עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. יש לוח לוח אם של אסוס מדגם P5K-E, והגיע איתו תוכנה שמציגה טמפ' מעבד ולוח אם ב"זמן אמת" השאלה עד כמה בזמן אמת? האם הטמפ' מדוייקות? זה מציג טמפ' ממוצעת של 30 מעלות במנוחה ו-42 במאמץ ל-E8400 עם TR ultima90i, הגיוני?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  3. אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  5. יש לי ג'יפורס 4 MX העלתי CORE מ 250 ל 300 וזכרונות מ 333 זה 400 במשחקים עבד טוב ב3DMARK לופ של שלוש שעות עבד טוב טמפרטורות מקסימום במאמץ, 44 מעבד גראפי, 42 זכרונות (נבדק ע"י סנסור חיצוני מודבק) במנוחה הטמפרטורות מעבד גראפי 35 זכרונות 30 הכל טוב ויפה בוינדוס אבל מידי פעם (קרה לי רק שלוש פעמים מאז שעשיתי אובר, שלשום) המסך נכבה לשניה, ניהיה שחור, וחוזר או! שהוא פתאום כזה מקבל פאקים בתצוגה וניהיה מוזר לכמה שניות ומסתדר..

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by owen10,

שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by cycat,

יש לי מחשב שהתחיל כבר להתישן קלות, ועכשיו רק התוודתי ל-OC, אז החלטתי להמהיר אותו קלות ללא השקעות כספיות נוספות. המערכת שלי כרגע היא: AMD900 ועליה מאוורר spire שלא מצאתי את המודל שלו, ומתחתיו heatsink מאלומיניום בגובה של איזה 3סמ... מארז ועליו מאוורר Colorfull brushless CF-128025MS בעל 2 חוטים שניזון מהיציאה ל-HD. לוח אם CT-7AJA עם VIA Apollo KT133 VT8363/686. על הלוח אמורים להיות 2 או 3 רגשים של טמפרטורה. לא מצאתי אותם, אבל אחד שאמור להיות של CPU אכן משנה את הטמפרטורה שלו תחת עומס מ-27 עד בערך 40 מעלות. Sandra מדווחת על thermal resistance של עד 0.36C/W(יש לזה משמעות כלשהי בכלל?). שתי האחרים אם משתנים אז בצורה זניחה באזור ה-22-27 מעלות. זיכרון לפי Sandra: Bank 2 Settin…

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by common,

שלוםץ אני חדש בפורום ורציתי לדעת אם המהרה של מעבד וזיכרון מתבצעת רק ע"י הביוס או שצריך לעבוד עם תכנה מסוימת ? אם שיניתי את המכפלה ואת המחלקים שלי זה אמור להספיק ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. אילו חנויות שולחות לארץ במחירים הוגנים ומשלוח לא יקר מדי? אני מחפש ספציפית חנות שמוכרת מאווררי Panoflo, ואם הם מוכרים גם ערכות קירור דיסק קשיח של זלמן, ומקררי מעבד של זלמן, אז אפילו יותר טוב. ראיתי שהרבה הזמינו פה מג'ב-טק, אבל ביומיים האחרונים האתר שלהם די מת. מישהו מכיר עוד חנויות דומות?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5010 הצעצוע הזה ייתן משהו אם הוא יישב ליד הכרטיס.מ ?

11. היי איך מנקים את הגוף קירור של המעבד, הסטוק? אני אפילו לא יודע איך מחליפים קירור. נוב מצוי. טיפים? אפילו מדריך וידאו אולי? תודה..[br]פורסם בתאריך: 9.01.2008 בשעה 20:56:48 מישהו? זה ממש ממש חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. קניתי השבוע כמה דברים חלק הספקתי להתקין חלק עוד לא..בקרוב http://photos.walla.co.il/gteam2 מה אתם אומרים סידרתי טוב? אני עכשיו בשלבי התקנת הסליבים וזה מפרך ומעצבן.. :-\ בהזדמנות אני גם ישאל, האם כדי לי להעלות את הבאס מעל מה שהלוח אמור לעבוד בו? יש לי AMD2500+@3200+ עם NF7-SL של ABIT וזכרונות OCZ Platinum Edition PC3200 וספק TT 420W APFC 2fans אני עכשיו על 200 BUS עדי לי להעלות עוד? הרי אני שם בסיכון את הזכרונות והלוח אם שבכך הם חורגים מהמהירות שמקורית שלהם, אתם חושבים שצפויות בעיות אם אני יעלה עוד?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by kyyle,

מה נותן אם אני מוסיף עוד Enermax 120mm 2 Ball Bearing Fan Kit למארז שיש לי(Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case),הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000) היא קצת גבוהה(בערך 57-60 מעלות),יש לי וולקנו 7 פלוס,האם זה יתרום במשהו? או רק בטמפ'של פנים המארז ולא על המעבד? ואם אני מוסיף 2? כי יש לי מקום גם מקדימה וגם מאחורה.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה השגתי מאוורר למארז 1 . אני שם לידו את היד זה מאוורר בכלל ? הוא זז מהר אבל אין שם בכלל עוצמה של אויר. השאלה אם אני אשים את זה במארז זה יתן משהו ? 2 . לשים את המאוורר שהמדבקה שלו כלפי חוץ או פנים ? ...

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by OldMan,

שלום רב, יש לי כרטיס של Leadtek, מסוג Winfast 6600GT Extreme (מבוסס Geforce4 6600GT). הכרטיס במחשב חודשיים ולכן עדיין נקי מאוד. לפני חודש פעם ראשונה ראיתי תופעות מוזרות עד כדי נעילת המחשב לזמן קצר. לאחר מכן התצוגה כבתה וחזרה שוב. המחשב ננעל שוב תוך מספר שניות. הצלחתי להפעיל את תוכנת Everest ועליתי על כך שכרטיס המסך מתבשל. לאחר בדיקת החומרה (אני בונה מחשבים לבד) גיליתי שהמאוורר פשוט לא מסתובב. ברגע שנתתי לו "Push" הוא התחיל להסתובב והטמפרטורה של הכרטיס ירדה פלאים. תופעות נעלמו. קיוויתי שמדובר בתופעה חד פעמית, אך זה קרה שוב לפני יומיים. בחנות "נועה מחשבים" טוענים שאין אחריות על המאוורר ומציעים לי לקנות מאוורר חלופי של Artic Cooling. א. האם באמת אין אחריות על מוצר פגום כמו מ…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by poi,

המחשב שלי: AMD XP 2000+ ASUS A7V333 256MB DDR333 GEFORCE 4 ASUS TI 4400 WD 40GB טמפ' מעבד 60 מעלות תחת עומס בביוס אני שם באפשרויות של הפנימי על TURBO במצב הזה המחשב נהיה לא יציב ובמשחקים הוא נתקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  17. או שצריך קירור יותר רציני ?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  19. CoolerMaster CoolViva Pro Application NVIDIA GeForce 9600GT, 8800GTS 512MB (G92 Ver.), 8800GT, 8600 series, 8500 series, 7600 series, 7300 series ATI Radeon HD3870, HD3850, HD2900, HD2600, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1550 Dimensions 178.5 x 130 x 41 mm Weight 320 g Heat Sink Dimensions Copper base/ 3 heat pies/ Aluminum fin Heat Sink Material 145 x 112 x 38 mm Heat Pipes Dimensions Φ 6 mm Fan Dimension (W / H / D) Φ 74 x 22.5 mm Fan Speed 700~1800 ± 10% R.P.M. Fan Airflow 7.94 CFM Fan Air Pressure 2.272 mmH2O Bearing Type 2 ball bearing Fan Life Expectancy 50, 000 hours Fan Noise Level (dB-A) 20 dBA Connector 4 pin Rat…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by the_lighting,

תציעו לי בבקשה מאווררים שיחליפו את מה שיש במארז p-150! צריך שהם יהיו כמה שיותר שקטים וחזקים!

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  22. טוף, אז הכרטיס שכתבתי שיגיע אליי לפני שבוע סוף סוף הגיע, ואני צריך קצת עזרה בוולטמוד שלו מפני שכמו שאמרתי אז- הידע שלי באלקטרוניקה דיי מוגבל. אז ככה, זה הכרטיס מקדימה: http://img254.imageshack.us/my.php?image=pict0016jv8.jpg מאחורה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=pict0015aw8.jpg זה לפי מה שהבנתי המקום שרלוונטי לוולטמוד, עם פירוט הקוד שעל בקרי המתח: http://img99.imageshack.us/my.php?image=14881495149315121492150je3.jpg טרימר 10K אוהם שקניתי: http://img108.imageshack.us/my.php?image=14961512149715021512ka0.jpg אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות וולטמוד עיפרון (ויותר חשוב- איך לעשות וולטמוד נגדים) צעד אחריי צעד כי אני דיי נוב בזה, אני מודה ועוד ד…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. שלום יש הרבה אבק במאורר אני רוצה לנקות ולמרוח משחה טרמית(מה עדיף למרוח בחלק התחתון של הגוף קירור או בליבה ???) במעבד (intel p4 ליבת נורטהוד סוקט 478) אבל פשוט אני לא מצליח להרים אותו,לגוף קירור יש שתי קליפסים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל אני מוריד אותם אבל עדיין אי אפשר להרים זה נתקע בפלסטיק ,צריך להרים או להוציא עוד משהו שם כנראה כדי להרים אבל אני לא מוצא אולי למישהו יש מעבד כמו שלי ויסביר לי מה עוד צריך לעשות חוץ מלשחרר את שתי הקליפסים הלבנים?תודה אני אחפש תמונה שלו בערך

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by d-undertaker,

הכרטיס נמצא באוברקלוק קל בכל מקרה הנה תמונה אחרי שעשתי בנצ' לכרטיס ב ai tray tools למה התוצאה כזו נמוכה? המפרט שלי: intel celeron-D 335 2.8@3.5 1 ג"ב זיכרונות של קינגסטון לוח אם כלשהו על ג'יגהבייט הדרייברים מעודכנים ל7.9 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by bordo,

במצב נורמלי 65C ומגיעה לעיתים קרובות ל 77 80 זה מסוכן ? מה אפשר לעשות בנידון אם כן? מהי הטמפרטורה הנורמלית? המאוור עובד והמחשב עובד במהירות יחסית סבירה ונדמה שהכל בסדר ,האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות אם כן? מצורף לינק עם פרטי המחשב http://www.yatego.com/mcn-shop/p,44d0dac5c6ad0,44d0ba441d9304_4,yakumo-q7m-mobilium-vii-yw

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.