח thread כשאני לא מרגיש הבדל בביצועים אני מבקש סליחה על האי סבלנות שלי כי בכל זאת בקיץ אין לי הרבה סבלנות במיוחד כשהמחשב מעלה לי את הטמפ' …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי תשובות לנושא הזה בפורום ולא מצאתי, אז פתחתי טרד חדש. אני מתחדש עם E6600, לוח 965P S3, הכל מקורר מים (מעבד, צ'יפסט, מסך), ומתוכנן אובר רציני לכל מה שאפשר (הייתי עושה גם לSATA אם הייתי יכול..) השאלה היא בנוגע לזכרונות. אני לא יודע איזה תדר עדיף לי. 667? או 800? שהרי הבנתי שעדיף אולי 667 כדי להגיע אחרי אובר למחלק 1:1, אבל התאוריה עוד לא מובנת לי. מישהו יכול להסביר איך זה עובד? מה התדר והמכפיל של E6600, ואיך זה מסתדר עם התדר של הזכרונות ועם המחלק? ומה ההשלכות באובר? השאלות שלי הם לגבי התאוריה והתדרים, ולא לגבי זכרונות של חברה מסויימת או אחרת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני קצת לא מבין בכרטיסי מסך והשאלה שלי היא כזאת כולם מדברים על אברקלוק ו OC ואין לי מושג מה זה?! וכמה זה משפיע על הכרטיס מסך?! ראיתי שכמה אנשים רשמו שהם יודעים לתכנת את זה, אם כן אז איך?! אם אפשר הסבר מפורט על זה אני אשמח תודה! כי גם אני כמו כולם מתלבט על כרטיס מסך טוב וזול
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מקבל את המחשב שלי כנראה עד סוף השבוע, ואני רוצה להיות מוכן מראש למה שאני מתכוון לעשות... הבעיה שלי היא כזאת: מעבד:E6300 זכרונות PQI 2G 667 CL5 DDR2 יש לי גם קירור טוב למעבד(FREEZER 7 PRO) אז לא אמורה להיות שום בעיה להעלות את הFSB ל333... מה לגבי מעבר? האם אני מבין נכון שאם אני רוצה להעלות עוד את הBUS אז אני אעשה בדרך אוברקלוק גם לזכרונות? עד כמה הזכרונות הללו נחשבים לטובים באוברקלוק? כמה פוטנציאלית אני יכול להגיע איתם?
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול עשיתי קצת אוברקלוק למחשב שלי לראות למה הוא מסוגל. האוברקלוק למעבד הוא: vcore 1.250@1.300 core speed 2200@2531 bus speed 200@230 ht 5x 1000@1150 טמפרטורות: idle: cpu :26c sys: 25c load: cpu: 36c sys: 26c לא יודע למה המעבד שלי אוהב הרבה הרבה מתח ואני לא רוצה לעלות יותר את המתח לכן זה מה שהגעתי אליו. כרטיס מסך: stok gpu: 423 memory: 1000 oc gpu: 514 memory: 1084 טמפרטורות: idle: 35c load: 41-42c תוצאת 3DMARK05 STOK 5135 תוצאת 3DMAR05 OC 6043 מפרט מחשב זה מה שרשום PC1 קצת על האוורר במארז: 120 מילימטר מכניס מקדימה 120 מילימטר מכניס ברצפה של המארז 120 מילימטר מוציא במארז מאחורה 120 מילימטר מוציא במארז בגג קירור מעבד: AC 7 ALPINE FULL SPEED קירור כרטיס מסך…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אביט IC7-MAX3 והפאן של התעלה על הלוח, לצערי, מת!!!! [ ] משום כך, הוצאתי את כל התעלה כולל המאוורר מעל הלוח אם כי אני לא יכול להשאר ללא מחשב.. רציתי לדעת האם הלוח יישרף [מהתחממות יתר] ללא התעלה והמאוורר. בינתיים כיוונתי את ה ABIT EQ כך שיכבה את המחשב כשהטמפרטורה של הPWM תעלה על 50 [היא עכשיו על 38 (גלישה באינטרנט, איסיקיו ומסנג'ר) ופעם הייתה על 31 ופחות ] מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אנוכי: E6400 @ 3.36, באס 420. במאמץ החום בלתי נסבל (בקרוב תוצאות על ירידה בטמפ' ע"י מאוורר 92מ"מ שמכוון אל הצ'יפסט).
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
For more information, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=909&mode=thread&order=0&thold For more information on the overclocking results, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=ranking&file=listaequipos_superpi2m מקור : DFI e-News
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המארז הבא : Sunbeam Samurai Gaming Case יש בו אופציה למקם שני מאוןררים 120 מ"מ מאחורה כיצד מומלץ להתקין אותם מבחינת קירור וזרימת אויר ( שניהם מוצאים ,שניהם מכנסים ,אחד מוציא אחד מכניס) ? כמו כן יש למארז מאורר בפנל הצדדי שלו וניתן להוסיף גם מאוורר מקדימה ( מה שלא נראה לי שאני יתקין ).
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Intel 945P asus p5ld2-deluxe אני צריך את הביוס הכי חדש שלו...,אולי יש לכם תוכנה שמתעדכנת... אם זה לא מתאים לפה תעבירו....
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמתי 3 מאווררים למקומות מוכנים מראש במארז. שמתי אחד (נוסף לאחד שכבר היה שם) בקדמת המארז ועוד 2 מאחור . כל המאווררים חוץ מזה של הספק מכוונים שיכניסו אוויר. כך שהיחס הוא 4:1 זה בסדר ? זה פוגע במחשב? הטמפרטורות של המחשב שלי במנוחה הם: motherboard :37-40 CPU 40-42
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך ASUS ATI RADEON 9600XT ורציתי לדעת האם אני יכול לעשות לו OC דרך התוכנה ATITOOL ? אם דבר כזה יתאפשר,האם יווצר מצב שבו יהיה חם מדי לכרטיס או שהסטוק שלו מתאים. תמונה של הכרטיס [כך הוא נראה בדיוק עם צלעות הקרור והמאוורר]: http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/15102003-1.jpg
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-