עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kinggil,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. עזרה בבקשה חברים

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

התקנתי אחרי המלצה את COOLBITS וראיתי כמה דברים: 1.נוספה לי אופציה של NVKEYSTONE. 2.שיפור ב-RIVA ב-OC. אז את ה-NVKEY קראתי ועשיתי חיפוש וראיתי שזה משהו שממש לא שייך ל-OC,תוכנה מדהימה להצדת תלת-מימד במקרנים. את ה-OC הצלחתי בריוה להעלות את תדר הליבה/זכרונות ל-600/1165.לפני זה הייתי על 1120 בזכרונות ולא הייתי מסוגל להמשיך,אני מרגיש שיש עוד קצת אפשרות להעלאה,אבל הייתי רוצה לדעת מה עושה התוכנה הזאת(היא מושתלת ברגיסטרי?) שמאפשרת עוד "מתיחה" קלה ל-OC. והאם אני יכול דרך הביוס להעלות מתח לליבה ו/או תדר אפיק ה-PCX. שכחתי..נאמר שהתקנת ה-COOL פותחת חלון במאפייני NV לביצוע OC.. זה היה לי גם מקודם,וגם בעוד מחשב יש לי את זה..

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  4. אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by DrStyle,

דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלום לכם אני מעוניין בקרוב להוסיך שני מאווררים למארז(קידוח חור 80MM) ולהוסיף מאורר שיושב על PCI עכשיו לפני כול זה אני רוצה להראות לכם איך המצב כיום אצלי במארז(איור 1) ואחרי זה תמונה מה אני רוצה להוסיף למארז(בצבע כחול באיור 2) איור 1: איור2: מה אתם אומרים תהיה אחרי זה זרימת אויר טובה במארז? וכמה שאלות קטנות...אני מתלבט בין שני מישחות טרמיות זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14543&catid=1127 וזאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13900&catid=205 מה עדיף מביניהם? ופה קצת מידע על הקירור שיושב על PCI http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14540&catid=212 זהו דעות המלצות ותיקונים...תגיבו בבקשה...

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  7. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=632&Itemid=35 לי זה לא ממש משנה אבל למי שחושש.... זה תלוי ברמת המוטיבציה של החנות לגלות את העניין - לא סביר ברוב המקרים.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי שלום אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד: -האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? -מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט כמה מעלות הוא צריך להיות ביום חם תרשמו לי גם במנוחה וגם במאמץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by oren99,

מישהו יודע מה המדדים הגבוהים ביותר שאפשר להגיע עם קירור סטוק? אני כרגע ב: core: 624 shader: 1445 memory: 936 הטמפרטורה לא זזה ממש (עדיין 72-75 מעלות במאמץ) ועליתי בסביבות ה1000 נק' ב3DMARK אפשר לקחת את זה עוד למעלה בלי שינוי מתחים ובלי שינוי גוף קירור ושישאר יציב?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  11. היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by tal249,

היי, בעקבות עצה שקיבלתי כאן, בקשר למאוורר חדש למעבד AMD 1800 XP (המקורי בדרך להתקלקל) הוצע לי לרכוש את glacier של aerocool, הזמנתי כזה מהחנות אבל אחרי שיצאתי הם התקשרו והודיעו לי שאין להם כזה אלא רק phantom של אותה חברה וזה בתוספת של 10 שקלים. האם כדאי לי לקחת את הפנטום או לחפש חנות אחרת ולדבוק בגלישר ? בנוסף שמתי לב שה- glacier בא ב-2 צורות, ראשונה מושתק והשנייה לא. איזה מהם להזמין אם בכלל ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by yonik,

יש לי בעיה עם הכרטיס התקנתי את הדרייברים הכל פעל בסדר, עשיתי אוברקלוק עם ריבהטיונר בפעם הראשונה בחיי ועשיתי את זה על 2d ואז הבנתי שזה לא שווה אם לא עושים את זה על 3d performence אז שיניתי את זה וזה כנראה עשה בלאגן בגלל ששמרתי בתוכנה את המהיריות 600mhz/735mhz ולא יודע אם זה ביטל את זה הבעיה היא שבריבה עכשיו זה רק על 3d performence לא נותן לי לעשות כלום ונמצא על 0 mhz גם ליבה וגם זיכרון ואותו הדבר ב ntune הכל נעול אין מה לעשות הורדתי את ntune הורדתי דרייבר והתקנתי מחדש ניקיתי רגיסטרי והורדתי את ריבהטיונר כלום לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. יחד עם הקירור שבא איתו (Accelero X2) לאיזו מהירות מעבד וזיכרונות ניתן להגיע? (בסטוק הוא 600 למעבד ו-700x2 לזיכרונות)

