עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם אתם מצמידים את חישן הטמפרטורה למעבד או שהוא רופף קצת?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by reggeman,

שלום לכולם אני לא יודע איך בדיוק להגדיר את הבעיה שיש לי במחשב יש לי כרטיס מסך HD 4870X2 מעבד Q9300 2.50GH ספק כוח של Corsair ‏TX 750W Active PFC לוח אם GIGABYTE EP45-UD3L הבעיה נמצאת בשתי מערכות הפעלה xp,7 כשאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך יש את הקטע שהוא אמור להבהב לכמה שניות המסך נשאר שחור והנורה דולקת אבל לא קורה כלום, ובעיה נוספת זה כשאני מנסה לכבות או להפעיל מחדש את המחשב המסך מתכבה אבל הכונן עדיין נשאר דולק לפחות 4דקות ורק אחרי זה הוא עושה ריסטרט או כיבוי תודה לכל העוזרים מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by eladbu,

יש לי ר9800 פרו 256 ביט של 3ד קלאב אני שומע כל הזמן על פתיחת צינורות וכל מיני כאלה יש מה לעשות על שלי?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by אדם לוי,

המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Gal84,

צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. היי מה קורה היום קניתי את הביג טייפון וכולי מיתרגש חח טוב אז מה שקורה זה ככה היתקנתי עשיתי כול מה שצריך הדלקתי את המחשב עכשיו הטמפ ירדה מ 55 ל 40 42 המהירות שהוא מיסתובב זה רק 1339 זה נוראה חלש מה לעשות זה נורמלי?! בבשקה עזרה!!!!

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by iakovl,

אני יודע שהבלוק הנ"ל הוא בין המצויינים שיש בעולם כרגע. השאלה היא מה עושה אותו כל כך טוב? אני הייתי רוצה לקבל אם יש תיאורים, סירטוטים וכו'... יש לי מושג די כללי אך ברור לאיך הוא עובד , אבל הייתי רוצה לדעת עוד.. אם אפשר שיהיה בעיברית

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. קניתי מאוורר חדש - 80 מ"מ של אינטל - והוא מסתובב לאט 2800 סל"ד אבל הוא מבצע את העבודה מעבד 28 מעלות בנוחה 44 מעלות אחראי שעה של קריעת תחת אם באנצ'מרקינג למעבד בלבד בסנדרה לוח מנוחה 28 אחראי שהבנצ'מארק הסתיים הוא היה 33 המעלות האלה טובות לאובר קלוק ? אז רציתי לדעת

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אתמול הוצאתי את המחשב בשביל לנקות אותו. שאבתי הברקתי את הכול ללא טיפת אבק. ניקיתי את המאוורר של הסיילנסר של הכרטיס מסך שלי (7800GT)שאבתי את האבק שהיה תקוע בצלעות הקירור וכד'.... אבל......... משומה הכרטיס שלי לא אוהב ניקיון. הטמפ' עלתה ל90 מעלות ללא מאמץ!!!!!!!! לפני שהוצאתי לנקות ,הטמפ' היתה כ70 מעלות. כשאני משחק משחקים המחשב מקרטע ונתקע לי. מישהו יכול להסביר לי את התופעה הדפוקה הזו? הכרטיס חדש,לא עשיתי לו שום אוברקלוק-של חברת GAINWARD. לא פתחתי את הסיילנסר ולא ריעננתי משחה. טמפ' המעבד 49 מעלות במאמץ עם ביגטייפון,והטמפ' במחשב חוץ מזה בסדר. דיסקים קשיחים 30 מעלות וכד'...

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9045 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10464 או משהו אחר המיקגלה שלי היא בערך שקל800 אבל עדיף פחות

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by koby058,

יש לי fx5200 של palit

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. היי לכולם יש לי לוח אם ‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום תעזרו לי בתודה לעוזרים אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 ספק:‏TR2 Power W0101 550W Silent כ.מסך:8800GTS זיכרון:2GB 800MHZ

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by cycat,

יש לי מחשב שהתחיל כבר להתישן קלות, ועכשיו רק התוודתי ל-OC, אז החלטתי להמהיר אותו קלות ללא השקעות כספיות נוספות. המערכת שלי כרגע היא: AMD900 ועליה מאוורר spire שלא מצאתי את המודל שלו, ומתחתיו heatsink מאלומיניום בגובה של איזה 3סמ... מארז ועליו מאוורר Colorfull brushless CF-128025MS בעל 2 חוטים שניזון מהיציאה ל-HD. לוח אם CT-7AJA עם VIA Apollo KT133 VT8363/686. על הלוח אמורים להיות 2 או 3 רגשים של טמפרטורה. לא מצאתי אותם, אבל אחד שאמור להיות של CPU אכן משנה את הטמפרטורה שלו תחת עומס מ-27 עד בערך 40 מעלות. Sandra מדווחת על thermal resistance של עד 0.36C/W(יש לזה משמעות כלשהי בכלל?). שתי האחרים אם משתנים אז בצורה זניחה באזור ה-22-27 מעלות. זיכרון לפי Sandra: Bank 2 Settin…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. Started by idan_20,

