אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להביא לי מדריך אוברקלוק ללוח אם P4C800-E DeluXe? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מדריך טוב לאוברקלוק , מה שאני רואה זה שאתה מקפיץ ב5MHZ תמעבד כל פעם , יופי ... אבל יש נושאים שאני רואה בהם FSB וכל מיני דברים ... שאני אשמח לקבל מדריך מקיף על כך :] ד"א PENTIUM D נחמד לאוברקלוקינג?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 וכרטיס מסך GEFORCE 4000 MX ואני צריך לעשות OVER CLOCK כדי שאני יוכל לשחק במשחקים שהFPS שלי לפחות היה נורמלי אני לא יודע לעשות OC ואני מפחד לעשות לבד שלא ישרף לי המחשב...אז בבקשה תביאו לי מדריך לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לכרטיס קצת OC נורמלי הוא פשוט לא סוחב בOC הכי קטן אז שמעתי שאפשר לעשות וולט מוד לכרטיס ועם זה לשפר את תוצאות הOC הקטע שמצתי רק מדריך לחברה אחרת של הכרטיס וזה לא מתאים לכרטיס של לידיטק כמו שיש לי אז מי שיכול לתת לי מדריך לV-MOD לכרטיס של לידטיק 7600GT אני מאוד יודה לו תודה רבה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי את המפרט בצד E6300 +945P-S3) . אני רוצה לעשות OC למעבד אך אני לא יודע איך להגדיר את הביוס בצורה הכי טובה. יש איזה מדריך/מאמר/כתבה שמפרטת על כך? אם כן אני אשמח אם תשאירו לינק :) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אחרי שאני רואה פה שאנשים לא מפחדים ומגיעים לתוצאות מאוד יפות וטובות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ולאט לאט כדי שהכל יהיה ברור.. ומה אני צריך בדיוק לשנות ומה לעשות... אני לא מצפה לעבור את ה-3.00GHz למרות שאני יכול יותר...הקירור שיש לי הוא 8700 של זלמן.. עכשיו זה המפרט שלי Q6600 P35C-DS3R 2 GIGA 800MHz G.Skill עכשיו אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ומה לעשות בדיוק אני מאוד יודע לו על זה.. כי אני לא יודע במדוייק מה עושים אני יודע בערך ובגלל שאני יודע בערך אני לא רוצה לעשות שטויות... תודה על הקשבה וההבנה... אני יודע שיש מדריך באתר אבל מעדיף שמישהו יסביר לי תודה. !
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הסתכלתי בכל מני מדריכים ואני פשוט צריך שמישהו יסביר לי בפשטות אני לא מצפה ל- OC ענק, עד כמה שאפשר כדי לשמור על מקסימום יציבות בלי לפגוע ברכיבים אחרים.. חשוב לדעת מהם הזכרונות? עריכה: ocz xtc platinum 800mhz ddr2 אגב הטמפ' היא 35 במנוחה, במאמץ סביב ה- 40 בדר"כ(קירור סטוק)
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד אותו כדי לנקות את האבק שנאסף על הגוף קירור של הכרטיס תודה מראש ofeky1
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
וקירור, ואוברקלוקינג. מלמעלה ועד למטה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הסיפור הוא די פשוט אני רוצה קירור חדש למעבד שלי כדי להכניס בוא עוד קצת רוח חיים לחצי שנה ~ הקרובים עד שאני יחליט להעיף אותו המעבד הוא barton 2600+ והוא היום עם קירור דיפולט אני יודע שהנושא דוסקס כבר הרבה פעמים אבל חשבתי שאולי עד היום יצאו עוד כמה דברים שיכולים להיות יותר טובים הרעש לא ממש חשוב בגלל שהוא עובד רק שאני ער אבל לא צריך להסחף חשבתי אולי על דגרה בינונית יופי זה תמיד יתרון אבל לא חובה ו....זהו בתודה מראש עידו
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
My Computerמעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לוח אם Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3, Intel X99 2 כרטיסי מסך GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 760W 80+ Platinum SS קירור נוזלי GTX Corsair Hydro H110 זיכרון למחשב Corsair Dominator Platinum 8x4GB DDR4 2666MHz CL15 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Samsung 950 SSD M.2 כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW מארז מחשב NZXT Switch 810
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לא הבנתי את הקטע של "יחס הזיכרון" באוברקלוקינג? יש אוליי מדריך (עדיף בעיברית) שמסביר בפירוט על זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האלן אני צריך מערכת קרור לסקוט 775 מעבד פנטיום d 2.66 עד 400 עם חריגה לא משמעותית חשוב לי נוראה(עם זה בכלל אפשרי)שהמעבד לא יעלה מעל 30 מעלות (במנוחה) עם אפשר קישור יעזור מאוד ,תודה
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-