אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מהירות הליבה של הכרטיס היא 560 והעליתי אותה ל650 . מהירות הזיכרונות dd3 היא 700 (1400 אפקטיבי) והעליתי ל800 (1600 אפקטיבי). באתרים שונים שנתנו סקירות לכרטיס מחברה זו ספציפית הגיעו למהירויות נמוכות יותר בהרבה ותהיתי אם הפורום הזה יש מי שעשה אוברקלוק לכרטיס הזה ורוצה להשוות איתי.
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בינתיים על קירור סטוק ,מתחים: סטוק למעבד ותוספת 0.1 לזיכרונות כדי שייעבדו עם הלוח.. הרצתי בדיקה 4 שעות בORTHOS על 450 ויציב לגמרי עכשיו אני יריץ כל הלילה על 465 (3.2 ג"ה) נראה מה יהיה...אני מפחד לגרום נזק לזכרונות (G.SKILL PK) הם כבר ב939MHZ. טמפרטורות: 40-47 לאורך כל הבדיקה כשיש דקות אחדות שהטמפ' מסתובבת בין 47-51 .. מה אתם אומרים? איך הטמפ'? להמשיך?..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהמאוורר שלי עובד חלש כי לא מסופק הרבה voltage למעבד? כי כרגע הוא על 1.2 רק... והמאוורר עובד על 1800 rpm ואולי בגלל זה המעבד שלי קצת מתחמם יחסית(42-43 מעלות במנוחה) השאלה שלי היא האם זה באמת קשור לvoltage ואם כן אז איך אני יכול להגביר את הvoltage ל1.5 בערך? והאם המאוורר יעבוד יותר חזק שאני ירים את הvoltage? זה דחוף לי בבקשה תודה,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן להרכיב מאוורר zalman 7700 על הלוח? (ללוח יש pipe) ונראה לי שזה יכול להפריע. האם זה נחשב ללוח טוב? תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם: היה לי MSI והחלפתי לASROCK דגם: P4I65G.....והחלפתי מאווררים ל120 מ"מ....הטפרטורות מצויינות לדעתי... לוח אם:26 מעבד:38 כרטיס מסך:27 דיסק קשיח:28 (מעבד מסוג פנטיום 4 ליבת פרסקוט. דיסק קשיח של WD. כרטיס מסך ATI 9250) מה אתם אומרים יש מה לשפר? אהה וגם העליתי את הזיכרון לג'יגה DDR 400
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
מעבד: E6600 L629A מתח: 1.5V ביוס, בסביבות 1.43 בפועל לוח: Asus P5B-Deluxe 400x9 עדיין לא יציב לחלוטין, אבל בדרך (אני מקווה). כרגע יש בעיה מטרידה שבגללה המחשב מבצע POST רק אחרי כיבוי/הדלקה, לא אחרי soft reset וזה די מעצבן. מישהו מבעלי ה-P5B-D הצליח לפתור את הבעיה הזאת? אני יודע שהיא נפוצה. (הביוס מעודכן) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאת יש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח??? או שזה לא מומלץ??? ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות? בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 אבל יש לי בעיה עם הקירור שלו לפני איזה שנה וחצי שנתיים נגדתי בו ובתוכנה של הBIOS שלו התוכנה הכחולה הזואתי שפועלת בתחילת המחשב אז מה שקרה שהוא מתחמם לי יותר מידי מהר והוא מגיע לטמפרטורות של 60 70 מעלות... עכשיו רציתי לשאול אותכם מה אני עושה כי אני זוכר שהתכני של המחשבים שלי שהביא לי בהתחלה את המחשב אז היה לו גם טמפרטורה כזואתי אבל הוא נגע עשה משהוא בתוכנה ופתאום ירד ל29 מעלות. ממש קוסם חחחח ... עכשיו רציתי לדעת איך אני מקרר את המחשב שלי איזה פקודה אני צריך לתת לו בתוכנה הכחולה ? ורציתי לדעת שאם שווה לי לעשות עידכון לתוכנה הזואתי הכוונה לBIOS שאולי הוא יתן לי עוד אפשרויות לקירור ? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה ... תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ההפעלה הראשונית המאוור נשמע רועש מאוד מאוד האם זה סביר בהפעלה ראשונית?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 945 של אינטל והמאוורר שעל המעבד מסתובב במהירות של 1.3 פעם הצלחתי איכשהו שהוא יסתובב על 4.0 ואני לא זוכר איך... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם יש אפשרות בכלל לעשות עם הלוח הזה אוברקלוק? כי לפי מה שהבנתי הלוחות של אינטל נעולי אוברקלוק או משהו כזה...? תודה ושבת שלום,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מחפש ספק כוח טוב עד 200 שקל 400 וואט יש לי שאלה מה הבדל בין ספק כוח במאה שקל לבין ספק יקר שיש להם אותם הספק אני אישית כרגע יש לי ספק 400 וואט שקניתי במאה שקל ועובד מצוין בגלל שאני רוצה להחליף כרטיס מסך אני חושש שהספק לא יחזיק מה שבטוח אני אבדוק את הכרטיס על הספק הקיים ואם הכל יעבוד חלק אז מה זה אומר שאולי אנחנו מוצאים הרבה כסף השאלה מה עם כל המחשבים במשרדים שעובדים כל הלילה השאלה שלי מה קורה אם ספק נישרף מה יכול לקרות האם זה יכול לגרום לשריפה???
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led Zalman Fatal1ty FC-ZV9 מה ההבדל????
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים יש לי שאלה יש לי לוח של intel 915pcy אם מאורר אחד של 80 שמוציא אוויר עכשיו הזמנתי שני מאוררים מ נעה מחשבים ac 8025 שהמליצו לי עליהם פה על מנת לקרר יותר את המארז המאווררים צריכים להגיע עוד כמה ימים עכשיו הבנתי שיש להם חיבור של 3 פינים?? אני יודע שהסטנדרט זה 4 פינים לא? תקנו אותי אם אני טועה מישהו יוכל אולי לעזור לי להגיד לי אם יש לי חיבורים מתאימים בלוח??? או בספק?? איך אני יכול לדעת בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תגידו חברה מה קורה למאגר ה- OCDB? אני מפרסם את הפרוייקטים שלי ולא מפרסמים אותם.. זה ככה כבר קרוב לחודש.. וכבר היו עידכונים ואת שלי לא מכניסים.. מישהו יודע למה? זה ממש מוזר.. מה בגלל שאני שחור? LOL שלחתי הודעות למעכרת בתקווה שיעזרו לי אך לא חזרו אלי או עידכנו לי את הפרוייקטים... אולי מישהו מפה יוכל להגיד לי מה קורה.. תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב הישן שלי עם מעבד P4 1700 סקוט 423 ולוח ECS P4VXASD (לא לצחוק סתם מחשב ישן שמשמש לגלישה בלבד כשאני מבקר את אמא) טוב הבעיה... אם מישהו מכיר אז את הצלעות קירור מחזיקים קליפסים כאלו שמתחברים לפלסטיקים כאלו שמתברגים ללוח אם....אחד פעם נשבר לי ובמזל מצאתי חדש...אבל עכשיו נשבר לי השני ...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פלסטיק כזה? (בנתיים זה מחובר אצלי עם אזיקונים)
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-