התקציב שלי הוא 3000 שקל ל- מעבד, לוח אם, זכרון ומארז (כולל ספק) הלוח כמובן הוא P5B DLX מעבד Core 2 Duo - E6300 זכרון - לא יודע עדיין כמה ואיזה אבל בטוח DDR2 800 אם אפשר ב DC קרור- אני מתכנן להשתמש בהתחלה בקרור סטוק ולשדרג יותר מאוחר לאיזה משהו רציני יותר כמו שאמרתי המטרה היא OC והבנתי שהזכרון הוא חלק מאד חשוב ושכמה שהתזמונים שלו יותר נמוכים ככה יותר טוב מצד שני קראתי בכמה מקומות שיש תזמונים בעיתיים ושהתזמון הכי "נורמלי" הוא cl5 אז אם מישהו בבקשה יוכל להבהיר את עניין התזמונים ולהמליץ על זכרון שילך טוב עם הלוח אם הזה אני יודה לו מאד עוד שאלה בקשר לזכרונות, ממה שהבנתי הכי טוב שהיחס בין ה FSB למהירות של הזכרונות יהיה 1:1 אבל אם ה FSB שלי הוא 1066 והמהירות של הזיכרון היא 800 …

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by eliXir,

אני כמעט בטוח שאני אעשה אוברקלוק עם המחשב החדש שלי, אבל בעיה אחת: אין לי מושג איך! מישהו יכול להסביר לי או להביא לינק המסביר איך עושים אוברקלוק? ועוד שאלה, האם זה בטוח!? מכיוון שכולם אומרים כל הזמן שאם משהו מתפקשש אז אין אחראיות, למה שמשהו יתפקשש!? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by kinggil,

יש לי הרדיסק MAXTOR 80 SATA2 , והמעלות שלו באופן קבוע 35 מעלות, גם בעבודה ובמנוחה. עכשיו זה נראה לי מוזר, יש מצב שזה בסדר? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by HellWarrior,

שלום רב ברשותי כרטיס geforce fx5900xt של leadtek והוא בעל זכרונות של hynix שפועלים ב 2.2ns - כמו בגרסאות הultra וה 5950 - שלא כמו בשאר ה5900xt שלהם הזכרונות הם 2.5ns. לפי הבנתי - הכרטיס הזה גם טיפה יותר יקר משאר הxt בגלל הזכרונות...ז "א שאני יכול לעשות איתו יותר oc מאשר אם כרטיס xt אחר ? תודה

19. שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב החל "להיתקע" למשך 10-20 שניות בזמן הרצת משחקים כבדים. פעמיים קרה שהלוח אם ציפצף באמצע ונכבה. בדקתי באמצעות SiSoft Sandra 2005 את הביצועים וגיליתי שהטפמ' של ה PSU מגיע ל 74 מעלות, והטמפ' של הלוח אם מגיע ל 46 מעלות. המעבד גם מגיע ל 40-50 מעלות. איך שאני מבין - ספק הכוח שלי מתחמם יותר מדי ומחמם את כל המערכת ככה שהיא קורסת? המפרט: - AMD Athlon 2800+ - Gigabyte N7400-Pro2 - Geil 1 GB Dual Channel (2.5-4-4-8) - ATI 9800 SE 128 MB - SATA 80 GB - מארז די גרוע ומצוצע עם מאוורר 80'' מאחורה. - לקראת החלפה למארז מקצועי ומקורר יותר. - המלצות ??? <- [EDIT] - המערכת לא ב OC ואף פעם לא הייתה. לצורך העניין - המשחק Battlef…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by AsD[eyal],

אוקיי אז ככה יש לנו פה מאורר 80 שקט שעובד אם 230V מאורר 80 גנרי 12v מאורר 92 שקט +- מאורר 92 חזק 12v [90CFM] +- מאורר 100 סאן אייס חזק מאוד 12v מאורר 120סאנאון חזק מאוד 230V מאורר 120 קומאייר חזק מאוד 12v מאורר 120 סאן אייס חזק מאוד 12v שאני מיתכוון חזק מאוד זה ביסיבות ה120-140 CFM ועוד כמה היטסינקים...... כמה לדעתכם שווה החבילה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

22. שלום יש לי מחשב amd atholon xp polomonio1.7 המעבד פועל במהירות 1.5 ורציתי לדעת איך אני עושה לו OVERCLOCK בצורה טוב לנצל עוד קצת את המעבד יש לי זיכרון 256 DDR GEFORCE 2 mx 400 64 mb mother borad gigabyte בקשה עיזרו לי איך אני עושה פה OVERCLOCK בלי להרוס שום דבר והאם החלקים האלו יחזיקו מעמד ב OVERCLOCK! תודה!.

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  23. לקראת קניית ה8rga+ ביום חמישי החלתתי לקנות אותו כי אין לי כוח לחתוך סינק. הייתי מופתע לדעת שהסינקים לא תואמים את הזיכרון ווינבונדד pc3200 שלי . אז עד שתפטר הבעיה אל תרכשו אותם, אני שלחתי אי מייל ל TT ופוט יכול להיות שזה פגם במוצר שלי אני יידע אתכם בהמשך

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by HWgeek,

רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

אהלן אחיי.... ברשותי פרסקוט 3 גה"צ סוקט 775 על קירור סטוק (במאמץ לא עובר את ה50 מעלות) אמור להגיע אליי הArctic Cooler Freezer 7 pro וחשבתי לעשות אוברקלוק חמדמד... עד כמה הוא יגיע עם הקירור הנ"ל?? (עד כמה מה"ץ) תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים