עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. מעוניין לעשות משהו כמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348783.msg3415139#msg3415139 מחפש המלצה למאווררים חזקים ולא רועשים יותר מדי כמו כן האם עדיף שכל 3 המאווררים יהיו מאותו הסוג? או שניתן להשאיר באמצע את המאוורר המקורי. יום נעים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Cyron,

למישהו יש אולי מדריך ל-OC של סדרה 4800 עם איזה תוכנה ממולץ לעשות OC ל-4830 ? איך אני בודק לו טמפ' ? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by yair1911,

מוגן 2 ? הבנתי שיש בעיה עם הגודל והזכרונות ?? או TK V1 או TK SPINQ? מה לקנות?[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 01:40:16 בבקשה תגובות קניה מחר ממש בבוקר...לילה טוב..

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by GTGAL,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 260 GTX MAXCORE 0C(שאר המפרט שלי נמצא בצד)והתחלתי לעשות לו oc בעזרת riva tuner. העלתי כל פעם בין 10-30 mhz למהירות המעבד(core) עד שהגעתי ל670 ואחרי זה העלתי את מהירות הזיכרונות עד שהגעתי למהירות 1125.הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס היא 43 ובמאמץ 60+-. אחרי כל פעם שהעלתי את המהירויות הרצתי את3DMark06 עם 5 לופים לכל בדיקה ושיחקתי במשחקים כמה שעות. רוב המחשקים פעלו כמו שצריך אבל בcall of duty 5 המשחק קרס אחרי 5 דקות שהורדתי את הoc זה יסתדר. הציון שקיבלתי ב3DMark06 בהתחלה היה קצת יותר מ16,000 ועכשיו הציון שקיבלתי הוא 17,007 (ברזולוציה 1680:1050 ובלי פלטרים וAA) יש לי כמה שאלות: 1.כשאני משחק בGTA IV אני רואה בעיקר בסרטונים של המשימות קפיצות כאלה במסך ולפע…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. עשיתי OC מ2.33 ל2.8 וכשאני מנסה להעלות את התדר אז המחשב עושה לעצמו ריסטרט אז כדי להעלות עוד את התדר למעבד אני צריך להעלות מתח למעבד? יש לי 4 אפשרויות בביוס הראשונה CPU VCORE ויש עוד 3 אז איפה אני צריך להעלות ובכמה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by MightYaad,

ראיתי בלוקי קירור שיש בהם חצי פלסטיק חצי נחושת...מה התפקיד של הפלסטיק? הרבה אנשים לוקחים חתיכת נחושת וחורטים עליה בCNC וכך יוצרים בלוק קירור...יש עוד דרך ליצור בלוק קירור מבלי להשתמש בCNC?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  10. I probobly will buy the Prolimatech Megahalems CPU cooler in a couple of days and want to attach to it 2 Scythe S-Flex'es in a push-pull configeration, But don't know which S-Flex'es to choose.. The 1200RPM's or 1600RPM's? I am going to overclock my Q6600 to 3.6GHz and I need alot of cooling.. Will I feel a diffrence between the 1200RPM and the 1600RPM? If so can you assume if the diffrence is going to be minor or major? If it's going to be a 1-2 degrees diffrence between them then I'll go for the 1200RPM, since it's much more quieter but if it's going to be a 4+ degrees diffrence then I'll go for the 1600RPM's.. Can you assume? Thanks.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

הדגם הוא WDC-WD3200AAKS-00B3A0 במצב מנוחה הוא על 37 מעלות ואני זוכר שכשקניתי את המחשב לפני כמה חודשים הוא היה על 30 מעלות.. האם זו טמפרטורה תקינה ואין ממה לחשוש?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by imperious,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by michael_ros,

מה הולך? תגידו איך הגופי קרור של זלמן לAM3 פנום2 X3 .אני עדיין מתלבט מה לקנות.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. שלום, בקרוב אני מתכנן לבצע OC על מעבד הפנום2 720 שלAMD. שעון הליבה שלו עומד על 2.8 ואני רוצה להביא את המעבד לסביבות 3.4. הקירור שכנראה יהיה מולבש על המעבד יהיה Xigmatek HDT-SD964: http://www.xigmatek.com/product/air-hdtsd964.php האם יש קירור יותר טוב תמורת פחות מ150 שקלים? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה, לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך 4870 512 MB עם התוכנה של ATI עכשיו אני שם את GPU על 800 ואת ה MEM על 1050... וזה רושם לי למטה ב CURRENT VALUES . ש ה- MEM על 1050 אבל ה GPU הוא רושם בכל מצב על 500 שזה בכלל מונמך. כי הערך שלו בלי אובר קלוק זה 750. אז רציתי לדעת אם מישו יכול לחשוב מה הבעיה. ואולי בכלל זה בעצם כן עשה אובר קלוק ולא רשם את זה בערך פשוט. אני מצרף תמונה שתבינו על מה אני מדבר. באדום זה מה שמוזר... הצהוב סבבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by omerz90,

שלום, אני הולך לקנות מחשב בskypc עם OC שהם יבצעו למעבד, עכשיו השאלה שלי היא לכמה GHz הם יגיעו עם הOC שלהם?, למי שצריך לדעת הנה המפרט שאני הולך לקנות מהם: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80569Q9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by fridi,

יש לי כרטיס XFX 275 GTX במנוחה הוא 60 מעלות ובמאמץ 80 כשאני עושה לו OC קטן הוא נהיה לא יציב בכלל בגלל זה אני רוצה לקנות קירור עד 250 שקל ואם אפשר לא של AC הוא לא מתאים . תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by ranko,

הורדתי את תוכנת הספיד פאן,ואשמח לקבל עזרה, ולדעת מה אומר כול אחד מהמעלות שהתוכנה קוראת. צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by GeForce,

המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום, המאוורר הישן כנראה ישן מידי, ועושה רעש של טרקטור... אני מעוניין להחליף אותו במאוורר סביר (לא יקר) המתאים ל: לוח אם Gigabyte 945GZM-S2 מעבד Pentium D 3.4 GHZ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Infin1ty,

יש ברשותי כרגע מארז של shuttle (בעצם מחשב), המאוור הראשי (של המארז\מעבד) מרעישים בצורה מחרידה, פתחתי את המאורר והבנתי איך כל העסק עובד (דומה מאוד לקירור במחשב נייד), בכל אופן, אני צריך להחליף את המאוור הפנימי, לא מדובר על מאורר יעודי למעבד אלא מאורר די סטנדרטי למארז (שיושב על heatsink שמחובר למעבד בצינורות נחושת). חיפשתי מאוור למארז חזק ולא מצאתי (הכי גבוה שמצאתי היה משהו כמו 2000RPM), איפה ניתן למצוא משהו שיכול להגיע ל 3500RPM אך עם זאת יהיה די סקט (ובשקט אני מתכוון שאפשר לישון לידו או אפילו לדבר בטלפון.. ) אני חושב שמדובר על 120 מ"מ.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by shazil,

אהלן, קניתי לפני כשנה מאוורר של זלמן. למיטב זכרוני הזמנתי או את ה - cpns9700 או את ה - cpns9500. משום מה קיבלתי את המאוורר כ - OEM בלי שני רכיבים שציפיתי שיהיו שם ואלו הם ה - fan mate II וה קליפ לסוקט של AMD. בכל מקרה מרוב עצלות לחזור לחנות (זה מה שקורה כשקונים באינטרנט...לפעמים ) פשוט עזבתי את המאוורר לנפשו וחיכיתי ליום שאצטרך אותו. היום הגיע ואני צריך עזרה בזיהוי המאוורר. כל מה שיש על מנת לזהות אותו הוא הטבעה של cpns9000 על בסיס גוף הקירור. אני מעוניין להתקין את המאוורר על socket של AM3 ולפי מידע שקראתי רוב דגמי ה - cpns9xxx מתאימים, השאלה רק אם הדגם שלי מתאים? במידה וכן אצטרך לרכוש את הרכיבים החסרים אבל זה כבר בלינק אחר.... אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by B@Kss,

ברשותי I7 920 D0 MUGEN II DFI LANPARTY X58-T3eH6 GTX260 GS 216SP GAINWARD 6GB DDR III G.skill 1333MHz TRIChannel Antec P182 Corsair W750 לא מזמן התחלתי לעבוד על OC למעבד ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שרצוי לנעול את יחס הDRAM:BCLK ל1:1 ואני לא מוצא שום אפשרות כזו בביוס. יש אפשרויות כמו DRAM BCLK, Uncore frequency וכ'ו..ואני לא מוצא קשר ביניהם למחלק הזכרונות.בדקתי בCPU-Z ורשום שהמחלק הוא 2:8. הבנתי שזה לא טוב ורצוי לשנות אותו ל1:1 כדי למנוע נזק לזכרונות ואי יציבות, אני צודק? או שניתן להעלות את התדר בעזרת הBCLK ללא חשש, כל עוד הטמפ' סבירה?[נכון לעכשיו, עם הפעלת P95 היא לא עוברת את ה57 בסטוק] כמו כן, BCLK הוא בעצם ערך הFSB בשמו החדש במעבדי הI7? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. מפרט בצד .. השתמשתי בOverClocking Profile של 30% בתפריט בביוס. אני דיי מתחיל עם העניין הזה , אשמח אם תתנו לי עוד אינפורמציה מה אפשר לעשות עם השילוש שלי (למי שתוהה הזכרונות הם מחברת Kingston סדרת KVR) הקירור לא ניראה כמו סטוק קולינג של אינטל , אלא איזהשהו מאורר ג'נרי שכתוב עליו DeepCool . כמובן שאין צריך להגיד שהמערכת עובדת באופן יציב. (כל התוכנות והמשחקים עובדים כמו שצריך) בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by ralf7253,

טוב אחרי הרבה זמן שלא החלפתי משחה טרמית למעבד הוא נדבק להיטסינק ואני מפחד לשבור משהו. (גם ככה הוא יצא מהתושבת בעצמו ללא הרמה של הידית בתושבת AM2) אין נזק נראה לעין. אני מרענן משחה עקב התחממות ל60 מעלות בIDLE אז וויתרתי על בדיקות מאמץ. יש רעיונות להפרדה בזהירות?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים