עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Farmalot,

אני מחפש מעבד לקניה החדשה שלי, אני מתכוון מסדרת E4XXX (או אולי אפילו E2XXX). המחשב מיועד למשחקים, כמובן שמתוכנן אובר רציני (קירור מים). כל זה בשילוב P35, וזכרון 800. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. הבנתי שאני צריך למרוח משחה טרמית.. איך אני עושה זאת? איפה אני מורח אותה? כמה? וכו'.. ותביאו לי בבקשה קישור למשחה טרמית טובה שאני יכול לקנות.. תודה!

3. הי, האם אפשרי לחבר במקביל יותר ממאוורר יחיד על הקונקטור של המאוורר למארז? א - העניין הוא שמבחינת מתחים לא תהיה בעיה, לא אמורה להיות בעיה מבחינת הספק, נכון? ב - מן הסתם זה יחרפן את המדידה של המהירות בפועל של המאוור, יה יכול לפגוע במשהו? (ואם כבר, לא מצאתי לזה תשובה, אבל איך תכל'ס הוא מבצע את המדידה של ה-RPM? מישהו יודע איך הסנסור הזה עובד?)

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by DeadByDawn,

יש לי מארז עם מאוורר 120 מכניס...ועוד 80 ליד המעבד מוציא...ספק 480 עם שני מאווררים שהוא מוציא. מעבד עם קירור של ThermalTake אבל ג'נרי....המעבד באופן קבוע על 58-63 מעלות!!!!!! הלוח על 30-34 מעלות (אין לי בעיה עם זה) מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לקרר אותו?? המעבד הוא AMD Barton 2500 רצוי לציין שאני עובד בסטוק..לא אוברקלוקר ... ולא מתכווןן לעשות..המתתח הוא 1.660 -1.640 של המעבד..לא שיחקתי ולא נגעתי. לא מבין למה הוא כזה חם :-[ אין לי שום בעיה הכל עובד מעולה..אבל זה מפריע לי

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by perrikus,

קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by yair.,

איזה מאוורר כד י לי לקנו תלמעבד amd 2500 עד 200 שקל ועוד שאלה קטנה כדי שאני לא יפתח עוד דיון זכרונות במהירות 400 מה עדיף A-DATA OR GEIL?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by SpLiNtEr,

היי. אז ככה, המארז שלי נשמע כמו טרקטור (אמנם הוא מכיל 2 מאווררים,אבל...) אני זקוק להמלצה של 2 מאווררי 80,שהם שקטים,אבל גם יעילים בדחיפת אוויר. שלי עם הזמן מתחילים להיחלש,ושימון רק מאריך את חייהם בכמה שעות. אני לא כל כך מנוסה בתכונות שלהם,ובבחירתם,ולכן מבקש את עצתכם בבחירה. (לא משנה לי עם לדים,או בלי לדים). MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by p-o-i,

שלום..פשוט יש לי שאלה פשוטה....זה יותר עצה......על הוולטים של המעבד......יש לי AMD 2500+ Barton ועשיתי לו אוברקלוק ל3200+ ז"א 1800Mhz @ 2200Mhz אז העלתי את הוולטים מ1.6 ל1.725...........האם זה גבוהה מידי נמוך מידי ?!.....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. Started by FastJack,

בכניסה לאתר מפורסמת הודעה שבה רשום שהחודש בין השאר יפורסמו כתבות ומאמרים בנושא OC. בינתיים ראיתי רק כתבה אחת בנושא מפרט לOC שהייתה ממש טובה (אך קצרה במקצת). האמת שציפיתי לכמות הרבה יותר גדולה של כתבות ומאמרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. קניתי נייד ואני רוצה לקרר אותו! יש כזה דבר בכלל (לקרר מארז של מחשב נייד?) ????? תודה לאלו שעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by itad,

יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי A64 3000 939 גיגבייט K8NF NF4 512MB וב3DMARK 2003 ליפני פתיחת צינורות קיבלתי 4200 ואחרי פתיחה צינורות קיבלתי 5200 זה בסדר ???? והכרטיס מגיעה בOC מהמיפעל 400/500 בימקום 300/500 ובOC של 500/550 קיבלתי רק 5600 אני לא אמור לקבל יותר??? ד.א הכרטיס מסך מומלץ בחום ועולה רק 560 שקל בKSP!!!! הוא ניפתח בקלות והוא במהירות של 400/500!!!!!! ביקורת מלאה על המחשב בקרוב!!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by blank,

אז ככה, יש לי מחשב ישן שהוא P3 ואני רוצה לנסות עליו אוברקלוקינג.. ניסיתי בביוס להעלות מכפלה אבל זה לא שינה כלום, המחשב משום מה לא מקבל את השינויים. אז יכול להיות שהמכפלה נעולה? או שצריך לג'מפר את הלוח אם? כי בחוברת של הלוח אם (MSI) יש שתי ג'מפרים בשביל אוברקלוקינג, למרות שלא כל כך הבנתי מה הם עושים.. יכול להיו שאי אפשר לשנות מכפלה? כי אם לא אז אני יכול רק דרך ה FSB ואני לא יגיע רחוק ככה. :'( תודה (:

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. למה תמיד שאני עושה OC אני לא רואה את ההבדל ? לקחתי מעבד 3 גיגה עשיתי אותו 3.6 ולא הרגשתי הבדל רק בתוכנה SUPER PI ירדו לי 4 - 3 שניות . 3 - 4 שניות זה משמעותי ? המעבד המקורי היה 200 * 15 = 3010 אחרי OC השינוי 240*15 = 3600 FSB מקור 800 אחרי OC זה 960 . למה המכפלה של המעבד תקועה ? בביוס אין אפשרות לעלות את המכפלה ויש לי בביוס כזה דבר 1:1 2:1 6:5 3:2 מה זה ? ניסיתי במקום 2:1 לעשות 1:1 אחרי OC המחשב נתקע החזרתי ל 2:1 המחשב עבד. בלי OC זה 1:1 מה ההבדל ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. מחר אני מקבל את המחשב שלי ויש לי מעבד: Intel Pentium 4 670 570j 3.8ghz socket LGA775 אני צריך להיום המלצה הכי טובה למאוורר עם גוף קירור למעבד שלי, שלא יהיה גדול ומרעיש, אבל מנגד עם הרבה זרימת אויר ושלא יחסום רכיבים על הלוח שהוא Asus P5WD2. חשבתי ללכת על ה Thermaltake SonicTower עם מאוורר 120mm שהוא הסמארטפאן, ו..זהו. מה דעתכם? אני רוצה בבקשה המלצות מניסיון אישי עם הסוקט הזה ולאו דווקא עם הלוח או המעבד, ואם אפשר גם בנצ'מארקים של מה שאתם מביאים. בקיצור זה חתיכת סיפור ואני צריך פה את עזרתכם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by iron_man,

שלום לכולם , אני ממש חדש בOC ... אני ממש אשמח אם תיתנו לי טיפים איך אני יכול לעשות OC למעבד שלי . CPU Type Intel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (RDRAM) BIOS Type AMI (07/18/01)

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by ady,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. לפני מספר שנים רכשתי geforce 5900XT. מספר חודשים אחרי הרכישה, מסיבה מוזרה, החלטתי לרכוש גוף קירור חדש הנקרא Thermaltake Giant III. הרכבתי אותו, אך מעולם לא עשיתי OC. היום, אחרי שנתיים, החלטתי לעשות זאת. מהירות מעבד - מקורי 390MHZ; הצלחתי להביא אותו ל-483MHZ זיכרון - 700MHZ מקורי; הצלחתי להביא אותו ל-929MHZ תוצאה ב-3DMARK 2001: מקורי: 12893 נקודות אחרי OC קיבלתי: 15203 נקודות מרשים, נכון?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by bdbd,

כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. נראה די סבבה עוד לא ניסיתי משחקים כרגע אני מריץ פריים 95 העניין שיש משהו מוזר ....... הורדתי את המכפלה ל9 העלתי את הFSB ל333 אז המעבד אמור לרוץ על 3GHZ העניין שבווינדוס ובפריים הוא מופיע כרץ על 3660 MHZ שזה קצת מוזר לי ..... כמו כן נעלתי את התזמונים של הזיכרון ואפיק הפסיאי אקספרס ל100MHZ, אבל נתקלתי בעוד בעיה המכפלה יורדת כאשר המחשב במנוחה למרות שביטלתי את האופציה הזאת יש משהו שפיספסתי בהגדרות ? (תמונות מביוס בהמשך..) הנה המפרט : E4500 + ארטיק קולינג פרייזר פרו 7 P35-DS3L Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 BFG GEFORE 8800GT OC [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by sagi_10,

אנ י מחפש מאורר הכי טוב שאפשר למצוב במחיר של עד-250 ש"ח (יש לי= intel p4 2.8 ghz ht prescott socket 478 ) בישביל אוברקלוק של לפחות3.2 Ghz תודה רבה לעוזרים !!!!

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

שלום כבר בניתי הכול חוץ ממשאבת מים שאי אפשר לבנות אוקי אז ככה לחבר שלי יש בדיוק כזה במצב חדש לגמרי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26236&item=3833817320&rd=1#ebayphotohosting זה יספיק לי בשביל לקרר מארז מידי טאוור?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. מיועד לחבר'ה שיודעים מה הם עושים... http://www.finetune.jp/~lyuka/interests/pc/p4c800e.html תהנו! 8)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מעבד E6320 ללא OC בזמן עבודה תקין הטמפ היא 30-40 מעלות אני בודק בביוס היום בימים החמים הטמפ היא 60 מעלות שוב אני בודק בביוס המאוור הוא סטוק בן שנה וחצי 1) שאלתי היא לאיזה מאוור כדאי לההחליף - אני מעוניין בזול ושוב ללא OC 2) הימים חמים אלו גם ככה האוויר הוא חם אז איזה קירור ממליצים לגבי האוויר החם הזה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. יש לי את ההיטסינק סטוק של המעבד, והמאורר של הכרטיס מסך עושה לי חור בראש, אז חשבתי אולי פשוט לשים את ההיטסינק הזה שגדול בערך פי 10 מההיטסינק של הכרטיס מסך(עם תמיכה כמובן...) ובלי מאוורר. יש משהו שיכול להגביל אותי עם זה ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים