אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זהו מפרט קרור למחשב שלי : Liberty 500W או SP-600W מספיק?? יותר מדי?? מארז - ?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או ?Thermaltake SViking VA4000BWS? קרור למעבד - CNPS9500 AT או ?Zalman 9500 Cu LED? (יש הבדל !!!!) XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom pci ex nvidia gforce6600 256 חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (אני עורך וידאו וסאונד) אנשים יקרים, האם המפרט טוב, יש המלצות - תקציב 1000-1300 כולל הרכבה וממי אפשר לקנות ולהרכיב את כל זה + סידור נאות של המארז בירושלים תודה
-
- 9 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאווררים למארז של arctic 8cm לאחר שהבנתי שהם נורא שקטים אבל החנות היחידה שראיתי שמוכרים אותם זה נועה מחשבים והם נמצאים בחיפה אז אם מישהו מכיר איזה חנות בת"א שמוכרת את המאווררים שיגיד בבקשה אשמח גם לקבל המלצות למאווררים אחרים שקטים (8cm למארז כמובן) תודה,רותם.
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, במן האחרון אני שומע רעש של מכונת כביסה מהמאוורר של הכרטיס מסך, וכשפתחתי את המחשב לראות את הכרטיס ראיתי שהמאוורר על דעת עצמו מפסיק כמעט לגמרי להסתובב..אולי כמה סיבובים שהוא עושה בשניה...ואז מממשיך להסתובב במהירות רגילה, ואז שוב פעם אותו הדבר. גם שמתי לב שהטמ"פ עולה ל 44 מעלות ואז שהוא חוזר להסתובב יורד חזרה ל 38.. מישהו מכיר דבר כזה בכרטיס? או שהוא הולך למות וכדאי שאני אממש אחריות?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום ומבורכת. שמתי לב שכל פעם שאנ מנסה לבצע אובר קלוק עם RivaTuner , ואני מפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט מאפס לי את את האובר קלוק, פשוט שם על ברירת מחדל. עד עכשיו הייתי בטוח שזה קורה בגלל שהאובר קלוק לא יציב, אז הוא מאפס לי אותו אוטומטית, אבל זה לא ככה. העלתי עכשיו סתם ב--5 הרץ את הזיכרון של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש, וכשבדקתי הוא שוב היה מאופס. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הזמנתי את המאווררים האלה THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926 2 כאלה לקחתי אחד לקדימה במארז שאמור לקרר את הכוננים הקשיחים והשני לאחורה שמוציא את כל האוויר החם. רציתי לדעת אם לפי הנתונים שלו הוא מהיר או איטי? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1580
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי CPU: AMD Athlon 64 3500+ 2200mhz Mboard: MSI K8N Neo4 Platinium Socket939 Memory: 512x4 Kingston 400mhz DDR GFX: MSI Geforce FX6800GT Ultra 16pipes 256mb וההגדרות שתכנתתי הם Adjust cpu frequency: 230 HT frequency: x4 CPU Ratio - x10 CPU VID 1.450 + Axtra CPU Voltage - over vid 3.3%, total in voltage = 1.545V ובכך הגעתי לאוברקלוק שהוא יציב על 2460 מגה הרץ. האם האוברקלוק שלי אמור להיות תקין? האם עליי לקנות עוד מאווררים או אמצעי קירור אחרים? אם כן איזה כי ברשותי כבר מאוורר קירור של זאלמן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ועכשיו היא עובדת.. עכשיו יש למעלה את הקטגורייה cpu time 1 % אני רק רוצה לדעת אם המספרים שמשתנים שם כל הזמן זה הטמפ' של המעבד שלי ??? אני תוהה בגלל שמידי פעם הטמפ' כביכול היתה שם 20 ואפילו 12.2 !! בגלל זה אני מבולבל.. בתודה מראש בנצי D: הנה תמונה של מה שאני מתכוון אם לא הבנתם (סליחה מראש אם אתמונה גדולה מדי...) :
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה A64, מהו הקירור הכי מומלץ בשביל המעבד ? חשוב לציין שיש אפשרות של קניה מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני כרגע על באס 116 שאני מעלה ל117 זה פשוט לא מזהה את הכוננים אתם יודעים אחרי המסך שרשום את השם של המעבד בהתחלה שניה אחרי שהמשחב מופעל אז זה נתקע לי שם מה אני צריך לעשות? ואני לא מבין למה זה כי העלתי בווינדוס עם תוכנות כמו קלוק ג'ן עד ל 2000 מגה הרץ והמחשב עבד יופי... ועוד משהו כשאני נכנס לתוכנות לבדיקת טמפ' בווינדוס אז איך שזה מראה לי את הטמפרטורה המחשב מפסיק להגיב ואני נאלץ לעשות לו ריסט מישוה יודע למה זה קורה? וזה לא בגלל המעבד כי זה גם קרה לי שהייתי בדאון קלוק... תודה מראש, המפרט בחתימה שלי :-*
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תראו את התרד הזה http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32111 אני יודע שזה פורום מתחרה אבל זה ממש ארוך וזה יראה מה כבר עשיתי אם יש לכם משהו שאני יכול לעשות אז זה הייה ממש טוב כי לי נגמרו הרעיונות
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
CoolerMaster CoolViva Pro Application NVIDIA GeForce 9600GT, 8800GTS 512MB (G92 Ver.), 8800GT, 8600 series, 8500 series, 7600 series, 7300 series ATI Radeon HD3870, HD3850, HD2900, HD2600, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1550 Dimensions 178.5 x 130 x 41 mm Weight 320 g Heat Sink Dimensions Copper base/ 3 heat pies/ Aluminum fin Heat Sink Material 145 x 112 x 38 mm Heat Pipes Dimensions Φ 6 mm Fan Dimension (W / H / D) Φ 74 x 22.5 mm Fan Speed 700~1800 ± 10% R.P.M. Fan Airflow 7.94 CFM Fan Air Pressure 2.272 mmH2O Bearing Type 2 ball bearing Fan Life Expectancy 50, 000 hours Fan Noise Level (dB-A) 20 dBA Connector 4 pin Rat…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי יש לי מעבד E8400 וכרטיס מסך 9800GT ואני חושב על לעשות OC קטן למעבד.(בקשר לכרטיס מסך אני ידבר עליו בהמשך) עכשיו אין לי מושג איזה קירור יש לי אם בכלל אבל אני יודע שיש לי 3 מאוורים(לפי איך שאבא שלי אמר) אחד למעבד אחד לכרטיס מסך והשני לזיכרונות. רציתי לשאול איך אני יודע איזה קירור יש לי אם בכלל ועד כמה אני יכול לעשות OC שזה יהיה יציב ושזה לא ירעיש יותר ממש שזה עכשיו. מה גם רצית לדעת מה הסכנות של הOC ועד כמה נפוצות בעיות בזמן OC שאני יצטרך לקנות מעבד חדש. רציתי לשאול עוד שאלה, אני יכול לקנות עוד כרטיס 9800GT שיהיה תואם וזה יעבוד יותר טוב מ9800GT רגיל בהרבה? שווה את הכסף? אפשרי בכלל חח? יום טוב
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
טוף, אז הכרטיס שכתבתי שיגיע אליי לפני שבוע סוף סוף הגיע, ואני צריך קצת עזרה בוולטמוד שלו מפני שכמו שאמרתי אז- הידע שלי באלקטרוניקה דיי מוגבל. אז ככה, זה הכרטיס מקדימה: http://img254.imageshack.us/my.php?image=pict0016jv8.jpg מאחורה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=pict0015aw8.jpg זה לפי מה שהבנתי המקום שרלוונטי לוולטמוד, עם פירוט הקוד שעל בקרי המתח: http://img99.imageshack.us/my.php?image=14881495149315121492150je3.jpg טרימר 10K אוהם שקניתי: http://img108.imageshack.us/my.php?image=14961512149715021512ka0.jpg אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות וולטמוד עיפרון (ויותר חשוב- איך לעשות וולטמוד נגדים) צעד אחריי צעד כי אני דיי נוב בזה, אני מודה ועוד ד…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום , ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי ואלה הנתונים , אשמח לדעת אם הכל כמו שצריך ואם אין שום דבר שחורג. אני לא מעוניין ביותר מ 20 אחוז. http://img443.imageshack.us/img443/7209/ochelpln9.jpg תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד ולוח כמצויינים בכותרת עם קירור סטוק ואני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אבל לא יודע איך בחיים שלי לא עשיתי OC אני יודע שיש באתר מדריך לOC אבל זה לא נראה לי מתאים לי כי ללוח שלי יש בביוס תפריט מוכן של OC כך שאני לא צריך לשנות דברים ידנית כמו במדריך אלא לבחור בתפריט את מידת הOC שאני רוצה הבעיה שאין לי מושג אחר כך איך לבדוק את יציבות המחשב והאם הכל בסדר עם המתח הטמפרטורה והמכפלה. אני יודע שהלוח הזה מאוד פופולרי בפורום לכן אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך טוב לOC עם הלוח הנ"ל או יסביר לי כיצד לעשות את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום ברשותי המחשב הבא: AMD Turion 64 ML-28 1.6ghz Abit NV-8 2X1GB DDR400 3-3-3-8 OCZ ספק Topower 450W המתח התקני של המעבד הזה הוא 1.35V. מאחר שהלוח שלי לא באמת נועד לעבוד עם טיוריונים, אני מפעיל אותו על 1.3V (אני יכול לבחור בין מתחים נמוכים, 1.3 ו 1.45). על המתח הזה (undervolt, בעקרון) הוא עובד לי על 2.2GHZ. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לעבור ל 1.45V (כולה תוספת של 1V) המחשב פשוט כבה אחרי שניה.... ניסיתי להפעיל סמפרון על הלוח הזה בכזה מתח- ועבד. ניסיתי להפעיל את המעבד על כזה מתח אפילו ב underclock עצבני- ולא עבד. האם מישהו יכול להסביר למה זה קורה? ואולי אפילו...איך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-