עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ns,

יש לי מעבד AMD 3000 barton ורציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' שלו לאחר משחק ובזמן מנוחה . אם הוא חם מדי אז אם תוכלו להמליץ לי על מאווררים וגופי קירור טובים אז תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by alon311,

שלום לכולם יש לי מעבד E7200 ובדקתי לו טמפרטורות עם תוכנת CORE TEMP והיא מראה לי שיש הבדל של 5 מעלות בין הליבות גם במאמץ וגם במנוחה האם זה תקין? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. הרעש מוציא אותי מדעתי!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by IME3,

אין לי בעיה לעשות אוברקלוק וכבר הגעתי לפתרונות מוצלחים בדרך בכלל אני אשתמש ב X.M.P וככה הזכרונות 1600 עובדים ומנוצלים כמו שצריך וה מעבד קופץ ל 2800 אבל אני גם אוהב לשים בביוס את הכל על AUTO ואז בוינדוס התוכנה של אסוס אפשר להשתמש בה והיא יודעת לעשות אוברקלוק דינמי ולהשתמש רק במכפלה של 12 עם מהירות בסביבות 1500 מגה הרץ ושפותחים איזה משחק זה לבד קופץ למכפלה 21 עם מהירות סביבות 2800 אבל מה גם אחרי הקפיצה ל 2800 הזכרונות נשארים לעמוד על 520 בזמן שהם צריכים לשבת על 800 יש איזה אופציה שהיא עדיין אשתמש במצב אוטומטי של אסוס אבל שהזכרונות ישבו כל הזמן על 800 במקום ה 500 הזה ? אפשר לראות בתמונות שגם בזמן מכפלה של 12 וגם של 21 הזכרונות נשארים ב 520 אם היה עומד על 800 היה אידיאל…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. היי, המעבד (core 2 6300 duo) מגיע לטמפרטורות ממוצעות של 45 מעלות בעבודה רגילה ועובר לפעמים את ה-55 מעלות במאמץ. לפי "טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" שנכתב כאן אני מבין ש-55 מעלות זה סביר למעבד הזה. האם כדאי להשאיר את המצב ככה או להוסיף מאוורר ליתר ביטחון? לגבי כרטיס המסך (7600 GT) - האם קיים עליו חיישן שמאפשר מדידת טמפ'? אם כן אשמח לתוכנה שתאפשר מדידה. תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by udi,

יש לי כרטיס מסך GIGABITE RADOEN 9700 PRO 128 לפני כשבוע המאוור שעליו אפסיק לעבוד בעיה נוספת הוא נקנה בחול ובכך שאני לא יכול להחזיר אותו לחנות ולקבל חדש למרות שהוא מקורי השאלה שלי היא האם משהוא מכיר חנות אשר מוכרת מאוורים שתואמים לכרטיס { הרי יש לזה צורה מיוחדת} חברים המליצו לי 2 דברים אחד: לנסות ולהחליף את כל גוף הקירור בגוף אחר שתיים : לשלוח לחברת " ATI " אימייל ולספר להם על הבעיה והם ישלוח לי אחד חדש או יפנו אותי לגורם מורשה בארץ הבעיה זה לוקח הרבה מאוד זמן האם למשהוא יש המלצה אחרת או דרך אחרת לתקן או להחליף את הכרטיס תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by nahum8,

הטמפ' של ההרד דיסק שלי 36-40 מעלות!!! למה?! יכול להיות גם בגלל זה מתכבה לי המחשב כשאני משחק במשחק?? כי המחשב חדש והHD ישן... -תודה לעונים!

9. ^ DC? 3pin?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by M-J,

על זכרון 512K 400 שטובים לאובר קלוקינג

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  11. תראו החלטתי שהפעם אני עושה את ה-OC באופן מבוקר יותר [מקודם העלתי ל3006, ואחרי שעתיים וחצי הפריים נתנה הודעת שגיאה]. אז בהתחלה העברתי ל2700 [יחס 1:1] והרצתי פריים 95 ל3 וחצי שעות, הכל עבר חלק. אח"כ העלתי ל2880, והעלתי מתח ל1.6 בביוס [המתח המקורי הוא 1.52]. הבעיה היא שבאוורסט המתח מזוהה כ-1.57, ובCPU-Z כ-1.568 [ערכים דומים]. בכל מקרה, השארתי את המחשב בלילה והרצתי פריים 95 במצב של 2880, והמחשב עבר את הבדיקה ללא שגיאה עד הבוקר, כלומר 7 וחצי שעות. מעלות מנוחה 30, ובשיא של פריים 95 57 מעלות. קירור סטוק, מאוורר מול המעבד מכניס ומוציא מתחת לספק. יש מקום לדאגה מהמתח?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by ron533,

קניתי את ה Abit AN7 guru ולאחר בדיקות קניתי גם את המאוורר ZALMAN 7000 בהמלצת המוכר... מסתבר שיש קבל על הלוח אם הספציפי הזה שמפריע לתושבת של המאוורר, ועכשיו המוכר תקע אותי ואני צריך מאוורר אחר! 1. למישהו יש המלצות למאוורר טוב וקל ל O/C ? 2. מה לעשות למוכר?! 3. מישהוא רוצה לקנות ממני אותו ב200 ש"ח בלבד? (חדש לגמרי!) תודה רבה 053892798 גיל

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by y10,

תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by esaly,

היי! אני מחפש קירור טוב ל478 ,לא חייב להיות שקט מידי העיקר שיקרר טוב, יש לי בעיית התחממות באיזה מחשב כאן... אם אפשר לינקים לחנויות מהצפון זה יעזור לי... בדקתי אגב בסטיקי ולא מצאתי שם משהו שהרבה ממליצים עליו... תקציב 100-150 תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by TaZeR,

בחודש האחרון המארז שלי עלה בכמה מעלות (פעם טמפרטורת המארז הייתה 36 והיא היא 40~ ; פעם המעבד שלי היה 19-20 מעלות והיאום הוא על 26!) זה בגלל הקיץ או שיש בעיה במארז???

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by rtr,

מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי amd K6-2 450 שהוא כיודע, איטי מאוד ורציתי לשאול מהוא האוברקלוק הממוצע שניתן עם קירור טוב לעשות עליו. הלוח הוא shuttle ישן עם via apollo MVP 3 (בעע....) hot-597 משהו...

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by wrecker,

אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי 1 -512 2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצ…

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by TheShadow,

אני עשיתי OC למעבד (יש לי AMD 64BIT 3000+) והגעתי מ 2000 ל2400 בבאס 240 מכפלה 10 ויש לי זכרונות 400 איך אני יודע מה היכס בין הזכרונות למעבד? ואיך אני יודע איזה OC עשיתי להם? ואם אני יוריד את המכפלה ל9 במקום 10 ויעלה את הבאס ל270 במקום 240 ואז זה יעשה למעבד 2430 משו דומה לקודם זה ישפר את הזכרונות? זה עלול לסכן אותם? יש לי לוח 8kda3j EPOX וזכרונות ADATA 2X512MB 400 יש לי על המעבד זלמן 7000 דרך אגב ומארז מאוורר טוב...

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by shlomi8,

ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by eliranl,

כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by ofir38,

שלום,אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה.. אני כמעט בטוח.. אבל מה זה oc ומה זה עושה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by liran315,

אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by cold-fire,

איך החום שלי לאחר 2 שעות של פרים 95

• 5 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.