עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lord^Lior,

קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by thegodx,

מה טמפ' אצלכם בתקופה הזאת? וזה בסדר שהמעבד במנוחה על 40-42 מעלות?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by manticore,

מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by p-o-i,

שאני עושה אובר למעבד ולזיכרונות כדאי גם להרים את המתח של הNB?? ויש שם כמה מאפיינים מוזרים שבהסבר בצד של הביוס רשום שזה יכול לעזור לאובר זה נכון?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. Started by AloN(-)KiLLeR,

הקירור על הצ'יפסט הצפוני מה שנקרא North Bridge נשרף לי. החלפתי קירור מרחתי את המשחה טרמית שבאה. והטמפ' בערך 55C. והMotherBoard 44C איך אצלכם? כל זה במנוחה.

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  6. מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. http://www.techpowerup.com/systool/

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך של ASUS, 8800 GTS עם 320 זיכרון. הכרטיס באוברקלוק של core 600, mem 900, דרך ati tools. תחילה קיבלתי טמפרטורות איידל (בלי פעילות) די גבוהות, סביב ה65, וכשמשחקים עובדים - היה טס לי עד 85. לאחר מכן, החלטתי להעלות את עוצמת המאוורר ל100%, כל הזמן. מאז, הכרטיס פחות או יותר נח על 56-57, ובשעות הערב והלילה כשמאוד קר, אף יכול להגיע ל52-53. בזמן משחקים המקס' אולי היה 79, וזה גם לא קרה הרבה. לרוב הוא ישב על 75. היום כשיצאתי מ Hitman Blood Money, גיליתי ב NVTemplogger שהטמפרטורה עלתה לי עד 85 שוב, בזמן המשחק. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז, ניקיתי קצת עם לוכד-אבק, החזרתי. בינתיים הטמפרטורה יושבת על 57. החלונות פתוחים פה ויש זרימת אוויר. רציתי את חוות הדעת…

9. Started by gmppaz,

יש לי MSI radeon 9550 256MB מהירויות סטוק שלו: 250 ליבה 200 זיכרונות מהירויות המהרה: 426 ליבה 280 זיכרונות ב- 3dmark03 הגעתי לתוצאה של 3498, זה טוב? ושיפרתי מ45 FPS ל73-74 FPS דבר שני: האם האוברקלוק שלי יכול להזיק לכרטיס ולפגוע בו ?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  10. ערב טוב ושבת שלום ומבורכת. שמתי לב שכל פעם שאנ מנסה לבצע אובר קלוק עם RivaTuner , ואני מפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט מאפס לי את את האובר קלוק, פשוט שם על ברירת מחדל. עד עכשיו הייתי בטוח שזה קורה בגלל שהאובר קלוק לא יציב, אז הוא מאפס לי אותו אוטומטית, אבל זה לא ככה. העלתי עכשיו סתם ב--5 הרץ את הזיכרון של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש, וכשבדקתי הוא שוב היה מאופס. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by shai82,

שלום לכולם רציתי לקבל בבקשה המלצה לקירור לכרטיס מסך XFX 6600 GT AGP. המאוורר הנוכחי שלי מרעיש מאוד, וכל נסיון לנקותו לא הועיל. אשמח לקבל המלצה למאוורר/קירור אחר לכרטיס הנ"ל, מעוניין בכרטיס הכי זול שיש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  13. עם נגעתי במישחה שעל המעבד עם האצבע ולא שמתי משחה חדשה יכול להיגרם נזק למעבד?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת לפה או לפורום קירור, אז בסוף החלטתי לשאול פה. בלוחות החדשים שתומכים בקונרו יש כאלו שמתהדרים בקירור HEATPIPE לצ'יפסט (במיוחד היוקרתיים יותר) וכאלה שמסתפקים בגופי קירור רגילים. בפועל, ניתן לראות שגם לוחות שמשתמשים בגוף קירור רגיל, כמו ה DFI, מגיעים באוברקלוק לתוצאות יפות מאד. אז האם יש בכלל השפעה או יתרון ל HEATPIPE הזה או שזה יותר אלמנט של יופי ועיצוב ? האם רק בגלל זה שווה לקנות לוח מסויים ולא לוח אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. שלום! כאשר אני מריץ Sisoft sandra או Speedfan, שניהם מדווחים לי על רכיב שאין לי מושג מהו ושהוא חם מידי (70 מעלות) מישהו יודע מהו הרכיב הנ"ל ולמה הוא כ"כ חם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

17. זה המפרט שאני מעוניין לקנות, ואמרו לי בחנות שהמפרט יתחמם וירד בביצועים שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 110 האם המפרט יתחמם בצורה גדולה ואני אצטרך להוסיף קירור רציני? תודה

• 9 תגובות
    • 514 צפיות
  18. E6300 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 GA-EP43-DS3L E7300 PQI DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHZ DC 4-4-4-12 GA-945P-S3 אני יודע שההשוואה קצת מוזרה , אבל החלפתי זכרון, קניתי את ה-OCZ והוא לא מתאים ללוח, אירגנתי עוד 500 שקל לשידרוג, ולכן האפשרויות הן להחליף לוח ולהשאר עם הזכרון שקניתי והמעבד הישן. או להחליף את הזכרון שקניתי ל-2G, לקחת את ה-500 שקל ולקנות מעבד שיתאים ל-OC, ולהשאר עם הלוח הישן. מה עדיף? מה יתן יותר יכולות OC טובות יותר ? אפשרות 2 ?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by Ariel Style,

אז ככה, לאור הבקשות לתוצאות ב3DMARK03 הנה הפרטים. המחשב שלי הוא בן 4 שנים וזה המפרט: Intel Pentum 2.6GHz Hyper Threading 800MHz 256X4 (1GB) DDR Doul 400MHz MSI Neo-2 865PI 800MHz Nvidia GeForce FX5700VE 256MB + DVI + DVDIN Sound Blaster Audigi 7.1 Generi 350W רץ על: Microsoft Windows XP Home Edition SP2 קירורים: קירור סטוק למעבד, קירור סטוק לכ' מסך + מאורר 80מ"מ 3000RPM מולו. חסר לי מאוררים להכניס ולהוציא אוויר, ככל הנראה יהיו פה מחר בעזרת ה'. עשיתי ללא אובר קלוק לכלום בדיקה ב3DMARK03 והנה התוצאות: 2044 - ללא אובר קלוק. עשיתי אובר קלוק רק לכ' מסך בתדרים הבאים: זיכרון: 200MHz @ 234MHz ליבה: 225MHz @ 403MHz התוצאה עם אוברקלוק לכרטיס מסך בלבד ב 3DMARK03: …

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by nehmia,

המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  22. איפה אני יכול לדחוף אותו?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. Started by מאפיונר,

האם הטמפ' שלי סבירות? מעבד: intel pentium D cpu 3.40GHz טמפ'- 27-30 במנוחה לוח אם: Asus p5ld2 se טמפ'- 21-22 כרטיס מסך: nvidia Geforce 7900 gt טמפ'-40-44 במנוחה כונן קשיח: 250 ג'יגה סתה 2 16 mb טמפ'-28-29 תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר אותם בבקשה דגובות. תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.