עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Drek Boy,

תשמעו רציתי לדעת אם אני אתקין איזה מאוורר למודם שלי זה ישפר לו קצת את הביצועים כי אני יודע שקשהוא פועל כמה שעות הוא מתחמם אז חשבתי שאולי אם אני האוורר אותו קצת הוא ישאר קר ויוכל להוריד ברמה יותר גבוה זה נכון או לא נכון?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. כותרתתתת ניסיתי לעשות OC למעבד הבתחלה העלתי אותו לב100 מגהרץ בלי לגעת עוד בכלום.. קיצור המחשב עלה יפה העלתי 3DMARK06 עבר סבבה ההעלה לי את הציון בדיי הרבה כי יש לי צואר בקבוק עם ה88GT..אחר כך עשיתי בדיקה בS&M זה הגיעה לפחות ל30 אחוז חח אחר כך נירדמתי לאיזה חצי שעה שהתעוררתי ראיתי שהמחשב עבר הפעלה מחדש כנראה קריסה.. מה נירא לכם הבעיה? ואיך אני מעלה עוד? ספק כוח FSP 450PNR לוח אמ Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260( למה אמרתי לוח אמ טיפה בעיתי? חיפשתי בביוס כמה פעמים לא ממצאתי העלאת מתחים ולא מצאתי איך לעלות את מהירות הסיבוב של המאורר למעבד.. עם חסר פרטים או משהו תגידו תודהה נ'ב לא נירא לי זאת טמפרטורה. בסטוק במאממץ הוא הגיעה ל50.. בביוס כתוב ב56 זה …

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by sagi_gan,

יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  4. יש לי כרגע 4 מאוררים ואני רוצה להוסיף עוד 4 מאוררים ולבנות פאן באס אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק את כל המחשב כמו שצריך . הספק והמחשב במפרט המחשב .

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by Yuvcess,

אני מתכנן על לקנות מחשב חדש. במסגרת המפרט שבחרתי לקחתי את הE7200 ורציתי לשאול איך הוא מגיב לOC. לפי מה שהבנתי הוא מעבד מצויין לOC. אני מתכנן על להוסיף לו את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by mazoneli,

מישהו יודע כמה רעש הוא עושה והאם שווה להחליפו במאוורר שקט שמתחיל ב 120 ל AC7 PRO ועד ה Tuniq שאם כבר אני מזכיר אותו האם הוא יותר זול בארה"ב משמעותית ?, פשוט אין מה שיתקלקל בו אז אולי אני אעדיף שיביאו לי מחו"ל.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by avivlevy,

מה לעשות? יש לי מעבד אינטל בפטיום 4 כולל גוף קרור מקורי סמתי משחה טרמית לפני שבועים הוא ירד 20 מעלות (היה על 40+-) אבל עכשיו הוא על 52+- מה לעשות

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  8. ככה כמו שבתמונה? או שעליו שבעצם יכסה את הצ'יפסט ככה שלא יראו? הנה תמונה של המחשב שלי באיזור הצ'יפסט... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by tuka,

עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש והשאלה שלי היא האם צריך להוסיף קירור לחלקים מסויימים במפרט... לא מתוכנן OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 מארז: THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z+WINDOW ספק כוח: Corsair 550VX זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900MHz DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black כונן קשיח: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCI-E צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מסך: Samsung 22" Wide T220P 5MS 1:50000 FullHD DVI

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by navk2,

שמעו שלשום קיבלתי תכרטיס עכשיו ניסיתי להפעיל את TDU על MAX עם HDR + 4 AA וזה לא רץ הכי הכי חלק, אז הלכתי ל ATI TOOL, גרסה 0.26, וניסיתי להרים קצת את התדרים,בזיכרון הגעתי עד ל 963 זאת אומרת 1926 אפקטיבי, ומעל זה המסך כזה ניהיה שחור לכמה שניות, חוזר, ואז אם אני מנסה להפעיל את 3DMARK 06 אחרי כמה שניות המחשב נתקע... אחרי זה ניסיתי להרים קצת את התדר לליבה שאני מרים אותו מעל 680, המחשב נתקע אבל אחרי שתי שניות הוא חוזר כזה אחרי זה המסך עובד לסטנד ביי ואז חוזר לרגיל אבל אז ה3D VIEW שך ATI TOOL נעלמת... מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להרים עוד ? כי זה ניראה לי ממש ממש מעט.. כרגע אני על 680 לליבה ו 963 לזיכרונות. הכרטיס הוא גרסת ICE Q3 ובא עם קירור מיוחד, הטמפ' לא עולות על 70, גם…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by american,

מה מומלץ ושקט?

16. Started by Andrey22,

שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by TheRipper,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מקווה שאני רושם את ההודעה במקום הנכון.אם לא אז סליחה מראש. אני מתעניין בשני מארזים שראיתי באינטרנט.האחד הוא Lian-Li 6070 והשני הוא ThermalCare . הבנתי ששניהם טובים.במה כדאי לי לבחור? ואם כן מי מוכר אותם בארץ? מאוד חשוב לי הקירור והאפשרות להוספת דיסקים בעתיד (Raid). תודה מראש, קובי

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה... הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by ns,

יש לי מעבד AMD 3000 barton ורציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' שלו לאחר משחק ובזמן מנוחה . אם הוא חם מדי אז אם תוכלו להמליץ לי על מאווררים וגופי קירור טובים אז תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by rjjb7,

יש לי מאוורר מסוג COMAIR ROTRON הוא מסיבי ביותר יחסית למאווררים רגילים שישנם במחשב. (דגם: MUFFIN XL DC). עובד על 25A ו- 6W. הוא ללא שום כבל היוצא ממנו אך יש לו שני "ניבים" ממתכת עם חור המרכז שמן הסתם אליהם אמור להתחבר כבל/ים כלשהוא/הם. לדעתי הוא יוכל לעזור לי מאוד בקירור המחשב. מה עליי לעשות כדי להפעיל אותו (איזה כבל? לאן לחבר מבחינת הניבים? לאן לחבר מבחינת המחשב? כיצד להתקין?) גם הפניות למדריכים בנושא יתקבלו בברכה... בתודה מראש..רועי.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by Glow,

שלום... אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך( ATI RADEON 9500 PRO) ובATI TOOL הוא אומר לי שאני צריך ביוס פרוץ... הורדתי את הביוס המתאים ואת הפלאש הזה אבל עכשיו שאין לי מושג מה לעשות...

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. יש לי P4S533VM... הבנתי שאם מוציאים את כל הג'מפרים מה FSJ אז הוא נהיה jumperfree אם unlock ואז ניתן לשנות ב bios את ההגדרות , אבל בפועל הם נשארו disabled... ומהירות המעבד ירדה ל 1327MHZ. האם אני צריך לעדכן BIOS או משהו ? לאיזה גירסה ומאיפה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by benx,

התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים