אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
מה אתם חושבים על הקירור מארז הMIDI שלי? שני המאווררים החדשים שלי הם בצד שמאל והם מכניסים אוויר. הם אילו של THERMALTAKE 80mm 2900RPM+-10% 30db, שני הימניים מוציאים אוויר והם ג'נרים. האם כדאי לי להפוך מאוורר THERMALTAKE אחד? או אולי פיתרון קירור אחר? או שזה טוב איך שזה? תודה רבה חברה! זה הוא המאוורר של Thermaltake שיש לי שנייםממנו למשוך אוויר: http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/standard/8025a.htm
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כותרתתתת ניסיתי לעשות OC למעבד הבתחלה העלתי אותו לב100 מגהרץ בלי לגעת עוד בכלום.. קיצור המחשב עלה יפה העלתי 3DMARK06 עבר סבבה ההעלה לי את הציון בדיי הרבה כי יש לי צואר בקבוק עם ה88GT..אחר כך עשיתי בדיקה בS&M זה הגיעה לפחות ל30 אחוז חח אחר כך נירדמתי לאיזה חצי שעה שהתעוררתי ראיתי שהמחשב עבר הפעלה מחדש כנראה קריסה.. מה נירא לכם הבעיה? ואיך אני מעלה עוד? ספק כוח FSP 450PNR לוח אמ Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260( למה אמרתי לוח אמ טיפה בעיתי? חיפשתי בביוס כמה פעמים לא ממצאתי העלאת מתחים ולא מצאתי איך לעלות את מהירות הסיבוב של המאורר למעבד.. עם חסר פרטים או משהו תגידו תודהה נ'ב לא נירא לי זאת טמפרטורה. בסטוק במאממץ הוא הגיעה ל50.. בביוס כתוב ב56 זה …
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נגיד ועשיית OC לכ.מסך אבל אני רוצה שהוא יישמר גם אחרי שאני מפרמט וכו (משמע לא דרך תוכנות של "run with windows" ) איך אני עושה את זה? צורב את זה בביוס? אם כן איך? אפשר מדריך בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור שציינתי בכותרת והוא כל הזמן על מהירות של 5400RPM וזה מאוד רועש ולא תמיד אני צריך כזה קירור. יש אפשרות במערכת הקירור הזאת לשלוט במהירות של המאורר? אם כן אז עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכם חברים חייברתי כרגע מאורר THERMALTAKE כתום כזה עם 3 פינים ישירות ללוח עכשיו איך אני יכול לשלוט עליו?? ניסיתי עם SPEEDFAN ולא קורה כלום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFAN הוספתי תמונה תיראו למה אני מתכוון שאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחה שאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה. למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשב פתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?! מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של PALIT nvidia GeForce 8600 GT 256 MB התבוננתי בטמפרטורות של הכרטיס וראיתי שהם עלו ל85 מעלות. אז הסתכלתי על הרכטיס בזמן שהמחשב דולק וראיתי שהמאוורר שלו לא מסתובב. המאוורר ממוקם במרכז הכרטיס מסך, אין לו משהו שרוף, לא אבק או לכלוך, ואת החשמל שלו הוא כנראה מקבל מהכרטיס שמקבל מהספק (כלומר הוא לא מחובר ישירות לספק כוח). נתתי למאוורר דחיפה קלה הוא הסתובב קצת אבל הפסיק שוב, נראה כאילו משהו עוצר אותו מהלסתובב רק שאי אפשר לראות מה. כיצד אני יכול לטפל בבעיה? אולי אני יכול בכלל להתעלם מזה? (85 מעלות זה לא נורא לכרטיס) הבעיה היא שבמשחקים הטמפרטורה ממש מסוכנת כמו 100 מעלות. אז אני בינתיים לא משחק. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבצע O.C במערכת שקורמת עור וגידים בימים אלו. ה- O.C המתוכנן הוא של 333 - 350 MHZ לבאס. השאלה שלי נוגעת לזכרונות: אם אני קונה זכרון 800MHZ, הרי אז המחלק יעמוד על 5:6 (במקרה של 350MHZ באס). האם כדאי והאם יש אפשרות להוריד את מהירות הזכרון ל- 700MHZ, כדי לקבל מחלק 1:1 ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שאפשר לראות במפרט לי לי מעבד 2.6c ..ובתקופה האחרונה שלו המעבד מגיע ל 48-49 מעלות במנוחה(זה כי קיץ) ובכלל במאמץ הוא קופץ ל 54-57 מעלות (כשאני במשחק מסויים),לדעתי זה יותר מדיי חם. עכישו מה שמוזר פה הוא שרציתי לוודא את המעלות ,לשם כך לקחתי מד טמפ' רגיל(שתולים על קירות וכו) והנחתי אותו כרבע שעה על ההיטסינק. המחשב היה במצב מנוחה כאשר בתוכנה הוא מראה לי טמפ' של 45, אך כשראיתי במד חום שהיה על ההיטסינק זה היה על 30 מעלות. משהו מוזר כאן לפי דעתי.אני חושב שהלוח שלי לא קורא נכון את הטמפ'....זה לוח ABIT IS-7 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק ל AMD 2500 והמקסימום שהצלחתי להשיג בלי קריסה זה 2.גיגה היה 1.83,למה איני יכול להוסיף עוד בלי קריסה? האם המגבלה היא בלוח אם? GIGABYTE 7VAX-A כי שמעתי שהם לא מצטיינים ב אובר,או שבאחד האתרים ענו לי שהבעיה היא שצריך להוסיף זרם למעבד,אם זה לא מסוכן? לאיזה מעבד של אינטל ניתן להשוות אותו עכשיו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
רוצה ללכת על בטוח. חשבתי להביא אותו ל-3.3GHZ על סטוק אבל אני לא יודע אם הוא מסוגל. על איזה קירור זול ויעיל מספיק הייתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חברים קראתי בעיון את המלצותיכם ב"מפרטי המחשבים" השונים ונתקלתי בהמלצתכם לגבי מעבד ברטון 2500+ "מובייל" (נייד) כמעבד המועדף למחשב המיועד לאוברקלוק . שאלתי היא מדוע דווקא מעבד למחשבים ניידים והאם זה משנה לגבי "ברטון" רגיל. ובכלל האם אין היום בעיה לבצע אוברקולק למעבדים הללו כי אמרו לי ש-AMD "סגרו" אותם ב"מכפלות". אשמח לקבל תשובות מקצועיות בברכה צביקה
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז רק בשביל לבדוק שהמערכת הורכבה בסדר (לא ממש מערכת ל OC, קרור שקט ולא מתאים וכו'...) נחמד מאוד (לדעתי חיישן הטמפרטורה מזייף). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהמאווררי סטוק של אינטל דואל קור (נכון שזה מזוויע לכתוב את זה ככה בעברית? ) באים עם משחה שמרוחה עליהם בצורה מוזרה, כלומר זה לא מכסה את כל שטח הפנים של הקירור שבא במגע עם המעבד, כנראה שמישהו באינטל חשב להיות יצירתי משהו אבל יש 2 פסים בצדדים ובאמצע יש איזה מעויין או דלתון או צורה לא מוגדרת כזאת ובין האמצע לפסים בצדדים יש רווח. * האם צריך למרוח את המשחה על כל שטח הפנים או פשוט לשים את זה כמו שזה בא על המעבד? * מהי האיכות של המשחה הזאת? אם אני אוריד אותה ואשים OCZ Freeze Extreme Thermal במקום, בכמה מעלות זה יכול להוריד לי את הטמפ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב הוא : amd 64 3200 socket 939 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb השאלה שלי היא איזה זיכרון עדיף בתקציב של אלף שח 2 זיכרונות 512 3200 , זיכרון אחד 512 4000 , זיכרון אחד 512 3200 אבל איכותי של ocz לדוגמא שעולה 800 שח או 2 זיכרונות 256 4000 הלוח אם תומך בדואל . קיצר איזה זיכרון (גודל , חברה ומהירות ) יתן לי תביצועים הכי טובים אם אני מתכנן אוברקלוקינג קטן ואם אני לא מתכנן אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-