עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כן כן , אני מדבר על ה M64 זה לא סתם TNT 2 , זה דגם אפילו עוד יותר חלש! טוב חלאס עם הציניות המהירות שלו עכשיו זה 125/143 ראיתי באיזה אתר שזה צריך להיות 125/150 מגיע לי עוד 7 MHz !! אז הלכתי לriva tuner, ויש לי אפשרות לעשות 160/180 שאלות: 1) זה יתן לי הבדל בביצועים? 2) זה יפעל בכלל ? (יש לי היטסינק, בלי מאוורר) תווודה

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Or ei,

בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ThePinkPanther,

היי,אני חדש כאן. תגידו,כמה אוברקלוקינג אני יכול לעשות לP3 667 בלי להחליף היטסינק? ואיזה היטסינק כדאי לי לשים בשביל לעשות אוברקלוק ל1000 (או משהו באיזור)?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש איזו דרך בכל צורה כדי לפתוח את המכפלה של המעבד?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by abirdh,

רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש. הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב... מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר, בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות. הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  7. הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Liquid,

מאיפה ניתן להשיג?

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  9. ביצעתי OC די קל לכרטיס 8800 GT (קירור סטוק) דרך NTUNE- העלתי מהירות CORE וזכרון והשארתי את המאוורר על שליטה אוטומטית. לאחר חצי שעת משחק הכרטיס הגיע לטמפ גבוהה מדי ונתקע, די רגיל עד כאן. אבל הבעיה כאן לדעתי היא שהמאוורר שלו פשוט המשיך לעבוד על המהירות הרגילה (29%), ואת זה אפשר לדעת בלי בעיה לפי כמות הרעש שהמאוור הזה עושה. אם אני מגדיר ב NTUNE שהמאוור יעבוד כל הזמן על 100% (וגם על הרבה פחות מהר) הכרטיס לא נתקע (הוא כמובן נשאר על טמפ יותר נמוכות). אבל ככה הוא כמובן הרבה יותר רועש. מה שאני רוצה לדעת זה למה המאוורר לא מגביר את מהירות העבודה שלו כשהוא מוגדר על הגדרה אוטומטית של NVIDIA, כשתחת הגדרה זו המאוורר אמור לפעול על 100% כשהטמפ מגיע ל 80 מעלות (לפי RIVATUNER)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by doronpascal,

Zalman CNPS9500A או Thermaltake BigTyp 120vx ?

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  11. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Haker,

האם מישהו יכול לפרט לי בדיוק איך אני עושה אברקלוק למחשב שלי? הנתונים של המחשב רשומים במפרט מחשב שלי תודה מראש!!! :user:

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by seladlev,

שלום חברים אני חדש מאוד מאוד בעסק האוברקלוק רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן אז איך) אני ממהיר את המחשב הבא: amd am2 6000+ motherboard MSI K9N NEO V3 FULL ATX קירור : spire

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Forge,

ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים. מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת. אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.upit.ws/picture.php?file=b96b9d33cbaa4.GIF עכשיו רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף עוד חלק למערכת או שזהו היא מוכנה?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by benx,

אוקי אז דבר ראשון יש לי מאוור שמחובר לדלת במחשב, יש לו חיבור מולקס, והוא ללא חוט שלישי של ה rpm אז השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף את החוט הזה ? אם כן, לאן אני צריך לחבר אותו כדי לשלוח את הrpm למחשב ? ועוד שאלה... המאוורר הזה משתמש ב 12V,0.13A) 1.56W) האם יש נגדים שמסוגלים לתמוך בהספק כזה ?

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  17. אני צריך כמה הבהרות לגבי טמפרטורות ותקינותם במעבד: לצורך העניין אני מאובזר במעבד E6400 של intel התקנתי עליו את המאוורר שהגיע איתו מהאריזה - מאוורר סטנדרטי ופשוט של intel היום החלטתי לבדוק את הטמפרטורות בהן הוא עובד. על פי easytune5 שקיבלתי באנדל עם הלוח אם gigabyte שלי במדור הpc health מורה לי התוכנה שהטמפרטורה שלו בעת שהמערכת עובדת היא 20-21 מעלות צלסיוס האם זו טמפרטורה תקינה כאשר אני *רק* גולש ויש לי ICQ דולק או לא ומהי הטמפרטורה שכאשר עוברים אותו מורגשת ירידה מוחשית בביצועי המערכת - זה מעניין אותי יותר מבחינת ההשפעה על משחקים ליתר דיוק. אשמח לקבל הבהרות ועצות על קניית מאוורר או קירור פאסיבי חדש אם צריך.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by omripel,

שלום, התחלתי היום לעשות OC למעבד שלי על מנת לשפר את הביצועים של המערכת שלי.. (AMD 3800X2 , 2GB DDR2 667MHZ , 8800GT) אז התחלתי לעשות OC למעבד, והגעתי ל 2200. האורגינל בא עם 2000. אם אני מעלה אותו ל 2240 אז הווינדוס לא עולה. הוא מגיע לשלב אחד לפני הטעינה של הווינדוס ומשם חוזר על עצמו כל הזמן. החזרתי ל 2200 וזה עלה רגיל. הטמפ' של המעבד שלי נמוכה מאוד. בין 9-22 במנוחה. ד"א, זה ה OC הראשון שלי ואני לא ממש מבין בזה ככה שאם תוכלו להסביר לי במונחים שאני אבין אני אשמח. איך אני ממשיך את ה OC? אני רוצה להגיע לפחות ל 2.5-2.6 .. הינה תמונה של ה BIOS כדי תוכלו להסביר לי יותר טוב מה לעשות : [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nadav275,

אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by soldier,

היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by turbahn,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by Tal Israeli,

אני מעוניין לבצע OC למעבד AMD Phenom II X4 965 BE. הגעתי ל- 3.9GHz בעזרת העלאת מתח הליבות ל- 1.525V ובדקתי יציבות במשך כשבע שעות בעזרת Prime95 עבור small FTT תוך ניטור הטמפרטורות בעזרת HWMonitor. טמפרטורת המינימום ב- idle היא 33°C וטמפרטורת המקסימום במאמץ היא 54.5°C. ניסיתי לעלות ל- 4GHz תוך העלאת המתח למקסימום המותר שהוא 1.55V אבל לאחר כחצי שעה של בדיקת יציבות המחשב קרס. כל אפשרויות החיסכון ב- BIOS מכובות. ניסיתי אפילו להוריד HT link ל- 1400MHz להוריד את תדר הזיכרון ל- 1066MHz אך זה לא הועיל. הטמפרטורה המקסימלית תחת מאמץ היא 57°C, כך שנראה שמה שמגביל אותי זה המתח לליבות או איכות הפאזות של לוח האם. מה השלב הבא? יש איזושהי אפשרות לעלות בכל זאת ל- 4GHz? המפרט המלא שלי מימין…

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. תודה

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  25. יש לי קצת בעיה עם האובר קלוקינג..... אני לא יודע איך עושים ממה צכיך להיזהר (בניתי לעצמי מערכת קירור עצבנית) אבל אני לא יודע איך עושים ולמה צכיך להתייחס..... HELP!!!!!!!!!! המערכת שבניתי הכילה קרבורטור שמקרר ולבד הוא מגיע ל-15 מעלות.....יש לו משאבה שלא רשום עליה כלום...אבל היא מעבירה 400 ליטר לשעה....

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.