עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by deth213,

יש PentiumD 805, ואני רואה שהטמפרטורה עלתה ל-55 והמאוורר (פשוט של אינטל) עובד ב-4000RPM. האם זה נורמלי, אולי צריך להחליף משחה טרמית ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  3. Started by SheZiF,

אז ככה ברשותי P4 3.0HT בסוקט 478 ואני מחפש קירור בתקציב מינמליסטי עכשיו אני לא מחפש קירור ענק אלא משהו קטן פשוט ושקט וכמובן שיקרר

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  4. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin מישהו כבר קנה את המערכת?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by yoav9,

הצעת נושא, אז תענה זה לא יפה ככה לנעול את התר'ד. בסדר אתה לא רוצה לגלות, אין בעיה. רק תגיד שאתה לא מוכן להגיד, אני אישית שלא מבין שום דבר בכימיה אחרי כול מה שכתבו שם חושב שזה יכול להיות די הגיוני, אבל תסביר, טיפה, לא נגנוב לך את הפטנט!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by קוביה,

שלום, יש לי כרטיס מסך של ati דגם radeon x600, המאורר הוא של zalman. במהלך התקופה של שלושת השנים האחרונות החלפתי כבר שלושה מאוררים לכרטיס הנ"ל. אחרי ששמתי את המאוורר החדש של zalman הכל עבד מצוין אבל אחרי כמה חודשים מתחיל הרעש, והוא פשוט בלתי נסבל. זה לא רעש של התחממות יתר או משהו כזה, אלא רעש שנובע כנראה מאיזושהי הפרעה מכנית. אני ניקיתי את המאורר כבר מספר פעמים אבל הרעש לא מפסיק. מה לעשות??? אני לא רוצה כל פעם להחליף את המאורר!

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  7. Started by gal.w,

האם קירור כזה הוא אופציה רצינית לעבודה עם מחשב? הרי צריך כמויות גדולות מאוד מהחומר המקרר שמתאדה בקצב מאוד מהיר....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by soundv,

שלום לכולם נפל עלי פרוייקט- המחשב שלי נכבה, עושה RESTART וקצת משתגע- מקוה שתוכלו לעזור לי להרגיע את הבחורצ'יק. חילקתי את הכתוב לשניים: חלק 1: הבעיה וחלק 2: המלצות/עזרה לבחירת מאוורר חלופי ושקט למעבד 1. הבעיה זה התחיל לפני כיומיים כשהחלטתי לנסות ולהשקיט את הייצור. הבנתי שמאוורר המעבד הוא מקור הרעש, והתחלתי לנקות גם את המאוורר שהיה ממש סתום מאבק. לאחר שפירקתי את העסק, ניקיתי והחזרתי למקום המחשב התחיל להכבות לאחר 30 שניות חיפשתי באינטרנט והגעתי לכך שכנראה חסרה משחה טרמית. קניתי אחת, מרחתי ועכשיו זה יותר טוב. השאלה האם הטמפ' העדכניות תקינות כי הטמפ' של המעבד עולה כל 15 דק' במעלה , טמפ' ההרדיסק נראית גבוהה- מה דעתכם? ובזמן שאני כותב הודעה זו המחשב עשה RESTART ללא הודעה מוקדמ…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by MODI,

יש לי מעבד 2.13 ועשיתי לו OC ל2440, אז הפעלתי את הPRIME 95 ואחרי איזה שעה הפעלתי את הNFS כי היה לי משעמם. אז אחרי 2 דקות של משחק המחשב קרס עם המסך הכחול, הפעלתי אותו מחדש שוב מסך כחול, שוב הפעלתי מחדש הפעם הווינדווס נתן הרבה שגיאות. העלתי את המתח של המעבד ב1.3750 מ1.280 הפעלתי את המחשב ואז ראיתי שכל הOC שלי נעלם. עשיתי 305X8 מה עושים עכשיו כדאי שזה לא יחזור?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by el-pulpo,

יש לי מעבד פנטיום D, מהירות 2.8 מה"צ. אני מעוניין לדעת מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי למעבד זה בתנאים רגילים ובתנאי מאמץ.

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם הם זיכרונות טובים יותר לOC בגלל יכולתם להגיע למהירויות גבוהות יותר. והם כל לוח שתומך ב 3200 תומך גם באלו

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  12. עשיתי אוברקלוקינק למעבד שלי 2.4 אינטל הגעתי איתו ל 2.8 160 MHZ עכשיו הבעיה שלי היא שאחרי האוברקלוקינג הכרטיס קול אונבורד שלי לא עובד שאני מבטל את האוברקלוקינג הוא עובד עוד פעם זה לוח של GIGABYTE עם הכרטיס קול AC97 עליו ועכשיו הוא פשוט לא מזהה לי אותו יודעים אוליי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by mazoneli,

1.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7796 2.http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3772 תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by TheWave,

שלום אני רוצה לבנות HTPC אבל אני לא יודע איך להתחיל... למישהו יש אתר שהוא יכול להביא לי על בניית HTPC? עדיף שיהיה שם חיבור מסך LCD לHTPC תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת איזה מארז נחשב טוב לאוברקלוק מבחינת קירור וסירקולציה של אוויר מבין הבאים (או אם יש לכם הצעה אחרת): Supertalent Antec Super Lanboy Thermaltake Lanfire או שיש מארזים אחרים עדיפים? בכל מקרה לא הייתי רוצה שיעברו את ה700 ש"ח פלוס מינוס. יש לי ספק HEC 300W אני מאמין שהוא מספיק. עכשיו המארזים באים עם מאווררים... האנטק אם אני לא טועה עם 2 (לצערי) הלאן פייר עם 4 (אני חושב)והסופרטלנט עם 5. המאווררים הם ג'נרים (במקרה של אנטק ות'רמלטייק אני מאמין שלא) או שהם טובים? יש כל צורך להחליף אותם למאווררים אחרים? לגבי קירור למעבד, מה מומלץ? ממה שאני מכיר יש את הSLK אבל איזה דגם מומלץ? ויש את הספרק 7+ של ת'רמלטייק, איך הוא? לגבי מתחים, עם איזה מתחים אני אמור להתעסק? אני יודע ש…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. שלום קשה לי להאמין שאני באמת אמצא אבל שווה לנסות.. (לפני שמישהו יחשוב שאני בא לשנורר אז לא אני מעונין לקנות ) אני מחפש שני טיובים של ביטספאוור קריסטל לינק באורך של 19 מ״מ וארבעה מחברים c47 , אם למישהו נשאר מאיזושהיא סיבה אני מעוניין לקנות , כי אני כנראה לא יבצע הזמנה מחו״ל רק בשביל זה . תודה מראש מה הדלתא הנמוכה ביותר שאנשים עם קירור מים מגיעים אליה , האם קיים מצב של דלתא שלילית ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני לא יודע איך אני לא יודע כלום!! יש פה מדריך באתר והוא לכרטיס מסך ואני לא מוצא למעבד במדריכים הם מסבירים ואבל אני לא יודע איך לעלות את הנתונים עד כמה לעלות מתי אני יודע שזה מצב יציב אני לא יודע כלום אני גם לא יודע איזה תוכנות צריך אני יודע איזה סיכון יש ב OC אז השמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות OC במדריך יותר מפורט או להסביר לי אישית

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום אני רוצה להוסיף קירור למעבד, למחשב שלי... המפרט: ENERMAX LIBERTY 400W INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ ocz 2X1024MB 800MHZ 2GB CL4 WD 250AAKS 250GB SATA GIGABYTE GA-965P-DS3 rev 3.3 LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E המחשב כרגע חדש ולא נראה לי שאני יעשה OC בזמן הקרוב כי אין ממש סיבה... אז האם קירור ישפר בכול זאת את הביצועים? בבקשה בנוסף גם המלצות לקירורים למעבד למפרט זה, התקציב 300-400 ש"ח. תודה לכול המגיבים!

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by redti,

בבעלותי כרטיס אחד של 512 MB מניח שזה DDR ברצוני לדעת איזה סוג זיכרון זה מה מהירותו ואיזה חברה (לא חייב) אני רוצה להמהיר את הזיכרון.. ולפני זה הייתי רוצה לדעת מה יש ברשותי אז אתם יכולים בקשה להביא לי פה קישור או שם של תוכנת חינם או ניסיונית שתמסור לי נתונים על גבי זכרוני

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  21. קירור עד 200 שקל ל: AMD ATHLON 64 BIT dual core 4200 עדיפות יותר ביצועים פחות חשוב השקט.

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  22. GeForce2 Mx 400 64mb http://www.guru3d.com/forum/showthread.php?s=58327ea606c001632aec0dfcea0712b3&threadid=31767

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by waizman,

חיברתי לפני איזה שבוע את הצג של המילונית שלי (עברית-ערבית-אנגלית) למחשב (צג 4*20 בלי תאורה). הבעיה היא כשאני מציג עליו מידע בעברית הם מוצגים ב... ערבית... מה אני עושה??

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by deadrineep,

ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) ת'כלס מעולם לא התעסקתי בנושא- יוצא לי לשחק לא מעט סטארקראפט 2 והבנתי ש OC יכול לעזור לי להריץ את המשחק כמו שצריך ולא להתקע כאשר יש עומס של יחידות ואפקטים של קרבות. קראתי את המאמרים במדריך והבנתי את הרעיון הכללי.. בנוגע לת'כלס- לפני שאני בכלל מתחיל להכנס לזה- יש לי כמה שאלות: 1. האם OC אפשרי במצב של המערכת שלי (והאם כדאי?)- ולאיזה רכיבים? (עם דגש על המעבד וכרטיס המסך) 2. האם קניית זכרון ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2GB Kingston Value והוספתו למערך שכבר קיים (יש לי שני כרטיסים של 1GB כרגע- האם יש אפשרות להוס…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  25. שלום , רכשתי לפני שבוע מחשב חדש ואני מעוניין לעשות אוברקלוק , קראתי פחות או יותר שזה מהביוס העלאה הורדה וכו'. אשמח לקבל הדרכבה כיצד לבצע אותו. מפרט מחשב : Intel Core Duo E 6600 Asus Striker Extreme Geforce 8800GTS 640mb Twinmos 2GB 800Mhz Gigabyte Aurora 570 WD 250GB תודה לעוזרים :>

• 2 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.