עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  2. התקנתי את ה VTUNER שבא עם הרדאון 9000 PRO עד לכמה אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס ? (כי אז כמובן האחריות מבוטלת) CORE=275 MEM=275 לכמה לשנות בשביל שיעלה לי חיוך באנריל 2003 MEDUME 1024 RES? ???

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by reggeman,

שלום לכולם אני לא יודע איך בדיוק להגדיר את הבעיה שיש לי במחשב יש לי כרטיס מסך HD 4870X2 מעבד Q9300 2.50GH ספק כוח של Corsair ‏TX 750W Active PFC לוח אם GIGABYTE EP45-UD3L הבעיה נמצאת בשתי מערכות הפעלה xp,7 כשאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך יש את הקטע שהוא אמור להבהב לכמה שניות המסך נשאר שחור והנורה דולקת אבל לא קורה כלום, ובעיה נוספת זה כשאני מנסה לכבות או להפעיל מחדש את המחשב המסך מתכבה אבל הכונן עדיין נשאר דולק לפחות 4דקות ורק אחרי זה הוא עושה ריסטרט או כיבוי תודה לכל העוזרים מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. ^ DC? 3pin?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by Tommy,

שמתי לב שעם הקירור סטוק של INTEL הקירור של הצ'יפסט ממש קרוב אליו אז חשבתי שאם אני יקנה TUNIQ בכלל לא יתאים? הלוח הוא 965P-S3

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by y10,

תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אני צריך גוף קירור שיתן את המענה הטוב ביותר עבור הכסף, הגוף קירור אמור להיות ל-E6600. ואני ישמח גם להמלצה של מישחה טרמית טובה. ד"א, עם יש גוף קירור למעבד בתוספת כסף למשל של 100 ש"ח והגוף קירור שווה את התוספת הזו אני מוכן לירכוש אותו. בתודה... המפציץ

8. יש לי מחשב שלא הייתי מעז להעליב אותו ולקרוא לו ישן (אמנם הוא כמעט בן שנתיים אבל הוא משרת אותי נאמנה עד כה) אבל מדיי פעם ככה גם אני רוצה להנות קצת מאיך שמשחקים נראים בהגדרות מעל למינימום-מדיום (מה שבדרך כלל גורם למחשב להשתעל ולעבור לזחילה). כן, אני מדבר על אוברקלוק ואני יודע שזאת הולכת (כנראה) להיות עלייה דיי רצינית בשביל המחשב אבל אני בטוח שהוא לא יאכזב גם הפעם. היות ויש לי לוח אם מגניב (Gigabyte K8U F6), הם החליטו לנסות לבלבל אותי עם ביוס בעל הגדרות מוחבאות ואשר עובדות בצורה מוזרה ובכלל לא פשוטה. אבל הצלחתי (לאחר ניסוי והטעיה) להבין מה משפיע על מה ואיך לגרום להעלעת תדר המעבד (Sempron 2600+, Palermo D0) בלי להעלות את מהירות הזכרון יותר מדיי אבל גם זה לא עובד בצורה שהייתי…

9. קירור אויר הוא פחות מסוכן כי אין שום נוזל או שום דבר שיכול לפגוע במעבד, אבל מה לגבי שאר הקירורים? עד כמה בטוחים הם כיום?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. הביעו את דעתכם אני דווקא נורא הופתעתי לטובה המחלקים הפשוטים שהצליחו להגיע כל כך גבוה! תמונות מצורפות: [attachment deleted by admin]

11. ה BT נראה לי משהו עצום, שאני מזה מפחד להתקין, אני בטוח שאני אהרוס משהו, ואני מפחד לתת את זה לחנות שירכיבו, הם בטח יתיקנו אותו ממש גרוע :\ השאלה אם יש קירור שאפשר להתקין בקלות יותר? בלי לפרק את הלוח עדיף. פשוט לשים משחה טרמית לתפוס עם איזה קלפיס וזהו, ושיהיו לו ביצועים די דומים לBT, אני רוצה להגיע עם ה Amd64bit 3000 Newcastle(754) ל 2400 מגה הרץ. אז יש קירור כזה? התקציב פתוח לגמרי =]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. אני משתמש בריוהטיונר ושמתי את המאוור קבוע על 80% אך אני רוצה שברגע שאני משחק הוא יעלה ל100%( המעלות בכרטיס מסך שמתי לב מגיעות ל80 במשחקים כבדים כמו UT3), כיצד ניתן לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  13. כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by manticore,

אני צריך המלצה למאוורר 120 עם בקר שליטה הכי שקט והכי איכותי שאפשר.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by liran315,

אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by fire1ce,

שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.

17. Started by shloosh,

לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by p-o-i,

שאני עושה אובר למעבד ולזיכרונות כדאי גם להרים את המתח של הNB?? ויש שם כמה מאפיינים מוזרים שבהסבר בצד של הביוס רשום שזה יכול לעזור לאובר זה נכון?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by tomerzhr,

זה המחשב שלי ממליצים לעשות לו אוברקלוק? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by amitbatito,

איך עדיף לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס או דרך תוכנה??

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by Ghtm,

יש לי כרטיס מסך Geforce 5500 FX, ואני בקרוב עושה לו OC ופתיחת צינורות. יש לי מעבד פנטיום 4 3.0 ו512 DDR 400. לאיזה כרטיס מסך של Nvidia בערך הוא ישתווה?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by heziel,

שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  24. זה המפרט החדש שייקנה בקרוב- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3252 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=796 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3330 Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=203 Arctic Cooling Fre…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים