עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני היום מזמין מחשב מבוסס AMD Barton 2500,... (שמגיע בגירסת הtray - בלי מאוורר) אני לא מתכנן אוברקלוק בתקופה הקרובה.. אבל ייתכן שיום אחד אני יעשה. אני שואף להגיע לטמפ' נמוכות בלי שום קשר לאוברקלוקינג... וחשוב לי שהוא לא יהיה יותר מדי רועש. הוצעו לי 2 HSF's... ואני ממש לא יודע במה לבחור: ThermalTake Volcano 10+ (ב-80 ש"ח) או AeroCool DP-101 (Deep Impact) - ב160 ש"ח האם האירוקול שווה את המחיר? המון תודה.

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  2. חברה אני צריך לדעת איזה תזמונים מתאימים לסטיק של היונדאי ddr 400 צ'יפים של hunix d43(התזמונים בשביל oc)

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  3. היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by bob,

שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  5. יש יל מחשב בן שנתיים שמשתמש בו לרנדורים ו3D. השאלה שלי אם אפשר לעשות לו OC. המפרט שלו: P4 2.8HT לוח: Gigabite 875P Titan GA-81875 AGP Pro 8X Dual Channel DDR זיכרונות 2GB - קינגסטון DDR400 CL3 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE2 MX-400 AGPX4 256MB כוננים SATA2

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by pogostick,

זו הסרקולציה הנוכחית במארז שלי. הסבר: 1. מאורר 80 מ"מ במכניס אויר מהפאנל הקדמי. 2. 92 מ"מ שמחובר לכרטיס PCI שמעלה אויר למעלה. 3. 80 מ"מ שמוציא אויר החוצה. 4. המאורר של המעבד ! 5. המאורר של הספק! טמפ נוכחיות במנוחה: 19-20 מעלות במארז 33-36 מעלות במעבד בפעולה: עד 25 במארז עד 47 במעבד (אם אני לא טועה) יש הצעות לשיפור? שינוי? הוספה? גריעה? תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

תשמעו רציתי לדעת אם אני אתקין איזה מאוורר למודם שלי זה ישפר לו קצת את הביצועים כי אני יודע שקשהוא פועל כמה שעות הוא מתחמם אז חשבתי שאולי אם אני האוורר אותו קצת הוא ישאר קר ויוכל להוריד ברמה יותר גבוה זה נכון או לא נכון?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by Bingo,

היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by Yuvcess,

אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. ככה כמו שבתמונה? או שעליו שבעצם יכסה את הצ'יפסט ככה שלא יראו? הנה תמונה של המחשב שלי באיזור הצ'יפסט... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. הייי לכולם קניתי כ.מסך חדש EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 שנקנה בארה"ב.. אז ככה ידועה על החברה EVGA שמיצרת קירור חדשני בשם KO ACS3 עם מכסה מברזל שמקרר יותר אז למה אצלי הוא מתחממם במנוחה מגיע ל70 מעלות ובמאמץ מגיע ל80 מעלות עם KO ACS3 צריך להיות 40-50 מעלות מאוד מוזר המהירות של המאוור שלו 2700RPM 100% יש 4 מאוורים במארז לא מבין למה זה קורה תעזרו לי תודה לעוזרים דרך אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב ספק כוח:‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 12…

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  13. יש לי את הקירור הנ"ל קניתי אותו בזול יד שניה ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לפרק אותו ולחדש משחה אם יש שם בכלל משחה או שזה מחבר באזור שמסומן בתמונה? אני מבקש תשובות ממבינים בלבד אני לא רוצה להרוס או לפגוד ביכולות של הקירור תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by INFERNO,

יש לי R9100 של ספייר עכשיו שאלה ראשונה .. איך מוציא את הסינק? הוא מודבק ! שאלה שניייה על איזה פיתרון קירור לכרטיס זה אתם ממליצים ? כיוון שלכרטיס אין חריצי הרחבה שאפשר להכניס עליו היטסינקים שונים וכד' (צריך דבק טרמי לא ? ) תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by Baridy,

אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by american,

מה מומלץ ושקט?

18. שאלה בכללי אם אני מתחיל לעשות OC אני אמור להוריד את הזכרונות כדי לבדוק עד כמה אני יכול להגיע עם המעבד. לכמה אני אמור להוריד אותם בהתחלה ומתי אני מתחיל להעלות תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by nore0,

לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. הזמנתי את ה TT V1 עם מארז ה EUREKA ויש לי מספר שאלות... 1 האם המאוורר של ה V1 יכול לפעול על המהירות המקסימלית תמידית, והאם זה יקצר את חייו? 2 האם אפשר לשנות את מהירות המאווררים של המארז? אם כן כיצד והאם הם יהרסו יותר מהר ככה. 3 האם אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד או הלוח אם? 4 האם אוברקלוקינג מבטל אחריות בכל החנויות? והאם אפשר לדעת שעשיתי אוברקלוקינג? בתודה מראש

22. Started by nehmia,

כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by gonoz,

אני חדש בכל הנושא הזה של הOC התחלתי לפני כחודש אז תתאזרו בסבלנות איתי אני מקווה לא לעצבן אף אחד בשאלות מטומטמות. בכל מקרה אני חדש גם בפרום הזה שלפי מה שראיתי בריפרוף הוא מצויין אז אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים שעוזרים פה בפורם אני ( ואני בטוח שעוד הרבה ) מעריכים את זה מאוד ! אני יתחיל : שמעתי בכל מני מקומות על שינוי התזמונים של הזיכרון ויש לי כמה שאלות בנושא : 1. מה כל פרמטר בתזמון עושה ואיך אני יודע להתאים אותם אחד לשני 2. למה תזמון גבוה לא עובד במהירות באס גבוה 3. האם שינוי התזמון גורם להתחממות 4.האם יש מדיך שיכול להסביר לי את כל זה ( זה דיי כולל את השאלות הקודמות) 5. עוד שאלה שלא ממש קשורה למה שיש שני סטיקים של זיכרון ה OC יהיה גרוע יותר תודה !!!

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  24. עם oc אפשר לעלות את המשחקים להגדרות יותר גבוהות? או שהמשחקים יעבדו יותר חלק? (=לא יקרטעו) *ה OC הוא בעצם קרור החלקים במחשב?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by cyberX,

אלה שבאים ב-BOX עם קירור, אז זה קירור טוב? רועש? ואם אני עושה OC רצוי להחליף מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים