אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מצויין לOC אני אפרסם תגובה אחריי שאני אקרע את החמוד קטן (e2180)
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הצעת למאורר לAMD 2500+BARTON : ThermalTake Volcano 12: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=377 תגידו לי אם זה מאורר טוב או לא??? ואם לא אז תשימו הצעה למאורר אחר (רק אם HEAT SINK מנחושת!) 200 שקל מקסימום......
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך של ASUS, 8800 GTS עם 320 זיכרון. הכרטיס באוברקלוק של core 600, mem 900, דרך ati tools. תחילה קיבלתי טמפרטורות איידל (בלי פעילות) די גבוהות, סביב ה65, וכשמשחקים עובדים - היה טס לי עד 85. לאחר מכן, החלטתי להעלות את עוצמת המאוורר ל100%, כל הזמן. מאז, הכרטיס פחות או יותר נח על 56-57, ובשעות הערב והלילה כשמאוד קר, אף יכול להגיע ל52-53. בזמן משחקים המקס' אולי היה 79, וזה גם לא קרה הרבה. לרוב הוא ישב על 75. היום כשיצאתי מ Hitman Blood Money, גיליתי ב NVTemplogger שהטמפרטורה עלתה לי עד 85 שוב, בזמן המשחק. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז, ניקיתי קצת עם לוכד-אבק, החזרתי. בינתיים הטמפרטורה יושבת על 57. החלונות פתוחים פה ויש זרימת אוויר. רציתי את חוות הדעת…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 5500 FX, ואני בקרוב עושה לו OC ופתיחת צינורות. יש לי מעבד פנטיום 4 3.0 ו512 DDR 400. לאיזה כרטיס מסך של Nvidia בערך הוא ישתווה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם המאורר דוחף אוויר לכיוון המעבד או מוציא את האוויר?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לעשות אובר קלוק למחשב שלי אני לא ממש מבין בכל זה אז עם יש מישהו שיכול להשקיע בי קצת זמן אז שיעזור לי בבקשה ה-ICQ שלי הוא= 236869274 והמסינג'ר שלי הוא=ciauai@walla.co.il זה המסינג'ר של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
העלתי מ 378 CORE ל389.50. ואת MEMORY מ 338 ל 364.57. תוצאות: ליפני 3DMark05-2712 3DMark2001 SE-15,349 AquaMark3-43,248 אחרי. 3DMark05-2781 3DMark2001 SE-16,173 AquaMark3-44,062 עכשיו מה אני עושה בישביל לדעת שהכרטיס שלי יציב? כשאני נוגע לו בהיטסינק במנוחה הוא דיי חם,לא כמו פעם,זה ככה אמור להיות? ועשיתי תאובר ב ATITool,עשיתי ARTIFACT SCAN למשך 20 דקות והכול היה נקי.
-
שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אתם ממליצים לבדוק יציבות אחרי OC כמובן :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את הלוח הזה ניסה לעשות איתו C@ למעבד 805?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את לוח האם הזה: http://www.ciao.co.uk/ASRock_P4I65G__6496042 מעבד פנטיום 4 . גוף הקירור/מאוורר שיש לי על המעבד ממש עלוב והמאוור עושה רעש נוראי. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור. יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן לנתק את גוף הקירור הנוכחי מבלי לגרום נזק למעבד? 2. על איזה גוף קירור/מאוורר אתם ממליצים שיספק קירור טוב ועם רעש נמוך? תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:33 מה דעתכם על האפשרויות הללו:1. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=243 2. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245 3. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם כל ערך מהתיזמוני זיכרונות שיש בביוס (יש לי 11 אפשרויות שונות שם לתיזמוני זיכרונות) תלוי רק בעצמו או גם באחרים. כלומר, לדוגמא: נגיד שערך X עומד על 4 וY עומד על 3. אני משנה את X ל3, וזה עובד. אני מחזיר את X ל4. אני משנה את Y ל2, וזה עובד. כלומר בנפרד כל אחד מהם יכול לרדת באחד. השאלה שלי זה האם יכול להיות שהם לא יעבדו ששניהם פחות אחד (כלומר X על 3 וY על 2).
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב החל "להיתקע" למשך 10-20 שניות בזמן הרצת משחקים כבדים. פעמיים קרה שהלוח אם ציפצף באמצע ונכבה. בדקתי באמצעות SiSoft Sandra 2005 את הביצועים וגיליתי שהטפמ' של ה PSU מגיע ל 74 מעלות, והטמפ' של הלוח אם מגיע ל 46 מעלות. המעבד גם מגיע ל 40-50 מעלות. איך שאני מבין - ספק הכוח שלי מתחמם יותר מדי ומחמם את כל המערכת ככה שהיא קורסת? המפרט: - AMD Athlon 2800+ - Gigabyte N7400-Pro2 - Geil 1 GB Dual Channel (2.5-4-4-8) - ATI 9800 SE 128 MB - SATA 80 GB - מארז די גרוע ומצוצע עם מאוורר 80'' מאחורה. - לקראת החלפה למארז מקצועי ומקורר יותר. - המלצות ??? <- [EDIT] - המערכת לא ב OC ואף פעם לא הייתה. לצורך העניין - המשחק Battlef…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אפשר בכמה מילים על איזה מעבדי אינטל ניתנים להמהרה איזה מהם פתוחי /סגורי מכפלה איזה מעבדים נחשבו/נחשבים לטובים ביותר ל-OC
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-