אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני עשיתי OC למעבד (יש לי AMD 64BIT 3000+) והגעתי מ 2000 ל2400 בבאס 240 מכפלה 10 ויש לי זכרונות 400 איך אני יודע מה היכס בין הזכרונות למעבד? ואיך אני יודע איזה OC עשיתי להם? ואם אני יוריד את המכפלה ל9 במקום 10 ויעלה את הבאס ל270 במקום 240 ואז זה יעשה למעבד 2430 משו דומה לקודם זה ישפר את הזכרונות? זה עלול לסכן אותם? יש לי לוח 8kda3j EPOX וזכרונות ADATA 2X512MB 400 יש לי על המעבד זלמן 7000 דרך אגב ומארז מאוורר טוב...
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי הצעת למאורר לAMD 2500+BARTON : ThermalTake Volcano 12: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=377 תגידו לי אם זה מאורר טוב או לא??? ואם לא אז תשימו הצעה למאורר אחר (רק אם HEAT SINK מנחושת!) 200 שקל מקסימום......
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
זה המחשב שלי ממליצים לעשות לו אוברקלוק? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום קניתי 4 מאווררים של CM אלה שמגיעים עם המארז[רק ב 65 ש"ח] על מנת לקבל סירקולציה מלאה שמתי אחד למטה שמכניס אוויר אחד בצד [בנתיים שמוציא ברגע שאוכל להשים למעלה מאווררים ההפוך אותו להכניס אוויר ונשארו לי עוד שניים שאותם אני רוצה להשים למעלה איך הברגים שקיבלתי קצרים מידי ואני בבעיה לא מצליח לחבר מה לעשות ??? אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך של ASUS, 8800 GTS עם 320 זיכרון. הכרטיס באוברקלוק של core 600, mem 900, דרך ati tools. תחילה קיבלתי טמפרטורות איידל (בלי פעילות) די גבוהות, סביב ה65, וכשמשחקים עובדים - היה טס לי עד 85. לאחר מכן, החלטתי להעלות את עוצמת המאוורר ל100%, כל הזמן. מאז, הכרטיס פחות או יותר נח על 56-57, ובשעות הערב והלילה כשמאוד קר, אף יכול להגיע ל52-53. בזמן משחקים המקס' אולי היה 79, וזה גם לא קרה הרבה. לרוב הוא ישב על 75. היום כשיצאתי מ Hitman Blood Money, גיליתי ב NVTemplogger שהטמפרטורה עלתה לי עד 85 שוב, בזמן המשחק. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז, ניקיתי קצת עם לוכד-אבק, החזרתי. בינתיים הטמפרטורה יושבת על 57. החלונות פתוחים פה ויש זרימת אוויר. רציתי את חוות הדעת…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם המאורר דוחף אוויר לכיוון המעבד או מוציא את האוויר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לעשות אובר קלוק למחשב שלי אני לא ממש מבין בכל זה אז עם יש מישהו שיכול להשקיע בי קצת זמן אז שיעזור לי בבקשה ה-ICQ שלי הוא= 236869274 והמסינג'ר שלי הוא=ciauai@walla.co.il זה המסינג'ר של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אתם ממליצים לבדוק יציבות אחרי OC כמובן :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קניתי וולקנו 9 ויש שם אפשרות לחבר סנסור אבל לא מפרטים שם איך לחבר הם רק אומרים שצריך לחבר אותו לגב המעבד אז רציתי לדעת איך לחבר? אם איזה חומר? ואם זה לא יפריע לסגור את המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמו שכתוב אני צריך אתרים שכבר נוסו והמוצרים הגיעו ליעדם.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות מערכת קירור מים ואחרי בדיקה קצת מעמיקה של איזה חודש הזמנתי כמה חלקים נחמדים מאוד אז ככה לקחתי רדיאטור של thermochill pa120.3 והזמנתי איתו 6 מאוורים Scythe של sony משאבה של swiftech mcp655 קירור למעבד של D-TEK FuZion Extreme צנרת 3/8 של Tygon קירור לציפסט של swiftech mcp30 וכל מיני אביזרים מסביב כמו ברגים למיהנם ו anti-click לצנרת ועוד כמה שטויות מה דעתכם על המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IP35-E ומעבד E4500 עכשיו אני הכי הרבה שהצלחתי להגיע+ווינדוס מצליח לעלות זה 2750 במקורי זה 2200 יענו העלתי את המכפלה שלו מ200 ל250 ומעל זה אי אפשר והעלתי את המתחים ולא עוזר מישו אמר שצריך להעלות מתחים לFSB אבל אין אפשרות כזאת בביוס מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-