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by yan_ymar,

שלום רב , לא מזמן קניתי את הקירור Big Typhoon. ל-BT יש כיוונון עצמי של כוח הסיביב שלו. אך בגלל שהייתי באוברקלוק שלא אני עשיתי (חבר) והוא סידר לי את ההגדרות בביוס, אז עכשיו ה-BT לא מגיע לי למקסימום סיבובים שלו כשאני מזיז את הכפתור שלו שיתן לי יותר סיבובים לדקה (RPM). איזו הגדרה בביוס לדעתכם היא זאת שמשחררת אותו לכיונן עצמי לגמרי? אם את שואלים למה זה קרה - אתמול קניתי זכרונות חדשים והייתי צריך בביוס לתת לו "OPTIMIZED DEFAULT" וזה איפס לי את ההגדרות וגם ככה את סיבוב המאורר. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

היום התקנתי את הקירור מים בניה עצמית... עשיתי אוברקלוק 2400@2880 הרצתי את הפריים ואחרי כמה זמן הוא הראה לי צהוב... זה מה שהוא כתב... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=7F6781351C7D4D609D21E9A3A82A524E&alid=37924(להיכנס לתמונה של הרקע...) אחרי זה הפעלתי את התוכנה שבודקת טמפ' של אסוס והוא חזר להראות אדום... מישהו יודע מה הבעיה?"?? אודה למי שיגיב יונתן

• 10 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by matvey99,

שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. גוגל מניב תוצאות חרא .

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. שלום לכולם נעזרתי פה בפורום לפני חודש וחצי בערך יש לי מחשב חדש אז זה לא בעיה של אבק הכרטיס מסך שלי מתחמם אפילו מעבר ל 100 מעלות במאמץ כשאני שם אותו באוטומט בריבה טיונר כשאני שם אותו על 75 אחוז כוח הוא מגיע גג ל80 בשיא המאמץ וזה רק ב CRYSIS משחקים אחרים 72 גג הבעיה היא שאני לא רוצה לשחוק את המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא קבוע על 75 אחוז עוצמה FIXED חשבתי להוסיף מאווררים ואז המארז יהיה קריר יותר ואני לא אצטרך לקרוע את המאוורר של הכרטיס מסך אין אבק המחשב חדש , בדקתי שאחד מכניס ואחד מוציא במארז מדובר במארז SETTO 1000 של GYGABYTE עם 2 מאוורררים 12 סמ אחד מלפנים ואחד מאחור שאר המפרט : intel e7200 core 2 due gygabyte mother bord -p43 - dsl gtx 275 gygabyte seagate 1 tb termalta…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by nivezrati,

HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  22. 9600XT מבית גיגבייט ויש לי מספר שאלות האם אני יכול לבצע OC שישפיע על בצורה ניכרת על ההגדרות למשחקי FPS אם כן , איזה קירור הכי משתלם לי להביא מבחינה תקציבית אשר יכלול בתוכו בראש ובראשונה שקט (לא קירור מיים) ושאלה נוספת היא שרק עכשיו התוודעתי לתוכנת הATI TOOL וניסיתי לבצע מציאה של הערך הקסימלי(core/memory) והכרטיס התחיל לעשות רעשים מוזרים אז הפסקתי באמצע אה והוא התחמם משמעותית אשמח אם אקבל הסבר נאה שאבין יותר טוב איך להתייחס לקרטיס שלי ומה אפשר להפיק ממנו ? אה וכמעט שכחתי האם יש קשר ישיר בין הנתון של הליבלה לנתון של הזיכרון -כלומר אם אני מעלה או מוריד מאחד אז האם אני צריך להתאים אליו את השני כמובן תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  23. איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by סתםמישהו,

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

• 9 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים