עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gania23,

אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by gerdamen,

יש לי כרטיס מסך 8800 320 איך אני שולט על המאוור שלו.. הוא על 60%?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. שלום כפי שראיתי באתר http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB# הטמפ הרצויה הגבוהה ביותר היא 61 מעלות למעבד הזה השאלה היא עד כמה אתם ממליצים להמהיר את המעבד הזה ב 50 אחוז או יותר.... שאלה שנייה איך עושים את המהרה הזאת בדרך הכי פשוטה וקלה אם יש כזה דבר על איזה מפרט אתם ממליצים לעשות בו את המהרה למשל לוח אם כדאי לרכוש איזה כרטיס מסך לקנות או איזה כרטיס מסך ONBOARD כדאי לקנות עם קירור רגיל אויר שמצורפ למעבד

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. בסוף החלטתי להשתמש בCORSAIR 600C לבניה הקרובה , אני מאוד אוהב את ה540AIR שלי , אבל ה600C מסתדר לי בול מבחינת מיקום בחדר והחלון אשר ממוקם בצד ימין בגלל סידור המארז ההפוך . השאלה היא כזו : יש לי רדיאטור קדמי 280 עומק 45 של EKWB ( הוא מצויין ) לקדמת המארז עם מאווררי THERMALTAKE RIING 140 RGB , הם מדהימים ( גם במראה וגם בביצועים ) בתחתית , אני מתלבט אם "לשפצר" אותה מעט בכדי שתתאים למפלצת : הרדיאטור 2X180 הענק של EKWB גם כן ( כבר פירקתי אותו גם כך מהבניה של ה540 ) הוא נכנס אבל המאווררים שאאלץ להשתמש בהם הם הSILVERSTONE FM182 שבגדול הם מצויינים אך הם בצבע לבן ( אני יכול לצבוע ) אך הסידור במארז יראה קצת מוזר עם ריבוי סוגי מאווררים . או להוסיף עוד תאום ל2…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lol_minbet,

וממשיכים במסורת גיבורי הקומיקס שנלחמים בחום שמאיים לכבוש את העולם בעזרת ארסנל קירורים מיוחדים, לעזרתם של פטיש ת'ור ובאטמן לנצח, הצטרף "לוחם החופש" להגן על הכרטיס מסך מפני החום המרושע שרוצה להשתלט על היקום עם בואו הקיץ. הקירור מבית AKASA מחומש בעזרת 4 היטפיפס ו9 היטסטינקס לזיכרונות, משקלו יהיה 440 גרם. להבדיל מקירורי הסטוק הוא מצויד ב2 מאווררים אשר שקטים בעוצמה המקסימלית שלהם בכ250% מקירורי סטוק. המאווררי LED זוהרים בפעולה וככה 'מבריחים' את החום. AKASA מבטיחים שהוא יתאים לכל סדרות הכרטיסי מסך הקיימות בשוק, ומחירו מתויג ל40$. ATI Radeon HD 4000/3000/2000 NVIDIA GeForce GTX 200 (GTX 260, 275, 280, 285) GeForce 9/8/7 series מקור: http://www.cpusers.gr/showthr…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מאוורר בגודל 120 מ"מ, שיהיה כמה שיותר חזק, לא משנה לי הרעש, היקר שיהיה בצורה סטנדרטית ועם אפשרות לשליטה דיגיטלית (ע"י תוכנה יעודית כמובן, אגב על איזה תוכנה אתם ממליצים שעובדת בלינוקס?) ושיכלול לדים כחולים או ירוקים\רגיש לUV בצבעים הנ"ל. דבר אחרון, שהמאוורר יימכר בחנויות:Pandas, NoaComp, עם עדיפות לנועה. תודה מראש, דני.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by shushon,

אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  10. אני רוצה להמשיך את האובר לכרטיס מסך של (ראה מפרט) ואני צריך משהו שיקרר את הכרטיס באיזה 5-4 מעלות פחות וגם שיעלה בסביבות ה-100 שח הטמ"פ שלי=מנוחה 52 מאמץ 69 אחרי אובר מכובד (ראה מפרט) איך המאוררים האלו= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הם יורידו לי את הטמ"פ ב-5-4 מעולת?? נ.ב יש לי מאורר גינרי מרעיש מול הכרטיס מסך והוא קירר לי את הכרטיס מסך ב 1 צלסיוס>אני מת להיפטר ממנו

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by valera199309,

1.הבעיה היא כזאת אחרי כל כיבוי המחשב דרך SHUT DOWN הוא מתכבה המסך ניכנס למצב STAND BY אבל כל המאווררים ממשיכים להסתובב והכל מקבל חשמל ואז אני צריך לכבות אותו דרך הכפתור הבעיה התחילה מאז פירמוט לוינדוס 7 2.מאז החלפת ספק כוח התחלתי לקבל שגיעה CPU FAN ERROR ואז אני צריך ללחוץ על F1 כדי להמשיך המאורר עובד מעולה על 2600 RPM והמעבד על 32 מעלות

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by roadrunner,

קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. :s05:

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  15. שלום. אני הולך לקנות את ASROCK PRO3 Z68 וזכרונות של G.SKILL SNIPER. איזה קירור יתאים לי מבחינת גובה? האם מוגן 2 או נוקטואה NH-U12P SE2 יהיו בסדר? או שיהיה לי בעיה להרכיב את המאוור על הקירור בגלל גובה הזכרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by icebreak,

הצלחתי להגיע מ 133 ל 146, וגם אז זה לא הכי יציב. אני יודע, מחשב ישן, מעבד חרא וכו' אבל עניין אותי לכמה אפשר להגיע (כמה VCPU אני יכול לתת לו בלי לגרום לנזק) ? ל 146 הגעתי אחרי ששמתי 1.8V למעבד ויחס 1:1 לזכרונות. וגם יש לי ATI 9600PRO עם 256MB, לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע איתו ב OC (ל CORE ו MEM) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל : intek q6600 gigabyte ga p35 ds3l kingston ddr2 800mhz lc5 wd500aaks raidmax sagita black 2x120mm hec 500w keadtek 8800gt 512mb logiteck 5.1 x530 logitech lx500 lg gsah55n x20 מבקש עזרה בקירור שיהיה שקט מאוד וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by fransis,

http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  19. שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש, המפרט שלי כתוב בצד. קניתי בכוונה חלקים שמתאימים לאוברקלוק - זיכרונות CL4 עם קירור פאסיבי, קירור תותח למעבד, ספק עצבני. הבעיה היא שאין לי כל כך זמן לעשות אוברקלוק למערכת הזאת, מה גם שאין לי חשק לחפור בזה (שינוי, בדיקה, שינוי, בדיקת יציבות וכו'). רציתי לדעת מה אני מפסיד מבחינת ביצועים, של משחקים, תוכנות פופולריות וכו' (בעיקר משחקים). אודה אם תוכלו להביא לי איזשהו השוואת ביצועים של מערכת כמו שלי (חייב להיות כזה, כי מערכת כזו היא פופולרית וחדשה בקרב הגיימרים..) עם OC ובלי OC. נקווה בישבילי שההבדל לא קריטי..

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  20. Started by tovtov,

ברשותי מחשב מאוד ישן - סלרון 400 אני רוצה לנסות לשפר את מהירות המעבד (overclocking), אין לי מושג איך עושים את זה. מישהוא יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה בצורה בטוחה ויעילה? לוח האם שלי הוא של Shuttle במהירות 66MHZ תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by stingeR-,

גירסא חדשה לCPUZ... , הורדה : http://www.cpuid.com/cpuz.php#download

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by shady121,

אני עכשיו עושה OC ואני לא רוצה להשאיר אף מתח על AUTO! והמתח הכי נמוך שאפשר לשים ל-NB זה 1.25 אז השאלה זה לא גוהה? ואותה שאלה לגביי SB מתח 1.50?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by sk8,

קודם כל שלום יש לי מספר שאלות, המאוורר בספק חדל לפעול, קניתי חדש חיברתי ואני לא בטוח אם צריך להכנס אוויר למארז או שצריך לצאת ממנו ? קניתי לאחרונה מאוורר נוסף למארז 120 mm אם אני לא טועה, הוא צריך להוציא או להכניס ? המאוורר שהיה מותקן בעבר ניקתי אותו, ההוא בקידמת המחשב, צריך להוציא או להכניס ? המאוורר של הכרטיס מסך שלי חדל לפעול הוא עגול כלל מסגרת עגולה של הגי פורס 4 128 אם אני אקבע לאזור מאוורר 80 mm או 69 mm זה יעזור ? איך אני יודע מה טמפ הכ.מסך ? ממש תודה וחג שמח המארז שלי פתוח והספק מפורק בבקשה תשובות זריזות ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  24. http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by dvd21,

שלום לכולם אני זוכר שהיה כאן מדריך איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך מישום מה אני כבר לא מוצא אותו??? ובכלל אני אשמח אם אנשים יביאו לי מדריכים על איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך ולמעבד אבל בלי ליפתוח את המארז אלה רק עם תוכנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.