עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ido-nava,

המפרט של המחשב שלי הוא: AMD ATHLON 3500+ עם קירור TT BIG TYPHOON ו 512MB CORSAIR CL2.5 X2 ו eVga Geforce 6800 GS רציתי לשאול עם גם להם כדי לשים קירור מסויים ... כי אני משחק המון במשחקים והמחשב דלוק 24/7 .... ואם כן .. איזה הכי מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. נניח ב OVERCLOCKING החלקים יכולים להישרף. מה קורה אם אני אשנה תזמונים מ(כרגע) 3-4-4-10 לפחות? או שאני אשנה את ה -2T ל-1T? יתחמם? יתקצר או מה? סכנת אחריות? דרך אגב התזמונים גבוהים כיוון שאני רץ על 440MHZ במקום 400MHZ. בזכרונות של יונדאי(מה לעשות, לא כולם מושלמים ???) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by kobibo,

שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by E-Bear,

I have Oc'ed my X2 4200+ yesterday and reached 2700MHZ (11*246) on 1.55v and it's stable... but now comes the part I don't know about: does the HTT effect my OC? my friend told me that when I go above 250 fsb I should put the HTT on X3 instead of X4. Is it true? *In addition, I would like to know what does the HTT multiplier really mean. Thanks.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by TTS,

הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by mostwanted,

אם אני מעלה את המתח של המעבד מה זה יתן לי מבחינת OC ???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  8. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by idani1983,

שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  10. או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  11. סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 400 צפיות
  12. Started by K0sTa,

חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Esparco,

עשיתי OC קטנצ'יק מ 1700@1860 מעבר לזה הוא לא יציב אלוהים יודע למה קיצר הטמפ שלי הם לוח אם במנוחה 23 במאמץ 25 מעבד במנוחה 26 במאמץ 41 והארדיסק על 19 מעלות וזה אחרי שהעלתי מתח קצת מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by aviramb,

יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by arkadur,

מישהו מכיר\יודע משהו על התוסף לנוזל מערכות קירור המים זיריקס? ממליץ\לא ממליץ? או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by TALKATZ,

שלום יש לי את הסט של TTשל 2 של 80 ושתיים של120 עם פאנל שליטה עכשיו היא לי מחסור בברגים וחיברתי כל אחד עם 2 והדלת רועדת זה יכול נבוע מזה שהם לא מחוברים חזק

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  18. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  19. Started by haviv822,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מעבד 939 AMD 3200 64 BIT SOCKET ואני צריך קרור בשבילו כדי לבצע OC טוב. בנתיים חשבתי על AC Freezaer 64PRO ?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by nore0,

http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by avishalev2,

שלום אני הגברתי את מהירות המאוררים שלי ל-15 מתוך 16 מבחינה של מהירות וביצועים המאווררים שלי הם 80 על 80 מפלסטיק לא מטיטניום של לא יודע איזו חברה( חוץ מהמאוורר של המעבד שהוא כן מטיטניום) והשאלה לא מתייחסת למאוורר שעל המעבד

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by timac,

אז ככה יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 128mb והקירור שלו נשבר... אני רוצה לשים לו קירור טוב .. עכשיו רציתי לשאול אם יש דרך לאלתר לכרטיס איזשהו קירור מבלי לקנות קירור בחנות... הנה הכרטיס:

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by matteo,

משחה חדשה מבית זלמן העונה לשם ZM-STG1 יצאה משחה ניראת מאוד מבטיחה , השוני הבולט בין המחשה הזה לבין המתחרות הוא האופן בו אתם מורחים את המשחה, אישית הוא נראה מאוד פשוט וטוב. המשחה עקפה בבנצ'ים את ארקטיק סילור 5 בכ 2 מעלות(נחשב המון) http://www.obengware.com/uji/zalmanzm-stg1.htm

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Aviko,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים