אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קירור אויר הוא פחות מסוכן כי אין שום נוזל או שום דבר שיכול לפגוע במעבד, אבל מה לגבי שאר הקירורים? עד כמה בטוחים הם כיום?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
זאת ההודעה "Warning: your computer Chip Fan fail or speed too low" Press F1 to continue. עכשיו זה התחיל להופיע לי לפני חודשיים שלוש בערך ולא היה ליזמן להתעסק עם זה . והיום החלטתי לטפל בבעיה וחשבתי שזה אולי אבק שבתוך המחשב אז פתחתי אותו ובאמת היה שם טונה של אבק ניקיתי הכל וכהדלקתי תמחשב ההודעה עדיין הייתה... מישהו יודע מה זה יכול להיות ??? זה הלוח אם שלי: Asus A8N5X ונעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המוצר הזה? לא מצאתי שום ביקורת עליו וגם לא ראיתי אותו באתר של זלמן.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
זהו מפרט קרור למחשב שלי : Liberty 500W או SP-600W מספיק?? יותר מדי?? מארז - ?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או ?Thermaltake SViking VA4000BWS? קרור למעבד - CNPS9500 AT או ?Zalman 9500 Cu LED? (יש הבדל !!!!) XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom pci ex nvidia gforce6600 256 חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (אני עורך וידאו וסאונד) אנשים יקרים, האם המפרט טוב, יש המלצות - תקציב 1000-1300 כולל הרכבה וממי אפשר לקנות ולהרכיב את כל זה + סידור נאות של המארז בירושלים תודה
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ואולי גם למעבד ואני צריך תוכנות לבדיקת יציבות ואם אפשר הסבר איך משתמשים בהם וד"א בישביל לעשות OC צריך רק לעלות את הזרם בביוס או שצריך לעבוד גם עם תוכנה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי במספר דברים: 1.SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER האם הוא קירור טוב למשחב חזק למשחקים? האם הוא נמצא בארץ? אם כן כמה העולה? אם לא הוא יבוא וכמה יעלה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלוםץ אני חדש בפורום ורציתי לדעת אם המהרה של מעבד וזיכרון מתבצעת רק ע"י הביוס או שצריך לעבוד עם תכנה מסוימת ? אם שיניתי את המכפלה ואת המחלקים שלי זה אמור להספיק ?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בתמונה...איפה שרשום בכחול 80MM זה אומר שיש שם מאוורר ג'נרי..יש לי שם מקום לעוד אחד..(מתחת לHD) איפה שיש איקס אדום..בפילטר..אין לי מאוורר שיוציא אוויר חם.. ואיפה שרשום 80MM באדום זה אומר מאוורר של הספק.. תכלס יש לי עכשיו במארז מאוורר ג'נרי 80MM שמכניס אוויר מלמטה.. זה כל הסרקולציה :s05: הזמנתי 2 מאווררים 80MM של COOLMASTER.. בכללי יש לי מקום להוסיף אחד מאחורי הפילטר(אני חושב שיתאים להוציא אוויר חם).. ועוד מאוורר מתחת לHD.. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי במידה ואני מבצע O.C בעזרת ה ATITOOL ,התוכנה אמורה לרוץ ברקע. האם כדאי להריץ אותה תמיד או להפעיל אותה רק לפני משחקים ? ( לא יודע אולי כך נאמץ את הכרטיס פחות ).
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המאוררים הם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 אני לא עושה יותר מידי אוברקלוקים...ואין לי יותר מידי כסף....כדאי לי לקנות אותם?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 ואחד המאווררים נשבר אז אני רוצה להחליף את הקירור.. וגם שאני מחבר את הכרטיס מסך יש כאלה קווים כאלה ואמרו לי שזה קשור לקירור.. אז אם אני קונה עכשיו קירור חדש לכרטיס מסך הוא יעבוד???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
יש לי מעבדAMD Athlon 2000+ XP 1670.5 MHz GigaByte mobo Geforce 4 440 128 mb Windows Xp Pro SP1 updated Mcafee firewall + antivirus and behind a router החלפתי את מאוורר המעבד למשהו חזק, לא זוכר איזו חברה אבל הוריד לי את הטמפרטורה בצורה טובה, המחשב לא קורס יותר כמו פעם החלפתי למארז למאוורר חזק עם התאמת מהירות המאוורר של כרטיס המסך לא עבד כמעט אז החלפתי לו ל Titan Copper VGA Cooler עכשיו מה שקורה גם כשהמארז פתוח המחשב מאט הרבה... זאת אומרת המעבד מגיע מאד מהר ל 100% CPU Usage זה לא קרה לפני שהחלפתי את המאווררים אבל לפני המחשב היה פשוט קורס לי. יכול להיות שהצ'יפ של כרטיס המסך התקלקל ? משהו אחר ? המחשב ממש חם למגע בעיקרון כשהוא סגור.. גם אם יש איזו המלצה לתוכנות אנליזה ומה לחפש…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המחשב שלי: AMD XP 2000+ ASUS A7V333 256MB DDR333 GEFORCE 4 ASUS TI 4400 WD 40GB טמפ' מעבד 60 מעלות תחת עומס בביוס אני שם באפשרויות של הפנימי על TURBO במצב הזה המחשב נהיה לא יציב ובמשחקים הוא נתקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שיחליף את הסטוק המעפן הזה. הקירור החדש כמובן צריך לקרר יותר טוב מהסטוק אבל בעיקר להיות שקט מאוד מאחר וזה מחשב לעריכת אודיו. כמו כן חשוב שהקירור יתאים ללוח אם - Gigabyte 945GCMX - S2 בתוך מארז ממוצע. מה אתם מציעים?
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני כרגע על באס 116 שאני מעלה ל117 זה פשוט לא מזהה את הכוננים אתם יודעים אחרי המסך שרשום את השם של המעבד בהתחלה שניה אחרי שהמשחב מופעל אז זה נתקע לי שם מה אני צריך לעשות? ואני לא מבין למה זה כי העלתי בווינדוס עם תוכנות כמו קלוק ג'ן עד ל 2000 מגה הרץ והמחשב עבד יופי... ועוד משהו כשאני נכנס לתוכנות לבדיקת טמפ' בווינדוס אז איך שזה מראה לי את הטמפרטורה המחשב מפסיק להגיב ואני נאלץ לעשות לו ריסט מישוה יודע למה זה קורה? וזה לא בגלל המעבד כי זה גם קרה לי שהייתי בדאון קלוק... תודה מראש, המפרט בחתימה שלי :-*
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מארז בעל מאוורר עליון. כאשר המחשב יהיה כבוי לא יהיה שום דבר שימנע מאבק ליפול פנימה. מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1570 בתור קירור לR9800SEC פשוט אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ורציתי לדעת אם זה יספק את הסחורה הוא שזה סתם בזבוז כי אני משתמש בקטע של האומגה ואני יודע שזה מחמם
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בקרוב להוסיך שני מאווררים למארז(קידוח חור 80MM) ולהוסיף מאורר שיושב על PCI עכשיו לפני כול זה אני רוצה להראות לכם איך המצב כיום אצלי במארז(איור 1) ואחרי זה תמונה מה אני רוצה להוסיף למארז(בצבע כחול באיור 2) איור 1: איור2: מה אתם אומרים תהיה אחרי זה זרימת אויר טובה במארז? וכמה שאלות קטנות...אני מתלבט בין שני מישחות טרמיות זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14543&catid=1127 וזאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13900&catid=205 מה עדיף מביניהם? ופה קצת מידע על הקירור שיושב על PCI http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14540&catid=212 זהו דעות המלצות ותיקונים...תגיבו בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום עשיתי לכרטיס שלי 7600gs אוברקלוק של 38% לפני יותר משנה, את האוברקלוק עשיתי על הדייברים המקוריים דרך coolbit, לאחרונה נסתי לעדכן את הדרייברים ולהתקין coolbit אבל התוכנה הזאת לא עובדת בדרייבר החדש. אני יכול לעשות אוברקלוק דרך הntune אבל כל אתחול ההגדרות מתאפסות, מה אפשר לעשות בכדי שההגדרות ישמרו?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-