עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by HWgeek,

רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by avivlevy,

טוב אני רוצה לעשות OC למחשב איך עושים את זה (אנה הפרטים של המחשב) מעבד 2800 Mhz זיכרון 1 256 geil ו 1 512 kings... (400mhz)s ועם צריך עוד מידע או משהו תגידו

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by sroolik,

יש לי על הלוח אם ועל הכרטיס מסך היטסינקים וניסיתי להוציא אותם ולא הצלחתי מה תופס אותם כ"כ חזק? וכשאני רוצה למרוח משחה תרמית, איך אני אמור להוציא את הסינקים ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. התקציב 200 שקל מפרט : AMD64 3000+ סוקט 939 לוח Abit av8 3rd eye חשבתי על הקירור Thermaltake Sonic Tower מה אתם חושבים עליו? הינה לינק אליו http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אהלן חברה, ברשותי מעבד E6600 שביצעתי אוברקלוק ללא העלאת מתחים ל3GHZ. באס 9X333. הרצתי PRIME95 במשך כמה לילותף עבר הכל. S&M עבר הכל. כשהרצתי את OCCT, אחרי פאקינג 2:42 דקות הוא נתן לי ERROR כשהמעבדים על 42 מעלות!!! WTF! ? זכרונות: Twinmos Twister 800Mhz. הזכרונות שיניתי את המכפלה ל2, ובפועל הם פועלים על 667 - כדי שהמחשב ירוץ לי על יחס של 1:1. את התזמונים לא שיניתי. הגבלתי את הPCIE ל 99. חשוב לציין שלא העלתי מתחים! בשום דבר. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה בשגיאות שהOCCT נותן לי?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by the_D,

אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. מחר אני מקבל את המחשב שלי ויש לי מעבד: Intel Pentium 4 670 570j 3.8ghz socket LGA775 אני צריך להיום המלצה הכי טובה למאוורר עם גוף קירור למעבד שלי, שלא יהיה גדול ומרעיש, אבל מנגד עם הרבה זרימת אויר ושלא יחסום רכיבים על הלוח שהוא Asus P5WD2. חשבתי ללכת על ה Thermaltake SonicTower עם מאוורר 120mm שהוא הסמארטפאן, ו..זהו. מה דעתכם? אני רוצה בבקשה המלצות מניסיון אישי עם הסוקט הזה ולאו דווקא עם הלוח או המעבד, ואם אפשר גם בנצ'מארקים של מה שאתם מביאים. בקיצור זה חתיכת סיפור ואני צריך פה את עזרתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  10. טוף, אז הכרטיס שכתבתי שיגיע אליי לפני שבוע סוף סוף הגיע, ואני צריך קצת עזרה בוולטמוד שלו מפני שכמו שאמרתי אז- הידע שלי באלקטרוניקה דיי מוגבל. אז ככה, זה הכרטיס מקדימה: http://img254.imageshack.us/my.php?image=pict0016jv8.jpg מאחורה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=pict0015aw8.jpg זה לפי מה שהבנתי המקום שרלוונטי לוולטמוד, עם פירוט הקוד שעל בקרי המתח: http://img99.imageshack.us/my.php?image=14881495149315121492150je3.jpg טרימר 10K אוהם שקניתי: http://img108.imageshack.us/my.php?image=14961512149715021512ka0.jpg אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות וולטמוד עיפרון (ויותר חשוב- איך לעשות וולטמוד נגדים) צעד אחריי צעד כי אני דיי נוב בזה, אני מודה ועוד ד…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by yan_ymar,

שלום רב , לא מזמן קניתי את הקירור Big Typhoon. ל-BT יש כיוונון עצמי של כוח הסיביב שלו. אך בגלל שהייתי באוברקלוק שלא אני עשיתי (חבר) והוא סידר לי את ההגדרות בביוס, אז עכשיו ה-BT לא מגיע לי למקסימום סיבובים שלו כשאני מזיז את הכפתור שלו שיתן לי יותר סיבובים לדקה (RPM). איזו הגדרה בביוס לדעתכם היא זאת שמשחררת אותו לכיונן עצמי לגמרי? אם את שואלים למה זה קרה - אתמול קניתי זכרונות חדשים והייתי צריך בביוס לתת לו "OPTIMIZED DEFAULT" וזה איפס לי את ההגדרות וגם ככה את סיבוב המאורר. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by matvey99,

תקציב 100 - 200 שקל , שחור , ושלא יאיר לי את כל הבית באורות צבעוניים ( לא משנה לי אם זה יהיה פאנל רגיל או עם מסך LCD ) תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by re5pect,

יש לי תוכנה שקוראים לה EVEREST home edition ויש שם אפשרות של בנצ'מרק וראיתי שכמה שכולם משתמשים בזה אז מה זה ויש שם כתיבה וקריאה... יש לי פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS p4s800d כרטיס מסך ATIradeon9200SE האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג והטמפרטורה המממוצעת של המעבד- 42C

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by tal hw king,

עשיתי OC בעזרת ATI TOOL וזאת ההודעה שקיבלתי: (ראה תמונה) משיכת יתר של הזיכרון או להוריד מחדש את התוכנה? הנתונים הם: 413.10 לליבה ו 372.60 לזיכרון הקירור הוא VGA SILENCER var.3 + הקירור לזיכרון של זלמן תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

15. יש לי pentuim 4 1600 mhz intel mother board : asus 256 ddr ___________ Can i overclock and how ? u can find me : mIRC Quake.net server #3dv channel icq : 175837059 or post here a answer send me private message here tnx

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. זקוק להמלצה על מאוורר שקט ל- AMD1400 ללוח ASUS A7M266. מאווררים חדשים בגודל 78x70 ככל הנראה לא מתאימים ללוח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by oron_s,

אני כרגע מרכיב לעצמי מפרט לקירור מים. עכשיו ראיתי שיש ל-SWIFTECH שתי משאבות : MCP355 MCP655 כאשר ה- 655 בעלת LPH הרבה יותר גבוה (1200 לעומת 450). שתיהן עולות פלוס מינוס אותו הדבר. השאלה שלי היא כזאת למה מישהו יבחר את ה355 לעומת ה655? האם אני מפספס משהו בעקרונות של קירור מים(זרם חלש יותר טוב מזרם חזק)?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. טוב אז ככה אני עם מעבד 3000+ של amd והוא אחריי אוברקלוק ואני צריך קירור בישבילו אני אוטטו קונה קירור התקציב שלי 280 שקל אני מתלבט בין הביג טייפון לבין הנינג'ה סקייט' פלוס ולעזאזאל קראתי הכל עליהם ואני עדיין לא יודע מה לבחור הנינג'ה טוב מבחינת הקירור ומוביל במעלות כמובן נמוכות והוא קל לניקיון ומהירות גבוהה יותר אך רעשני יותר מביג טייפון שבהרבה יותר שקט ... אז לאלה שיש את הקירורים אשמח אם תגיבו ותספרו לי קצת על הקירורים האלהה

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by nemo9439,

שלום יש ברשותי הזכרון http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 ואני מעוניין לשנות לו את התזמונים,רציתי לשאול אם הוא יהיה יציב בCAS 2.0 ומה ואילו עוד שינויים בתזמונים אפשר לעשות דרך הביוס ,ושהזכרון ישאר יציב. ואם אחרי כל השינויים ניתן לעשות לו OC למהירות?(עם הלוח אם).

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. יש לי כרגע מחשב עם מעבד אי אם די 3.0 אתלון 64 ביט .512 זיכרון של micron לוח ג'גה בית k8 ns 754 כרטיס מסך 5700 256 mb השאלה האם אני יכול לעשות למעבד הזה אוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by Ran B,

שלום לכולם =] נדהמתי לגלות בחיפוש שבצעתי שהיו מעט תוצאות על מילת המפתח "קירור ל6600GT". בכל מקרה, קראתי את הנושאים עליהם שאלו כבר בפורום על קירור. אך הנושא מבלבל. ברשותי 6600GT של XFX על אפיק AGP. לאחר שקראתי את הפוסטים, הבנתי שיש בעיה עם חלק מהתמיכה של גופי קירור אם מדובר באפיק PCI-E או באפיק AGP. הבנתי שהסיילנסר נחשב לממש טוב. השאלה אם הסיילנסר 6 שהוא מתאים ל6600GT, מתאים גם לאפיק AGP. ואין בעיה להרכיב אותו (על הכרטיס של XFX)? מה שעוד קראתי זה שיש צ'יפ שמעביר (כנראה הכוונה לממיר מסויים) את הנתונים לאפיק AGP. השאלה איזה גוף קירור לקחת שגם יקרר את הצ'יפ הזה. בנוסף, הבנתי שגם מומלץ ללכת על הזלמן VF-700 cu שהוא בא גם עם 8 היטסינקים קטנים לזכרונות. בקיצור, יצא לי די סלט שלם …

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  22. יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. העברתי את המעבד שלי מלוח ישן ללוח חדש ותוך כדי התהליך ניקיתי את המעבד מכל זכר של משחה טרמית. האם אני יכול להתקין את ההיטסינק גם ככה בלי משחה טרמית וזה אמור לעבוד בצורה תקינה או שרק עם משחה הוא יכול לעבוד טוב? כי כרגע שמתי בלי משחה והטמפרטורות מטפסות לכיוון ה80 מעלות צלסיוס. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by rabbit,

אני רוצה לקנות משחה טרמית וגיליתי שיש הרבה סוגים מה ההבדל בינהם? ומה הכי טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים