אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, בעוד שבועיים אני טס לארה"ב. אני מבקש המלצות לקירור מים באזור תקציב של 600 שקל. אני מעוניין בקירור למערכת שלמה ומכיוון שאני לא בקיא בנושא- התקציב יתגמש אם צריך. להשוואת מחירים לפי מחירי ארה"ב תיכנסו לכאן (פשוט תרשמו את המוצר בתיבת חיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com [br]פורסם בתאריך: 24.08.2007 בשעה 09:49:50 אף אחד כאן לא יודע לייעץ לי?אולי אתר טוב עם ביקורת בנושא?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט שכתוב בחתימה שלי לפי מה שהבנתי פה מהחברה יש לי מפרט מצויין לאוברקלוקינג רציני לכן שאלתי היא האם יש פה אנשים שמוכנים, יכולים ומעוניינים לעשות לי את האוברקלוקינג כיוון שאני לא רוצה חלילה לעשות איזו טעות שתעלה לי ביוקר אני לא יודע עם זה מקובל לכן אני שואל סליחה על הבורות אני יחסית חדש פה. אני מאיזור חיפה תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם הנה מהמפרט שלי 7 CPU INTEL 3.0C Tt SILENT TOWER(DUAL FANS) MB ABIT IC memory Geil 1024mb PC3200(512 *2) Tt Silent 480w r9800 pro seagate 80gb *2 raid 0 compucase 6a19 4-fans 120mm נעבור לשאלה לפי מה שקארתי פה אני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בOC אלא אם הם נשארים בתדר המקורי שלהם ואז הOC פחות אפקטיבי כרגע המחשב בOC מעבד +זיכרונות ורציתי לדעת אם כדאי להמשיך עוד או שזה יכול לדפוק לי את הזכרונות. . http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/200409071304345381/oc1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/20…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
גלשתי פה בפורום השזה ושמתי לב שאנשים אמרו שיש מעבדים שהמכפלה שלהם נעולה ובגלל זה אי אפשר לעשות OC. זה נכון? אני עומד לקנות בעוד שבוע מעבד: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX חשבתי לעשות לו אוברקלוק (לא בקרוב, בעוד חודשיים משהו כזה, כשיהיה לי כוח), אבל אני עכשיו חושב שאני בכלל לא אוכל לעשות לו אוברקלוק לפי מה ששמעתי. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי: אני יכול לעשות למעבד הזה OC? ועד כמה אני יכול להגיע בו מבחינת מהירות (עם וולקנו 12)? מהירות שתהיה יציבה ולא תעשה לי בעיות.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב כיום עם הכרטיס מומהר ל XTPE, הכרטיס במנוחה 36-37 במאמץ 49-50 . כמה הסיילנסר ישפר ? אודה גם לתשובות מכאלו בעלי שני הרכיבים האלו.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שמעו שלשום קיבלתי תכרטיס עכשיו ניסיתי להפעיל את TDU על MAX עם HDR + 4 AA וזה לא רץ הכי הכי חלק, אז הלכתי ל ATI TOOL, גרסה 0.26, וניסיתי להרים קצת את התדרים,בזיכרון הגעתי עד ל 963 זאת אומרת 1926 אפקטיבי, ומעל זה המסך כזה ניהיה שחור לכמה שניות, חוזר, ואז אם אני מנסה להפעיל את 3DMARK 06 אחרי כמה שניות המחשב נתקע... אחרי זה ניסיתי להרים קצת את התדר לליבה שאני מרים אותו מעל 680, המחשב נתקע אבל אחרי שתי שניות הוא חוזר כזה אחרי זה המסך עובד לסטנד ביי ואז חוזר לרגיל אבל אז ה3D VIEW שך ATI TOOL נעלמת... מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להרים עוד ? כי זה ניראה לי ממש ממש מעט.. כרגע אני על 680 לליבה ו 963 לזיכרונות. הכרטיס הוא גרסת ICE Q3 ובא עם קירור מיוחד, הטמפ' לא עולות על 70, גם…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של PALIT nvidia GeForce 8600 GT 256 MB התבוננתי בטמפרטורות של הכרטיס וראיתי שהם עלו ל85 מעלות. אז הסתכלתי על הרכטיס בזמן שהמחשב דולק וראיתי שהמאוורר שלו לא מסתובב. המאוורר ממוקם במרכז הכרטיס מסך, אין לו משהו שרוף, לא אבק או לכלוך, ואת החשמל שלו הוא כנראה מקבל מהכרטיס שמקבל מהספק (כלומר הוא לא מחובר ישירות לספק כוח). נתתי למאוורר דחיפה קלה הוא הסתובב קצת אבל הפסיק שוב, נראה כאילו משהו עוצר אותו מהלסתובב רק שאי אפשר לראות מה. כיצד אני יכול לטפל בבעיה? אולי אני יכול בכלל להתעלם מזה? (85 מעלות זה לא נורא לכרטיס) הבעיה היא שבמשחקים הטמפרטורה ממש מסוכנת כמו 100 מעלות. אז אני בינתיים לא משחק. תודה מראש על כל עזרה שתבוא.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי , עשיתי OC , לא רציני בכלל 35% , עבר את כל הבדיקות עם כל התוכנות האחרות פיקס שום דבר לא קרה טמפרטורות סבבה לגמרי 55 מעלות בLOAD 100%. אך עם S&M המחשב נתקע כאשר הוא בטסט 4 בזיכרון. המחשב עובד ככה רגיל ואין שום דבר , אין תקיעות אין כלום , הטסט בוצע ב 100% LOAD , את כל ה3 טסטים עבר לפני זה בלי בעיה , יש לזה השפעה כולשהיא? הזיכרונות פועלים על 720MHZ (בפועל הם 667 אבל אין מה לעשות הם זזים עם היחס של המעבד , אם אני מוריד אותם הם יהיו 500). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מקווה שאני רושם את ההודעה במקום הנכון.אם לא אז סליחה מראש. אני מתעניין בשני מארזים שראיתי באינטרנט.האחד הוא Lian-Li 6070 והשני הוא ThermalCare . הבנתי ששניהם טובים.במה כדאי לי לבחור? ואם כן מי מוכר אותם בארץ? מאוד חשוב לי הקירור והאפשרות להוספת דיסקים בעתיד (Raid). תודה מראש, קובי
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי venice 3000 והתחלתי לעשות oc למערכת,בכל מקרה העלתי תבאס ל-210 הורדתי את מכפלת ה-ht ל-4,את תדר ה-pci-e שמתי על מאה מאחר ואני חושב שזו הנעילה?תקנו אותי אם אני טועה בכל מקרה העלתי את המחשב ושמתי לב שהתדרים של הכרטיס מסך עלו?!!?wtf? הליבה עלתה ל-511 והזכרון ל-1022,בדקתי ב-clockgen והתדר של ה-pci-e עומד על 100 למה זה השתנה לעזעזל?????. לא משנה כמה אני מעלה את הבאס התדרים לכרטיס מסך נשארים אותו הדבר,ויורדים לסטוק רק כאשר אני מוריד הכל חזרה לסטוק. יש למישהו מושג מה הבעיה פה????אולי לא נעלתי טוב? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנות speedfan & everest בשניהם זה מראה לי 69 מעלות בטמפרטורת מעבד עכשיו בדקתי בביוס וזה בכלל מראה לי שם CPU Temperature = 19-21 המעבד עוד שנייה נשרף או מה? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה כיףףףף, היום הרגשתי שקריר בחדר אז אמרתי יאללה נבדוק- פירקתי את המחשב, ניקיתי אותו מהאבק (אוי ווי...כמה שהיה שם... השתמשתי בפן -עם אוויר לא חם הפעלתי הכל חזרה , עם ההמהרות שמופיעות בפרטים- איזה פלא, המעבד בכלל על 30 מעלות, הכ.מסך על 55 (זה 9800XT!! עם קרור סטוק הוא לא יורד מ70, עם הקרור שלי הוא לא יורד מ65 בעומס -אחרי המהרה) פתאום אחרי שעה בHL2 אני רואה הוא בכלל על 57 מעלות, אמרתי חייבים לנצל את זה... הקיצר- הכ.מסך שלי (מופיע בפרטים) מעל ההמהרה הבסיסית והקבועה שלו (שוב, מה שמופיע בפרטים) מעל זה כבר מציג אטיפקטים... אבל היות והחורף הגיע לקחתי אותו לעבודה בתחום אחר (ואני אומר עבודה ולא שיאים, לדעתי אני יכול יותר בשביל להפציץ ב3DMARK אבל זה לא שווה- אני מחפש משהו שאוכל…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קראתי את מדריכי האוברקלוק והבנתי את הרוב , כשנכנסתי למאגרי ההמהרה ראיתי שיש הרבה דברים שלא נזכרו במדריכים כמו למשל : למה לפעמים באוברקלוק מורידים מכפלות , ואיך לדוגמה יודעים שאחרי ביצוע הקלוק המחשב לא מגיב בגלל חוסר מתח , בזיכרונות או מעבד או לוח עצמו, והאם בביצוע הקלוק עדיף להשאיר את תיזמוני הזיכרון על AUTO או למשוך אותם ידנית, לכל זה אשמח אם תגיבו ותענו , תודה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מסוג COMAIR ROTRON הוא מסיבי ביותר יחסית למאווררים רגילים שישנם במחשב. (דגם: MUFFIN XL DC). עובד על 25A ו- 6W. הוא ללא שום כבל היוצא ממנו אך יש לו שני "ניבים" ממתכת עם חור המרכז שמן הסתם אליהם אמור להתחבר כבל/ים כלשהוא/הם. לדעתי הוא יוכל לעזור לי מאוד בקירור המחשב. מה עליי לעשות כדי להפעיל אותו (איזה כבל? לאן לחבר מבחינת הניבים? לאן לחבר מבחינת המחשב? כיצד להתקין?) גם הפניות למדריכים בנושא יתקבלו בברכה... בתודה מראש..רועי.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-