אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro תומך בסוקט 478? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מפרט: AMD 64 4800+ AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 GF8800GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W עד עכשיו הצלחתי להעלות אותו ל2.8GHZ מ2.5GHZ והייתי צריך להעלות מ1.325 מתח בסטוק של המעבד ל1.375 מתח של המעבד כדי שזה יהיה יציב. קניתי קירור למעבד ביג טייפון VX ו2 מאווררים של 120MM למארז (ג'נרי) והשתמשתי במשחה תרמית ארקטיק סילבר 5 כדי להוריד מעלות. לא מצליח להתקדם מעבר ל2.8GHZ ועדיין שהמערכת תהיה יציבה, ואני רוצה אם אפשר להגיע לפחות ל2.9-3.0 GHZ. מה לעשות? לפי EVEREST, הטמפ' במאמץ של המעבד ב2.8GHZ (השתמשתי בORTHOS) היא בערך 50 מעלות, ו30 מעלות במנוחה. פרטים מהביוס (לא עשיתי שום שינוי, זה מה שהיה מההתחלה) בנושא של TIMINGS: cas latency: 5T 1T/2T command timing: 2T TwTr comman…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מארז Simbadda(סימבדה) כזה: וכפי שאתם רואים אין מאוורר בצד של המארז בחלון. האם כדאי לי לשים מאורר בחלון? ואני יכול לעשות את זה בעזרת מקדח כוס? או שיש סיכוי שיישבר החלון? ומה עדיף למאוורר בדלת מכניס או מוציא? האם מישהו כבר עשה את זה עם מארז כזה? בתודה אלדד.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי הצעת למאורר לAMD 2500+BARTON : ThermalTake Volcano 12: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=377 תגידו לי אם זה מאורר טוב או לא??? ואם לא אז תשימו הצעה למאורר אחר (רק אם HEAT SINK מנחושת!) 200 שקל מקסימום......
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בלוח asus p5q-e ומעד Q6600 (יד שניה) העברתי את הקירור מה AMD 3800 X2 למעבד הנוכחי, הקירור הוא scythe mugen . בלוח הקודם(תושבת AM2) הקירור ישב ממש חזק ובחיבור הנוכחי אני מקגיש שהוא קצת רופף, זאת אומרת הוא ניצב כרגיל ב 90 מעלות ללוח, אין נטייה כלפי מטה. אבל כשאני מפעיל קצת לחץ זה מרגיש כאילו הוא קצת משוחרר יותר ממה שהכרתי. בנוסף לזה התחלתי עם OC והגעתי ל3.4, במחבני מאמץ מהר מאוד המעבד התחמם ממש תוך כמה חצי דקה כבר הייתי על 60 מעלות, וגם בעבודה רגילה המעלות טיפסו נורא מהר. עכשיו החזרתי את הכל להגדרות יצרן, במצב הזה אני מקבל 24- 28 מעלות במנוחה, במבחן prime 95 ללא שום שינוי בהגדות אני מגיע ל 65 מעלות תוך 2 -3 דקות. הייה גם איזה קטע מוזר שבאחת הפעמים בקר הטמפרטור…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לעשות אובר קלוק למחשב שלי אני לא ממש מבין בכל זה אז עם יש מישהו שיכול להשקיע בי קצת זמן אז שיעזור לי בבקשה ה-ICQ שלי הוא= 236869274 והמסינג'ר שלי הוא=ciauai@walla.co.il זה המסינג'ר של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי, ( הקדמה: המטרה שלי היא שקט. ) אני רוצה להרכיב במארז מאווררים של vantec stealth 120, ולחבר ואותם ל zalman fanmate, או בקר אחר ( עדיין לא קניתי כלום ). באתר של zalman יש "אזהרה": Do not use FAN MATE 2 with fans that have a start up voltage of more than 5V. לפי vantec, המתח "התנעה" שלהם הוא 7volt. אבל ראיתי בהרבה פורומים שאנשים משלבים ביניהם. יש למישהו ניסיון עם זה ? חשבתי לקנות אולי בקר מאווררים במקום ה fanmate. יש למישהו ניסיון עם zalman mfc1? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663 ) אני לא מעוניין ב nexus כי הם עובדים בשיטת PWM, ובכל review, כתוב שיש לזה רעש חלש כמו של עמוד חשמל בגלל PWM. מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 3000 שקל ל- מעבד, לוח אם, זכרון ומארז (כולל ספק) הלוח כמובן הוא P5B DLX מעבד Core 2 Duo - E6300 זכרון - לא יודע עדיין כמה ואיזה אבל בטוח DDR2 800 אם אפשר ב DC קרור- אני מתכנן להשתמש בהתחלה בקרור סטוק ולשדרג יותר מאוחר לאיזה משהו רציני יותר כמו שאמרתי המטרה היא OC והבנתי שהזכרון הוא חלק מאד חשוב ושכמה שהתזמונים שלו יותר נמוכים ככה יותר טוב מצד שני קראתי בכמה מקומות שיש תזמונים בעיתיים ושהתזמון הכי "נורמלי" הוא cl5 אז אם מישהו בבקשה יוכל להבהיר את עניין התזמונים ולהמליץ על זכרון שילך טוב עם הלוח אם הזה אני יודה לו מאד עוד שאלה בקשר לזכרונות, ממה שהבנתי הכי טוב שהיחס בין ה FSB למהירות של הזכרונות יהיה 1:1 אבל אם ה FSB שלי הוא 1066 והמהירות של הזיכרון היא 800 …
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לא שאני רוצה לעשות את זה, אבל תראו מה ראיתי: http://citydeal.co.il/new_citydeal/groupsale.php?productid=1007&ref=zap אפשר להשאיר דלת מארז פתוחה...
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטל פנטיום 4 2.4 ואני רוצה לעלות בעוד 300 מגה הרץ למעבד אם איזו תוכנה אפשר לעשות??? ???
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כי יש לי בעיה להגיע לקיסריה לפנדה, ורק שם ראיתי אותם ועוד במחיר זול. הבעיה שהמשלוח שלהם עולה כמו מאוורר אחד כזה אשמח אם מישהו מכיר חנות באיזור המרכז +- שיש לה את המאוורר הזה בצבעיו השונים, ובמחיר סביר. עכשיו שמתי לב שב-PCH יש אותו אבל הם נורא יקרים! (בין 70 ל-90 ש"ח תלוי בצבע! אני חושב שזאת הגזמה לעומת המחיר בפנדה..)
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב החל "להיתקע" למשך 10-20 שניות בזמן הרצת משחקים כבדים. פעמיים קרה שהלוח אם ציפצף באמצע ונכבה. בדקתי באמצעות SiSoft Sandra 2005 את הביצועים וגיליתי שהטפמ' של ה PSU מגיע ל 74 מעלות, והטמפ' של הלוח אם מגיע ל 46 מעלות. המעבד גם מגיע ל 40-50 מעלות. איך שאני מבין - ספק הכוח שלי מתחמם יותר מדי ומחמם את כל המערכת ככה שהיא קורסת? המפרט: - AMD Athlon 2800+ - Gigabyte N7400-Pro2 - Geil 1 GB Dual Channel (2.5-4-4-8) - ATI 9800 SE 128 MB - SATA 80 GB - מארז די גרוע ומצוצע עם מאוורר 80'' מאחורה. - לקראת החלפה למארז מקצועי ומקורר יותר. - המלצות ??? <- [EDIT] - המערכת לא ב OC ואף פעם לא הייתה. לצורך העניין - המשחק Battlef…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יש קירורים גם למאבד וגם למארז, נראה טוב למי שמבין , איך המפרט בכלל לדעתו.. ואיך CM בספקי כוח לנושא: עד כמה אני יכול להגיע בOC בכיף? 3.6-8?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מעבדAMD Athlon 2000+ XP 1670.5 MHz GigaByte mobo Geforce 4 440 128 mb Windows Xp Pro SP1 updated Mcafee firewall + antivirus and behind a router החלפתי את מאוורר המעבד למשהו חזק, לא זוכר איזו חברה אבל הוריד לי את הטמפרטורה בצורה טובה, המחשב לא קורס יותר כמו פעם החלפתי למארז למאוורר חזק עם התאמת מהירות המאוורר של כרטיס המסך לא עבד כמעט אז החלפתי לו ל Titan Copper VGA Cooler עכשיו מה שקורה גם כשהמארז פתוח המחשב מאט הרבה... זאת אומרת המעבד מגיע מאד מהר ל 100% CPU Usage זה לא קרה לפני שהחלפתי את המאווררים אבל לפני המחשב היה פשוט קורס לי. יכול להיות שהצ'יפ של כרטיס המסך התקלקל ? משהו אחר ? המחשב ממש חם למגע בעיקרון כשהוא סגור.. גם אם יש איזו המלצה לתוכנות אנליזה ומה לחפש…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-